Monday, April 2, 2012

Hvordan du kan vinne din ektefelle tilbake etter at du har jukset

Som du sikkert allerede vet, hvis du har vært utro mot din ektefelle, og håper å vinne både dem og deres tillit tilbake, er du skal reise på en lang, lang vei med masse tålmodighet nødvendig på begge av deler Hvis du ønsker å nå slutten sammen. Hvis kjærlighet er fremdeles der, og du både forpliktet til å gjøre det arbeide, kan det være mulig å reparere skaden som er blitt gjort til din ekteskap og dukke opp sterkere og nærmere som et par.


Unnskyldning


Første- og mest åpenbare-trinn for å forsøke å vinne din ektefelle tilbake etter at du har brutt din vows må være unnskyldning. En oppriktige, dyptfølt unnskyldning som går langt utover bare sa, "Jeg er lei meg," selv om det er en svært god plass å starte, er en absolutt nødvendighet. Hvis du tror vandre rundt med en chip på skulderen kommer til å gjøre noe bra på å prøve å vinne dem tilbake, er du i for en uhøflig oppvåkning som mer enn sannsynlig du vil være skyve dem i motsatt retning.


The Straight and Narrow


Hvis du er i det hele tatt er seriøs om å få din ektefelle tilbake og lagre din ekteskap, er det tid til å være ærlig med deg selv og finne ut om eller ikke du skal kunne gå the straight and narrow herfra på ut, ellers, det er egentlig ikke noe poeng i å forlenge det uunngåelige, eller sårer din ektefelle enda mer. Undersøke hvorfor du lurt i utgangspunktet, og hvis du nå er forberedt på å sette din ektefelle følelser før din egen, som er hvordan det bør være i utgangspunktet.


Bare lytte


Når alle unnskyldninger har sagt og gjort, skal det være mange ganger når din ektemann eller kone bare trenger å lufthull, eller bare for å fortelle sine følelser høres. Ikke føler seg som om du har til å forsvare deg selv gjentatte ganger etter gjør så vanligvis fører til sinne å bygge som en ektefelle tar krenkelser mens den andre er opptatt med å forsvare seg selv i stedet for både kommer sammen og diskutere problemet som et team, som ektefeller, som venner, og liker elskere.


Endre til bedre


Endre til bedre, etter at bedrager opp på din ektefelle betyr flere ting, først som vi diskutert allerede, som er å være ærlig og å gjøre et løfte til både deg selv og til dem, å aldri skal jukser eller være utro igjen, men det også betyr å gjøre små endringer også. Kunne du hjelpe ut mer rundt i huset? Tilbringe mer tid å gjøre ting sammen? Når var siste gang to av du gikk på en dato?


Søke rådgiving


Lovende, og deretter følgende gjennom med det løftet, kan å søke profesjonell ekteskap rådgiving være ennå en annen måte å bevise du er seriøs om forpliktelse til ditt forhold. En terapeut eller rådgiveren kan hjelpe deg både å komme til roten av dine følelser, lære hvordan du kommunisere dem bedre til hverandre, og utforske ramifications av saken og hvordan å komme forbi alle som fokuserer på lys fremtid i stedet.

No comments:

Post a Comment