Wednesday, April 4, 2012

Ektefelle bruker mer tid på Internett på grunn av Extramarital-forhold

Du har vært merke det siste at din ektefelle tilbringer mye mer tid på å surfe på Internett enn vanlig, men du virkelig ikke har betalt det mye oppmerksomhet. Din første tanker var rett og Slett at de bare gjør det du gjør på en normal basis. Har du noen gang satt tilbake for et øyeblikk, og faktisk tenkt på hvorfor din ektefelle plutselig har en stor interesse i Internett? Du vet, det kan godt være et telltale tegn på at de har et extramarital forhold.


Legg merke til at hvis du noen gang tilfeldig spørsmål din ektefelle om hva han eller hun ser på de nøl med å svare deg. Vel, er det sannsynligvis fordi de prøver å tenke på en løgn å fortelle deg for å kaste av din mulig mistanke. Hvis din ektefelle bare casually surfer på nettet, vil ikke han eller hun bry å ta deg tid til å tenke på løgn. Når en ektefelle har et extramarital forhold, eller de er selv tenker på det, de blir litt sjenert til avhør, eller de kan selv bli sint om den.


Ta deg tid til å tenke på din ektefelle vanlige vaner. De har en vanlig morgenrutine som de følger før du kommer til å fungere. De kommer hjem fra arbeid og spise og se TV. På de fleste, han eller hun tilbrakte bare 10 minutter av sin tid på Internett, og det var bare å sjekke sin e-post hver nå og da. Men nå, hver dag det synes, din ektefelle er på Internett tidlig på morgenen før frokost, og innen 5 minutter av retur hjem fra arbeid. Du finne selv dem ut av sengen på merkelige timer på Internett.


Selvfølgelig børstet du den av på første og gjort unnskyldninger for hva det kunne være, men virkelig virkelig tenker på det. Kan din ektefelle virkelig tilbringe all tid på Internett, ikke kategorisert og uten grunn? Tror ikke Ja.. og det viktigste bør har flagget disse rare datamaskinen vaner er at det er aldri noen historien om den. Det er rett. Din ektefelle sletter alle Internett-informasjonskapsler, web historien, og alt annet som kunne forlate en sti av sine aktiviteter.


Så hva kan de være skjule... eller bedre ennå som? Du har gjort om dine mistanker tidligere men rask ta tilbake dem fordi din ektefelle 'bare ikke ville gjøre noe sånt til deg'. Men du innser sakte muligheten at han eller hun kan ha et extramarital forhold. Du ønsker ikke å tenke på det, enn si tror det kan være sant, men gitt ektefellen din siste endring av vane, må du tenke på det.


Hvis din ektefelle har et extramarital forhold, har de sannsynligvis medlemskap på en rekke sosiale nettverk områder og adult dating sites. De kan selv ha noen medlemskap til noen Juksemaker dating sites - dating nettsteder som er spesielt skreddersydd for gifte menn og kvinner som ønsker for å har en affære. De har sikkert fått hemmelige e-postadresser som de ikke ønsker å finne også. For å få denne informasjonen, skal du trenge hjelp av en privat etterforsker, og ikke bare noen PI. Trenger du en ekspert i utroskap undersøkelser, spesielt noen som er kjent med dating service søk.


Hvis du er i stand til å tilby en e-postadresse til privat etterforsker, vil de kunne returnere en rapport over områder der email er registrert innen 48 timer på de fleste. Dette vil minst gi deg litt innsikt om hva din ektefelle kan gjøre online. PI vil også kunne gjennomføre en full utroskap undersøkelse på flere fronter, om du har noen fører til å gi dem, eller du har bare om dine mistanker. Dette er enda en grunn hvorfor trenger du en ekspert. De er ikke begrenset av hvilken informasjon du kan gi til dem fordi de vet hvordan å finne seg selv. En ekspert PI vil absolutt kunne avsløre et extramarital forhold, hvis det er en å finne.

No comments:

Post a Comment