Saturday, December 31, 2011

Utroskap oppdaget: Hvorfor han/hun vil ikke fortelle meg sannheten?

De opptrer utroskap det er ofte en sterk trenger å vite detaljene. hva har skjedd? når? Der? hvorfor? osv. Årsakene til disse spørsmålene er undersøkt i min første artikkel om dette emnet: "utroskap: Hvorfor trenger å vite er så sterk."


Du trenger å vite, men hans/hennes lepper er forseglet eller går unna, ignorerer eller omgår dine spørsmål, setter det tilbake på deg, fornekter eller gjør andre tall på deg til å holde deg unna å vite hva som egentlig skjedde. Det er forutsigbar årsaker til hvorfor dette skjer. Her er noen av dem:


1. Din partner/ektefelle er involvert i en affære med "Jeg vil ikke si nei". Partneren din er sannsynligvis en person pakket opp i sin egen livsstil med ego og personlige behov. Han kan rationalize virkemåten og faktisk kommet til konklusjonen at han har rett til å få hans behov møtte på denne måten. Tross alt, er han en slik storsinnet person! Bunnlinjen: dine behov og bekymringer egentlig ikke noe! Han ønsker ikke å snakke om dem og ser absolutt ingen grunn til å få "bogged ned" i det som er viktig for deg.


2. Din ektefelle/partner er involvert i en "Jeg kan ikke si nei" affære. Partneren finner det smertelig vanskelig å svare på behovet for å vite ut av skam og skyldfølelse. Hun ser hennes handlinger blir mer og mer ødeleggende og nedverdigende på ett nivå, og mener, igjen på en unspoken nivå vanligvis at hun har mindre og mindre kontroll over hennes handlinger. Skyldfølelse og skam følge utroskap med self-promises å bryte av virkemåten. Disse løftene er imidlertid vanligvis brutt. Hun er skamme seg for deg å vite denne kampen.


3. Din partner/ektefelle er involvert i en "hevn" affære. Han ønsker du å vri. Dette er kanskje ikke foran og sentrum i hans bevissthet, men like under overflaten er noen harme og sinne, uansett grunn, rettet i retning. Han mener: "Hmmmm dette er payback tid. bra. Nå vet hun hva det er for å være på mottakersiden. Jeg vil fortsette dette for en stund... og nyte hemmelighet hennes Pine. Jeg vil ikke gi henne tilfredsstillelse av å svare i en beskyttende måte til hennes behov."


4. Din partner/ektefelle er involvert i en affære med hensikt på bevise hennes ønskeligheten. I noen tilfeller hvor det er en historie om seksuelt overgrep som et barn, eller voldtekt som voksen, partneren kan fordeler "saken" i graden at hun ikke kan bevisst huske detaljer eller hendelser for hennes utroskap. Utroskap kan tjene på en pre-conscious måte, som et forsøk på å endre den smertefulle seksuell historie. Hun kan ikke huske faktisk hva du ber om.


5. Din partner/ektefelle er involvert i saker som: "Jeg falt ut av kjærlighet" eller "Min ekteskap gjorde meg gjøre det" eller "Jeg ønsker å være nær til noen... men ikke kan stå intimitet." Utroskap i disse tilfellene representerer ofte, behovet for å håndtere avhengighet saker. Ved at jeg mener, partneren kan definere seg selv i form av hvordan andre svare på ham i stedet for hans indre verdier, standarder, formål, etc. Denne personens liv er pakket rundt andre. Og hans liv er fortsatt pakket rundt deg. Du ønsker å vite. Han ikke fortelle deg... for frykt for "sårer deg" eller bli embroiled i smerte eller konflikt fra som han tilsynelatende kan ikke frigjøre. Hva du (eller andre) tenker, føler og hvordan du reagerer er også viktig for ham.


Som du ser, er grunner for ikke å få informasjonen du trenger for din egen oppfatning av validering og anerkjennelse variert og ganske komplisert. Tillat deg selv å stå tilbake og undersøke temaer og mønstre du støter på. Med makten av denne kunnskapen få du friheten til å bruke forskjellige strategier og taktikk for å jobbe mot oppløsning.

Friday, December 30, 2011

Kanskje neste gang han vil tenke før han Juksekoder

Jeg er sikker på at du har hørt Carrie Underwood-sang av samme navn nå. De fleste av oss som har blitt lurt på har sannsynligvis fantasized om taste våre ex bil eller inflicting noen av skadene Carrie synger om i hennes hit sangen. Så vanskelig som det kan være at du må kontrollere dine følelser.


Type ut av virkemåten for kontrollen som er avbildet i sangen vil bare ender du opp i fengsel med en omskolere merkepålegget utstedt mot deg.


Så hva kan vi gjøre for å flytte gjennom smerte og kvaler av å bli forrådt av våre ektefelle? Gjøre ektefeller som cheat omsorg? De forherder seg slik at de kan ignorere smerte de er forårsaket? Hvis de kunne føle den faktiske smerten de forårsaker ville det endre dem? Ville de bryr seg deretter?


De fleste av oss som har vært ofre for ekteskapet har blitt tvunget til å tenke over disse spørsmålene. Vi ser på ektefeller som vi lovingly klarert, folk med hvem vi har hatt barn, og vi ser dem gange unna, blind til tårer og døv til sobs av andre. Det er som om de har funnet en måte å skille seg fra alle som førte opp til nå, og avskjære seg fra fortiden.


Som vi tenke, vi spørre hvorfor? En kvinne spør: var jeg ikke god nok? En mann kan spørre: var jeg ikke omsorg nok? Enten kanskje ønsker å vite: gjorde jeg holde opp min ende? Var jeg støttende nok? Vi klandre oss selv, og undersøke hver liten detalj. Liker detektiver søke vi etter ledetråder, kundeemner og snu poeng. Vi stiller spørsmål av en ektefelle som er ikke lenger der, og til slutt er vi igjen rett tilbake der vi startet: Hvorfor? Hvorfor ville


Det finnes ingen enkle svar, men det er skyldige følelser som kan og bør bli håndtert. Først må du huske: du gjorde noe for å gjøre din ektefelle spredt. Dette var deres valg, fritt gjort. Det er alltid et øyeblikk (eller øyeblikk) når en ansvarlig person kan si: nr. Ansvaret er deres, og for de av oss de forlatt spørsmålet er ikke: Hvorfor mitt ekteskap bryte opp? I stedet vi begynner med: gjorde en perfekt lojale og kjærlig ektefelle virkelig plutselig sving inn en juksemaker? Det er sannsynlig at svaret er: nr. Som fører oss til spørsmålet: er det tegn på at vi oversett?


Jeg søkte min sjel, og min hukommelse, og funnet at det var svaret: Ja. Indikasjonene var der, og jeg ignorert dem. Jeg hadde bevis på at mannen min ikke var fantastisk, tillitsfulle mannen jeg hadde gjort ham ut til å være. Jeg satte på brillene mine rose-colored, og så ham bare gjennom disse linser, filtrere ut noe som kanskje truer familien min og meg.


Etter at ekteskapet er over, er det ofte en god idé å se tilbake og lære. Dette burde ikke være typen tenkning som bare fører til du tortur selv. Hvis du fortsatt på det stadiet, ikke dvele på fortiden. Bare gjøre dette når du er langt nok siste sjokk og vrakdeler som du kan tenke på det som en objekt-leksjon, og ønsker å unngå den samme overtrykker neste gang.

Thursday, December 29, 2011

Utroskap Hjelp For juks ektefelle

Enten du kaller det juks, utroskap, ekteskapet, en affære eller ekteskapelig utroskap, forårsaker det ødeleggende smerte og store kriser i ekteskap. Overraskende, halvparten av ekteskap overleve utroskap og noen få enda bedre. Utroskap inspirerer 50% av par som søkeopplevelse det å revurdere sine ekteskap og gjøre endringer, ofte ved hjelp av rådgivere. Om lag 15% av koner og 25% av ektemenn jukse.


Årsaker for utroskap


Årsakene til utroskap er mange, og kan være enkle eller kompliserte. Saker forekommer i både glad og fornøyd ekteskap. Vanligvis er begge ektefeller ansvarlig for situasjonen. Årsakene til utroskap inkluderer: en mid-livet eller pre-midlife krisen, lavt selvbilde, mangel på kjærlighet og oppmerksomhet som er gitt til en ektefelle, sinne, kjedsomhet, gifter seg for ung, gruppepress, eksistensen av en mulighet, skuffelse i ekteskapet, sex avhengighet, som en måte å la ekteskap, og enda familien forventninger!


Typer saker


Noen ganger er ekteskapet grunnet en avhengighet til kjønn eller romantikk. En ny relasjon gir lidenskap, spenning, fare, seksuell høyder, romantikk, og større selvtillit eller skam.


Noen saker er på grunn av menn som tror at extramarital relasjoner er noe de har krav på etter kjønn. Det er liten eller ingen skyld filt av disse ektemenn og sine fødsel familier condone noen ganger deres atferd. Det kan være gruppepress også.


Andre utro ektefeller er drevet av Mid-livet krise (dvs.; frykt på aldring), sinne mot ektefelle for reell eller forventet urett, kjedsomhet eller skuffelse i ekteskapet eller problemer med levende. Disse saker skjer ofte bare hvis en mulighet presenterer seg.


Den nyeste typen utroskap er en der deltakerne var ikke søker etter en affære, men fikk involvert i et vennskap på jobben eller på Internett som forvandlet til en affære. Denne relasjonstypen inkluderer emosjonelle intimitet, hemmelighold og lyver, og seksuelle følelser og handlinger. Det kan være (samfunnsmessig) gruppepress å delta i denne typen affære også.


Den mest alvorlige typen affære er den som en gift partner faller forelsket i noen utenfor ekteskap, uforvarende eller som en unnskyldning for å forlate. Denne typen utroskap forårsaker de fleste ødeleggelsen av ekteskap.


Konsekvensene av utroskap


Konsekvensene av utroskap inkluderer: skilsmisse, depresjon, tap av tillit, vedvarende angst og en overveldende følelse av tap. Mange uskyldige ektefeller opplever symptomer som ligner på post-traumatisk stresslidelse. Konsekvensene av utroskap kan også omfatte obsessive thoughts om detaljene for utroskap, mistenkelig ser for indikasjoner på utroskap, "slåss eller flight" Symptomer, sinne og beskyldninger og flashbacks.


Resultatene av utroskap


Når det oppstår utroskap, partnerne må bestemme om du vil lagre ekteskap eller skille og skilsmisse. Hver ektefelle vil kanskje et annet utfall. Rådgivere og psykologer vil samarbeide med par til å hjelpe dem i å gjøre en avgjørelse og implementerer den. Negative følelser og symptomer må være adressert, og en "safety zone" etablert. En atmosfære av ærlighet må etableres med ektefelle, mens alle kontakt med partner i saken må stoppes. Historien om saken må bli fortalt, og dens innvirkning på ekteskap adressert. Planlegging for fremtiden for ekteskapet fører til helbredelse, og, forhåpentligvis, tilgivelse. Diskkontrollerfeil som, vil en skilsmisse finne sted.


Hvis et ekteskap har overlevd utroskap, blir sterkere og midtstilt på par, ikke bare på barn; farene og fristelser av utroskap forstått og adressert for å unngå det; og paret utvikler tillit, fornyet forpliktelse og delt ansvar for den pågående suksessen til ekteskapet.

Wednesday, December 28, 2011

Utroskap: Hvorfor trenger å vite er så sterk

Når du oppdager at din partner er nedsenket i utroskap, kan du ha en kraftig trenger å vite. Du ønsker å vite detaljene. Kanskje alle detaljer. når? Der? Hvordan? Hvor ofte? Hvordan var det? osv.


nei. Det er ingenting galt med deg. I arbeider nært med hundrevis av folk som deg, er herjet av en extramarital affære, trenger å vite svært vanlig.


Her er seks grunner til hvorfor du kanskje ønsker å vite.


1. Behovet for validering. Hvis du har en tendens til å være intuitive, det vil si at suge i signaler fra andre rundt deg og prøver å få følelse av dem, må du kanskje denne kraftige trang til å gå tilbake og finne ut hva som egentlig skjedde.


Partneren sier, "Ja, jeg var med ham/henne på denne dagen." Du tror, "Oh-Ja, jeg husker å ha en følelse på den tiden var en forferdelig følelse. Nå jeg vet hva det var om. " Eller, "jeg spurte deg om du hadde en affære og du nektet ut... eller slått det tilbake på meg med din vrede. Jeg trodde jeg skulle sprø. Jeg vet jeg ikke.
2. Du spørsmålet ditt tilstrekkelighet (og som ikke når konfrontert med ekteskapelig utroskap) og en del av du ønsker å helbrede/endre disse tanker og følelser.


Og så du venture i sammenlignende spillet og spør tror: "What did they do? Var han hun bedre? Hva var han/hun bedre på? Hva gjorde ikke jeg gjør eller gi? Hvor jeg få fast følelsesmessig/seksuelt?"


Seksuell samhandling er en "vindu i sjelen." Være snill mot deg selv når du sammenligner. Lær. Ofte overlater deres seksuell samhandling mye å være ønsket. Vet også at partnerens inadequacies vil skinne bare så brightly med OP (andre person) som med deg.


3. Hvor ille er det? Du vet hva du er opp mot. Hva er omfanget av grensen brudd? Hvor dypt innebygd er min partner i dette Web-området? Jeg kaste i håndkle? Vil det være mulig for meg å tilgi? Hvor lenge vil det ta? Hvor lenge vil jeg hang der?


Dette spørsmålet er viktig for den "jeg kan ikke si nei" og "Jeg vil ikke si nei" typer saker. Utroskap virkemåter worsen over tid med disse typer saker. Du ønsker å vite hvor i denne prosessen er din partner.


4. Jeg får slått på. Ja, vel vitende om detaljene for noen er seksuelt spill. Upon Bekjennelse av saken for et par er det ofte utslipp av seksuell energi.


Jeg hører noen si, "Dette er rart, men sex for oss er bedre, hyppigere og mer intense enn den noensinne har vært." Å vite detaljene i hva som skjedde med OP kan i noen tilfeller være svært titillating og hisse opp skjulte fantasier.


5. Det er en forbindelse - kanskje en av få. Det kan være mye avstand mellom deg og din ektefelle. Samtaler kan være minimal. Affære, men er foran og sentrum og blir et Brennpunkt.


Du stille spørsmål, sonde og vil vite fordi det er kanskje det eneste punktet av tilkoblingen. Noe er bedre enn ingenting.


Og din ektefelle kan ta opp saken fordi det dekker et behov for drama. Dette er spesielt sant for noen som "falt ut av kjærlighet... og bare elsker å være forelsket."


Eller din ektefelle kan oppmuntre snakk om OP fordi i noen ganske bevisstløs måten han/hun bærer en last av hevn og ønsker å "vri kniven."


6. Du vil ta vare på deg selv. Du kan ha bekymring Kjønnssykdommer. Du trenger å vite omfanget av problemet og beskyttelse som er brukt, hvis det var seksuell aktivitet, for din egen fysisk velvære.


Trenger å vite er veldig kraftig for noen mennesker i midt i en affære. Undersøk nøye din situasjon og se hvis noen av forholdene passe deg.

Tuesday, December 27, 2011

Bruke For Hjem finansberegning Refinance - du kan ikke bryte megler

Denne runden er eller dø. Du er opp mot konkurrentene fiercest - din beste venn. Fra alltid scoring et punkt som er høyere på grunnskole tester og eskortering high school forelskelsen til promenadekonsert landing jobben har som du trodde du var shoo-in, din venn alltid syntes å ha overtaket. "Ikke mer!" tenke du til deg selv med en vehemence som fanger deg av-vokte.


Du går ut av skogen, kommer inn i lommen, og slippe en annen ball. Deretter rope du til partneren golf "jeg fant det!" Et par timer senere, etter sammenlignende scorer kortene, oppdager du at du har vunnet ved ett strøk. Men samvittigheten vil ikke la deg hevder denne seieren. Det pokes og prods på deg før du blurt ut, "Uh, Husk da jeg fant min golf-ball utenfor skogen...?"


Golf i programmer for hjem finansberegning refinance, er ærlighet dyrebare. I programmer for hjem finansberegning refinance, må faktisk integriteten til dataene alltid bli opprettholdt.


Bedragere seier aldri - I det minste ikke Squarely
I henhold til et gammelt ordtak "Bedragere aldri seier." Dette er ikke helt sant. I en verden av utdanning, sport eller bedrift vinner bedragere noen ganger. Noen ganger er de fanget. De fleste ganger, er de ikke. Bedragere, men seier aldri ganske. De kan komme unna med en midlertidig seier, men bedrag er bundet til å fange opp med dem på noen punkt. Dette er spesielt sant for folk som filen programmer for hjem finansberegning refinance.


Bruk uten frykt
Med hjem prisene er fortsatt høy, har mange mennesker vært tiltrukket av ideen om refinansiering sine boliglån. Et resultat er at boliglån långivere har gjort søknadsprosessen mye enklere. Mens integriteten til informasjonen du gir er viktig, må du også være bekymret for personlig informasjon som du sender via Internett. Følgende er måter å sikre at du gjør dette.


* Ved å velge en større boliglån med en god anseelse, kan du vanligvis forbedre dine sjanser for å ha en sikker transaksjon.


* Lær mer om prosessen med boliglån refinansiering via Internett. Flere områder gi huseiere med informasjon som er relatert til program for hjem finansberegning refinance.


* Når du skal fullføre en program-side, kan du finne sikkerhet bekreftelse er av største betydning. Dette er vanligvis vist med et ikon av en nøkkel eller sikret hengelås. Kryptering er en metode for å sikre forbindelsen mellom datamaskinen og serveren for den långivere.


* Utdanne deg selv om et selskap erfaring i bedriften, deres lån-sertifiseringer, og deres kvalifikasjoner. En pålitelig selskap vil ikke nøl med å oppgi denne informasjonen hvis det ikke finnes på deres nettsted.


Ærlighet er fremdeles Best Policy
Etter å sikre at innsending av søknaden for hjem finansberegning refinance er sikker, er det tid for å sikre at integritet opprettholdes på slutten også. Hvis du er usikker om eventuell informasjon som er spurt, kan du få hjelp fra eksperter. Og husk å sjekk og dobbel sjekk din søknad for hjem finansberegning refinance før du klikker "Send"-knappen. Ved å bekrefte at informasjonen i programmet er gyldig, unngår du at å forklare noen ærlig feil.


Juks bør alltid unngås for den enkle grunnen at det er galt. Når du fullfører og sender inn en søknad for hjemme boliglån refinance, alltid opprettholde dataintegritet og datasikkerhet.

Monday, December 26, 2011

Tegn på en utro ektefelle

Tror du at din ektefelle bedrar opp på du? Hvis din ektefelle er juks, kan det være svært ubehagelig Hvis du synes at fra noen andre. Ikke bare stoler på instinkt - det er mange tegn for utroskap å lete etter. Her er noen av dem:


-Din ektefelle endrer sin vanlige rutinen uten grunn eller årsaken.


-Din ektefelle er å tilbringe mer tid på telefonen - men ut av earshot.


-Din ektefelle er dusjing umiddelbart på komme hjem.


-Din ektefelle blir mer irritabel og klandrer deg for hver kamp


-Din ektefelle ikke lenger er interessert i å gjøre love med deg.


-Han eller hun er mer interessert i å prøve nye ting i seng – (fordi hun/han er å lære nye ting fra hans/hennes nye partner).


-Din ektefelle har problemer med å se du rett i øynene.


-Antall partnerens fettere, venner og tidligere klassekamerater øker.


-Din ektefelle accuses – du - for juks.


-Partneren er unnvikende når du blir spurt om hans eller hennes aktiviteter på dagtid.


-Din ektefelle viser disinterest i alt du likte gjøre sammen.


-Det er flere endringer i hans eller hennes oppførsel og personlighet.


Hvis du mistenker at din partner av har en affære - den første tingen du kan gjøre er å snakke med ham eller henne. Spør din ektefelle å forklare hans/hennes oppholdssted eller noe annet er troubling du. Hvis din ektefelle får urolig eller stille, enn hun/han kan skjule noe, og skylden vil til slutt presse ham/henne til kanten.


Det er viktig at du ikke gjør noen beskyldninger før du samle riktig bevis. Ansette en privat etterforsker er trolig den enkleste måten å få som bevis, men private øyne er svært kostbart.


Etter din ektefelle eller invadere hans/hennes personvern er farlig. Dette kan ødelegge forholdet eller ekteskap selv om partneren din ikke er juks.

Sunday, December 25, 2011

Her er en metode som hjelper deg med å gjenopprette og gjenoppbygge en relasjon etter en affære

Det må vondt så ille å være lurt av det du elsker. Ektefelle, en elsker. Noen bestemme avskåret forholdet. De filen for en skilsmisse. Men det er noen som ikke vil avslutte forholdet. De tilgi bedratt.


Folk spør, "hvordan kan du tilgi som lett?", "Hva om det skjer igjen?


Disse mennesker som spør har sine grunner. Hvordan ville du åpner ditt hjerte til noen som har forrådt din tillit?


Er det mulig?


Det er mulig for noen mennesker. Det kan være vanskelig å forestille seg. Men, er det mange som kunne gjøre det.


Hvis du planlegger å holde din ekteskap, kan du prøve disse tipsene nedenfor:


• Kontroller at saken er virkelig over


Spør din ektefelle å bevise det. Hvis det ikke ennå, ville du bedre revurdere din beslutning om å holde forholdet. Imidlertid hvis bevis er sikker, ikke prøv å se etter mer unødvendige beviser. Din nysgjerrighet kan føre til unøyaktige fakta.


• Finn ut årsaken


Det må være en årsak. Det kan være kommunikasjon har kjørt tørr eller seksuell problemet, eller mangel på appreciations. Diskos det. Deretter får du en løsning som.


• Tilgi og glem


Det er lett å si, men det er den eneste måten å lykkes. Lær å tilgi. Gratis hjertet ditt fra plutselig omslag. Clean den opp. Tømme den slik at du kan fylle det med et nytt kapittel. Og nå, om tankene dine. Prøv å selvstendig brain vask. Forkaste alle minne som kan lede deg tilbake til det siste som er relatert til saken. Dette har også gjøres av juks ektefelle.


• Bygge selvtillit


Vanligvis etter møter en affære gjort av din ektefelle, ville du være mangel på selvtillit. Å bli forrådt kan gjøre stor skade på måten du føler og se på deg selv. Men, husk at en affære ikke endrer det faktum at du er en fantastisk person. Du er fortsatt så vakker ønskelig og intelligente som noen gang. Dette er viktig for en ny start.


• Start det igjen


Opprette et nytt lykkeligere liv sammen.

Saturday, December 24, 2011

Fange din juks Partner med DVR Video overvåking

Hvis hjertet hans juks gjør deg gråte, la ham gnash hans tenner med bevis på hans utroskap. Her er hvordan.


Ingen ønsker en juks lover


Hvis du mistenker at din hunk blir handling andre steder, er det tid for mer drastiske tiltak. Med bevis på hans utroskap, kan du smelle igjen døra i ansiktet. Ah, søt hevn. Bare Forestill støt på ansiktet hans da han oppdager at hans Føyelig engelen har en underfundig tankene også.


Start ditt hemmelige oppdrag med installasjonen av DVR video overvåking systemet. Gjør dette når han er borte. Du kan også installere programvare å snoop på hans e-post. Han kan være å koble med noen online. Uansett hva dine planer ikke gi ham ideen om at du er på noe.


En DVR video overvåking systemet hjelper deg med å fange ham på rask med klare og fargede bilder å støvel. Du kan overføre opptaket til en CD. Lag tre kopier. En vil gå til ham, annet å din advokat, og holde den siste for filen under Lås og nøkkel.


Hvorfor en DVR-videoserveren?


Din skjult spionere brukerutstyr trenger ikke opptar mye plass. Du vil zoome inn på soverommet og i minibaren. De kan ha en drink eller to før du starter en brann i soverommet. Heldigvis, du trenger ikke å tilbringe mye på flere skjulte kameraer. Du trenger bare en god DVR Videoovervåkning server for å få jobben gjort. En multiplekser vil tillate flere signalet innganger og video-serveren slik at du kan gjøre fjernovervåking helst. Teknologien lyder skremmende, men det er faktisk en kompakt og slank enhet.


Bonusfunksjoner av DVR-Videoovervåkning er:


• Enkel installasjon – du kan gjøre det selv slik at ingen andre får inn i bildet
• 24 timer ekstern access– han vil aldri drømme du er snooping i stedet for å arbeide
• Masse rom – du kan lagre mange innspilling for det mye nødvendig overraskelse-elementet
• Bedre midlertidig stans - du kan manipulere bedre stopper for fortsatt bildet
• Fjern kopiering-bilder som er kopiert vil bli klarere, jo bedre for ham å se bevis i utskriften
• Zoom - du kan zoome inn i bildet og opprette et bilde for mer dramatisk presentasjon.
• Interne web-server - en innebygd dynamisk datamaskin-program som inneholder alle funksjonene du trenger pålitelig overvåking
• Flere timer med opptak - du kan hvile lett at din partner vil bli fanget opp til slutt av DVR-Videoovervåkning


Varm bevis og kul overvåking


Når presentere bevis på hans two-timing aktiviteter, forventer to reaksjoner – sinne eller anger, praksis så bedre håndtere mulige scenarier. Du kan tilgi og glemmer eller la ham bite i kule, men ingen fortjener en vantro for en ektefelle eller partner.


Begynne å lete rundt i huset. Velg minst påtrengende områdene for disse spion kameraene uten å flytte mye av møbler. Holde bare kjølig og handle på nettet nå for DVR Videoovervåkning før det er for sent. Det vil alltid være en for budsjettet.

Friday, December 23, 2011

Brenne juks Bastard ut av livet ditt med sin egen tilpassede Zippo

Menn liker å tenke at de er biologisk konstruert til å jukse. De liker å si at de er polygamous av natur, som angivelig gir dem rett til å jukse. Tiår siden, avfinne kvinner seg med den. Tross alt, de bare ble vurdert som andre klasse borgere, og de var akkurat takknemlig til har en mann ta vare på dem. I dag, men er menn og kvinner like, så det er ingen flere unnskyldning for juks, og hvis det noen gang var, er det definitivt ikke lenger gjort.


En kvinne vet alltid


Menn kan være consummate løgnere, ja, men det betyr ikke at det er vanskelig å si hvis de er juks på deg. Som en kvinne har du det beste utstyret til å gjenkjenne juks. Det er rett. Den kalles en kvinnes instinkt.


Hvis du overveie din mann er juks, er han sannsynligvis. Selvfølgelig, det er lett å forvirre instinkt med frykt og paranoia, men hvis du er i stilt følelsene dine, vil du vite noe som er der. Din kvinne instinkt er den MAS følelsen som starter ut små og holder eskalere før du ikke kan ignorere det lenger. Når det begynner å skje, kan du være på watch.


Se og Lær


Du må vite at direkte konfrontasjon basert på din instinkt alene ikke vil få deg overalt. Menn kan ormen seg ut av enhver konfrontasjon, og du bare kan ende opp forvirret. Ikke konfrontere inntil du har bevis. For øyeblikket, hold øyne og ører åpne for noe er amiss.


Hvis du har vært med din mann for en stund, vet du sannsynligvis allerede hans rutine av hjertet. For eksempel, vet du han har alltid hans personlige Zippo på ham, hvor som helst og overalt. Hvis det mangler en dag hans personlige Zippo som viser opp neste, sjansene er han forlot at personlig Zippo i hans konkubine sted.


Se opp for andre ting, for eksempel endring av virkemåten. Når han blir altfor søtt på deg eller er for løsrevet, vil du vite noe opp. Hvis deres kjønnliv har sterkt redusert, er han trolig får det et annet sted. Sene netter og halt unnskyldninger er også idiotsikker indikatorer at han skjuler noe fra deg. Når starter disse tingene skjer, det er hans dager eller dager er nummererte. Det er til deg hvordan du håndtere.


Gjør dine trekk


Faktisk, når din mann er juks, han er ikke lenger din, så det er ingen skam på å holde på ham og forholdet enda lenger. Med mindre du kan tilgi glem og relasjonen er helt over og vil aldri bli gjenopplivet noen gang igjen. Etter at alle som ønsker å leve med en løgner og en bedrager? Hver gang du ser ham du bare husker hva han gjorde for deg, så sparer deg sorgen og bortkastet tid.


Kaste ham ut, og vet at det er godt å være kvitt. Kvitte seg med alt minner deg om ham. Ha et bonfire med hans personlige Zippo. Faktisk, kaste i personlig Zippo i brann, også. Jo raskere du rødme ham ut av livet ditt, jo bedre blir det for deg.

Thursday, December 22, 2011

Coping med utroskap: Få tak på dine følelser

Fysiske stubs kan ikke sammenligne stubs av hjertet som utroskap ekteskapelig, spesielt etter års ekteskap eller dele et levende sammen og har barn. Det første sjokket av oppdage og vantro kan resultere i alvorlig følelsesmessige traumer som bare kan overvinnes med psykiatrisk behandling.


Reaksjoner helt fra hver enkelt person fra ekstrem vold for å kald svar likegyldighet, det er vanskelig å fastslå i alle fall bakre konsekvensene av den første effekten, men sikkert utroskap emosjonelle forlater en dyp mistro på personens oppfatning av kjærlighet, ekteskap og forhold som vil påvirke i sin fremtidige forsøk på å initialisere et nytt forhold eller når håndtere kjærlighet mates.


Nøkkelen for coping utroskap er å få tak på dine følelser; ikke bli forvirret om glemme eller å bli kvitt dem. At du gjør arbeidet eller glemme eller slette dem forferdelig minner og følelsen vil ha motsatt effekt: de vil bo i tankene dine mer intense enn noensinne. Vi kan ikke nekte våre følelser og følelser, vi er ikke maskiner, men for vår egen skyld og mental helse er det godt å styre dem til et nivå de tar ikke opp din tenkning alle dag gjør du føler bedre, bekymret, stresset eller ikke kunne gå videre med livet ditt.


Når negative tanker er slående du hodet, foreslår vi at du gjøre denne håndtere utroskap teknikken:


-Få et stykke papir og blyant.


-Gå til et sted der du kan være alene.


-Under 2 minutter Skriv ned alle tingene som kommer til hjernen din: la dem alle ut uten reserver.


-Når tiden er over du si i tankene å frata denne saker for senere, fordi det er viktigere ting å gjøre nå.


-Rive av eller brenn papiret i mange stykker.


-Gjenta prosessen hver gang du starter følelse som dette.


Som tiden går du vil være i stand til å møte din følelse med mer styrke, og de starter kommer opp sjeldnere. Vi håper dette også tillate for å starte håndtering dine følelser på en bedre måte.


Alt godt!

Wednesday, December 21, 2011

Revet mellom to kvinner: Man�s utroskap

Utroskap kan ødelegge selv mest solide og fast forholdet, forlater smertefulle følelser av skyldfølelse, svik og sinne. Med det, tillit er brutt, og ofte tar så mye tid og krefter på å gjenoppbygge.


Og for par som lidd dette krenkelse av lojalitet, spesielt på den delen av kone, overvinne disse smertefulle følelser vil og kan være enormt vanskelig.


Statistiske undersøkelser viste at 65 prosent av mennene hadde vært i et annet forhold utenfor ekteskap av alder førti.


I tillegg til disse følelsene av tortur (tap av tillit) og troen på kvinne til hennes ektemann, vil kone gjennomgå fysisk sykdom også, etter å ha fantasien av ektemenn relasjon med den andre kvinnen.


Utvinne fra samt varig disse smertefulle følelser, healing, tillitsfulle når flere forståelse og forgiving og gjenopprette relasjonen tar tid og en masse anstrengelse.


Det kan være flere årsaker til at en mann blir svak og gå inn i en affære. Det er viktig å prøve å identifisere som for årsaken det har skjedd, fordi når problemet er identifisert og forstått, løsninger på mannens utroskap kan opprettes.


Det vil ta en tilsiktet beslutning å redde ekteskap eller relasjon. Sammen med avgjørelsen, det ville likeledes ta så mye mot å overgi seg og stoler mannen på nytt, og det vil ta begge partnere skal bli involvert.


Bekjenne vil ofte være det vanskeligste imidlertid når mannen er villig til å prøve, å være ærlig og bekjenne at på et tidspunkt han var tiltrukket av en annen kvinne, kan lette noen smerte. Med dette er det fortsatt så mye håp i relasjonen, fordi mannen velger sin kone og ikke den andre kvinnen.


Når mannen har innrømmet hans feil og har besluttet at begge par kan prøve å jobbe på ting ut, og deretter forholdet er til en god start i lang mending-prosessen.


I tillegg er det avgjørende at kona gjenkjenner muligheten som er gitt til henne å redde deres forhold på grunn av mannens ærlighet og sin beslutning om å gjøre det arbeidet. Eller ellers, han kunne ha nettopp forlatt kona og hadde gått med den andre kvinnen. Men han gjorde ikke.


Det er derfor avgjørende for partnere å utforske på grunn av at oppmuntret tiltrekningen sammen.


Når mannen har vurdert et annet forhold, discontented nok til å ikke å vurdere sin kone følelser i en bevisstløs innsats for å fylle hans behov, så dette er hans ansvar for å undersøke grunnlaget for sin misnøye og unhappiness og behandle den.


Løsninger på bestemte problemer som fører til Utroskap i en relasjon må løses av begge partnere, men med større innsats kommer fra mannen. Kona må prøver veldig hardt å tilgi og sette ting bak, aldri for å gjenta hele tiden feil gjort av mannen. Mannen bør forstå hans kone reaksjon, stadig sikre henne av sin kjærlighet og beviser at han er verdig hennes tillit.


Hvis så mye innsats ble gjort for å kunne løse og lette problemet, men ingen svar kan opprettes, kan par avslutte sitt forhold.


Når dette resulterer, etter intensiv og gjensidig innsats gjort av par for å løse slike vanskelig problem, kan deretter slutten av relasjon eller separasjon transporteres med mindre smerte og stress, vel vitende om at begge gjorde sitt aller beste. De vil ikke skylde seg selv fordi de begge har gjort sitt beste.


En relasjon vil, kan og bør overleve etter en manns utroskap eller affære med en annen kvinne, så lenge begge par bestemmes, villig og tilbøyelig til å arbeide og reparere skaden, og for å gjenoppbygge nå sterkere bånd jordet på tilgivelse, engasjement og tillit.


Ja, uten tvil dette kan være veldig vanskelig på kvinnen, men som dette er smertefullt å henne, dette er også smertefullt å mann, å ha vondt en han elsker, føles mye skam, skyldfølelse, sinne at han ikke har mot til å motstå fristelsen, forlegenhet og skuffelse.


Viktigste her er når etter at skaden etter storm, både kunne plukke opp bitene og forholdet kan konstrueres enda en gang, sammen, og nå, mye sterkere.

Tuesday, December 20, 2011

Oversett underskriver av juks

Når du begynner å mistenke den andre halvparten har en affære, oftere enn ikke din ellers logiske og fornuftig tilnærming til livet, kan gå rett ut av vinduet.


Vi begynner å tillate fritt våre overveldende følelser å ta drivende setet, og kaste ut våre rolig og samlet tenkemåte.


Tanken, og ofte bare påvente av å bli såret følelsesmessig gjør uskarpt vår visjon. Bare muligheten til å ha tillit til forholdet brutt er i utgangspunktet, altfor mye å ta.


Ikke bekymre deg, så du ikke er alene i dette.


Men dette bringer sammen en fallgruve som altfor mange folk faller inn i, og ikke selv innser det.


Når du overvinne med følelser på være mistenksom av din ektefelle fanget inn i det jeg kaller "unnvikende syndrom".


La meg forklare. Hvis du mistenker at din partner av har en affære, hva er du desperat etter på denne tiden? Svaret er sannsynligvis å finne ut sannheten!


Men er hva du kanskje ikke vet at selv om du virkelig vil vite sannheten, dypt ned du er redd for å bli møtt med den.


Som forvirrende som det kan virke, i mange tilfeller, minst i starten faktisk er det enklere for deg å takle vemmelig følelsen av å være mistenksom om din ektemann eller kone, snarere enn måtte håndtere ødeleggelsen av å vite det er sant.


Så mens du lengter etter sannhet, frykt for "vender" det, gjør du skli inn i unnvikende syndrom.


Og hva akkurat som betyr? Enkelt sagt, du blir litt blind og unnvikende til tydelig underskriver av juks at din ektefelle kan vise hverdagen... og i stedet du bruke tid og energi prøver å se etter ledetråder som ikke lett tilgjengelig eller vanskeligere å finne.


Men hvorfor ville du gjøre dette? Årsaken er, så lenge du ignorerer ledetråder du allerede har, og fortsette for desperat søke for mer unnvikende bevis, du tillate deg selv å være i mistenkelige-modus.


Og som jeg sa før, så rart som det kan virke, som mennesker våre sinn er hard-telegrafert til å beskytte oss fra smerte.


Selv bare handle om utsette smerte, er vår måte å beskytte oss så lenge som mulig.


Så ville mitt råd til deg være til klar over "unnvikende syndrom", og begynner å observere og se etter ledetråder rett under nesa.


Se etter endringer i din ektefeller virkemåten du ser mens du er sammen, i stedet for å søke etter ledetråder av når de er borte fra deg.


Til slutt selvfølgelig, vil du vite hva som skjer i ditt fravær, men et godt utgangspunkt blir mer oppmerksom når du er sammen.

Monday, December 19, 2011

Hvorfor gjøre menn og kvinner utro?

Hvorfor menn og kvinner utro? Og hva kan gjøres om det?


Utroskap eller extramarital saker har blitt stor utstrekning studerte de siste to tiårene, og mange har blitt oppdaget. Dessverre, de fleste av bevis indikerer å være trofast mot en enkelt romantisk partner er vanskelig å gjøre.


Til å begynne med er menneskelig seksualitet utrolig kompleks. Beslutninger om vår seksuell atferd er vanligvis ikke planlagt på forhånd. Få mennesker forsettlig planer om å begå utroskap (minst det første gang det skjer).


Når du gjør lover å være trofast, fleste er alvorlige, og har hver intensjon å holde sitt ord. Men mens folk generelt har de beste intensjonene, når du foretar slike løfter, menneskelig atferd er styrt alltid ikke av det faktum at vows ble tatt og løftene ble gitt.


Når det gjelder å ta beslutninger om kjærlighet og svik, har logikk og grunn en vanskelig tid med å konkurrere med våre følelser for kontrollen. Enkelt sagt, tar logikk og grunn ofte backseat til våre følelser når det gjelder kjærlighet og romantikk. Så fra tid til annen, våre følelser kan få best av oss og føre oss ned baner hadde vi ingen hensikt å reise.


Kort sagt, inntreffer de fleste utroskap, ikke fordi det er planlagt, men fordi folk finne seg selv i situasjoner der sine følelser lede dem på villspor.


Hvilke typer situasjoner påvirke våre følelser, og hente ut verste i vår atferd?


* Å være nær eller gjensidig avhengige på noen andre enn ens ektefelle
* Å være rundt noen som er seksuelt interessert
* Tilbringer mye tid på tomannshånd med noen andre
* Ikke følelsen Lukk eller koblet til en ektefelle (f.eks, føler ensom, å være opprørt eller sint med en ektefelle, etc.)
* Situasjoner som skape følelse av salgsmulighet - følelsen av at en ikke får fanget (f.eks, møte noen i det private, ut av byen turer, mye tid bort danner en ektefelle, etc.).
* Situasjoner som involverer alkohol eller narkotika


Hvis du vil ha mer informasjon om hvorfor mennesker jukse og hva kan gjøres om det, kan du gå til http://truthaboutdeception.com.

Sunday, December 18, 2011

Juks kone eller mann - er din ektefelle sannsynlig å jukse?

Utroskap er et vanlig problem. Faktisk, har juks vært et problem i hele innspilte historie og på tvers av kulturer.


Og alle bevis indikerer at mennesker sliter med monogamy. Til tross for våre beste intensjoner, nær 50% av alle gift partnere vil lure på noe punkt under et ekteskap og saker er vanlig blant dating partnere så vel.


Utlån ytterligere støtte til ideen om at utroskap er vanlig, viser forskning konsekvent at omtrent 10% av alle barn ikke er biologiske avkom av antatt Faderen.


Mens utroskap er vanlig, er det ikke lett å oppdage. Faktisk, er det ingen hard og rask "av utroskap." Men med det sagt, mye forskning har sett på utroskap og noen mennesker er bare mer som å jukse enn andre. Når det gjelder utroskap ikke alle mennesker er skapt like.


Hvilke faktorer påvirker en persons vilje til å jukse?


Vanligvis, når det gjelder utroskap menn og kvinner pleier å være litt annerledes. For menn, juks er innflytelse ved deres kompis-verdi (f.eks attraktivitet, sosial status, ressurser, etc.), deres mulighet (f.eks tidsbruk unna partner, mengden sosiale kontakter, etc.), og deres vilje til å ta risiko.


For kvinner, juks er innflytelse ved deres økonomisk uavhengighet, kvaliteten på sine romantisk forhold, samt muligheter som presenterer seg selv (f.eks, tid utenom hjemme, kontakt med andre, etc.).


Med advent av Internett er det nå mulig å sammenligne din ektefelle mot en statistisk profil av mennesker som cheat. Basert på denne sammenligningen er det mulig å beregne "juks potensial" partneren din romantisk.


Å vite hvis partneren er sannsynlig å jukse ikke vil løse problemet med utroskap, men det kan hjelpe gjøre deg mer klar over risikoen og ta skritt for å unngå at resultatet.

Saturday, December 17, 2011

Hva er advarselen tegn på en juks ektefelle?

Det er så mange forskjellige lister som utgir seg for å avdekke telltale tegn på en juks ektefelle som det er vanskelig å vite hva du mener. Problemet med å tilby slike lister er enda viktigere at noen bestemt virkemåte er alltid åpen for mer enn én tolkning. For eksempel gjør din ektefelle plutselige garderobe endre tilsier en juks hjerte eller ønske om å få de neste markedsføringen på jobb? I virkeligheten er er den virkelige grunnen underliggende alle opptreden vanligvis vanskelig å fastslå.


Og for å lage saker som er mer komplisert, lister som har blitt produsert vanligvis ansette en skudd-pistol tilnærming. Det vil si at identifisere hver mulig "kvittere av juks" som kan finnes, og opprette et vaskeri liste over stikkord. Slike lister har en tendens til å overvelde mistenkelige ektefelle, forlate ham eller henne i en mer økt delstaten angst.


Hva er ofte mangler fra disse listene er noen trodde eller vurdering om hvordan vårt intime forhold fungerer. Med litt arbeid er det mulig å trekke på forskning på romantisk forhold og lage forskjellige lister med signaler alle er spesialtilpasset til forskjellige omstendigheter. Med andre ord, basert på hva vi vet om relasjonelle dynamics, hvilke typer signaler er mer sannsynlig å dukke opp i ulike typer relasjoner? For eksempel hvilke typer signaler er sannsynlig å dukke opp når du ektefelle har en følelsesmessig affære versus når du ektefelle vurderer forlater du?


Ved å analysere signaler som er blitt identifisert har vi skapt fem forskjellige sett med signaler som trolig vil dukke opp i ulike typer situasjoner.


Bare for seksuell utroskap - ingen emosjonelle engasjementet


Noen mulige Varseltegn:


* Unexplained discovery eller tap av klær elementer
* Ikke kategorisert for tap av tid
* Ikke kategorisert for bruk av prevensjonsmidler eller ED meds


Høflig Disengagement – ektefelle er relativt fornøyd med ditt forhold, men mer forelsket i noen andre, og han/hun vurderer å forlate du.


Noen mulige Varseltegn:


* Mindre spenning til å se deg
* Kan virke motvillige til å gjøre framtidige forpliktelser
* Merkbart høflig og høflige
* Mindre snakke eller deling av følelser
* Mindre lidenskapelig sex


Fiendtlige Disengagement – ektefelle er fornøyd med ditt forhold, mer i kjærlighet med noen andre, og han/hun vurderer å forlate du.


Noen mulige Varseltegn:


* Mer kritisk, fiendtlige og sint
* Kan nekte å ha sex
* Mer striden om penger, økonomi
* Nekter å gjøre framtidige forpliktelser
* Disinterest i ting rundt i huset


Forvirret engasjement – ektefelle er like glad i deg og noen andre, og han/hun vet ikke hva de skal gjøre.


Noen mulige Varseltegn:


* Drastiske humørsvingninger
* Overdrevet viser av hengivenhet etterfulgt av rolig perioder
* Sex kan være mer emosjonelle og intens
* Kan virke distrahert, fanget dag-drømme
* Plutselige endringen i interesser og vaner


Følelsen fanget – ektefelle er forelsket i noen andre, men føler at han/hun ikke kan forlate deg.


Noen mulige Varseltegn:


* Kan virke irritert, frustrert
* Does egne ting med liten bekymring eller aktelse for deg
* Plutselige behovet for plass, personvern
* Uberegnelig endringer i arbeidsplan
* Kan savne eller avlyse hendelser planlagt med deg


Igjen, det er nyttig å påpeke at selv disse mer målrettet underskriver av juks ikke er uten sine problemer. Varseltegn for juks må ikke forveksles med bevis av utroskap.

Friday, December 16, 2011

Tips For å fange en juks ektefelle

Kjærlighet kan være blind, men beilere burde ikke alltid være blind for misdemeanors av deres elsket seg spesielt når det involverer allerede juks. Ektefelle som har jukset på hans partner kan vurdere det bare en harmløs flørt eller en fleeting affære, men uansett graden av forhold som han har hatt med en annen, er det fortsatt kalt juks.


Juks er den verste formen av misbruk ektefelle kan forplikte mot hans partner som det er allerede vurdere et svik av vows de tok da de giftet seg. Oppdagelsen av loven av juks av den andre ektefellen kan du bryte ekteskapet, eller gjøre det sterkere avhengig av styrken av sin kjærlighet for hverandre.


Uansett hvordan to folk elsker hverandre, deres menneskeheten og ufullkommenhet kunne ikke holde dem fra begå feil og skader den andre. De fleste mennesker som cheat si de ikke har til hensikt å bedrager og å skade den andre ektefellen. Vanlig alibi er, det ikke var planlagt, det bare skjedde.


Mens folk flest ønsker sine relasjoner være åpen, ønsker ingen virkelig å bli fortalt at han er jukset på. En ektefelle forventer ærlighet fra den andre, men har han råd til å godta sannheten, spesielt når det involverer bedrag av den andre?


En person som har en juks ektefelle ville ved først være i en tilstand av fornektelse. Selvfølgelig, er dette en vanlig reaksjon fordi ingen person som ønsker å tro at den andre ektefellen kan bedra ham eller henne. Self denial går på før da ledetråder for liten og hvit løgnene blitt tydelig og skjærende at ektefelle blir lurt på kan ikke lenger bære for å holde oppdagelsen til seg selv.


Tips om å fange en juks ektefelle


Hvis du allerede har mistanke om din ektefelle for juks på deg, og du vil fange ham, er den beste løsningen å holde stille og ikke gi juks ektefelle noen hint på dine mistenksomhet. Det vil skade for å opptre som en dum ektefelle, men denne holdningen vil tillate partneren din til å være mer uforsiktig om hans bedrag.Aldri gjøre anklage med mindre du har solid bevis på din ektefelle bedrag.


Du må handler dumme, men Hold øynene åpne for eventuelle feil din ektefelle kan forplikte seg underveis. Hvis du brukte til å være så klarerer som holde du aldri kategorien av din ektefelle aktiviteter, nå du bør være mer årvåken og observant. Små ting som din ektefelle hush samtaler på telefon eller feil tall bør bli sett.


Være skeptisk til tider når din ektefelle har å gå på turer uten deg. Sjekk alltid hans lommer for noen anelse som kvitteringer, notater skrevet på silkepapir eller hotellet i kamper. Du bør gjøre ikke planlagt turer til din ektefelle kontor med alibi som du ønsker å bli med ham til lunsj.


Dette høres kanskje meningsløs men hvis du har passord til din ektefelle e-post og deretter sjekke sin e-post i en offentlig datamaskin eller Internett-butikk. Hvis ektefelle er en mobiltelefon bruker, så sjekk på sendte, Innboks og utkast boksene på sin telefon. Du vet aldri hva du skal finne. Eller når du ringer din ektefelle, ikke slår av telefonen etter samtalen. Noen ganger mobiltelefoner er ikke umiddelbart slukke av brukeren og kan du fremdeles lytte til hva som blir sagt på den andre linjen.


Også sjekke for enhver endring i holdningen til din ektefelle mot deg. En ektefelle som plutselig blir omsorg og som plutselig husker fødselsdager, jubileer og andre spesielle anledninger kan være en philandering ektefelle. Denne holdning resultater fra alle skyldig din ektefelle kan ha mot deg på grunn av hans juks.


Hvis din ektefelle som begynner å bli mer irritabel og som gjør det et poeng å kjempe deg på noen spørsmålet kan bare være på utkikk etter en god mulighet til å komme vekk fra huset uten å være mistenkes. Det kan også være din ektefelle måte å møte skyldige følelser. En ektefelle som er juks vil mest sannsynlig forsømme noen ekteskapelig plikter å uskyldige ektefelle og barn.


Får en bekreftelse på at ektefellen din er faktisk har en affære, kan være hurtful, og kan føre til usikkerhet og depresjon. Men er det bedre å konfrontere dine mistanker før alt blir for sent, og du kan ikke lenger lagre ekteskap og selv esteem.

Thursday, December 15, 2011

Genetikk Versus kultur � søken etter Fidelity

Prologue…
Hva skiller mannen fra dyrene? Ingenting – absolutt ingenting! Mann (Homo sapiens sapiens) er et dyr. Bor innenfor grensene for populære thinking, var det første mennesket Australopithecus ramidus. Denne forfedre av moderne mann hadde sin sjanse på planeten fra ca 5 millioner år BCE (før den gjeldende Era) gjennom 4 millioner år BCE.

Våre arter som det har utviklet seg, har tilbrakt noen 5 millioner år bor i huler – eller verre – og mindre enn tre tusen år ut av grotter. La oss sette at en annen måte for bedre å illustrere den enorme forskjellen her. Mennesker har brukt nesten 2 milliarder dager eking ut deres overlevelse i huler og en bare 1 Million dager leve utenom dem.

Mens vi mennesker liker å tro vi er sivilisert, og har effektiv kulturer, er den virkelige sannheten om det egentlig noe helt annet. Millioner av år med makeløs ingeniørarbeid og design revisjoner av mor natur er eminently kraftigere enn noen Johnny-come-lately kulturelle regler! Hindringer kultur og sivilisasjon er utformet for å skjule dyrene vi, og gjøre oss ut til å være noe annet – noe vi tydelig ikke er. Slags liker å sette på en designer skjorte og slips på en ape, og kaller det siviliserte.

Våre genetikk og våre kulturer ofte clash – noen ganger voldsomt. Vi forteller våre barn til å diskutere sine forskjeller, at kampen er aldri svaret. Og ennå, som jeg skriver denne artikkelen det minst fire kriger kommer rundt om i verden. Om sammenstøt er voldelige eller bare humoristisk, er de alltid avslørende og oppbyggelig.

Onward…
Nå, la oss ta en titt på en av de vanligste sammenstøt av genetikk og kultur…

Viljen til å reprodusere er i vår genetiske makeup. I vårt DNA. Det er ikke noe vi bestemme eller tenke på. Vi er drevet til det – ganske potently – av samling veldig robust og effektivt kjemikalier som har utviklet seg over milliarder og milliarder av år – siden lenge før den første menneskelige tok et skritt. Vi har bare en svært rudimentary forståelse av disse kjemikaliene, hvorav noen er hormoner som testosterone og estrogen.

Når en menneskelig mannlige dyr ser en kvinnelig dyr som oppfyller et bestemt sett med parametere som er spesifikke for at én mann, introduseres disse ukuelig kjemikalier i kroppen. Innføring av disse kjemikaliene i sitt system fører ham til å rase. Det er rett, "rase," som i "reprodusere." Det faktum at vi nå refererer til loven av samleie som elsker å gjøre, endrer ikke det faktum at loven ble designet av natur for reproduksjon – ikke som noe å uttrykke en følelsesmessig tilknytning. Selv en bare fire tusen år siden, samleie var reservert for avspilling – og ingenting annet.

For noen grunn, som er, og trolig alltid vil være under debatten, besluttet kultur at reproduktive forholdet mellom mannlige og kvinnelige human dyr skal være monogamous og følelsesmessig-laden. Og så problemene begynte …

Behovet for mannlige dyr til å finne en passende kvinnelige av artene og reprodusere er usedvanlig godt dokumentert. Når vi mennesker viser dyreriket har (beleilig unntatt oss selv, selvfølgelig) vi ingen problemer med å gjenkjenne i det hele tatt hva som skjer. Men når vi ser på oss selv, på våre arter, vi gå seg vill i våre hovmod – en annen overtrykk av kultur.

Menn å finne en kompis- og formering er mye mer enn et spørsmål om valg. Ta den mannlige black widow edderkoppen, for eksempel. Fjeset stalwart er, men en brøkdel størrelsen på den massive kvinnelige av hans arter, og han bærer ingen gift, i motsetning til hans dødelig kvinnelige motstykke. Han nærmer seg kvinnelige svært forsiktig, og selv da, vet at hans sjanser til gjenlevende mating møtet er mindre enn 1: 10. Likevel, han kan ikke stoppe selv – han må gå fremover og prøve å avle med den valgte kvinnelige. Denne ett eksempel attesterer inescapably styrken av kjemikalier som tvinger mannlige dyr å avle. Et annet godt eksempel på hvordan potente behovet å avle er kan sees i Praying Mantis. Mannlige av denne arten tilnærminger hans kvinne å vite at hun sannsynligvis vil ferdig med ham, og deretter gape over hodet og spise hans liten, livløs kropp. For øvrig, kvinner dyrene har kjemikalier som er bare potente, men de er ikke midtpunktet i denne artikkelen.

La oss gå litt høyere på evolusjonære skala – til noen pattedyr. Når du er på en øy hvor walrus rase, er det mulig at du får se noen utrolig kamper som menn slåss for retten til å rase med deres valgte kvinner. Disse behemoths bruke sin tonnasje og tusks for å beseire brutalt konkurranse i det som ofte er langt og svært blodige slag. Noen ganger forlate disse kampene en av blant menn med sårene som til slutt vise seg for å være dødelig. Tilsvarende er farlig og potensielt dødelige møter blant beilere ganske vanlig i dyreriket.

Noen mannlige dyr risikere ikke livet å avle med jenta i sine drømmer, men de må gjøre ting som er nesten som utfordrende. Ta den mannlige Prairie kyllingen, for eksempel. Å beile sin bride-to-be han danser. Det høres ikke altfor vanskelig, før du tar en nærmere titt. Mannlige står nær og foran kvinnelige og starter sin dans, som består av ham stomping føttene svært, svært raskt – flere ganger per sekund, faktisk. Som kvinnelige averts henne blikket, flyttes den mannlige, noensinne dans, å være igjen i sin linje av syne. Flere menn kan danse for henne, på samme tid. Hun er fortsatt disinterested før hun gjør hennes valg – som kan ta mange, mange timer med dans. Menn vil danse før de skjule fra konsumpsjon. Noen sier at slike energi reduserte viser å beskytte kvinner mot altfor aggressiv mannlige møter som kan skade dem.

Jo mer vi studere dyr atferd, jo mer vi kan tydelig se at kjemikalier Mother Nature kokte opp i hennes kjøkken å gjøre oss trenger å avle er excruciatingly effektive og kraftfulle godt utover våre nåværende forståelse. For å destillere den ned, mannlige dyrene er villig til (og ivrige) å drepe eller dø for å avle.

Det er noen dyr som er naturlig monogamous. Denne relativt korte listen inkluderer isbjørn og Bald Eagles. Disse dyrene ta en kompis for livet bare naturlig som en walrus bull tar en hele haremet for bare en sesong. Dette er hvordan de har utviklet seg.

Nå, på å human … Human dyr er ikke naturlig monogamous – langt fra den. Vi snakker om konseptet av gjengivelse som om det var bare et spørsmål om å gjøre et valg. Damer, hva er det du tror du kan tilby en mannlig dyr enn hans vilje til å dø? Det er likningen, vet du. Når du spør at unge mannen å løfte seg å formering for bare med deg, ber du ham til å bekjempe de overveldende effektene av alt som nøye laget kjemi.

Jeg et øyeblikk komme bort fra emnet til noen menneskelige eksempler på hvor kraftig dette kjemi kan være: Anthony og Cleopatra; Helena av Troja, ansikt lansert tusen skip; Monica Lewinsky, og President Bill Clinton. I alle slike tilfeller kastet menn alle grunn ut vinduet bare å avle med en bestemt kvinne. Titusenvis av mennesker ble drept i kriger og imperier flyttet – til høyre for ettall mannlig dyrene å avle med én kvinnelige dyr. Lyder mye verre enn walrus slag, eh?

Det er helt mulig for menneskelig dyr å forbli monogamous. Det er ingen tvil om at. Men det er ikke så lett for kvinner som vår kultur ville ha oss til å tro. Og for menn, vel, det er en av de svært vanskeligste tingene å gjøre i livet. Det er ikke bare et spørsmål om den mannlige sier seg selv at fra nå av han vil kun avle med sitt valgte kvinne, og deretter følge som i sporadisk muligheter til å gjøre noe annet. Det er mer et spørsmål om den mannlige deaktivere en av de mektigste stasjonene i kroppen.

Stasjonen å perpetuate artene er for åpenbare grunner, en dominerende tvang. For en mannlig menneskelig dyr å virkelig undertrykke hans kjemisk er indusert behovet å avle omtrent det samme som kontrollerer andre genetisk basert behov. Disse omfatter behovet for selv bevaring-, mat-, luft-, Dvale- og vann. Hvis du vil prøve undervisning selv ikke å blinke når noe er fløy mot øyet. Eller prøv undervisning selv ikke å spise for en måned, eller ikke å drikke i en uke. Lyder tøff, ikke sant? Vel, er det virkelig ikke mye annerledes enn en mannlig prøver å lære seg ikke skal trekkes ubønnhørlig å forskjellige kvinner.

På forholdsvis lyse side, bør denne informasjonen gi alle damer som leser denne artikkelen et hyggelig nytt perspektiv på deres mannlige kolleger utroskap. Først av alt, han er tiltrukket av "dem" på grunn av kjemi av kroppen – ikke fordi de er mer attraktive enn du, og ikke fordi du mislykkes forhold på noen måte i det hele tatt. Mest av alt, er det ikke fordi han ønsker å være måten han er. Han er sånn på grunn av milliarder av år med naturlig utvalg under utviklingen. Faktisk vil ganske en stor prosentandel av menn oppleve overveldende forvirring og skyldfølelse etter at de har en seksuelt møte utenom sine forpliktet forholdet.

Alt dette forklarer, på en ny måte, ikke bare hvorfor menn bryter sin avtale å forbli monogamous, men også hvorfor de fortelle ligge i første omgang. De fortelle en løgn som en del av genetisk tvang. Kvinnelige prairie kyllingen krever en lang, utmattende dans av henne kompis-å-være. En kvinnelig human krav løftet av gjengivelse. Det er mye lettere å fortelle en løgn enn dans rundt i den varme sommersolen hele dagen – så den forteller om denne løgn er faktisk ganske en moderat handling, alle ting betraktes. Jeg antar at disse walrus (og mange andre arter) vil mye heller å fortelle en løgn enn å gjøre potensielt dødelig kamp.

Hvordan skal du håndtere alt dette? Det er noe at hver av oss har til å bestemme for oss selv. Poenget med denne artikkelen er ganske enkelt å fremme folk å forholde seg til spørsmålet om utroskap for hva det egentlig er – ikke for hva vår kultur har gjort det synes å være. Å være sikker, er forpliktelse av gjengivelse for livet fra en mann eller kvinne menneske ganske gave, og en som kan bli gitt. Men før det er gitt, og før det antas, det skal sette på bordet og diskutert på lengden. Diskusjonen bør fokusere på realitetene involvert, ikke tenor av for øyeblikket. Under en intim samtalen mellom en mann og kvinne, er det enkelt (og naturlig) for hann å løfte sin undying tilslutning. Problemene oppstår senere – ut av denne innstillingen – kanskje på stranden, eller mens du ser på kvelden nyheter.

Tatt i betraktning at vår kultur perspektiv av Gjengivelses betydning for en relasjon forårsaker problemer som: de fleste divorces; uante mengder med personlige kval, skyldfølelse og lidelse for både menn og kvinner; og utallige argumenter og kamper – det kan godt være tid til å revurdere vår dedikasjon til som åpenbart [uoppnåelig] kulturelle ideell. Og hvis du er en av de som virkelig mener at gjengivelse er en nødvendig komponent i en oppfylle liv sammen, så når du slår avtalen, forstår at du er kampen ageless effektivitet og fasthet i naturen – ikke bare vandrende øyet av en mann som ønsker å bortkommen.

Wednesday, December 14, 2011

Emosjonelle utroskap i en relasjon: Hva er emosjonelle juks?

Folk definere juks annerledes. Noen mennesker definere den som en emosjonell handling, i tillegg til en fysisk handling og andre definere bare den som en fysisk handling.


Dette emnet alene kan forårsake noen problemer i en relasjon hvis begge parter definerer juks annerledes.


Så, for å eliminere hindringer som senere kan tiltre lek det er alltid best å være sikker på at du vet hvordan den andre personen i relasjonen definerer noe sånt.


Selv om det ikke er relevant for at par er nøyaktig likt, det er åpenbart noen viktige områder i en relasjon som hjelpe heving det snarere enn hindre den. Og denne typen emnet kan være en av de tingene.


Sannferdig, jeg tror at det er vanskelig å holde romantikk Live og et forhold på en positiv oppmerksom hvis du ikke klarer å arbeide i enhet med din ektefelle. Spesielt hvis en av du definerer juks i én måte, og den andre definerer juks på en annen måte.


Fysiske juks er vanligvis det vi refererer til som juks. Det er en generell konsensus, så er det emosjonelle juks som kan være den virkelige skyldige bak ødelegger et utmerket forhold.


Så vil vi snakke litt om det i dag.


Hva er emosjonelle juks?


Det er vel forskjellige nivåer av emosjonelle juks, men la oss diskutere de viktigste formene for emosjonell juks...


1) Ligger ved unnlatelse


Noen kvinner vurdere juks å være en hemmelighet som er beholdt fra dem. For eksempel, deres ektefelle har en middag dato med en annen kvinne, men bry ikke å nevne det.


Om denne situasjonen regnes som juks, avhenger av forholdet har du med din partner og typen vennskap som du har utenfor av partnerskapet.


Siden pendel kan svinge uansett er det best å være sikker på at du både se øye til øye før det noensinne skjer (Hvis den noen gang gjør). Kanskje tror du ikke det er viktig å nevne det, fordi det betyr ikke noe og å nevne det ville gi den mer vekt enn det er verdt, men det er best ikke å anta noe sånt men å snakke det over.


Grunnen til det er fordi, Tvert imot, noen kvinner føler som om det var så uviktig, så hvorfor ikke nevne bare det. Det er en catch-22 situasjon. Så, en konstruktiv måte å håndtere et forhold som at det å diskutere det med hverandre før det noensinne har en sjanse til å oppstå.


2) "Sentrale øye"


Når jeg snakker om "sentrale øye" mener jeg visuelle aktelse til partneren. Anerkjenne noens skjønnhet er én ting, men "sentrale øye" er en mye mer intens handling.


Det er utenfor anerkjennelse. I en slik situasjon vil fantasy frysninger i og partneren føler mishandlet eller opprørt grunnet act av disregarding henne og gjør det klart du ville like å ha sex med personen i sikte.


Under slike omstendigheter kan det slå til et stort problem for relasjonen. Selvfølgelig, det er én ting å legge merke til noens skjønnhet fra tid til annen, men "sentrale øye" er en annen ting helt. Det kan føre til problemer med usikkerhet, stoler på problemer, og noen ganger føre til faktiske fysiske juks.


Så nøyaktig hva som er "sentrale øye?"


Selv om jeg ikke kunne muligens nevne alt, la oss snakke om tydeligere handlinger...


"Sentrale øye" utgjør skal kle klubber, studere kvinner i gaten og kommenterer kan også være en del av problemet der verbale insinuations gjøres om hva du ønsker å gjøre med denne personen. Tatt for langt, kan det være følelsesmessig abusive til din partner og resultere i en ødeleggende relasjon som kan eventuelt føre deg både i forskjellige retninger.


Så, en konstruktiv måte å håndtere denne situasjonen på en personlig basis, er å behandle en kvinne som du ønsker noen til å behandle din kone, søster, mor eller andre kvinne som du betrakter med den høyeste respekten.


Selvfølgelig, er ikke det alltid kommer til å arbeide fordi du er menneskelige, men det er et bra sted å starte.


Ved å spørre deg selv, "hvordan jeg vil andre menn til å behandle min partner?", kan det hjelpe å endre hele måten du se ting.


For eksempel noen studere din kone i en respektløse måte er mest sannsynlig noe du ikke ville ta vennlig. Kanskje vil du selv være sint Hvis du opplevde det som skjer. Så, hvis du bruker disse følelsene til en kvinne som fanger øyet, det gjør det litt lettere å vil behandle denne personen med mye mer respekt.


Hun er tross alt en annens slektning. Åpenbart ikke din, men noens.


3) Fysisk kontakt


Denne typen emosjonelle juks oppstår når du går til kle klubber og motta rundetid danser eller en annen lignende type kontakt fra motsatt kjønn.


Som en mann, kan du ikke vurdere dette som juks, men partneren kan. Som et resultat, leder dette konflikt i forhold der partneren føler seg forrådt og du føler deg som om du ikke gjøre noe galt.


Hvis dette skjer, er en konstruktiv måte å håndtere dette å sette deg i din partner sko eller sette din partner i avstrykerens sko.


For eksempel ønsker du henne i en mannlige Striptease-club mottar rundetid danser? Eller ønsker du din kone foran andre menn stripping og gi andre menn runde danser?


Sjansene er gode svaret er "Nei". Hvis du snu situasjonen, er det lett nok til å se på det konstruktivt slik at to av dere kan arbeide med å løse problemet med å basere den på det gamle ordtaket, "behandler andre måten du ønsker (din kone) å bli behandlet."


Være objektiv, være ærlig og mest av alt... være rettferdig. Jobber hardt på prøver ikke å gi deg ekstra privilegiene du ville gi din ektefelle. Gjør det ditt ansvar å være hensynsfull til andre kvinner, akkurat som du ønsker en annen mann å være hensynsfull din kone.


Du er ikke noe unntak fra regelen.


Arbeide sammen i enhet


Siden dette problemet er en stor en, er det viktig å sitte ned med hverandre og diskutere hvorfor det skjer hvis du ikke er i avtalen om handlingene, fordi et utmerket forhold er bygd på enhet mellom en mann og en kvinne, og hvis det ikke finnes noen enhet... det vil føre til mange problemer.


Som en mann er noen av distraksjon du kjemper mot biologiske som er ofte på grunn av visuell stimuli som du ikke kan hjelpe. Men det betyr ikke at promotering av denne virkemåten er nødvendigvis rett. Det er én ting å ha en naturlig reaksjon til noe sånt, men det er en annen ting å bruke dette naturlige svaret nytte deg i å fortsette på i denne virkemåten.


En viktig ting å gjøre er å gjøre sikker på unnskyldninger på enten avslutte ikke blir gjort. Unnskyldninger og fornektelse løse ikke noe. Alvorlige situasjoner som krever begge parter å eie opp til sine feil.


Stolthet må stå på bakdøren, slik at forholdet ikke tar juling på grunn av den. Unngå å behandle det som en spill over samsvarende stolthet mot stolthet.


Hvis du vil fjerne stolthet i begynnelsen, kan det være en god idé å snakke om hvordan du vil håndtere diskusjonen på hver ende før du tar opp samtalen.


Vurdere sier noe sånt...


"Jeg ønsket å snakke med deg om noe, men før jeg hente den opp, jeg tenkte kanskje vi kunne snakke om hvordan vi ønsker å håndtere denne samtalen, fordi jeg ikke ønsker noe å komme i veien for oss å løse den. Jeg vet noen ganger jeg kan være sta, så jeg føler det er viktig for meg å si at når vi diskuterer dette jeg ikke tenkt på å tillate som forstyrrer oss å fikse denne situasjonen."


Når konfrontere det sånn, kan problemet å ta forkant slik at når du ende opp diskutere det, det gjør det enklere for deg både å holde fokus på emnet på hånden og holde det på en positiv oppmerksom.


Deretter kan du diskutere det i lag ved å prøve å forklare hvorfor du gjør hva du gjør (i tillegg til de åpenbare grunnene) og hun kanne forklare hvordan den gjør henne føler, og deretter kan du både fokusere på hvordan du løser problemet sammen i enhet.


Det er lett å føle at emosjonelle juks ikke skade noen, fordi den kan defineres som en usynlig handling på bestemte måter, men ikke undervurder skaden den kan ha på en relasjon. Det kan gjøre like mye skade som motparten dødelige "fysisk juks."


Javisst, det kan ikke være noen berøre involvert, men utroskap er ikke bare en fysisk handling. Husk, være objektiv, være ærlig og mest av alt... være rettferdig. Du er ikke noe unntak fra regelen.


Jobber hardt på å være trofast til partneren din på flere måter enn én--sinn og kropp.

Tuesday, December 13, 2011

Tilgivelse For å begå utroskap

Svært få mennesker få gjennom livet uten å ha vært vondt av en venn, en partner eller et medlem av familien. Faktisk er det nesten umulig å unngå den uunngåelige ubekymret bemerkning, misforståelser, ignorering for folks følelser og generelt uenighet, men noen ting er langt vanskeligere å gjenopprette fra enn de fleste med utroskap å være nær toppen av listen. Mange av oss får vondt ved mindre ting, selv fra de utilsiktede og tilgivelse for slike indiscretions er vanligvis ganske raskt, men tilgivelse for å begå utroskap ikke er så lett.


Gjenlevende utroskap er en av de vanskeligste tingene som alle har å gjøre og sheer tenkte på faktisk tilbyr 'tilgivelse for å begå utroskap' er i fullstendig motstand mot vondt og smerten og enorme hat av juks ektefelle.


Det er så lett å bli sint, får sår opp i de tidlige følelsene av svik og holde på smerte men den enkleste måte å overlevende utroskap er å flytte og lære å tilgi din partner er en måte å helbrede.


I tilbud tilgivelse for å begå ekteskapet partneren din atferd kan ikke lenger føre du sinne, kan du la gå av skade, smerte og følelser av svik og begynne å flytte på med livet ditt.


Sinne er ødeleggende, en følelse som kan spise og ødelegge livet, lære å tilgi og la gå er en måte å hjelpe deg og ikke en enkel vei ut for din partner. Tilgivelse gjør det mulig å la gå av alle disse følelsene, det betyr ikke at du ikke noen gang husker hva som har skjedd, ikke husker smerte, det ikke er om forskjellen mellom rett og galt eller at du godtar oppførselen til partneren. Det handler om helbredelse selv, lære av erfaring, arbeider med det, og gjøre slik at du kan flytte på.


Lære å tilgi din partner for å begå ekteskapet ikke er du på noen måte som indikerer at ditt forhold kan fortsette, sier du ikke at deres atferd var akseptabelt, og du ikke sier at du er forberedt på å bære på hvordan ting er. I tilgivelse for å begå utroskap kommer muligheten til å gjøre valg, bestemmer du om du vil prøve og lagre dine ekteskap eller gå videre med livet ditt uten din juks ektefelle.


Det er ofte lettere å ikke å tenke på fremtiden, om hvordan du skal gjenopprette fra utroskap, men som tiden går disse følelsene av skadet og svik vil bli vanskeligere å bære. Det er enklere å prøve og glemme, prøver og ikke har å forholde seg til virkeligheten, men på et tidspunkt du måtte stoppe, begynne å tenke over situasjonen, prøv og se det fra partnerens synspunkt, prøve og forstå hva som skjedde, hvorfor det skjedde, og der du går fra her.


Skylden er ikke svaret, du kan ikke klandre din partner eller deg selv, du har å se utover skylden, utover blandet opp følelser og begynne å ta kontroll over livet ditt. Prøve å forstå at vi er alle menneske, og at vi alle gjør feil, men dessverre noen feil er større enn andre. Ikke alt vi gjør er tilsiktet, noen ting skje bare, ikke en unnskyldning, men et faktum.


Se på ditt forhold, tenke på hvordan ting ble i siste, og bestemme om det er verdt å kjempe for. Se på positive, huske alle ting du pleide å gjøre sammen som du likte, ville gå tilbake til grunnleggende, begynner igjen gjør det mulig å lagre ditt ekteskap. Vurdere hvilken del du måtte spille i den indiscretion taktløshet, var det et problem med ditt forhold som ingen av dere, hadde prøvd å eller blitt kjøpedyktig fastsette, var hjemme ting bare fungerer ikke godt, var det noe du kan ha både gjort det mye bedre. Ganske ofte utroskap er som et resultat av ekteskap problemer, ikke alltid, men ofte. Det er ingen unnskyldning for handlingene til partneren, deres ansvar lå i å gjøre deg oppmerksom på hvor ille ting var igjen og ikke bare hopping i noen en annens seng men det kan hjelpe deg å forstå hvorfor og hjelpe deg med å flytte noensinne nærmere tilgivelse 'for å begå utroskap' og starte helbredende prosess.

Monday, December 12, 2011

Hor - unngå fristelsen

Ekteskapet er noe som vi er alle i stand til, men noen av oss har en større viljestyrke enn andre til å motstå slik en fristelse. De fleste mennesker vil godta, hvis de var å være ærlig, at de noen ganger føler en attraksjon mot andre enn deres partner, men bare noen av oss vil faktisk følger og tror med vår kropp i stedet for med våre hjernen.


Dessverre er ekteskapet en av de vanligste problemene for ekteskap og den viktigste grunnen for skilsmisse, med jukset ektefeller finner det umulig å gjenopprette fra slike et sammenbrudd av tillit.


Ofte saker er drevet på impuls, ofte når folk har god tid, kanskje litt for mye å drikke og er mindre sannsynlighet for å se dårskap deres måter. Alle tanker av fornuftig atferd og de mulige konsekvensene på jukset partneren og deres forhold forsvinne bare, med folk bare tenker på her og nå heller enn hva som vil skje i lys av dagen.


Fristelsen er alt rundt oss og med partnere nå utgifter så mange timer fra hverandre, både arbeide, ofte en utgifter lange timer i office, barn til ferje rundt etter arbeid, tid i gym og alle andre sosiale aktiviteter som følger med dagens moderne levende.


Som med de fleste vanlige ekteskap problemer ekteskapet bare frysninger opp på en masse folk ofte som et resultat av en attraksjon til noen som har blitt lukke over tid, en kjent person, en venn som har vært det når de har vært nødvendig og som juks har partner lært å føle deg komfortabel med. Så ofte hører du 'det bare skjedde, vi kunne ikke hjelpe det, du ikke bare var der når jeg trengte du'.


Ene siden av leiren si det er nesten umulig for deg å ha en form for platonisk relasjon med et medlem av motsatt kjønn. Jeg pleier å være uenige, det kan fungere, men som med de fleste ting det kommer an på enkeltpersoner, status for deres gjeldende relasjoner og deres mottakelighet for gir følelse som går utover realms of platonisk.


Hvis et par har begynt å vokse fra hverandre, kanskje tilbringe mindre tid i hverandres selskap og har mistet intimitet i forholdet behovet for seksuell oppfyllelse er ofte en viktig drivende faktor når bedrager opp på en ektefelle.


Saker ofte kan oppstå som et resultat av ekteskapelig konflikt, stresset av livet på forholdet, behovet for spenning eller manglende evne til å bo trofast, og med et økende generell aksept av ekteskapet ønske om å motstå fristelsen synes å ha mindre.


Muligheten til å lagre ekteskap etter en affære i stor grad avhengig av omstendighetene og lengden på saken. Jukset partnere, for eksempel søk utroskap lettere å takle en av, aldri for å være gjentatte feil heller enn, en lang sikt, vite hva du gjorde slags relasjon.


Hvis du vil lagre ekteskap trenger du å gjenoppbygge tillit i relasjonen og gjøre det du har å være helt ærlig og åpen med hverandre.


Retningslinjer for den nye relasjonen må være tydelig, og det vil være en ny relasjon, gamle ekteskap som du visste at det vil være en ting fra fortiden. Du må være helt åpen og ærlig om forholdet med juks partner viser absolutt anger for hva de har gjort. Det har til å være en fullstendig endring på din måte å lever med alle kontakt med 'andre' stoppet og sosiale vaner som er endret for å møte den endeavour. Ekteskap rådgiving kan eller kan ikke hjelpe, og beslutningen om å prøve slike avenue må være av en felles avgjørelse å virkelig få en god sjanse til å arbeide.


Jukset partner må være i stand til å slipp harme for hva har blitt gjort, uten muligheten til å gå videre og sette fortid bak dere begge sjansene for gjenlevende hor, som et par, er ekstern.


Fremfor alt, må du begge være forberedt på å gjøre personlige endringer i ditt liv, være forberedt på å refokusere og arbeide på områdene av ekteskap som var forårsaker et problem, og kanskje en medvirkende faktor mot ekteskapet.


Hvis du fremdeles elsker hverandre kjempe for det, gjøre en innsats og lagre ekteskap, men lære fra tidligere feil, lære å sette pris på hverandre, lære å bli intime igjen, bare starte fra begynnelsen, ikke prøve og plukke opp der du slapp, og la de fornyede følelsene for hverandre vokse.

Sunday, December 11, 2011

Don�t bor i mørket, fange som juks ektefelle

Hvis du har om dine mistanker partneren er juks ikke la den spise unna på deg eller prøve og skyve din frykt til baksiden av hodet, bevise det en gang for alle og angi hodet hvile eller fange som juks ektefelle.


Ingen fortjener å være bedro, uansett hva staten at ekteskapet er i, og hvis du tror partneren din er å ha en affære nå er tiden for å sjekke det ut og gjøre litt etterforskning bare å være sikker.


Ikke diskutere om dine mistanker med partneren din om du har rett du vil bare sette dem på vakt, og hvis du er galt vil du opprette en unødvendig splittelse mellom du hvilke kanskje bevise vanskelig å gjenopprette fra.


Vær forsiktig når du starter sjekke opp på hva de gjør. Ikke gjøre eller si noe som gjør det blindingly opplagt at du mistenker at din ektefelle for juks på deg.


Start ved å se etter de åpenbare tingene, for eksempel en endring i måten partneren kjoler, en plutselig ønske om å se bra ut, en endring i arbeidet mønstre, en uvanlig interesse i gym, hemmelighold over telefonsamtaler eller e-post, tap av intimitet i ekteskapet, mangel på seksuell interesse eller avstanden mellom du aldri brukt å eksistere.


Juks ektefeller ofte ser og handle skyldig, gi en generell følelse at noe er ikke riktig. De prøver og unngå meningsfulle samtaler, holde alt på et generelt og ikke intim nivå. En ting sikkert, er at på noen peker de vanligvis slip, la noe slip og hvis du har om dine mistanker må du bide din tid og få bevis før håndtere som juks ektefelle.


Starte sjekke ting som du har alltid hatt jevnlig tilgang til som banken eller kredittkortselskapet setninger. Hvis din ektefelle starter plutselig vokter deres mobil eller slette e-postmeldinger bare stille et helt uskyldig spørsmål som også hvorfor plutselige hemmelighold.


Ikke vær redd for å spørre spørsmål, for å vise interesse for deres dag bare fortsette å spørre og hvis de begynner å vises ubehagelig, bare holde kjølig og spørre litt mer. Ingenting direkte, ingenting anklage og motsier ikke bare sakte chip unna til du får bevis på at du trenger.


Hvis din ektefelle er ligger det er vanligvis ganske åpenbart, de vil kampen for å se deg i øyet, bli komfortabel med ganske rimelig og normal og diskusjoner om dagen og vil gjøre opp historier, prøver og endrer temaet for samtalen eller søk og unnskyldning til å gå og gjøre noe annet.


Når partneren føler plutselige behovet for å gå ut, prøve og finne en grunn til å ledsage dem. Hvis de vri og komme opp med en grunn at de trenger å gå på sine egne skyve problemet, ikke for mye når du først prøver teknikk men bare nok til å se hvis de blir mer ubehagelig.


Huske hva unnskyldning du har fått og finne en måte å nevne aktiviteten i en etterfølgende samtale. Det er et godt tegn på at noe er galt når din ektefelle glemmer hva de skulle ha gjort.


Når partneren din ikke er kommer til å være rundt i noen tid, kan du kontrollere sine klær og personlige eiendeler for notater eller scribbled tall. Du kan prøve alle tall du finne og se hvem som svar. Hvis du kan sjekke sine mobile uten heve mistanker gå for det, og hvis din partner sier de arbeider prøve sent og finne en god unnskyldning til å ringe dem.


Hvis du føler at du har funnet nok til å høyne dine mistanker følger din ektefelle, sjekk for å se hvem de er møtet, hvis du har en rimelig unnskyldning for å være i det samme området kanskje bump på dem og se hvordan de reagerer.


Fortsette med subtile undersøkelser, uten å øke mistanke om noe uvanlig inntil du har solid bevis. Ikke noen gang vise hånden, gjør noen beskyldninger eller konfrontere din partner til du har bevis. Aldri miste fokus, huske hva du har angitt å gjøre, fange juks ektefelle og deretter møte dem med harde bevis.

Saturday, December 10, 2011

Utroskap Varseltegn, det er ikke alltid åpenbart

Det er ikke alltid opplagt når partneren bedrar opp på deg, noen utroskap advarsel skiltene er bare svært subtile endringer i partnerens atferd. Alle er forskjellige, og hvordan én person håndterer slike delikat plassering kan være helt forskjellige til en annen. En vellykket gambler kunne for eksempel trolig dekke deres spor som er langt enklere enn en person som er normalt langt mer åpent og gjennomsiktig i deres atferd.


Utroskap Varseltegn kan variere mye fra ett forhold til en annen, men en felles tråd er at noe, uansett hvordan liten eller hvordan subtil, vil ha endret.


Hvis partneren plutselig har endret seg, kanskje bli mer ekstern eller mindre intime og du har den morsomt følelsen av at noe ikke er helt riktig så vil du kanskje se etter noen tydelig underskriver din ektefelle bedrar opp på du.


Kanskje kan ikke gjensidige venner har begynte å opptre på en annen måte mot deg, mindre vennlig, se deg i øyet, unngå kommer rundt eller ikke lenger ønsker å diskutere familie problemer. Hvis så raise spørsmålet, som om det er noe galt, bare gjør litt graving uten la på det du har om dine mistanker og se bare hvordan ubehagelig de blir.


Hvis partneren tilbringer mer og mer tid borte fra hjemmet bare begynne spør spørsmål, ingenting åpenbare men viser en stor interesse i hvordan deres dag har vært og hva de har gjort. En juks ektefelle vil finne det stadig vanskeligere å være involvert i slike en samtale.


Andre utroskap advarsel skiltene kan være:


• En plutselig oppfordrer til å få anfall, alltid på treningsstudio, men ønsker å gjøre det på egen hånd.


• Arbeider lenger timer, unexplained endringer i arbeidstid mønstre eller en økning i antall netter borte fra hjemmet.


• En ny mobiltelefon at du ikke vet om eller en motvilje mot du la deg nær sine eksisterende telefonen. Blir possessive om telefonsamtaler, sletter meldinger eller starter ved hjelp av kallenavn i deres telefonkatalog.


• Et behov for å få til mail først eller en plutselig iver etter å svare telefonen.


• Din partner starter å forlate rommet når de er på telefonen.


• Plutselig tar og interessen for nye klær eller en økt interesse i sitt daglige utseende.


• Blir defensiv, unngår samtale eller vises ubehagelig når du blir spurt om sin dag, eller hvor de har vært.


• Kjøper en uvanlig interesse eller kunnskap om lokale puber, hoteller eller attraksjoner.


• Slutter seg en spesiell / symbolsk element av smykker eller sin giftering.


• Finner noen unnskyldning for å forlate rommet eller huset.


• Stopper går til sengs når du gjør eller starter utgifter lange timer på datamaskinen.


• En økning i mengden kontanter trukket fra kontoen din joint, en ny bankkonto eller en unexplained mangel på penger.


• Rare telefonsamtaler hvorved oppkalleren holder henger opp, men det skjer bare til deg.


Noen av de mer gjennomsiktig utroskap advarsel skiltene er slike ting som utseendet til liten gaver som ikke var kjøpt av deg selv eller din partner regelmessig lukter av parfyme eller aftershave er ikke din. En juks ektefelle kan bære kondomer når du ikke bruke dem som et par eller begynne å ha dusjer så snart de kommer hjem.


Listen er uendelig med mange av utroskap advarsel skiltene blir subtile i naturen, og også en indikasjon på noe helt annet eksempel stress, depresjon, kjedsomhet eller tidlig underskriver av lidelsen. Hvis du mener er din partner har en affære ikke bare hoppe på med våpen Lynrask, gjør leksene dine, bekrefte om dine mistanker 100% før du gjør noe du kan angre, og muligens ødelegge ditt ekteskap.

Friday, December 9, 2011

Informasjon om hvorfor folk lyver

Når spørsmålet er stilt hvorfor folk lyver, sjelden gjør personen som spør innse hvor komplisert det spørsmålet er. Den andre dagen min 12 år gamle vil du vite hvorfor folk, og selv om jeg har nesten tretti års erfaring i rettsmedisinske psykologi, arbeidet jeg veldig mye for å svare hans forespørsel. Sannheten er, som jeg fortalte min nevø, at det er ingen enkel grunn hvorfor folk lyve, det er virkelig ikke en klar definisjon av hva en løgn og fortellinger. Er en utelatelsen løgn? Kanskje, kanskje ikke, men hvis det er, er det absolutt ikke på samme måte som en ærlig setning mot faktum er en løgn.


Betaler noen et supplement når vi ikke virkelig trenger det løgn? Før vi kan virkelig svar på spørsmålet om hvorfor folk lyver, alle disse problemene er først som er adressert i rekkefølge for oss å få en bedre forståelse.


Noen mennesker er seriell løgnere og agenter kan ikke hjelpe av en i stand til å for disse personene, og det er patologisk løgnere. Det er vanligvis en cry for oppmerksomhet. De er så besatt av å bli sett på som interessant, uvanlig eller kanskje annerledes enn de er, de vil si eller gjøre noe som kan være fokus på dem. Noen av toppmøtet er så utrolig at de selv innser at ingen vil tro dem, hvis de gjør den allikevel.


Men dette er kanskje en forenkling av hvorfor folk lyver, så jeg tror vi har grave litt dypere. I mange respekterer du å finne ut hvorfor folk er en øvelse i felles oppfatning. Tenke på det, en person ligger vanligvis å imponere andre eller å komme ut av en dårlig situasjon. Kanskje vil de komme unna med ikke å ha gjort sine lekser, eller å ha blitt sent for arbeid. Slags liker den klassiske "hunden spiste min lekser." Mange ganger folk lyver fordi de ønsker å imponere andre og så de utbrodere sine ferdigheter. Det er vanskelig å si i de fleste situasjoner hvorfor folk lyve, det er den vanskelige delen, den enklere delen er å fortelle når de lyver.


Kroppsspråk er en av de beste signaler spot en løgner. Uavhengig av hvorfor folk lyver, gi de vanligvis seg unna når du vet hva telltale tegn til å se etter. De fidget nødvendigvis ikke mye, men ofte vil de få stivere enn normalt. Kontrasten denne, kan de bruke overdrevet bevegelser eller snakke med annet språk enn de vanligvis gjør. En mangel på øyekontakt er også en ganske klart signal. Hovedpoenget er at det er mange forklaringer og grunner for hvorfor folk lyver, men med en liten utdanning og blir ganske enkelt å oppdage når folk ligger.

Thursday, December 8, 2011

Hvorfor menn jukse

Hvorfor menn jukse er et spørsmål som ikke er så lett å svaret og før vi selv starter vi må redegjøre for hva vi egentlig mener med juks. Juks til noen mennesker er bare glancing på en god ser kvinne som hun går nedover gaten eller tenke på som sexy ser nummeret som vises på kalenderen eller tenker 'Hvis bare jeg var enkelt ….".


På hvilket punkt en kvinner mener hennes partner bedrar opp på henne er i stor grad avhengig av henne nivå av usikkerhet. En kvinne som mangler tillit, ikke føles bra om seg selv og er full av insecurities kan bli paranoid på bare nevner av en annen kvinne mens noen som er full av selvtillit og er behagelig i seg selv og hennes forhold er langt mindre sannsynlig å få opptatt bortkomne øyne og en meningsløse kommentar.


Før du svarer på spørsmålet "Hvorfor menn jukse" trenger vi å bekrefte vår forståelse på hva er normal oppførsel for en mann. Kan vi få opprørt når en mann nyter godt av en liten flørtende virkemåten eller merknader på det ser bra ut av super modell hvis handling eller kommentar bærer ingen substans? En uskyldig handling som i ingen måte påvirker måten en mann føles om hans partner er ufarlig, er det hvor mye han er og kan være klarert for å tegne linjen som teller.


Juks er gjort enklere med årene med par fører ofte relativt separat bor med lone turer til gym, kveld med gutter / jenter og felles uvilje mot for å finne aktiviteter som kan nytes sammen. Deretter er det barn å vurdere slik at par ofte ta separat helligdager og forskjellige arbeidstimer som alle legger opp til mye tid når du kan treffe noen andre. Det er ikke engang tilsiktet, men sannsynligheten for at et vennskap vil starte og fremdriften er langt større enn hvis du var i selskap med din partner.


Ofte menn ser sex som bare oppfyller behov, en måte å tilfredsstille seg visse i troen på at hvis de har ingen reell følelser for personen de sover med da det er egentlig ikke juks. De ikke å se den bredere konsekvensen av hva slags innvirkning det vil ha på deres partner.


En av de viktigste grunnene til hvorfor menn jukse er når intimitet har gått tapt fra deres forhold, når de har fått nok av 'ikke i kveld jeg har hodepine', eller 'I 'm too tired' eller 'no barna kan høre'. Menn har seksuelle begjær og seksuelle behov som må være oppfylt så hvis kjærlighet, romantikk og intimitet har gått tapt i ditt forhold din mann vil være langt mer tilbøyelig til å søke oppfyllelsen andre steder.


Noen menn synes bare født til å jukse, og det er i sin natur å prøve hva som er på tilbud. Slike mennesker er vanskelig å danne en relasjon med, men det er ofte tydelig fra begynnelsen som også hvilken sammenheng en kvinne som gav seg selv i for. En gammel venn av meg kunne ikke motstå kjekk hunks på stranden, de som virkelig elsket seg og trodde de var Guds gave. Hun visste at de ville snart flytte og at hun var bare en bestått fase, men hun kunne ikke hjelpe seg selv, fikk fanget tid og tid igjen, og hver forholdet endte i tårer fordi hun bare var ikke sterk nok til å håndtere.


Det er antatt at juks menn mislykkes å ha noen følelser av skyld før etter hendelsen, og det må sies, lengre mannen komme unna med det jo mer sannsynlig er å fortsette med menn har en større toleranse og forkjærlighet for risiko.


For noen menn juks er en måte å øke sitt ego med hver ekstra erobring styrke sitt ego, og blir sett i enkelte kretser som ekte status symbol. Den ultimate innvirkningen på deres forhold er noe som aldri skjer til dem på den tiden, når de blir outwardly oppfordres til å fortsette med sine infidelities, og av tiden de ser deres veier det er vanligvis for sent.


Det kan aldri bli sagt at menn ikke vet at juks er galt det er på hvilket punkt de anser må de mer omfattende innvirkninger og hva vekt de plassere på oppfattet som er kanskje forskjellig.

Wednesday, December 7, 2011

3 Varseltegn en juks kone

En juks kone kan føre til mye følelsesmessige traumer, for ikke å nevne skade det kunne føre til en familie. Som blir sagt, er det svært viktig at du er i stand til å gjenkjenne tegn som tyder på utroskap og juks mens det er tidlig. Bare da kan det være noe oppløsningen til problemet – og som på en måte som relasjonen og familien er lagret.


Her er noen tegn til hustruer jukse. Du må være observant skal kunne legge merke til dem i det hele tatt. Dette problemet er særlig beregnet når du putter i betraktning det faktum at de fleste menn er for opptatt på jobb for å kunne merke subtile problemer hjemme.


(1) Mistenkelig sinn


I et normalt forhold, kan de fleste alt som skjer rundt om i hjemmet forklares. Men glemme de fleste hustruer som lure noen ganger å dekke deres spor og lar hint til noe alvorlig som bør gis oppmerksomhet.


Hvis du oppdager plutselig tap av din kone klær eller unexplained tilstedeværelsen av prevensjonsmidler må du kanskje å ekstra fordel ørene dine ytterligere etter ledetråder. Noen ganger mystisk meldinger på en telefon eller en mystisk bokstaver kan gi bort et ulovlig forhold.


Mens du ikke bør hoppe i pistolen med bare disse holdepunkt i hånden, fortelle de minst deg at du bør i det minste tenke litt hva din kone gjør når du ikke rundt.


(2) Lessened intimitet


Hvis du tidligere brukte til å dele alt med din kone og plutselig hun synes distanced og Klappe i opp når du prøver å diskutere intime ting, kan det bety at hun har allerede distanced seg følelsesmessig og mentalt fra du. Spørre om dette er tilfelle, og grave for årsaken til denne fremmedgjøring.


Noen koner miste plutselig interesse i å gjøre noe med sine ektemenn – et annet testamente til en økt følelse av fremmedgjøring. Hvis du kone er plutselig frigid, virkelig er det grunn til alarm. Imidlertid kan du vurdere om det er også bare på grunn av trøtthet eller hormonal endringer i menopausing kvinner.


Hvis din kone plutselig synes uninterested i familie orientert ting eller hvis de begynner å gå om deres husholdning plikter med mekanisk disinterest kan så det være et problem med henne. Du bør prøve å sortere disse problemene ut umiddelbare slik at de ikke trenger å nødvendigvis eskalere utover rimelig proporsjoner.


(3) Redusert spenning


Hvis din kone ikke lenger er glade for å møte deg på døra fra jobben, eller hvis du har mindre og mindre lidenskapelig sex, kan deretter det være et problem med ditt forhold. Selv om dette ikke automatisk oversette til et tilfelle av utroskap, er det fortsatt grunn til alarm.


Denne typen problem skal rettes tidlig slik at det ikke beholdes til et punkt der det er nesten uten kur. Profesjonell hjelp anbefales sterkt i slike situasjoner.


Konklusjon


Hvis du har problemer med din kone på disse kontoene, ville det være best hvis du gikk på råd fra fagfolk. Igjen, noen av skiltene nevnt oversette automatisk ikke til utroskap, men de angir muligheten for slikt.


Og i alle fall hvis noen av disse skiltene overflaten, det bør bli behandlet umiddelbart som problemer under disse symbolene kan godt føre til forholdet problemer.

Tuesday, December 6, 2011

4 Advarsel skiltene av en juks mann

Hver familie krise starter med små ting, enten det er en fallende eller jukser. En juks mann burde spesielt være tatt tidlig slik at situasjonen kan diffused og håndteres så snart som mulig. Her er noen advarsel skiltene som din mann kunne være bedrager opp på du:


1. Kjedsomhet med familien


Hvis din mann viser kjedsomhet med ting som hører til familien din, kan det være et tegn på at han kunne se noen andre, eller er i en større risiko for å gjøre så.


2. Redusert intimitet


Hvis du tidligere brukte til å dele alt med mannen din, og plutselig han synes distanced og Klappe i opp når du prøver å diskutere intime ting, kan det bety at han har allerede distanced seg følelsesmessig og mentalt fra du. Spørre om dette er tilfelle, og grave for årsaken til denne fremmedgjøring.


Noen ektemenn miste plutselig interesse i å gjøre noe med deres hustruer – en annen testament til en økt fremmedgjøring.


3. Han får Amper på nevnte av utroskap


Menn miste lett sine topper når de er frustrert om noe de alvor ønsker – eller vil ha skjult. Hvis du plutselig hint om utroskap, og han prøver sine darndest å holde deg av vet, så er han sikker på å blåse hans toppen på bare nevner av juks.


Dette er et tegn på at han kan faktisk skjule noe fra deg- eller prøver virkelig hardt ikke å jukse. Du får se hardt på dette.


4. Han forblir senere på jobb


Ja, overtid er en realitet på arbeidsplassen. Hvis han er å tilbringe mer tid enn vanlig på jobb, og noen ganger utover vanlige overtid perioden, kan du imidlertid ha tilstrekkelig grunn til alarm.


Dette gjelder dobbelt hvis hans kreditt-setningen plutselig har oppføringer som er vanskelig å forklare eller er ren tvilsom. Du bør se på disse Hvis du føler at det er noe han bør forklare.


Konklusjon


Når du finner disse skiltene strung sammen, kan du ha en ektemann bedrar opp på du. I så fall ikke hoppe opp og lekter til ham med anklage, søke råd på en riktig måte å løse dette problemet.

Monday, December 5, 2011

Hvorfor Today�s samfunnet aktivt oppmuntrer juks ektefelle

Det er mange teorier bak hvordan du kontrollere din kjønn kjøre, og hva tvinger folk bort fra monogamous forhold men en klar fakta slik vi kjenner det, er at dagens stadig økende samfunn er en yngleplass for juks ektefelle.


Forskere karakterisere en monogamous forholdet som et par som deler den samme hekker i en felles territorium, men viktigst 'ha jevnlig kontakt'. Det har tydelig blitt bemerket at monogamous menn er involvert i foreldrenes omsorg, bruke energien å sikre trygghet og sikkerhet for sin familie og Avvis inntrenging i hekker. De som nyter en større frihet i livet og vandre rundt en bredere territorium er mer sannsynlig å jukse på deres ektefelle enn noen som nyter rammen av en helt omfatter og nært forhold.


Mest monogamous dyrene er fugler med over 90% av arter som er sammenkoblingen opp med eksklusive rettigheter og felles foreldrenes omsorg. Ikke alle forskere er enige, men bevis antyder at fuglene Vis langt mer forpliktelse til sine partnere og familie enn mennesker med svært få utmelding å oppgi sine oppgaver som ektemann, far og familie leverandør.


Hva er interessant å note og et faktum som deretter kan være knyttet til samfunnet vårt kontinuerlig endring er at monogamy (i kvinner) sjelden skjer når kvinnen er igjen for å streife omkring en større territorium med gratis tilgang til andre menn avvise rammen av et enslig miljø. Deretter er det enkelt å se at dyr, så vel som mennesker er utsatt for juks på deres ektefelle når det kommer til en salgsmulighet, slik de ser det, blir levert til dem på en plate.


Når studere naturen og kombinere det med det vi nå ser i samfunnet deretter mer lett å forstå det samfunnet som vi nå vet at det er å utvikle på en måte som aktivt oppmuntrer både juks menn og juks koner for å søke seksuelle relasjoner utenfor av ekteskapelig sengen. Det stadig økende antallet snyting ektefeller har en tydelig kobling til livet som vi nå lever.


Friheten som vi har i vår moderne verden med generelle praksis for partnere nyter ulike aktiviteter og generelt gjøre sine egne ting i mye av fritiden fungerer som en katalysator for snyting ektefeller.


Hvis du vurderer hvor enkelt utroskap kan oppstå og forstå hvorfor vi er, på en måte, channeling våre relasjoner på en måte som aktivt og åpenlyst oppfordrer juks vi begynner å forstå og akseptere teorien at for et forhold til å vokse og blomstre du har å tilbringe kvalitetstid sammen med din partner og ikke basere et forhold rundt skip som passerer i natt.

Sunday, December 4, 2011

Kan du holde utroskap i sjakk?

Her er noen interessante statistikker om i / gjengivelse:


• En University of Chicago studie med tittelen "The Social Organization av seksualitet," sier at så mange som en fjerdedel av gifte menn kan ha vært utro mot deres ektefeller.


• I henhold til en tid/CNN målingen av amerikanernes seksuell holdninger, 23% av gifte menn er enig i utsagnet, "utroskap er en uunngåelig del av gifte liv i dag."


• Før den kulturelle homogenization som fulgte med vestlige colonialism, mer enn tre firedeler av alle menneskelige samfunn var polygamous.


• Mens tidligere studier indikerte at over 90 prosent av fugler engasjere seg i monogamy (i motsetning til bare 3 prosent pattedyr), nyere studier viser at fugl monogamy kan være en myte.


Alle bevis synes å indikere at monogamy ikke kommer naturlig til menneskelig vesen (vi er pattedyr!). Og ennå, det er en viktig forutsetning for en vellykket ekteskapelig / romantisk forhold. Som et par i en monogamous forholdet, kan to av dere øke sjansene for fortsatt monogamy (og lykke) ved å sette til side litt tid hver måned for en helsesjekk for gjengivelse.


Baby, hektisk arbeidsplanen, og din ventende småting er ingen unnskyldning for å unnlate "par tid." Når par tiden lider, så gjør din rapport og ditt forhold. Det er begynnelsen av "levende som bror og søster" og slutten av følelse tiltrukket til hverandre – perfekt atmosfæren for å gi til horaktig fristelse.


Når du sitter sammen for gjengivelse-helsesjekk, kartlegge hvor mye tid du har brukt sammen som et par som gjør noe, og det var moro for dere begge. Hvis det var mindre enn to ganger i uken, kan du gjøre par tid en prioritet når du planlegger neste ukes tidsplan (og neste).


Det neste området for å se etter er om du har vellykket brakt opp, diskutert og gjensidig løst noen problemer og forskjellene som kom opp. Hvor snart ble dette gjort? Hvis du har håndtert mindre utgaver innen et par dager, og større utgaver innen ett eller to uker, har du rett på sporet. Hvis ikke, må du forhindre at harme luftstyrker ved å samtykke i tabellen dem før en senere dato. Det viktige spørsmålet her er å unngå negative følelser for hverandre.


Er du klar over din atferd som irritere eller fornærme din partner og omvendt? Har du en avtale for å sette i gang friksjon disse virkemåtene kan føre til? Hvis ja, har du og partneren din lyktes i å holde disse virkemåtene til et minimum denne måneden? Hvis ikke, kan du deretter tilbake poeng og friske opp hukommelsen om avtalen.


Og nå la oss snakke om den viktigste ingrediensen for fueling vantro – "andre." Har forholdet utviklet seg til et nivå der to av dere kan dele all informasjon om andre mennesker i ditt liv - venner, kolleger og andre? Er du i stand til å diskutere samtaler, hengiven bevegelser, e-post og emosjonelle reaksjoner til disse menneskene med din partner? Og to av dere har en avtale om at tiltrekning til en annen person vil bli diskutert åpenlyst?


Du må også ha en avtale for å unngå intime samtaler med andre personer av motsatt kjønn – spesielt samtaler om misnøye med din ekteskap eller deres. Og viktigste avtalen er med referanse til dating virkemåten – gjøre begge deler av du samtykker til ikke å nyte dating virkemåten (kaffe, lunsj, hengende ut) med andre personer?


Når du følger en månedlig rutine å gjennomføre helsesjekk fidelity, kan du ta et problem i sin barndom – øke sjansene for nipping det i bud, og få ditt forhold tilbake på sporet. Fortsetter å ha det gøy sammen, å løse forskjeller, snakke åpent om tiltrekning og følge regler angående dating / flørter virkemåten er noen måter å sikre at monogamy forblir en prioritet i ditt forhold.