Monday, April 9, 2012

Tegn din ektefelle har en Extramarital affære

Extramarital utroskap kan ødelegge et ekteskap. Det har faktisk blitt den ledende årsaken til skilsmisse for en stund. Selv uten "bevis", mistenksomhet at din ektefelle kan ha en extramarital affære can be heart wrenching. Fordi du vet din ektefelle bedre enn noen andre gjør--vet du når ditt forhold er i endring. Andre vil kanskje ikke kunne se det, men det er på grunn av at endringene ofte starter subtly.


Hvis du mistenker at din mann eller kone kan ha en extramarital affære, spør deg selv følgende spørsmål:


-Har din ektefelle plutselig bli fjernt?


-Gjør din ektefelle unnskyldninger for å være borte fra du?


-Har din ektefelle plutselig begynte å ta på overtid?


-Har gjort din ektefelle planene som utelèt din inndata- eller engasjement?


Disse er blant de vanligste tegnene at din ektefelle kan ha en extramarital affære. Nå, dette er langt fra de eneste telltale tegnene - du kan se endringer i daglige rutiner, personlige holdning, eller i din ektefelle livsstil generelt. Ærlig, den beste måten å "vite" når din ektefelle er juks, selv uten bevis, er ved å bare betale hensyn til hva som skjer i ekteskapet, og med din ektefelle.


Datamaskiner kan være et problem for ektemenn og hustruer--de tilbyr en ny, og i stor grad anonym, arena for sine partnere for å snakke med andre. Når du går på rommet og din ektefelle slår av datamaskinen plutselig, eller prøver å avlede oppmerksomheten fra hva de gjør--kan dette tyde på at din ektefelle skjuler noe fra deg. Online dating sites, eller "gift men dating" suiter har gjort det svært enkelt å koble med andre i ditt område, eller hvor som helst i verden.


En andre tegn på at din ektefelle har en affære er deres manglende evne til å holde orden på sine "historier" at de fortelle deg. For eksempel--spør din ektefelle hva de gjør på nytt, uventet, som de får klare til å reise. Spør dem hva de har planer om å gjøre mens du er borte--du kan spille delen av glemsom ektefelle, men de som har en extramarital affære ofte vil mister oversikten over deres ligger på et tidspunkt, og disse løgnene kan være en indikasjon på en juks partner.


Nå, mens disse tegn kan indikere at partneren din er å ha en extramarital affære, de er ikke konkrete bevis på at ektefellen er involvert i noen form for extramarital utroskap. Før du konfrontere din ektefelle, bør du har solid bevis på at det virkelig er noe skjer, annet enn sin mistenkelige oppførsel. Tross alt, de er din partner, og falske anklager er ikke noe som kan angres.


Hvis du bestemmer deg for du ser ikke trenger en profesjonell etterforsker, som er ekspert på Internett utroskap undersøkelser bare Velg første PI du i telefonlisten. Kontroller at etterforskeren har et godt omdømme, og er anerkjent som en autoritet i en sofistikert persoanal undersøkelser.

No comments:

Post a Comment