Friday, April 6, 2012

Hvordan kan jeg finne ut om min ektefelle er juks i meg?

Det er en uheldig virkeligheten at extramarital saker som er så frodig i disse dager, men det er en realitet, likevel. Når du har den "gut feeling" som din ektefelle ser noen andre, eller i det minste snakke med noen andre--det er tid til å ta affære, og enten avkrefte, eller validere, dine følelser. Før du konfrontere din ektefelle, skjønt--er en av de første tingene du bør gjøre utseendet og lytt.


Se og hør--identifisere personlighetstrekk av en utro ektefelle


En extramarital affære kan ta på et par forskjellige former--personlig kontakt som inkluderer fysisk intimitet, casual personlig-relasjonstypene som er rent emosjonelle og rent følelsesmessige relasjoner med ingen fysisk kontakt, som vanligvis starter poeng fra relasjoner som er utviklet gjennom posten, på telefonen eller via Internett. Uavhengig av hvilken relasjonstype som kan skje, men er det visse endringer kan foretas med din ektefelle, som kan være en indikasjon på en extramarital affære.


For eksempel, hvis din ektefelle er engasjert i en extramarital affære:


-De kan bruke mye tid på datamaskinen, vanligvis i en hemmelighetsfull måte.


-De kan begynne å bli fjernere fra du--de ikke lenger dele sine følelser, bekymringer eller håp--de en tendens til å "musling opp" i stedet.


-De blir likegyldig. Hvis du og din ektefelle uenige om noe, og du pleide å få argumenter, men nå din ektefelle opptrer som om de ikke bryr seg--kan dette være et tegn på også.


-De kan begynne å ut-av-det-blå interessert i sitt utseende. Kanskje de starte opp en gym medlemskap, begynne å jogge, kjøpe nye kluter, eller starte å bære mer makeup.


-De kan bruke mer tid på jobben – enten jobber sent, jobbe helger eller -tidsplan turer til kontoret tvetydig årsaker.


Ærlig, selv om tegnene på en juks ektefelle er rikelig, disse tegn kan noen ganger være misvisende - det kan være flere grunner til at din ektefelle fungerer "mistanker", og det kan ikke ha noe å gjøre med dem å være involvert i en extramarital affære. En av livets omstendigheter kan føre oss til å handle annerledes, selv får eldre. Derfor bør du før du konfrontere din ektefelle på noe så alvorlig som extramarital utroskap, har absolutt bevis på at din ektefelle, faktisk, bedrar opp på du.


Det finnes alternativer til private etterforskere, for eksempel online undersøkelse tjenester, noe som gjør at en tredjepart å spore din ektefelle online-aktiviteter. Denne måten, hvis du ikke kan bare riste følelsen av at din ektefelle kan være bedrager opp på du, i det minste du kan ha bevis som du trenger for å møte dem, skulle behovet oppstå.


Hvis du bestemmer deg for å ansette en profesjonell privat etterforsker å avdekke Internett utroskap bør du leie en som er anerkjent som en ekspert. Dette er et relativt nytt felt av granskingen, og krever en ekspert. Den beste måten å finne en Internett-etterforsker er å bruke Internett. Prøv toppen gjøre et Google-søk på PI, hans compnay navn og navn på webområde for å se om de er anerkjent som en autoritet på e-sporing, datamaskinen forensics og utroskap.

No comments:

Post a Comment