Sunday, April 1, 2012

Fange en mann juks - utroskap og lov Regler For utro menn

Utroskap historie fra lov perspektiv i antikkens Roma, tradisjonelle prisen betalt for utroskap var steining, men sammenlignet med to tusen år siden, dagens samfunn har utviklet sammen med tid passerer. Generelt definisjonen stater at utroskap er en krenkelse av tillit eller en kontrakt invasjon, og dette er tolket som en samfunnet krenkelser siden 1660 når felles lov har håndheves innføringen av en klarering basert lov.


Når kommer ut fra et ekteskap, utroskap innebærer minst et brudd på plikt mot partneren og selve relasjonen. Følelser, kjærlighet, lidenskap og tiden involvert i en ekteskap er brutt i stykker og parets fremtiden ser ikke svært lyse. Selv om nå til dags straffen for juks ikke involverer død, den fremdeles bærer seriøsitet, ansvar og virkningene av må ikke nektes av society.


Ubotelige sammenbrudd i essensen institusjonen ekteskap har makt til å håndheve loven, og derfor gir opprinnelsen til det som nå er kjent som "hor". Ekteskapet innebærer cohabitation eller seksuelt forhold av en gift person med en annen person enn livet-partner. Nylig, denne oppfatningen har opphørt å representere første juridiske årsaken til en ekteskap oppløsning kontrakt, å gjøre plass til "lavpunkt" - en bredere uten skyld oppfatningen og ekteskapsbrudd er bare en del av den.


Bevis for ubotelige oversikt er par separasjon, for en lengre periode, vanligvis mer enn et år, men hvis ekteskapet forårsaker Separasjon og skilsmisse er kompatibel. Men hvis partnere har forsøkt å løse sine misforståelser grunnet en fallowing utroskap handling, ekteskapsbrudd er ikke kan håndheves.


Plasseringen å ha i tankene at en ekteskap kontrakt tvinger støtte fra begge parter, i tilfelle om ekteskap kontrakt oppløsning, det må garantere at egenkapital er praktisert gjennom denne delingen av alle eiendeler. På denne tiden, forpliktelser i kontrakten er ikke lenger gyldig, eiendeler er å deles likt, og for å unngå urettferdighet, hensyn tas i betraktning. Barn er gitt en spesiell grad av betydning og uopphørlig støtte fra begge deler mot dem som er utlignet av retten. De må verken lider av deres foreldre separasjon eller dømme deres beslutninger. Ofte, i tilfelle av en ugifte par er finansielle beskyttelsesgraden for separasjon-arrangement lavere. Domstolen erkjenner hellighet av en kontrakt for ekteskap i forhold til andre gyldig kontrakter men hvilke mangel i formalitet.


Kjærlighet eller Fortune når de vurderer en kontrakt for ekteskap og cohabitation, det er mange finansielle fordeler eller ulemper involvert. På grunn av at de finansielle eiendeler delt er samlet i løpet av ekteskapet, uventet fortunes kan dukke opp. Lenge siden, økonomiske situasjonen var en prioritet som er høyere enn ekte kjærlighet, men i dag, kan rikdom være alvorlig berørt av en uønsket ekteskap og gifter seg med feilaktig personen. På grunn av 74% av menn som tror de ville øve utroskap hvis de ikke ville bli fanget, ser fra en juridisk synspunkt, er det forsiktig å finne og vite mer om de skal du starte en relasjon med.

No comments:

Post a Comment