Thursday, April 19, 2012

Årsaker til ekteskapelig saker: 5 årsaker

Hvis du har nettopp funnet at din ektefelle har blitt bedrager opp på du, er det sannsynlig at du er på utkikk etter svar. Følelser av vondt, sinne og tristhet selv frykt for fremtiden kan følge med å finne ut om en ektefelle utroskap. Du kan spørre deg selv: "Hvordan kunne han eller hun gjøre dette for meg?"


De spesifikke årsakene til ekteskapelig saker område så langt og bredt som gjør folk som begår dem. Selvfølgelig, virkelige grunner for har affære ofte har å gjøre med hvordan juks ektefelle føler om ham eller henne selv: de kan være ute etter forsikre deg om at de er fremdeles attraktiv og ønskelig. Men sammen med denne generelt trenger for spenning eller forsikring er sammensatt av følelser de føler om deres ektefelle (du, i dette tilfellet). Ofte, føler juks ektefeller misfornøyd med deres ekteskap.


Her er 5 av de vanligste årsakene til ekteskapelig saker:


1. Du har blitt tatt relasjonen gitt det siste


Hvis du har brukt måneder eller år før saken begynte i stor grad tar din ektefelle for gitt, som kan være en av årsakene til saken. Selvfølgelig, du ville trolig ikke har gjort det til din på formål - få mennesker gjør. Heller, vi tar noen for gitt når vi anta at de vil alltid være det for oss. Denne holdning til din ektefelle kan manifestere i å ikke være høflig, å være godt selskap, eller bruke nok kvalitetstid med ham eller henne.


2. Du behandle ham eller henne med en mangel på respekt og anerkjennelse


Hvis din ektefelle er en hyggelig person som alltid synes å være gjøre ting for alle andre, men i stor grad neglecting sine behov, kan du ha gått ned i et mønster for å behandle ham eller henne med en mangel på respekt og anerkjennelse. Alle, uansett hvordan å gi eller kjærlig, trenger å føle at deres gode gjerninger ikke går ubemerket.


3. Du har la deg gå fysisk


Hvis du har blitt gav deg selv gå over de siste årene i ditt fysiske utseende, som kan være en av årsakene til din ektefelle affære. Etter et par har vært sammen lenge, er det enkelt for dem å bruke færre tid fokusere på deres ser ut. Dette er uheldig, fordi alle foretrekker mer attraktivt over mindre attraktive i en kompis noen dag.


4. Du har blitt forutsigbar


De fleste ekteskap falle i forutsigbar mønstre. Par engasjerer seg i de samme aktivitetene mest netter og helger. Ser det samme show for TV eller kabel. Spise på de samme restaurantene. Dette mønsteret kan bruke enkeltpersoner, også. Å være forutsigbar er en av trinn på banen for å bli kjedelig. Hvis din ektefelle gikk gjennom en tid der de følte de trengte mer spenning i sitt liv, men kunne ikke finne noe med deg, kan de har søkt spenningen andre steder.


5. Du mangler nye hobbyer og interesser


Som de sier, er interessert folk interessant. Hvis du har beholdt selv opptatt i din ekteskap med hobbyer og andre interesser, vil du sannsynligvis forble en veldig interessant person. Hvis ikke, kan du ha mistet en bit av den gleden av livet som var attraktive for din ektefelle tidligere i ditt forhold.


Tror du at ingen av disse er "gode" grunner for en affære? Jeg vil være enig med deg 100%. Husk, det er ingen "god unnskyldninger" for å ha en affære - men det er grunner. Og noen ganger sannheten er ikke pen. Men, væpnet med sannheten, kan du sette deg i en mye bedre posisjon til å reparere ditt forhold etter saken.

No comments:

Post a Comment