Wednesday, April 18, 2012

Når du skal la en juks ektefelle: 5 tegn

Ektefeller som cheat kanneavreise en kjølvannet av smerte og emosjonelle ødeleggelse bak seg. Å være bedro kan føle forferdelig, og når det skjer i et ekteskap kan det føles enda verre. Og når du er bedro, den bringer opp en masse spørsmål om din fremtid. For eksempel: Hva bør du gjøre med situasjonen? Burde du konfrontere din ektefelle om det? Bør du la ham eller henne?


Disse er vanlige spørsmål for folk i din situasjon. Hvis du er sikker på at din ektefelle bedrar opp på du, jeg har satt sammen noen retningslinjer for å finne ut hva de skal gjøre. Her er 5 tegn for når å forlate en juks ektefelle:


1. De gjøre ingen innsats for å skjule deres juks


Hvis din ektefelle vet at du vet noe alvorlig som skjer bak ryggen, men gjør ingenting for å rette sine måter, er dette et klart tegn på at din ektefelle på noen nivå ikke respekterer du nok. Faktisk, hvis din ektefelle knapt fungerer ved å prøve å dekke hans eller hennes spor angående deres juks, er det tid for deg å starte umiddelbart planer om å avslutte din ekteskap. Om din ektefelle prøver å gi deg en slags vridd signalet som de er misfornøyd, eller om de bare har ingen respekt for dine følelser eller verdighet, uansett hva det er på tide å si farvel til ekteskapet.


2. De har jukset på deg med mer enn én person


Det kan være at din ektefelle har nylig kommet til deg å innrømme at de har blitt juks. Eller kanskje du har fanget dem med en annen lover, direkte eller gjennom bevis har du funnet. Uansett, du er nå trolig prøver å Vurder ulike alternativer. Her er en ting som bør påvirke du i retning av en skilsmisse: Hvis du finner at din ektefelle har jukset på deg med mer enn én person. Med andre ord, hvis dette er den andre, tredjepart eller mer tid de har blitt tatt i juks, du har en kronisk situasjonen skjer det er ikke sannsynlig å reparere seg selv, uansett hvordan beklager din ektefelle kan synes å handle akkurat nå.


3. Du finner at de har jukset på hver person som de har vært med


Lignende til # 2 ovenfor, hvis du har funnet ut at ektefellen er en "juks gjenta lovbryteren" med de fleste eller alle andre personene de har vært med, som er et tegn på at du må ta alvorlig trinn mot avslutning av ditt forhold. Folk som fortsetter å jukse på stoler dem mest har alvorlige problemer som ikke vil sannsynlig være løst gjennom én eller to økter i rådgiving.


4. Du finner at de ikke hadde sikker sex


Ektefeller som jukse bør i det minste har tilstedeværelsen av tankene og omsorg for sine ektemann eller kone at de bære beskyttelse eller gjøre sine andre lover slitasje beskyttelse når de er med en annen person. Tross alt, med de mange sykdommer som er utbredt i verden kan dag, bruker beskyttelse bety forskjellen mellom liv og død. Hvis din ektefelle har hoppet over denne minimale høflighet, bør du vurdere å få slutt på forholdet.


5. De viser ingen anger når fanget


Hvis du har tatt din ektefelle juks, direkte eller indirekte, de burde ha umiddelbart begynt overstrømmende apologizing til du og prøvde å gjøre det opp til deg på noen måte de kan. Hvis de ikke gjorde det, bør du ta det som et tegn på at de er i utgangspunktet ber om du å la dem gå eller la dem være. Eller i det minste, det er et tegn på at ditt forhold er på et veldig usunn sted.


På den annen side, hvis du har funnet at din ektefelle har blitt bedrager opp på deg det siste, men de ikke har begått noen av brudd på din verdighet som er nevnt ovenfor, kan det være verdt å gi dem en ny sjanse. Til slutt, bare vet du det rette svaret. Hvis du bestemmer deg for å prøve å reparere ditt forhold, må du arm med kunnskapen du trenger å lykkes.

No comments:

Post a Comment