Saturday, April 7, 2012

Mobiltelefon Secrets - din ektefelle kan ha et Extramarital forhold

Har du noen gang mistenkt at ektefellen er mottakende hemmelig kaller på hans eller hennes mobiltelefon og at de kan ha et extramarital forhold? Er du engstelig at om dine mistanker er sanne, og leter etter en måte å finne ut? Du er kanskje ikke klar, men det er en prosess som kalles Cellular Forensics som er i stand til å trekke ut all informasjon fra din ektefelle mobiltelefon som de har slettet.


I tilfelle av en juks ektefelle er det helt vanlig at de holde kontakten med sine lover gjennom bruk av en mobiltelefon. Sjansene er, du har svært begrenset tilgang til sine telefoner, om noen i det hele tatt. Du kan være sikker på at hvis din ektefelle har et extramarital forhold, og de snakker med noen i hemmelighet på sin mobiltelefon, ikke de vil du skal vite. Faktisk, vil de sannsynligvis gjøre alt i deres makt for å holde deg fra å noensinne å få hendene på at telefonen.


En av de mest vanlige tegnene på en juks ektefelle er at de sletter alt fra deres mobiltelefon. I actuality gir det ingen mening hvorfor de ville gjøre noe slikt siden selvfølgelig de snakke med deg og utveksle meldinger med deg hele dagen. For sine telefonen skal være tom er hele tiden bare rart, spesielt vurderer at det aldri pleide å være sånn. Anyhow, hvis du klarer det, må du send telefonen til en mobilnettet forensics lab for eksamen. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av en erfaren privat etterforsker.


Håndteringen av et extramarital forhold er en delikat sak. Enda mer så må du være forsiktig når du ikke kjenner, og har bare mistanker. Ditt beste valg for en PI er en som er ekspert på mobilnettet forensics samt utroskap undersøkelser. De vet hvordan man skal håndtere disse typer situasjoner mens du er på samme tid å levere topp hakk resultater.


Vanligvis vil en privat etterforsker kunne avsløre hvor din ektefelle har vært med sin elsker, noen skjulte økonomiske utgifter de har, så vel som hvor lenge din ektefelle har vært involvert i en extramarital forhold. Detaljene kan være smertefullt, faktisk, men en PI vil avdekke sannheten. En mobilnettet forensics eksamen av telefonen kan ikke avsløre alt du ønsker for å finne ut, men det vil definitivt viser om din ektefelle er å holde hemmeligheter fra deg.


Grunnleggende cellphone forensics rapporten består av slettet tekstmeldinger og pics, gamle innringer ID-logger og faktiske samtale loggene. Dette kan være nyttig ved at du kan være i stand til å finne ut hvem som din ektefelle lover, men det kan gi så mye informasjon som du vet hva akkurat som skjer mellom dem ikke. Et extramarital forhold kan være ekstremt komplisert, avhengig av hvor dypt inn i slektskap den andre ektefellen kan være, og derfor trenger du en privat etterforsker. De er i stand til å ta en enkel cellphone forensics rapport og graver deg mye ytterligere i saken enn du kunne alene.


Hvis du vil forhindre at din ektefelle kan være involvert i et extramarital forhold, bør du kontakte ekspertisen til en kvalifisert privat etterforsker. I de fleste tilfeller, vil PI være i stand til å levere en full rapport fra alt i Ektefellens mobiltelefon i 7 dager, slik at innen en uke kunne du endelig vite sannheten om din ektefelle og til slutt legge din frykt for å hvile!

No comments:

Post a Comment