Tuesday, April 10, 2012

Er din mann å ha en Extramarital affære?

Han kommer sent på kvelden, tilbringer mye tid på kontoret, eller ønsker å treffe dusjen den andre han kommer inn i hjemmet. Han er kanskje vokter sin mobiltelefon samtaler, å bli mer hemmelighetsfull om hans e-post eller lukker webleseren raskt når du nærmer ham mens han er på datamaskinen. Du se telltale signerer, og kan ikke hjelpe, men lurer på--er din mann å ha en extramarital affære?


I ikke-så-fjern fortid fant extramarital saker sted utelukkende mellom medarbeiderne, menneskene som hadde møtt på baren eller en restaurant, eller selv på biblioteket. Nå til dags, overvelde menn som er klare og villige til å bryte fra deres ekteskapelig vows online personals nettsteder, og selv classified ads nettsteder, med "gift, men ser" annonser. Faktisk, selv om det er støtende på noen som innehar sanctity av ekteskap kjære, rapportere studier av søkemotor spørringer at det er et økende antall mennesker leter etter online personals områder som imøtekomme til mann ønsker for å bortkommen.


Mens forskjellene mellom en juksemaker ti år siden og en juksemaker i dag er ubetydelig, fordi arena for juks ektemenn har åpnet seg selv til Internett--er det mange flere måter å fange en juks mann enn noen gang før. Bunnlinjen: Hvis din mann er å ha en extramarital affære, og han bruker online dating nettsteder, personals nettsteder, eller selv om han bare bruker sin mobiltelefon til å kommunisere med en annen kvinne--det er diskret måter å fange ham juks.


Nå, hvis du mistenker at din mann er å ha en extramarital affære, sannsynligvis det verste du kan gjøre først er å møte ham på om dine mistanker. Hvis du har rett--din mann kan være i stand til å forklare bort din mistanker, og han vil sannsynligvis bli enda mer forsiktig i fremtiden. Hvis du er galt om ham har en affære--du kunne gjøre ubotelig skade til ditt forhold, skade som du kanskje ikke kunne angre.


Hvis du er på punktet der du er sikker på at din mann er å ha en extramarital affære, er den beste tingen å gjøre å observere. Noter for hans mannerisms med handlinger og reaksjoner. Hvis ting fortsatt, og du kan ikke få din "gut feeling" for å gå bort--din neste skritt bør være å leie en etterforsker, eller kjøpe online undersøkelse tjenester. Ansette en privat etterforsker er vanligvis ganske kostbar, men hvis du tror at mannen din har brukt Internett da hans extramarital affære, online undersøkelse tjenester er et flott utgangspunkt og i mange tilfeller vil enten bevise eller avkrefte, din mann extramarital utroskap.


Det er en forferdelig følelse å begynne å tenke at mannen din kan være bedrager opp på deg, men for skyld av ditt forhold, er det best at du ikke møte ham med en gang. Observere ham, og hvis du ikke kan rister følelse etter en tidsperiode, kan du finne en undersøkelse firma som vil hjelpe deg å lindre om dine mistanker, en eller annen måte.

No comments:

Post a Comment