Sunday, April 22, 2012

Utroskap-Epidemic� er god kvinner forårsaker sine menn å jukse?

Bortkomne ektemenn. Seng-hoppende kjærester. Brutt tillit. Å bli fanget. Prøver ikke å få fanget.


Hva forårsaker denne hanky-panky? Og hvem er hovedsakelig skylden for dagens utbruddet av juks? Er det philandering menn? De andre kvinnene? ELLER koner og kjærester som unknowingly tvinge sine mates å jukse?


I dagens soverom Annal er det ikke akkurat det du kanskje tror. Selv den nylig mye å snakke om filmen Sex og byen brakt til lys ny innsikt i hvordan noen kvinner unknowingly setter sine menn opp for å jukse. Ennå en lurer på hvorfor de samme intetanende kvinnene er ødelagt og "sint som faen" når de finner at deres mann har vært til sengs med andre kvinner.


Men juks synes å skje naturlig når en uninterested gal ikke gi hennes mann nok seksuell tilfredshet? Nøyaktig hvilke endringer i relasjonen og soverom, å gjøre ting fra bryllupsreise lykke til å høre som fryktede "ikke i kveld, jeg har hodepine" mantra?


Sannheten er, når utroskap oppstår det er nok skylden på begge sider av sengen. En kvinne som er lunken under ark, eller downright disinterested og avvisende, kan ikke benekte at mye av hennes soverom atferd kan kjøre en ellers kjærlig mann inn i en annen armer. Kanskje til og med permanent!


Våkne jenter! Se hva som begynner juks prosessen.


Først av alt, forstår de fleste menn virkelig ikke mye om kvinner i sine senger. Intervjuer over hele landet har avdekket at mange kvinner er seksuelt ikke oppfylt, frustrert og forvirret... ikke av menn, men av deres egen mangel på forståelse om sine egne legemer.


Dessverre, de fleste av oss har lært om sex i 7nde klasse garderoben fra våre beste venner, eller, selvfølgelig, i disse sex ed klasser der voksne fylt oss med frykt er at å ha sex enten førte til å få en baby eller får en sykdom. Meldingen uansett: du bare var ikke ment for å gjøre det!


Vi var aldri lært mye om intricacies av vår egen kropp. Vi var aldri lært om å finne glede eller seksuell tilfredshet. Det var absolutt ikke snakk om riktig kroppsdeler. Gutter, vi har lært, hadde penises og jenter som hadde vaginas. Som om det var slutten av det. Forutsetningen var at vi skulle finne ut når vi var gift eller på minst i en engasjert forholdet. Vel, dessverre nok, mange kvinner aldri finne "" ut av det. Og som et resultat av dette, mange er glipp av underverkene av stor sex, og kan utilsiktet forårsake mye av seksuell misnøye og mann/kvinne kommunikasjons-problemer som skjer der ute.


Denne mangel på forståelse av sine legemer har ført mange kvinner til å short-changing seg selv i seksuell avdelingen. Mens kvinner utgangspunktet kan ha vært villig til sex-partnere med sine Maker, hvis de ikke vet hvordan å oppnå sine egne tilfredshet, mye mindre forklare deres behov til deres partner, sluttresultatet kan være en glade mann (som faller blissfully sovnet rett etterpå) og en mindre enn smilende (og disillusioned) kvinne.


Dessverre, som Meg Ryan så aptly viste oss år siden i når Harry møtte Sally, en god kvinne kan falske hennes tilfredshet godt nok til å forlate noe menneske som tenker han er en stud og å tro at hun vil bli begeistret for en gjenta ytelse--når faktisk mange kvinner bare kan ikke vente på lovemaking å være.


Disse kvinnene naturlig trekker bort fra sine menn. Som ønsker kveld etter kveld av skuffelse og play-acting? Og om skuffelse er subtile eller åpenbare, merke menn. Og deretter de trekke unna sine kvinner.


Selvfølgelig for kvinner som brukes av sex som et middel til å fange en mann, og deretter en gang hekta, slå kaldt i avdelingen sex, de bare har selv å klandre hvis deres menn slutte å være interessert og ende opp med å komme hjem sent ofte mer og mer, sannsynligvis finne komfort andre steder.


Men vi må spørre: er menn i det hele tatt ansvarlig på dette komplekse problemet?


Her er noen interessante punkter:


* Den største menn galt er å anta at de forstår kvinner. Sannheten er, selv om en mann har en fabelaktig seksuelt forhold med en gal, neste kan være så veldig annerledes at alle spill er av som hennes behov for enda eksternt blir det samme.


* Forskjellene mellom kvinner er enorm. Og antar at de er alle like kan være kiss of death--selv for en velmenende fyren som har Putt litt tid i å studere fairer-sex.


* Både menn og kvinner trenger en re-opplæring om sex, og bør bruke tid til å lære om hverandres anatomi, ønsker, fantasier, opplevelser og intricacies av hva som gjør hver av oss tick.


* Porno nettsteder og sex films (som er det meste skrevet og regissert av menn) ikke utdanne noen nøyaktig. De er grunnlaget for noen av våre største og mest skadelige sex myter.


* Forskning viser at gutta tror om sex på noen måte om hver 52 sekunder. Kvinner gjøre det om en gang om dagen. En annen forskjell mellom kjønn!


* Menn vil føle validerte som menn, og sex hjelper dem med å gjøre det. Kvinner ønsker å føle seg elsket og nødvendig og høyt. Og--overraskelse! --lovemaking hjelper dem føler at.


* Når ting kommer ut av klask i soverommet, søl det definitivt over inn i resten av relasjonen.


* Ikke alle par må en sex terapeut. Men hver mann og kvinne må ta skritt mot bedre forståelse om det motsatte kjønnet og seg selv.


* Før kvinner gjør en bedre jobb med å forstå kroppen sin egen kommunikasjon deres behov til sine elskere, og omfavne det faktum at sex er en fantastisk gave som vi som mennesker er velsignet med-- og ikke en chore--vårt soverom problemer vil bare fortsette. Og så vil juks, skilsmisse og heartache.

No comments:

Post a Comment