Tuesday, April 17, 2012

Utroskap i relasjoner: hva å gjøre hvis i tilfelle av en affære

Hvis ditt forhold nylig har LED en utroskap, enten av deg eller din ektefelle/partner, er du nå står overfor mange spørsmål – og sannsynlig også mye smerte. Det er fordi, enten du er bedratt eller den blir bedro, utroskap i relasjoner er et tegn på at forholdet står overfor noen alvorlige problemer.


En dag snart, ha både du og partneren din å møte problemene i ditt forhold. Det er ikke sunt eller tilrådelig å fortsette en affære for en lengre periode. Her er hva de skal gjøre i tilfelle av en affære i ditt forhold:


1. Før du konfrontere din ektefelle eller partner, komme i kontakt med dine egne tanker og følelser første:


Hvis du eller din partner har en affære, vil dette faktum utvilsomt ha en sterk innvirkning på hvordan du viser ditt hele forhold. En affære er et tegn på at det er noe veldig alvorlig skjer under overflaten av ting. Enten du vil innrømme det eller ikke, er du kommer til å trenge å starte helbredende prosess ved å fokusere intently på hva det er du personlig går gjennom. Hvis du er en utro, er du sannsynligvis gå gjennom noen skyld om hva du gjør. Hvis du er den som bedro, føler du sannsynligvis en masse vrede og harme, eller selv sorg. Uansett, det første skrittet ut av dette er å komme til ærlig betingelsene med deg selv: Spør hjertet ditt hva du virkelig føler og deretter lytte intently til svaret.


2. Bestemme hvor "dypt" du er i det:


Neste, gjøre en liten bit av faktisk finne. Bestemme hvor lenge saken har pågått. Har det vært flere affære? Hvor alvorlig er følelser for andre lover? I tillegg til affære, hva andre deler av livet er du og din ektefelle lyver til hverandre om? Til slutt, rate av situasjonen i hvor ille ting er: med 1 som "vi kan komme gjennom dette med litt innsats" og 10 å være "vårt forhold er forbi den ikke verst."


3. Bestemme hvor mye du vil reparere ditt forhold:


Nå som du har virkelig komme til vilkårene med hvor ting er, er det tid til å spørre deg selv hva du skal gjøre med det. Er ditt forhold verdt lagring? Har du fortsatt love for partneren din eller ektefelle som du hadde da ting var på sitt beste - og før saken startet? Du trenger å møte vanskelig spørsmål om hvor du neste trinn vil føre. Dette vil utgangspunktet koker ned til to valg: mot en herlig, kjærlig og klarerer Réunion med din partner eller mot en breakup. Selv om du er forvirret nå om hva de skal gjøre, kan jo raskere du bestemme hvor ting går jo enklere din neste skritt vil være å ta.


4. Har en heart-to-heart med partneren din:


Det er tid nå til å ha "snakke" med ektefelle eller partner. Med mindre du frykter at de vil bli voldelig eller suicidale på omtale av saken (da bør du søke profesjonell hjelp først), er det har til slutt til alle fordel at du møte ham eller henne direkte om situasjonen. Bare ved å åpne til hverandre kan du virkelig bringe sannheten til lys og komme videre med healing deres hjerter.


5. Forplikte seg til å forbedre ditt forhold:


Hvis du velger å bevege seg mot forsoning med din partner eller ektefelle (se # 3), må du utføre på en dyp nivå til å forbedre ditt forhold. Dette betyr å ta trinnene for å gjøre ting igjen til høyre. Utdanne deg på teknikker, tips og verktøy som kan hjelpe deg å ta alle trinnene høyre tilbake mot kjærlighet.


Utroskap i relasjoner kan være nok til å drepe kjærlighet og stoler på at medlemmer av et par føler for hverandre. Gjøre begge du en tjeneste og gjøre vårt ytterste for mulig å gjøre ting bedre igjen.

No comments:

Post a Comment