Saturday, April 14, 2012

Tegn din ektefelle har et Extramarital forhold

Det kan være den verste følelsen i verden for å finne at din ektefelle har et extramarital forhold, og noen ganger du vet aldri. Det er en følelsen i tarmen som forteller deg at noe er galt, du har minst så mye, men det er noen andre tegn om dine mistanker kan være sant?


Det er mange tegn på at du bør være ute etter i din ektefelle Hvis du mistenker at et extramarital forhold brewing, eller enda skjer rett under nesa. Det er alltid de klassiske tegnene som nye unnskyldninger å bo borte fra hjemmet lengre som lengre arbeidstimer eller overraskelse møter og rare telefonsamtaler av deres mobiltelefon sent om kvelden er stadig feil nummer. Men hva med mindre kjente tegnene på egensindig ektefeller?


Se deres øyne - de fleste ektefeller vil lyve om hvor de har vært, eller hvem de har vært snakket til hvis de er involvert i en extramarital forhold. Mange eksperter kan du nesten helt sikkert fortelle en løgn av retningen for øynene. Hvis du spør din ektefelle et spørsmål, og deres øyne flytte opp og til venstre, eller bare rett til venstre, er de sannsynligvis lyve for deg. Det er et tegn på visuelle eller auditory konstruksjon, noe som betyr at din ektefelle prøver å gjøre opp en historie å fortelle.


Daglig atferdsdata endringer - folk flest er sedvanlig, ikke i form av å ha en masse vaner og slikt, men betyr at deres daglige liv følger en slags rutine. En juks ektefelle vil ofte avvike fra sine rutiner, en mye tid å være helt sporadisk og tilsynelatende unorganized. Dette er et tegn på et extramarital forhold som ofte blir oversett, men er vanligvis svært vanlig å se.


Matvaner - har du lagt merke til at din ektefelle ber om du å lage mat mat på en bestemt måte, eller de nå klager om matlaging og de aldri var bekymret med det før? Din ektefelle kan bli mer vant til hans eller hennes lover's smak. En ektefelle som er involvert i en extramarital forhold vil noen ganger har en "endring i appetitt" også. De kan komme hjem allerede er full, eller kan frata spising med deg på alle slik at de kan gå med sine lover. En annen vanlig tegnet av utroskap, men det er ofte går ubemerket.


Nå er det et par tegn på at du kanskje ikke kunne se fordi din ektefelle vil gå til omfattende lengder for å holde sine handlinger som er skjult. Snyting ektefeller vil bruke mobiltelefoner og datamaskiner for å kommunisere med sine lover, men det vil ikke være så lett for deg å avdekke den, med mindre du har noen eksperthjelp på din side. Hvis en av disse er en mulig faktor i ektefellen din er utro aktiviteter, bør du rådføre deg med en datamaskin harddisk forensics ekspert eller spesialist i mobilnettet forensics.


Disse ekspertene vil kunne avsløre noe på en av disse enhetene som din ektefelle har slettet eller slettet som et forsøk på å prøve og hemmeligholdelse av deres extramarital forhold. Vanligvis disse forensics spesialister jobbe sammen med en privat etterforsker og rapporter som du får tilbake vil være ekstremt detaljert. En undersøkelse av en harddisk på datamaskinen vil slå opp e-samtaler, nettsted logger, instant messaging loggene og alt annet som kan ha blitt slettet. En mobilnettet forensics eksamen vil vise slettet tekstmeldinger, slettede pics, logger for oppringer-ID, og noe annet din ektefelle kan ha slettet fra telefonen.


Det er verdt en sjanse til å ansette en privat etterforsker å gjennomføre en utroskap undersøkelse av din ektefelle er du har selv den minste følelsen av at de kan ha et extramarital forhold. Kanskje du er bare å bli paranoid. Så igjen, kan om dine mistanker godt være sant. Du skylder det til deg selv for å finne ut.

No comments:

Post a Comment