Saturday, April 28, 2012

Kjæreste jukse? Dikt kan ikke hjelpe deg med å gjenopprette tilliten, men det er håp ennå

Jukse din kjæreste? Dikt eller sanger om emnet for utroskap kan være det du leter etter akkurat nå - noe som å sympatisere og å assuage smerte. Tross alt, er det en grunnleggende menneskelige behov for å slå til kunst i tider med problemer. Men ville ikke du heller bruke din energi for å finne ut om du kan gjøre ting fungerer med ham igjen? Er ikke den tiden bedre tilbrakte enn bare wallowing i din smerte? Her er noen tips om hvordan du gjenoppretter kundeforholdet etter at din kjæreste Juksekoder.


Hans juks betyr ikke nødvendigvis slutten


Noen folk tror at juks betyr slutten av et godt forhold. Men jeg er ikke enig med denne påstanden. Etter min mening, kan alle forhold bli frelst hvis begge parter er forpliktet til å samarbeide på den sammen. Jeg vil vise deg hvordan du kan få din kjæreste tilbake, selv etter at han har vært utro.


Regaining gjensidig tillit i en relasjon krever at både av du justere - holdninger og meninger - din tilnærming til forholdet. Tross alt, hvis din kjæreste hadde en affære, var noe kommer på som forårsaket ham å gjøre dette. Faktisk, kan det være noe galt med ditt forhold på en dyp nivå. Heldigvis, du har makt til å helbrede hva ails ditt forhold. Du følger disse trinnene vil hjelpe deg med å gjenopprette tilliten som er gått tapt.


Ta lager av problemene


Du må starte ved vurdering av problemene du har møtt. Hva som skjer når din kjæreste strayed? Var det ditt fysiske forhold? Han alltid synes å være for opptatt for deg? Var en av dere ikke å ta godt nok vare på deg selv i din ser ut, din kropp, tankene dine?


Se inni deg selv


Din kjæreste ville aldri hatt saken om ditt forhold var 100% perfekt, rett? Du må spørre deg selv: hva som må gjøres for å fikse det? Du trenger å se inni deg selv for å finne ut hva du trenger å gjøre for å gjøre ting bedre. Du vil gjenopprette klarering mellom to av dere, må du rette de underliggende problemene. Som kan bety kommer til å se en terapeut.


Ta Baby trinn


For å bygge tillit til ditt forhold på nytt, taler handlinger høyere enn ord. Du trenger å sette sammen en handlingsplan. For eksempel må din kjæreste vise deg at han er pålitelig. Han kan gjøre det ved å lage lover for små - og deretter holde dem. Hvis du bor sammen, dette kan omfatte hans å være konsekvent når det gjelder å gjøre oppgavene, eller det kan bety å plukke du opp fra skolen eller arbeide med jevne mellomrom. Disse typer handlinger vil, over tid, gjenoppbygge en følelse av tillit mellom to av dere.


Du trenger pågående forsikring


Siden du er fortsatt vondt grunnet hans overtredelse, skal du trenge konstant beroligelse som din kjæreste er endret til bedre. Du må kanskje ham til mer enn én gang beklager for hva han har gjort. Og han trenger å være tålmodig hvis noen ganger får du emosjonelle i tenkning om hva han har gjort: negative følelser er bundet til godt opp i du nå og igjen.


Selvfølgelig, for du har pådratt for å virkelig helbrede sårene, må du komme til punktet der du vil stoppe verbalt blaming din kjæreste for hva han gjorde. Dette vil ta litt tid, men hvis du holde gjenåpning såret, to av dere kan aldri virkelig helbrede helt. Hovedpoenget er: du trenger for å få over vondt, og han trenger å komme over noen følelser av skyld han havner om hva han har gjort hvis du begge kommer til å gjøre det gjennom dette.


Regaining og gjenopprette tilliten i ditt forhold vil sikkert ta tid. Det vil nødvendiggjøre endring av tilnærmingen som hver av dere tar mot ditt forhold og mot hverandre. Til slutt er det helt mulig å helbrede sårene og bli en sterk par i slutten.

No comments:

Post a Comment