Tuesday, January 31, 2012

Tegn for juks menn - utro menn fakta

Undersøkelsen resultater gir verdifull informasjon om årsaker og utroskap gjerninger av menn. Overraskende, spenst menn synes å ha mot sitt ego, selv tøffe ikke meningen å lure, de anser avvik som noe som må være til alle tider unngås. Historien viser oss at menneskeheten har siden lenge siden tolerert et visst nivå av polygamy og i tillegg religion normer, finansielle status er den eneste hinder.


Polygami praksis i oldtiden setning opprettholde at menn er rasjonelle og i stand til refleksjon mot sine handlinger er disputable, men mer avanserte menneskeheten er mer forseggjort fra seksuelle egenskaper synspunkt skal være. Ved å observere menn virkemåten innen arter, har det vært vist at de anser procreation som en prioritet etter første sted å være okkupert av maten forsyning.


Derfor ser fra en utvikling perspektiv, kostnad brakt til menn som moralske fiber mangel er ikke fullstendig basert, fordi antropologiske studier avdekket at i de siste menneskelige samfunnene har tolerert polygamous ekteskap opptil 85%.


Videre er er viktigste bakken hvorfor menn er juks tydelig grunnet sex sult og nødvendigheten av å finne nye kilder og måter av tilfredshet. Umulighet å mestre disse indre ønsker opprettholdes av andre to årsaker som sies å være blant utroskap årsaker og menn forbi vaner av juks; en vane angående skuffelse LED og mangel av sex-appell; forsvinningen av nyheten produsert mellom whiles.


Det er også andre tull og barnslig grunner som bestemmer menn å bedra sine hustruer som for eksempel på grunn av kontinuerlig mas, noen jukse å ta hevn på MAS ektefelle og å mate hans ego. Men denne tolkningen og løsningen er begge galt, og dessverre, det fører vanligvis til konstant juks.


Perioder når menn kan jukse forskning viser at løpet av relasjoner er det fire intervaller som inneholder de nødvendige ingrediensene for utroskap å trives. Etter opplever det første året av ekteskap, er en emosjonell nedadgående sloping kurve merke grunnet forsvinningen av ekteskap nyheten følelse. Den første født perioden har en betydelig innflytelse på forholdet dynamikk grunnet oppmerksomhet fokusert på den lille, dermed mannen noen ganger vurderer utroskap som en median av tilfredshet. Etter ca 7 års ekteskap, paret har gjennomført til målene etablert tidligere og mannen finne seg selv lengsel for de gamle og nesten glemt opplevelser og således, prøver å finne dem for å styrke ham.


Til slutt, under midten alder de begge har brukt mye tid sammen, og de begynner å spørsmålet deres forpliktelse. Denne perioden er ofte sett på som andre barndom scenen for menn, og han kan engasjere seg i upassende eller egoistisk aktiviteter. Som mennesker har god og bag dager, så relasjoner passere i tid mindre motstandsdyktig perioder når utroskap kan oppstå.


I tillegg har det vært vist at seksuell atferd er påvirket av alder og som menn vokse eldre, deres seksuell appetitt nedgang som vel som ekstra ekteskapelig samleie, og seksuell avholdenhet er bør øke.

Monday, January 30, 2012

Pinhole kamera: Hvorfor burde ikke du fortelle din juks mann om det.

Til slutt, etter mini-skjørt, en annen oppfinnelsen er styrke kvinner. Kall dette pinhole-videokamera. Dette er et kraftig spionere verktøy å bruke hvis du mistenker at din mann er å ha en god tid med noen andre høyre i hjemmet. For å holde ham i uvitende lykke, ikke snakke med ham om spion kameraer som bare vil varsle ham og DRAM sleuthing karrieren i bud.


Hva din mann burde vite


Utallige kvinner gå gjennom deres ekteskap uten mistenker at deres ektemenn har saker høyre og venstre. Det er sannsynligvis fordi kone er alltid sist til å vite. Hvis du mistenker at mannen din har en affære, ta jævel vakt med videokamera pinhole når han minst forventer det i ditt eget hjem.


Når han gir, fortell ham ikke om fortjenestene av pinhole-videokamera som gjorde ham i. Her er ting du ikke bør fortelle ham om lite kone-vennlig gadget:


* Størrelse - dette spion kameraet er så liten, bare om størrelsen på en mynt eller viskelær spissen av en blyant og passer i hånden. Disse er de nyeste modellene våre kommersielle. Hvis ikke din mann er i liten videokameraer, mistenker ikke han en ting, selv når han ser på den. Dette er lett å skjule hvor som helst uten reoler din hjerne hvor du kan parkere den.


* Effektivitet - til tross for sin lille størrelse, det fungerer i tillegg til standard videokameraer. Det kan fange lyset, formaterer meldinger kompatibel til eksisterende utstyr og overføre signaler 1000 meter unna. Du kan plassere denne beleilig i soverommet eller i andre områder av huset, og du kan få levende bilder. På grunn av sin pinhole objektivet, kan den registrere aktiviteter gjennom små sprekk eller hull.


* Batteristrøm - dette lille videokameraet fungerer på et 9 volts batteri. Det finnes ingen telltale ledninger for å gi deg unna. Du kan lett transplant det til andre deler av huset uten din mann å vite noe bedre. Det er en kablet modell Hvis du ønsker å være opplagt i din spionere.


* Lett skjult - er disse ideelt plassert i røykvarslere; din ektefelle vil ikke bry deg med røykvarslere på tak, ikke vite at alt blir registrert av videokameraet pinhole. Innlegge klokke, blomst vase eller bilderamme. Ingen vil noensinne vet hva du er opp til.


* Tilleggsfunksjonaliteten - der er modeller som kan ta bilder i farger, noen kan panorere og tilt og zoom på fjernkontrollen. Det er modeller med lyd - bedre å høre din mann med.


* Connectivity - du kan koble systemet til PC-en din på jobben, eller til mobiltelefonen. Hvor søt ville det være å ringe din mann og beskrive alt han gjør, slag etter slag.


* Lett sette opp - kan du installere systemet i mindre enn 30 minutter. Ingen andre parter er involvert partiet.


* Bor makt - pinhole videokameraet kan arbeide nonstop 8 timer daglig.


Med alle bekvemmeligheter og funksjonene i denne liten video kameraet er det lett å spionere på mannen din hjemme. Når det er skilsmisse for deg, har du bevis til å bevise at ekteskapet ikke vil fungere lenger - som er hvis det er tillatt ved lov. Hvis du tar den andre ruten mot forsoning, vil du fortsatt trenger pinhole-videokamera for en nanny snart.

Sunday, January 29, 2012

En profil av en juks ektefelle

Overraskende nok, lider bedragere ofte av lav selvtillit aktelse, forårsaker dem å stadig se etter validering og godkjenning fra andre, og ofte andre som er av motsatt kjønn. Juks ektefeller pleier også å spille psykologisk spill med partnerne, anklage dem for å være de som er utro i ved forsøk på å ta fokus bort fra sine egne overtredelser og skyldfølelse.


Mens det er ingen bestemt regel bestille for å følge til en juks ektefelle har eller vil gjøre, er det definitivt noen tydelig underskriver og endringer som en bør være i stand til å gjenkjenne. Her er bare noen få av disse endringene for å se etter at juks ektefeller ofte gjøre i livet:


-Endringer i utseendet: er din kone negler alltid pent manicured når før det var ikke noen gang en bekymring av hennes? Er hennes hairstyle dramatisk endret eller er hun nå bruker mer provoserende klær? Er din mann nå plutselig altfor opptatt av sitt utseende?


-Endringer i demeanor: en juks ektefelle mest vanligvis starter oppfører seg annerledes i en eller annen måte. Vanligvis i begynnelsen av affære, eller når en er som vurderer en, vil de bli mer oppmerksomme på deres ektefelle, som er, selvfølgelig, de føler grunnet skylden. Det blir også ofte sagt at kvinner som er juks vil ha en viss "glød" om dem, ligner en svimmel tenåring "in"love.


Andre ganger, folk som er juks vil gå ut av deres måte å unngå et argument på alle kostnader og blir defensiv eller synlig nervøs når emnet for utroskap er brakt opp eller diskutert.


-Endringer i renter på hjemmebane: en juks ektefelle mest vanligvis vil miste interessen familieliv, eller ting som går på rundt i huset, eller blitt merkbart lat når hjemme. En mann kan ta mindre interesse gjør reparasjoner, eller holde opp utseendet på Hjem, eller ta mindre interesse for barna, mens en kvinne kan også miste interessen husarbeidet, lage middag, eller tilbringe tid hjemme. Begge kjønn kan bli likegyldige når det gjelder familie sammenkomster eller get-togethers, mens andre vil unngå aktiviteter som behandlende kirke.


-Endringer i Stell vaner: da vi er voksne, de fleste av oss har vedtatt egne grooming vaner og mønstre som vi følger på daglig basis. For eksempel, dusj noen av oss på morgenen før arbeid, mens andre foretrekker å gjøre det i kveld før sengetid, mens andre fortsatt kan gjøre begge deler.


Uavhengig av frekvensen av bading eller dusjing, vil en juks ektefelle nesten alltid gjøre diskré eller noen ganger enda merkbar, endringer i deres rutine som er relativt lett å plukke opp på, forutsatt at du faktisk ønsker, det vil si. Din mann nå slitasje Köln uansett hvor han går, men aldri gjorde før? Han tar det med ham til "gym"? Er han nå dusjing så snart han returnerer hjem, eller før du får til sengs om kvelden?


Siden alle er forskjellige, ikke hver person vil passer profilen av en juks ektefelle hele tiden, så det er viktig å klarere instinkter og intuisjon når det gjelder å finne Hvis din kompis faktisk har vært utro til deg.

Saturday, January 28, 2012

Argumenter for og imot av en juks ektefelle støtte gruppe

Juks ektefelle støtte grupper er, dessverre, økende rask tallene hele verden som flere og flere mennesker er å snu til hverandre for veiledning og råd men mai hva en person oppfatter som en negativ kvalitet faktisk være en positive aspektet av hele støtte gruppe prosessen, så mye som noe vi må bestemme på, beslutningen om å bli med en juks ektefelle støttegruppe hovedsakelig koker ned til å være bare et spørsmål om personlige mening og valg.


Hvilken type person er du? Er du en introvert eller permanent? Liker du dele dine følelser og meninger med andre, eller er du mer av en stille, tight-lipped type person? Foretrekker du en elektronisk kundestøtte-gruppe der du kan kommunisere med andre via forum innlegg, e-post og direktemeldinger, eller ville du heller delta møter i person slik at du får veldig kjent med folk og raskt lærer deres historier?


Svarene på alle disse spørsmålene skal hjelpe deg å avgjøre om en juks ektefelle støttegruppe ville være noe til nytte for deg, eller hvis du er bedre å finne en annen form for støtte til å komme gjennom dette tøff tid. Men, som det gamle ordtaket går, det er egentlig ingen skade på prøver og hvis du finner ut at det ganske enkelt ikke for deg, bare la gruppen og ønsker alle godt i deres fremtidige sammenhenger.


Elendighet gjør kjærlighet selskapet


Når en ektefelle har vært utro, og har brutt den ultimate hellige vows av ekteskap, for ikke å nevne ditt hjerte og tillit, kan ofte lange veien til utvinning, med eller uten dem i livet ditt, absolutt være en ensom. Men etter at han kom en støttegruppe, går ensomhet definitivt rett ut av vinduet som du vil raskt bli omgitt av mennesker som allerede vet hva du går gjennom og vil være der å låne øre eller noen oppmuntrende ord når du trenger dem.


I tillegg til ekte omsorg og fellesskap som du finner på disse typer fora, det er mange andre fordeler med å være hadde slik som virtuelle biblioteker med informative artikler skrevet av rådgivere og lært folk i alle turer av livet tilby uvurderlige råd, så vel som tallrike referanser og henvisninger og også koblinger til ekteskap rådgivere og skilsmisse advokater over hele verden.


Å bli Mired i sinne


Mange ganger vennskap formes raskt blant deltakere på en støttegruppe, som er absolutt en positiv ting for en kan aldri ha for mange gode venner eller for mye støtte, med mindre imidlertid disse vennskap er basert rent på sinne, med én person fôring av den andre er selv-ødeleggende tanker og atferd.


Dette er definitivt en av ulempene ved enkelte juks ektefelle støttegrupper, selv om det kan unngås ved å følge veiledning av gruppens ledere eller moderatorer, i tillegg til å huske på hva Hovedhensikten med å delta var i utgangspunktet til å helbrede deg selv og bli frisk, uavhengige og lykkelig.

Friday, January 27, 2012

6 Tegn av kvinnelige utroskap: Hvordan vite om din kone eller venninne er juks på du én gang For alle!

Selv om det er sant ingen ønsker å finne ut sin kone eller venninne har blitt bedrager opp på dem, og har vært betraying stoler, for ikke for å nevne utsette dem for en mulig verten for seksuelt overførte sykdommer, beskytte deg selv og interessene dine beste er noe seriøst tenker på, spesielt hvis du har at gnawing følelse i gropen av magen som aldri synes å gå bort.


Her er seks klassiske tegn for kvinnelige utroskap, bør du være på utkikk etter:


1. Tilsynelatende kjedsomhet: Hvis to av dere en gang hadde en god rapport, likte hverandres selskap og virkelig likte tilbringe tid sammen, men nå synes hun fjernt, opptatt eller Generelt disinterested i deg, ta en nærmere titt for å finne ut hvorfor dette kan være. I de fleste alle forhold vil at elektrisk gnist som er tilstede i begynnelsen uunngåelig falme over tid, men endre til noe annet, og like så behagelig, manifesting seg selv som en følelse av komfort og stabilitet. Og det er definitivt en som er forskjellig mellom komfort og kjedsomhet.


2. Endringer i utseendet: endringer i utseendet er en vanskelig en som kvinner ofte endre sin frisyrer eller prøv forskjellige makeup eller ting som vil gjøre dem vises yngre eller gjøre dem føler attraktiv, men hvis henne negler er alltid gjort nå, håret er alltid akkurat slik og hun er dressing nå mer provocatively enn noen gang før, bør du kanskje lurer på hvorfor.


3. Mangel på interesse i sex: det er ingen tvil om kvinner sex og stasjoner avvike fra menns og hormonal endringer, stress, arbeid og håndtere barna kan komme sammen for å lage den beste formen for fødsel kontroll noensinne tenkte på, avholdenhet, mangel på ønske kan også indikere noe annet som skjer bak kulissene.


4. Unexplained telefonsamtaler: Generelt, kvinner har en tendens til å tilbringe mye tid på telefonen, men hvis din kone forlater rommet til å gjøre et anrop eller hopper ut av hennes hud hver gang telefonen ringer, er det sannsynligvis trygt å si at det er på tide å våkne opp og lukte kaffen.


5. Unexplained gaver: kjæresten din plutselig dukke opp for datoer på seg nye og dyre ser, smykker som du ikke har gitt henne? Hva med klær, gjør hun alltid synes å ha en ny drakt, men du er vel klar over hennes økonomiske situasjonen, og hun ikke kan synes å forklare hennes newfound rikdom?


6. Unexplained fravær: Hvis din kone eller venninne er vanligvis rett tid og er der hun sier hun vil bli, deretter ta oppmerksom på eventuelle endringer i denne virkemåte som ikke kan tilskrives prakt. Tilbringe mer tid med "jenter" enn normalt, og går ut i helgene oftere uten inviterer deg til å komme sammen skal også gi deg grunn til bekymring.


Mens hver av disse symbolene på egenhånd ikke kan nødvendigvis som en kvinne er utro, hvis to eller flere av dem er forekommende sammen, så det kan definitivt være tid til å begynne å betale oppmerksomhet og få noen sannferdig, ærlige svar.

Wednesday, January 25, 2012

Hvordan å fange din juks ektefelle med tekstmeldinger

Det er ingen hemmelighet at mange siste fremskritt innen teknologi har gjort det mye lettere å holde oversikt over hva andre gjør på daglig basis, om de vil ha oss til eller ikke. Men dette også tillater oss å beskytte oss selv i den uheldige hendelsen våre ektefelle er utro og har en affære, spesielt når det gjelder mobiltelefoner og tekstmeldinger.


Mens tekstmeldinger kan være en rask og praktisk måte å kommunisere med noen, mye som å "snakke" med noen over Internett, tillater det også oss å miste noen av våre inhibitions som samhandlinger som ikke er faktisk finner sted ansikt til ansikt. Texting kan også kan være mer åpen og ærlig, men på den andre siden av mynten, det kan også noen folk til å handle feilaktig.


Ber telefonselskapet om hjelp


Avhengig av cellen telefon carrier, kan det være mulig å kontakte selskapet og spør om det finnes noen sjanse til å hente meldingen "tilfeldigvis" slettet tekst. Mange selskaper si at tekstmeldinger er lagret i 24- eller 48 timer og deretter slettet, noe som gjør dem uopprettelig, og hvis navnet ditt ikke er på telefonregningen, må du kanskje ta rettslige tiltak for å få tilgang til denne informasjonen hvis ved en tilfeldighet den er tilgjengelig.


Fortelle en løgn "White"


Mens liggende absolutt ikke er noe vi ønsker å gjøre en vane, i dette tilfellet, kan det rettferdiggjøres som om din ektefelle bedrar faktisk på deg, så de har begått en synd som er langt verre og du bare prøver å beskytte dine egne interesser som de åpenbart ikke har blitt tenking av dem også mye det siste.


Den hvite ligge i spørsmålet i dette tilfellet ville berget til det faktum at du så en tvilsom tekstmelding på mobiltelefonen din ektefelle, når faktisk du har sett noe i det hele tatt. En svært viktig advarsel må følge denne måten for å fange en juks ektefelle som om du ikke allerede bestemt at de faktisk er juks, du kommer til å ikke bare ser ganske tåpelig, men du vil også være ødeleggende ditt forhold og fortelle din ektefelle outright du har absolutt ingen tillit i dem.


Ved hjelp av teknologi


En relativt ny enhet har kommet på markedet, ukjent for de fleste som er til fordel for de av oss som jukset på, som gjør det mulig å hente alle slettet informasjon fra en mobiltelefon. De kalles SIM card leserne eller SIM-kortet data utvinning opptakere og de fungerer relativt enkelt, og er også lett å bruke.


SIM-kortet i mobiltelefonen ligger vanligvis under batteriet, som er accessibly ved å fjerne dekselet bak på telefonen. Kortet settes inn i leseren som er deretter koblet til datamaskinens USB-port og medfølgende programvare forteller deg hva du skal gjøre med enkle instruksjonene på skjermen. Detaljerte rapporter oppgir data som alle SMS (short message service)-meldinger på telefonen, om de har blitt slettet eller ikke, i tillegg til telefonnumre begge kalt og mottatt.


Mens fanger din juks ektefelle med tekstmeldinger kan være vanskelig, det absolutt er ikke umulig, men forhåpentligvis, det bare tingen du finner er at du trenger å ta en nærmere titt på din egen selvtillit, samt ditt forhold.

Tuesday, January 24, 2012

Fange en mann som juks - hva gjør viet menn føles som etter juks?

Knuse mann stolthet


Brit Ekland uttalt én gang at hun hadde aldri sov med gifte menn, men i den forstand at hun aldri gjorde det aldri med lykkelig gifte menn.


Ved første øyekast, er den kompatibel at menn føles ganske bra etter juks.


I tid, på grunn av ekteskap samsvar og monotony, har det vært vist at menn føler seg fanget, tenker på at deres hustruer ikke kan forstå dem, og derfor lider av denne situasjonen. Etter juks, menn har en merkelig følelse av lettelse som er kombinert med velferd og sin essens kan ikke nektes.


Videre menn er tegnet av lidenskap og etter hovedtrekk menn har tatt en falsk trinn, er det interessant at selv om mange innrømme at utroskap er dårlig, mange av dem som fremdeles praksis det. De unnskyldninger for mye, opprettholde men at de kan knapt mestre psykologiske sult for sex og blant dem som gjør det igjen er det en måte å opprettholde sitt ego.


Mennesker føler sterke, og deres maskulinitet blir synlige når de er i nærheten av kvinner og har muligheten til å ta vare på slike sensitive, anbud og lydig personer som dem. Når juks, menn ofte føler seg neglisjert og villedes av illusjon at deres hustruer ikke fullt ut forstå dem og ikke tilbyr respekten de trenger.


Unhappily, etter juks, mannen finner seg selv uten noen dråpe respekt og verdighet og videre, han innser at han hadde respekt grenset til sin kone, for ikke å en hemmelig kvinne med ingen følelse av forpliktelse. Det er viktig å huske på at når vi antar ansvar, vi må være forsiktig fordi vår frihet er i spill.


Anger følelser


Et viktig aspekt er at etter ekteskap, menn bli mye mer vant med kvinner rundt dem, og representerer en attraksjon mot det motsatte kjønnet. Under disse omstendigheter har utro mannen at han aldri ment å forlate sin kone, men ønsket å bli involvert i en hendig affære å tilfredsstille hans behov. De fleste kvinner som arbeider med gifte menn relasjoner avslørt den viktigste grunnen som de endte det var deres ekteskap; det minnet menn om deres feil, og fordi de ikke var villig til å forlate sine koner, relasjonene hadde ingen fremtid.


Selvfølgelig, det er menn som stor tro på at de kan tilby ubetinget kjærlighet til sine hustruer, og fortsatt ha sex med andre kvinner, uten noen harde følelser; etter deres mening er forholdet bare en fysisk en, uten alle emosjonelle opptreden å være involvert. På grunn av menn powerlessness å tilby integritet, gift mann som jukse føler at de aldri forlatt sine kjære, bare involvert i en uviktig fysiske affære.


Til slutt, anger følelser bevise gifte menn som balanse de leter etter ligger i ekteskapet, og denne troen er en krever i for å unngå fremtidige feil. Den utro mannen vet at hans gjerning skyggelegge deres ekteskap, alltid minner dem om hans utroskap. Og denne situasjonen kan forbedres, men det trenger mye kjærlighet, engasjement og viktigst, tillit og gjengivelse. Dette er selvsagt et klart bevis på prisen betalt når du begår denne typen tull. Derfor er det bedre å tenke to ganger før juks, og i et ekteskap er det avgjørende eksistensen av avtalen og kommunikasjon mellom samarbeidspartnerne.

Monday, January 23, 2012

Tips For å håndtere smerten av juks ektefelle

Mens det er ingen tvil om håndteringen av smerte for en juks ektefelle er i motsetning til ganske ingen andre, du trenger ikke å leve livet til et offer, og selv om det ikke kanskje virke som det akkurat nå, det er hva du kan gjøre for å gjøre best av ut denne fryktelig situasjonen. Om du bestemmer deg for å la din ektefelle, fil for skilsmisse, eller bo og arbeid ting ut er egentlig opp til deg som tross alt, du er den som dette skjer til og du er den som har å leve med din beslutning.


Men forhåpentligvis noen av tipsene nedenfor hjelper deg med å gjøre opp din sjel i denne Prøvelsens tid og få deg på vei til healing og voksende en bedre person for den.


-Møte virkeligheten: Ignorerer den åpenbare absolutt ikke vil gjøre ting bedre, faktisk, jo lenger du gå uten anerkjenne sannheten, de mer smertefull vil det være når du endelig har ikke annet valg enn å gjøre dette.


-Vurdere din situasjon: Under et øyeblikk av fullstendig klarhet og klart headedness, ærlig vurdere situasjonen i form av ikke bare din økonomi, men også for å avgjøre om ekteskap er virkelig verdt å lagre eller ikke.


-Få en Makeover eller kjøpe en ny garderobe: du ville bli overrasket over hva en ny frisyre, nye makeup eller en ny garderobe kan gjøre for deg selv esteem så vel som for ditt humør generelle. Mister noen få pounds, begynne på Treningssenter, pusse opp hus eller ta en ferie. Uansett endringer du foretar, bare være sikker på at de er virkelig for deg og ingen andre!


-Bli med i en støttegruppe: vurdere å bli med en støttegruppe, online eller av eller søke rådgiving fra en profesjonell for å kunne arbeide gjennom dine følelser av svik og sinne. Ikke prøv å håndtere alt dette på egen hånd, men hvis du trenger tid til å være alene, for all del gjøre hva det tar for å gjøre deg selv føler deg bedre.


-Å nå ut til venner og familie: bygge et pålitelig team av støtte med venner og familie som er villige til å lytte og tilby råd Hvis du er interessert eller behov.


-Se en lege: Hvis du vet at din ektefelle har vært utro, er det viktig å gjøre en avtale med legen din, har en eksamen og testes for seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer). Det er ikke nødvendig å være flau som du ikke har gjort noe galt, og er bare å beskytte deg selv og din helse, som begge er skal commended. Blir et offer for utroskap er ille nok, tillate ikke deg selv å bli offer for en STD også.


-Ta kontroll: Bare fordi du er skadelidtes i denne fryktelige situasjonen betyr ikke at du ikke kan ta kontroll over det hele tingen. Du kan fortelle din ektefelle du vet hva som skjer, og, avhengig av hva du har bestemt deg, la dem vite hva som vil skje neste, ikke omvendt.


Husk, du er sikkert ikke alene i dette, og uavhengig av hvor det kan føles i dag, er det et lys i enden av tunnelen!

Sunday, January 22, 2012

Er min mann juks - rapportering utro menn

Hver gang du mottar en anonym ringe fra en kvinne, ikke få panikk fordi sannsynligvis dette en måte å gjøre psykologisk du tviler din mann og la usikkerhet interpose mellom din mann og deg.


Rapport om den Web dessuten bruke weben for slike samfunnsnedbrytende grunner, det primære målet når du bruker den rapportering juks menn er å apprize menn fra videreført juks og unngå denne situasjonen å bli vanskeligere. Denne metoden brukes også til å stoppe dem sårer andre mennesker som kan bli involvert i mellomtiden. Å ha i tankene effektiviteten av Internett om sirkulasjonen av informasjon, de foreslåtte valgene for rapportering utro menn er forskjellige nettsteder til disposisjon som tilbyr kvinner muligheten til å avsløre noen daterer historie, og sikre at de ikke får involvert med en menn som har en uventet track record.


Den raske veksten i online dating metoder har en høy risiko grad vurderer mannen, og effektiv rapportering praksis vise disse rascals, og prøv å avverge uskyldige personer fra lidelse skuffelser og disillusionment. Mest kraftige og oppdaterte søkemotorer er utformet for å søke og samle inn verdifull informasjon om hver juks individuelle. Det finnes mange utro menn som brukes til å gi eller opprette falske identiteter, dermed kvinner har muligheten til å tilby minutt informasjon om dem er tilfelle av juks.


Etter fullføring av registreringsprosessen, kan den bedratt plassere et bilde og bygge juks mannens profil, som skal identifiseres av navn og poststed. Når menn har fullført trinn for registrering, kan de velge å avslutte og fjernes fra nettsiden i bytte for en liten avgift brukes for veldedighet. Denne type av steder er kjent som offentlig tjeneste og tilbyr beskyttelse i dating sirkelen.


Kvinner søker for hevn etter tilfeller av juks og svik er vanlig. I tillegg nettstedene nevnt ovenfor plassere ofre ett skritt frem og tillate dem å lette sin frustrasjon. Nettstedet "womansavers.com" det er kjent som å være den største databasen som inneholder informasjon om 25.000 juks menn, fanget og rapportert av sine ofre. Den juridiske spørsmål ser på en større skala, Internett kan gi informasjon om nesten ethvert emne som er rimelig, og ikke alle har det autoritative grunnlag. Forskning viser at noen kvinner holdt tilbake sin sanne identitet når ga en beretning om juks menn og mange av de siktede truet med å saksøke. I dette tilfellet en grov bakvaskelse problemet oppstår, og anklaget person må bevise at erklæringen som ble er sant.


Til slutt, når du skal rapportere juks menn det finnes også andre alternativer, og selv om mange betraktet som at det var en personlig sak til å kreve intime adresse og mulig forlatelse, felles enighet ment at menneskene skulle vanry i det offentlige, og offeret hadde deretter muligheten til å starte et nytt liv og prøver å glemme om skuffelse LED. Ett forslag uttalt selv hvis du vil endre rettighetene som foreldre, men totalopplevelse favoriserte den første Alternativt, for å levere informasjon til mulige ofre.

Saturday, January 21, 2012

Alt du trenger å vite om privat etterforsker kontrakter I Usa

Privat etterforsker kontrakter har vært et mye debattert problem over de siste årene grunnet lovligheten av kontrakten seg selv og om det er rettslig bindende eller ikke. Formålet med denne artikkelen skal skumme lover revolving rundt privat etterforsker kontrakter i USA.


Privat etterforsker-kontrakter er i stor grad som er utformet for å beskytte det finansielle aspektet til yrket. En kontrakt, vil bli trukket mellom privat etterforsker og kunden at han/hun er tjene. Det vil vanligvis staten at uavhengig av utfallet av granskingen, om klienten mottar sluttresultatet fra privat eye eller ikke, klienten er fortsatt nødvendig for å betale avgifter som er angitt. Privat etterforsker kontrakter er det også tilstand skriftlig klart at arbeidet vil bli utført ved sa privatdetektiv og byrået koblet til den, hvis den finnes.


Privat etterforsker arbeid er ikke magi, og ofte når klienter er misfornøyd med arbeidet, de nekte betaling. Dette er ikke akseptabelt som privat etterforsker donerer verdifull tid og uvurderlig ressurser for å forsøke å sprekk en sak for klienten. Etterforskeren kan medføre reiseutgifter eller andre kostbare utgifter på vegne av klienten. Privat etterforsker kontrakter kan og har holdt opp i domstoler grunnet klare utsagn av garanterer ikke resultater og klienten må ha en fullstendig forståelse av disse retningslinjene før du tar på en hvilken som helst privatdetektiv for utleie.


Alternativt, privat etterforsker kontrakter er utarbeidet for å beskytte interessene til klienten også. Hvis en klient kan bevise sagt uttalt etterforsker ikke gjør hva han var ansatt for å gjøre, han kan utfordre kontrakten som en blatant avtalebrudd. Etterforskeren er nødvendig for å gjøre sin del samt for å tjene inntekt fra avtalen. Privat etterforsker kontrakter kan benytte begge parter som er involvert. Dette er ikke en vanlig forekomst imidlertid; de fleste private etterforskere ta sitt arbeid svært alvorlig, og er ofte pensjonert politiet eller sikkerhet arbeidstakere.


Før du ansetter en privat etterforsker, bør du begge være svært tydelig på hva som kreves av deg som en klient, og etterforskeren før du signerer noen kontrakt. Private etterforskere kan lade en masse penger for sine tjenester så betaler spesielt merke til fine print på kontrakten innvilge på enhver kontrakt og sikkert før du signerer noen kontrakt.

Friday, January 20, 2012

Hva du trenger å vite om privat etterforsker avtaler

Privat etterforsker avtalen er en kontrakt signert av involverte parter, fastsette at privat etterforsker vil tilby noen tjenester til benytte del. I denne stykke skrive begge partene blir enige om flere betingelser og mål som må være oppfylt under privat etterforskning-prosessen. La oss ta en titt på hva en privat etterforsker avtale skal inneholde. Selv om det gjøres av advokat, har du fortsatt å vite hver eneste detalj av hva du skal signere.


Ifølge en privat etterforsker avtale, PI vil gi flere rapporter i ulike former: skrevet, digital, fotografiske eller lyd opptak. For alle aktiviteter ansatt må være enig i å betale delen ansetter en timepris (for eksempel $60) pluss utgifter. Andre utgifter slike leie biler, millage, reiseutgifter, pluss alle kostnadene for materialene som er involvert i enhver operasjon vil bli støttet integrally av klienten. Mange PIs vil belaste deg 1% av regningen Hvis du ikke betaler i avtalt tid, så vær forsiktig hva du signerer.


Som en klient være forsiktig å spørre fulle rettigheter til fremskaffet materiale, ingen tredje partier som skal ha tilgang til filen og ber også om at alt er knyttet dokumenter til ditt tilfelle skulle overleveres til du når saken er over. Alle informasjonen resulterte fra tilfelle vil bli strengt konfidensielle, og noen utgivelsen av dette materialet vil bli gjort bare med klient-autorisasjon. Som du kan se en privat etterforsker avtale er ingen enkel oppgave, du må være forsiktig med alle detaljer fordi du ikke liker at noen privat informasjon deles med noen andre.


Signert dokument må inkludere hele privat etterforsker-avtalen, og denne liten detalj må ikke bli neglisjert, gitt det faktum at lagt setningsdeler til offisielle kontrakten ikke hjelper noen, særlig ikke klienten. Det er veldig godt å ha en komplett og tydelig avtale, bare i tilfelle noe går dårlig mellom de to kontraktsmessige delene. Bli vaktsom for disse smarte karer som etter signering kontrakten fortelle deg at andre problemet eller kostnader vil løses bare mellom deg og dem.


En annen viktig del i privat etterforsker avtalen er gebyret du betaler for en arbeider time, summen går mellom $30 for en god detektiv som ikke har hans kontor i det beste kommersielle området og over $100 avhengig av office-posisjon og detektiv prestisje. Selvfølgelig timebaserte Gebyret kan gå astronomically høy, men dette skjer bare når fornuftig informasjon er i faresonen, og svært rik og mektig personer er involvert; Tenk deg at kartlegging presidenten vil koste deg litt mer at finne tapt niese.

Thursday, January 19, 2012

Hvordan du får den beste privat etterforskeren I Philadelphia

Å få en privat etterforsker Philadelphia eller hvor annet er relativt enkelt. Spørsmålet er hvordan velge det beste laget. Problemet er hvordan du kan finne det valgte en mann som ikke vil bare ta pengene dine, men også vil hjelpe deg å løse ditt tilfelle. Privat etterforsker Philadelphia er bare ett av alle private etterforskere det og i USA Generelt, men han er virkelig best du kan finne noen gang


Hva kan privat etterforsker Philadelphia gjøre for deg?


Hvis du er i tvil om oppriktighet av din kone eller din mann, hvis du mistenker at dine barn i å bruke narkotika, hvis du søker fyren som stjal $ 3000 eller $ 300 000 fra bankkontoen din, eller hvis du tror at.


Noen er lyve til eller stjele fra deg


Enn det er åpenbart at du trenger en privat etterforsker Philadelphia...
Garantien er 100 %


Hvis du ikke er fornøyd, er privat etterforsker Philadelphia ikke fornøyd også. Hvis vi ikke finner fyren som stjal din $$$, eller hvis vi ikke har klart for å forstå hvis du kone eller mann er lyve for deg eller ikke, vil du motta pengene dine tilbake. Dette er noen av vilkårene du kan forvente fra anerkjente selskaper. Vi bruker dette som et eksempel på hva du kan forvente.


Hva er tjenestene til privat etterforsker Philadelphia?


DØD UNDERSØKELSER


BRANNSTIFTELSE VED UHELL UFORKLARLIGE BRANNER


POLITISK OPPOSISJON FORSKNING


DATAMASKINEN FORBRYTELSER-SVINDEL TYVERI - FILGJENOPPRETTING


MANGLENDE PERSONER & ABDUCTIONS: voksne og barn


STALKING


IDENTITETSTYVERI


KRIMINELL FORSVAR-TJENESTER


ULYKKEN ETTERFORSKNING OG GJENOPPBYGGING


RETTSMEDISINSKE DOKUMENTET EKSAMEN


POLYGRAF (LIE DETECTOR) EKSAMEN TJENESTER


EXECUTIVE BESKYTTELSE OG LIVVAKT TJENESTER


TEKNISK SIKKERHET MOTTILTAK (TSCM) TIL FEILSØKING


FULL OVERVÅKING TJENESTER


INNENRIKS PROBLEMER



Barn varetekt saker
Utpressing


Stalking og trakassering
Bestikkelser


Pre-Marital forespørsler
Kidnapping


Innenlandske misbruk problemer og
Utpressing


Personer i skjuling ligger
Seksuell trakassering


Wrongful oppsigelse
Alder diskriminering
Hva er avgifter av privat etterforsker Philadelphia?


INNLEDENDE KONFIDENSIELL KONSULTASJON:
gratis


BASIC UNDERSØKENDE TJENESTER:
$75,00 per Hr. (de fleste tilfeller)


SPESIALISERTE UNDERSØKENDE RATE:
$100.00 og oppover


EXECUTIVE BESKYTTELSE-LIVVAKT:
$100,00 per time.


ELEKTRONISK feilsøking/TSCM sweep:
$500,00 og oppover


UTSPURT DOKUMENTER:
varierer etter skiller call for hastighet


POLYGRAF:
varierer etter skiller call for hastighet


KJØRETØY KJØRELENGDE RATE:
$.48 per mile


LOSJI - OVERNATTING UTE AV BYEN
$150,00 per dag


ULYKKEN ETTERFORSKNING - GJENOPPBYGGING
$125,00 per Hr. og opp


MINIMUM: 8 timer. Noen kostnader er ikke inkludert.


I tilfeller der det kreves flere etterforsker, er ekstra per time rate for ekstra etterforsker redusert.

Wednesday, January 18, 2012

Alle Secrets om Kansas Private etterforskere

Å være en privat etterforsker er ingen enkel jobb, mange farer som er involvert i feltet etterforskning; Det er derfor mest vellykkede detektiver komme fra avgående politiet eller fra hæren. De har bakgrunn av en livstid å bruke loven eller sporing av kriminelle. Kansas privat etterforsker kan tjene over $ 75 000 avhengig av saker han/hun tar og klientene som leier tjenester etterforskning.


Det er mange Kansas privat etterforsker respektert organer, og mange av dem tilbyr en nasjonal dekning med full services til en akseptabel pris. White Talon etterforskning er en av de selskapene som serverer advokater, advokatfirmaer, enhver form for forretningsvirksomhet som trenger en bakgrunnssjekk av noen eller andre sporing tjenester; de tilbyr også støtte for andre landsomfattende etterretningsorganisasjoner.


Kansas private etterforskere som fungerer på hvit Talon etterforskning håndtere tilfeller som er 100% lovlig og respekterer byrået etikk. Slike tilfeller ikke respektere loven vil ikke bli tatt i betraktning. Konfidensialitet av informasjonen er en grunnleggende policy og ingen tredje-parti får tilgang til noen dokumentasjon uten bekreftelse av deler som er involvert. Dette selskapet er spesialisert i sysselsetting sjekker, bakgrunnsinformasjon eller søke etter manglende folk.


Hvis du vil løse problemene dine private konfidensielt, med ingen tredjeparts underforstått du må ta i betraktning ansette den beste Kansas privat etterforsker teamet, ser ikke på pengene når noe veldig delikat er involvert, i de fleste tilfeller skjønn er avgjørende. Så det er langt bedre å betale litt mer og leie en erfaren etterforsker eller teamet enn å risikere å miste din konfidensialitet når noen billige og unexperienced gutt vil fortelle alle hva han arbeider, og som han arbeider for.


Mange Kansas private etterforskere har vært vellykket i sin aktivitet-feltet, men dette betyr ikke at hver detektiv lærling vil bli rike og berømte. Når du vurderer denne typen jobb må du stole på mange kvaliteter og husk at i noen tilfeller er det ingen vei tilbake, du vet aldri hva du vil finne ut i noen av tilfellene, så vær forberedt for alt.


Som privatetterforsker Kansas, har du alltid å forklare det ansette partiet som resultatet kan bli uansett, for eksempel hvis en kone har mistanke ektemannen for utroskap og hun slår til tjenester, hun må forklares som du ikke kan forfalske fakta og presentere mann å være vantro når han ikke. Den beste måten å holde problemer unna virksomheten er å alltid arbeide på grunnlag av en skriftlig kontrakt.

Tuesday, January 17, 2012

Alle Secrets om Omaha Private etterforskere

En vanlig funksjon i de fleste PI-selskaper, inkludert Omaha private etterforskere er å bruke kombinerte undersøkelse metoder og teknikker for å møte behovene til klientene. Utøverne som virkelig vet hemmeligheter jobben sin bruker både moderne og tradisjonelle detektiv måter å konkludere undersøkelser på den mest vellykkede og adekvat måten mulig. Hvis du sjekker med Omaha privat etterforsker selskaper, er du svært sannsynlig å legge merke til gamle og den nye på jobb, for noen svært nøyaktig analyseresultater. Være skeptisk til disse Omaha private etterforskere som hevder å bruke bare de nyeste måtene i sitt yrke. Det er ingen slike ting, gitt natur av yrke. De må starte fra grunnleggende, og alltid komme tilbake til elementære faktorer når det være tilfelle.


Det er mange Omaha private etterforskere oppført på Internett, gir ikke bare kontaktdetaljer, men dokumenterte kontoer av karakteren av sin virksomhet og felt der de spesialiserte. Http://www.privateinvestigatorone.com er for eksempel en Omaha privat etterforsker område som gir et utvalg av PI tjenester fra innsidehandel til svindel og finansielle undersøkelser. En av de største ledige stillinger for en privat eye er å arbeide i finans. De fleste klienter som slår til slike Omaha privat etterforsker tjenester er selskaper som trenger noen sertifisert regnskapsfører å se på bestemte økonomiske problemer. Før du velger en av de mange etterforskerne, du har å få informasjon på nivået av økonomisk opplæring han eller hun har leie dermed gjøre at du en pro. Noen med erfaring i finansiell ekspertise er den rette personen å velge.


Sist men ikke minst, må du huske på at selv om du har leid en profesjonell Omaha privatetterforsker, trenger å bli informert om løpet av etterforskningen på ukentlig, for eksempel. Slike rapportdetaljer bør være en inkludert del av alle skriftlig avtale mellom partene, kundens behov for en minimum kontroll over etterforskning. Klienten trenger ofte å være aktivt involvert i Omaha privat etterforsker gjør-forespørselen. Holde tilbake informasjon som kan hjelpe PI faktisk kan gjøre hele etterforskningen fortsetter saktere, og jeg er sikker på at du ikke vil at skal skje. God kommunikasjon med din Omaha privat etterforsker er nøkkelen til vellykket samarbeid. Dette er hvorfor det er så veldig viktig når du foretar valg av en privat eye, velge noen pålitelig, som du kan stole på!

Monday, January 16, 2012

Den fantastiske hemmeligheter bak privat etterforsker krav For Texas

Hvis du har uteksaminert privat etterforsker skole eller kurs, og du har til hensikt å øve i delstaten Texas, oss, er her grunnleggende om hva du trenger å vite for å kunne registreres på riktig måte med statlige myndigheter. Det viktigste privat etterforsker kravet for Texas er at du har en lisens utstedt av Texas avdeling av Public Safety. Nevne bør gjøres at denne lisensen kan bare brukes i staten der det er problemet, så er det ingen form for inter-statlig gjensidige anerkjennelse.


Bør du bli fanget opp uten en Texas privat etterforsker lisens du kan bli belastet med forbrytelse av tredje grad. Videre gjelder dette privat etterforsker kravet for Texas for personer og selskaper som leier en PI uten gyldig dokumenter. Følgelig, hvis du er i behov av en privat eye å hjelpe deg med å løse forretnings- eller personlige saker, må du kontrollere at de er riktig registrert med Texas myndighetene, eller du vil dele en del av deres kriminalitet. Videre er du nødt til å rapportere eventuelle ulisensiert aktiviteter.


I henhold til privat etterforsker krav for Texas, en PI aktivitet bekymringer å skaffe dataene for en annen person, som er relatert til følgende situasjoner: skade av fast eller personlige egenskaper, ansvar for libels, tap, ulykker, skader, tap, mangler personer, sivil problemer eller bakvaskelser. Alle hentede informasjon må vurderes sikre bevis hvis den skal brukes foran gransker boards, voldgift domstoler i sivil- eller strafferettslige tilfeller eller for deres forberedelser.


Det finnes spesielle organisasjoner som Kontroller at privat etterforsker for Texas krav med et minimum av innsats. Dette er tilfelle o Texas Association of lisensiert etterforskere eller TALI, en non-profit Institutt som i utgangspunktet er opptatt med sikre stor profesjonalitet i feltet privat etterforskning gjennom vedvarende utdanning og avanserte sertifiseringer. De organisere selv kurs for å stimulere det lovgivende engasjementet av private etterforskere og institusjoner, for å oppnå en høyere bevissthet i domenet.


Jeg du besøker deres nettsted kan du lære mer om privat etterforsker krav for Texas, som finner du en stor hjelpe, spesielt hvis du har nylig flyttet til staten og er uvitende om lovgivning-prosedyren på jobb i denne delen av USA. Du kan enten Sjekk med lisensbetingelsene eller Private Security Bureau. Registrering for private etterforskere klasser, samt planlegge aktiviteter er lagt ut på TALIS offisielle nettsted, sammen med annen nyttig informasjon i feltet.

Sunday, January 15, 2012

Louse løgnaktig, juks!

"Oh Shelly, jeg elsker deg så mye," kjæresten min Dave vil si hver dag og hver kveld. Han var slik en charmer! Han var irsk og hadde tydeligvis kysset Blarney Stone. Han visste at veien til en kvinnes hjerte.


Vi møttes i en irsk bar i byen som kalles Molly Malone og slo den av umiddelbart. Jeg kan aldri motstå en mann med mørkt hår, blå øyne og en myk irske aksent, og jeg elsket og betrodde ham implisitt. Jeg var planlegging våre bryllup, navngi våre fremtidige barn, alle som...


En natt min venn Sheila kom rundt i tårer. Dave og jeg bodde i forskjellige steder fordi vi ikke hadde vært sammen mer enn noen få uker. Hun hadde oppdaget at hennes kjæreste var juks på henne. Jeg var horrified og svært sympatisk. Hun hadde kommet forberedt med en flaske vodka, sigaretter og en industriell størrelse pakke av galaksen sjokolade. Jeg hadde en skulder eller to, og hun var velkommen å gråte på enten.


"Hvordan du fant ut ark?" Jeg spurte henne. Hun fortalte meg om noen tekst videresending programvare som hun hadde satt på hennes kjæreste telefon. Hun hevdet at hun hadde vært mistenkelig for en stund, vanlige grunner – hennes kjæreste fungerende mistenkelig, viser mindre interesse for henne, og å ha merkelige humørsvingninger. Hun sa hun måtte finne ut hva som skjer og heller ville vite sannheten enn lure eller spilles for en tosk. Når Sheila igjen senere at kveld, mitt sinn var surring. Jeg hadde tenkt hennes kjæreste var en fin fyr, at han ikke var juks typen. Er det slike ting som en juks type? Jeg lå våken for det meste av natten, lurer på om Dave. Jeg har tenkt på ordene han sa til meg, måten han holdt meg – det hele virket så rett, men kan du være sikker på om noen? Tross alt, du høre om ekteskap crumbling og partnere som Shell-sjokkerte, å ha hadde ingen anelse om hva som helst om spousal utroskap. Jeg bestemte meg å gjøre hva Sheila hadde gjort, og se på Dave.


Det er mot min natur å være mistenkelig, men jeg hadde tenkt Sheilas kjæreste ville aldri gjøre det så jeg var nå bekymret mine egne.


Da jeg hadde min tekst videresending programvare, betalte det seg innen fem timer. Lyver scumbag! Så mye for "Jeg elsker deg så mye," han var kjærlig syv andre jenter så mye også! Ikke rart han ønsket å leve alene. Han hadde forlatt noen få biter av klær på min plass, som nå er kuttet i bånd og sittende i mitt kjøkken bin. Takk Gud for programvaren – uten at kunne han har brutt mitt hjerte så mye mer alvorlig. Som det var, er det bare noen få bortkastet måneder fra livet. Lus!Jeg gikk inn på kontoret tidlig neste morgen, som vanlig før andre, og undersøkt Alexandria recliner for flekker eller tegn til bruk. Det var ingen. Men Joe og Sarah hadde vært forsiktig. Jeg ringte dem begge til et møte og sparken dem for unprofessional og utuktig atferd. De var så flau at de ikke spør hvordan jeg visste om deres nylige aktiviteter. Hva gjør det verre er at to av dem er gift, men ikke til hverandre. Jeg har rekruttert to nye ansatte og salgstall er himmelen høy igjen!

Saturday, January 14, 2012

Alle hemmelighetene bak privat etterforsker markedsføring

Vel, å være en privat etterforsker er en jobb som alle andre, og svært ofte den endres til en virkelig lønnsom virksomhet. Mange av PIs har gått fra læretid til profesjonalitet, vet at virksomheten forfremmelse innebærer markedsføring planer og strategier. Her er noen privat etterforsker markedsføring teknikker å vokse byrået til en ekte suksess. Som en tjenesteleverandør, har du alltid to henvis til kundene dine, og gjøre alt i din makt å møte deres behov.


Suksessen til virksomheten din begynner med svært office-utleie nettsted design og virksomhet presentasjon i online reklame. Gitt det faktum at Internett er et svært innflytelsesrike marked, bør du bygge din privat etterforsker markedsføringsstrategier rundt seg. Området må være godt laget og svært optimalisert slik at det viser seg raskt i søkeresultatene. Det er av overordnet betydning at når noen søker etter en privat etterforsker online, nettstedet ditt vises blant firsts på siden.


Påse at alle dine kontaktdetaljer er lett tilgjengelig, kan du bruke alle slags annonsering metoder for å inkludere i din privat etterforsker markedsføringskampanjer: morsomme radiosendinger, smart annonser og vennlig koblinger på beslektede områder ville være like bra. Å ha og åpne forum eller et råd kolonnen på området vil øke troverdigheten og gjøre prospekter virkelig se hvordan du kan løse deres problemer. Dette er hvorfor det er avgjørende å ha noen hjelpe deg med web-design og SEO optimalisering av webområdet ditt.


En absolutt må-ha en del av en privat etterforsker markedsføringsplan er en kostnad-analyse. De store kostnadene kommer fra moderne utstyr må du kanskje skaffe. Graden av investering avhenger imidlertid veldig mye feltet av privat undersøker du aktivere i. For eksempel er økonomiske gransker billigere enn elektronisk feilsøking eller Videoovervåkning. I denne forbindelse, samarbeid med andre forretningsområdet er nødvendig, og bør tas i betraktning for å vedta de riktige privat etterforsker markedsføring teknikkene.


Sist men ikke minst, vi skal peke til betydningen av association og arbeidsnettverk for etableringen av en skikkelig privat etterforsker markedsføringsstrategi. Å finne pålitelig og vellykket kollegaer kan drive deg i toppen av de beste PI-byråer. Husk at i denne profesjonen du veldig mye stole på advokater, lov rettshåndhevelse organisasjoner, administrative institusjoner og mange flere. Oppretter et sterkt nettverk av tilkoblinger, vil bare styrke kvaliteten på tjenestene. Lykke til!

Friday, January 13, 2012

Hvordan fortelle Hvis din kone bedrar og enda viktigere hvordan å stoppe hennes juks!

Først av alt vi se på det åpenbare tell tale signs, at din kone bedrar, det er mange av dem, men jeg tror disse er best.


1. Plutselig tar hun fire timer å få klar i stedet for to!
Dette er en av de beste tegnene, utseende! Nye hår stil eller mye mer jevnlige besøk til frisørsalong, ulike parfyme, nye klær, nye undertøy har henne negler gjort, etc, etc.


2. Nips til butikken kledd immaculately og returnerer to timer senere å si hun møtte en gammel venn fra år siden.


3. Hun panics når telefonen ringer.


4. Her er en klassisk, mindre kranglet hjemme, hun ikke oppmerksom hvis du går med gutter, hun lar deg gjøre ting hjemme der hun alltid pleide å stønne, nag og gjør en stor del om det.


Vel, det er bare noen av de bedre juks kone tegnene, åpenbart det er mye mer. Disse skiltene bety ikke din kone bedrar definitivt, men jeg vil begynne å ta en nærmere kikk på hennes handlinger og bevegelser. Vennligst hoppe ikke i skriking, bare for å finne ut du var galt, dette kan være katastrofale.


Men hva også interesserer meg er hvor å opphøre utroskap.


Hvor å opphøre din kone juks i første omgang.


Være en gentleman! Høres virkelig banal, men en dame liker å være oppstyr over, har hun å føle seg elsket og behov. Kjøpe henne noen blomster, sjokolade, ta henne ut på middag på kino. Disse er ting hver ektemann eller kjæreste bør gjøre med jevne mellomrom, betyr det at ikke du ikke å gå gal, men en gang i uken, eller enda en gang i måneden, gjøre henne føler spesiell.


Hun trenger å være din beste venn, må du snakke regelmessig om alt og alt, ta mer av en interesse for ting som din kone liker, og deretter gjøre noe rundt i huset som du ikke vanligvis gjør, som å samle vask, bading barna, du kan allerede gjøre disse, men bare gjøre en liten innsats for å hjelpe med ting du ikke normalt gjør.


Hvis du leser denne artikkelen, du sannsynligvis har mistanke om din kone bedrar, vite hun bedrar, eller har blitt lurt på og ikke vil at det skal skje igjen. Det er ikke hyggelig og også mannen er vanligvis sist til å vite når hans kone har blitt bedrager opp.

Thursday, January 12, 2012

Er din mann har en sommer affære?

Om sommeren er høysesong for fusk ektemenn. Extramarital saker blomstre denne tiden av året. Mange menn Vis sommer utroskap som et rekreasjons sport. Noen ektemenn er sesongmessige bedratt hvem bare bedrager når deres hustruer er borte på ferie. Andre ektemenn er opportunistisk bedratt hvem jukse bare når det er en mulighet gjøre det uten å bli fersket. For alle tre typer juks menn er sommeren det ideelle tidspunktet til å starte en extramarital affære.


De fleste sommer saker gå Undetected


Ifølge statistikk, 50% til 70% av ektemenn bedra sine hustruer. En god prosentandel av disse saker foregå i sommermånedene. De fleste av denne utroskap går undetected. Studier avslører at 2/3 av kvinner som har ektemenn er juks har ingen anelse om deres ektemenn har en affære. Disse juks ektemenn har flere måter skjule sine sommer-saker.


Ektemenn spille når the kone er borte


Noen ektemenn sende rutinemessig kone og barn til stranden, innsjøen, landet, eller til å besøke slektninger i en annen stat. Hva er din mann opp til mens du og barna er borte? Vet du hvor han er, hvem han er med eller hvordan han bruker sin tid? I stedet for å sitte hjemme alene å spise en TV-middag, kunne han wining og servering hans ladylove.


Fiktive fisketurer og andre ligger


Juks ektemenn tilsløre ofte ferier med sin elskerinne som fiske, camping eller rafting turer med gutta. Menn vet at friluftsliv og andre former for mannlige bånd er usannsynlig å bli stilt spørsmål ved deres koner. Er han virkelig fotturer Appalachian stien med hans venner? Eller er han soaking opp sol i St. Thomas med sin kjæreste i sommer?


Falsk forretningsreiser


Stevnemøte med elskerinnen er ofte forkledd med falsk forretningsreiser. Selv gyldig forretningsreiser kan gi en perfekt mulighet til å jukse fra nysgjerrige øyne. Mens han er deltar denne sommeren business konferansen uten deg, en spirende office romantikk kan blomstre i en full blåst affære. Er hans reiser forekommer oftere eller varer lenger enn vanlig? Har han tacked på en ekstra dag eller to før eller etter en legitim forretningsreise, så han kan tilbringe tid med sin kjæreste?


Mistenkelige separat ferier


Har din mann foreslått at to av dere ta egen ferie i år? Vet du hvor han planer om å gå, eller som han vil være på ferie med? Han kunne være legge grunnmuren for en sommer affære. Vil han bli lever opp i Las Vegas med sin kjæreste mens du er indulging i en uke av velvære på en spa? Hvis du har grunn til å mistenke at din mann kunne juks, kan du tenke dine planer for sommeren.


Hva å gjøre om hans sommeren affære


Hvis du ser telltale tegn på en sommer affære å utvikle eller faktisk pågår, speak up! Ignorerer den gjør ikke det gå bort. La din mann vet at du er klar over hva som skjer og fortelle ham om du ønsker å stoppe. Hvis du lar ham tror han får unna med hans affære, eller som han har taus godkjenning, han vil gjerne gjøre det igjen neste sommer. Eller verre, han kan fortsette i løpet av året. Om sommeren saker har vanligvis en innebygd utløpsdato, slå enkelte svindlere også deres sommer flings i en permanent tilstand av saker. Mannen din kan bli så knyttet til hans elskerinne, at han beveger seg i med henne eller ber om en skilsmisse.


Hvor å forhindre en sommer affære


Dette at du bør uten leie at beach house for sommeren eller satte det 2-ukers tur til foreldrene dine på holde? Hvis du har sett mistenkelig oppførsel eller skilt for utroskap under den siste uker eller måneder, er dette ikke en god tid til å være borte.


Hvis din mann er en sesongmessige eller opportunistisk Juksemaker, ikke gjør det lett for ham å jukse. Bo nærmere hjemmet, holde orden på ham og opphold varsle. Følg forslagene om mitt tips ark, "Hvor å forhindre eller kortslutninger mannen din sommer affære." Planlegge sommeren så han ikke har tid eller mulighet til å engasjere seg i en sommer affære. Sikre at ekteskapet ved å sette noen sjekker og mellomværende på plass. Planlegge Sommeraktiviteter for hele familien og en flere romantiske helger for to. Heed av denne råd, og du trenger ikke å lure på hvor din mann er i sommer--du vet, fordi han vil være der med deg.


GRATIS tips ark på sommeren saker


Hvis du vil be om en gratis tips ark viser telltale tegn på en sommer affære, og inneholder tips om hvordan å korte krets mannen din sommer affære, eller hindre ham fra å ha en i det hele tatt, send en e-post til InfidelityAdvice@gmail.com med "sommer utroskap-isn" i emnelinjen.

Wednesday, January 11, 2012

12 Tegn på at din ektefelle kan har en affære

Det er ingenting mer upsetting enn å finne ut at din ektefelle Hvis juks på deg. Du føler deg sint og saddened, sint og forvirret. Men fremfor alt, mange mennesker føler at de ble bedratt og som de kunne ha gjort noe for å redde deres forhold, hvis de hadde innsett hva som skjer. Her er tolv ting kan du være på utkikk etter.


# 1 Endring i tidsplanen


Selvfølgelig endres alles tidsplan fra tid til annen, men hvis din ektefelle tidsplanen endres dramatisk for ingen grunn i det hele tatt – bortsett fra 'måtte jobbe lenger timer' – kan du være litt mistenkelig. Det kan bety at de kommer mer enn bare arbeid når de ikke er med deg.


# 2 Endre i Stell vaner


Mange ektefeller ville pensel av det faktum at de ektefelle endringer slik at de groom dem selv for ideen at de bare ønsket å se bedre ut for deres partner. Imidlertid, når din ektefelle endres radikalt måte som han eller hun lukter, barberer, etc., du kan se et tegn på deres prøver å imponere noen andre.


# 3 Endre i mosjon vaner


En ektefelle som plutselig tar opp en grundig trening-programmet er ikke nødvendigvis har en affære, men det kan være et tegn på at de prøver å imponere noen-særlig når de ikke har snakket til deg om sine planer tidligere. De kan gå til gym mye oftere eller begynner å trene ut alene hjemme for lengre perioder enn før.


# 4 Endring i matvaner


Hvis din ektefelle er plutselig å spise ting som de ikke hadde før, kan dette være et tegn på at de ser noen andre med disse matvaner. Kombinert med en strengere øvelsesprogram, kan personen være prøver å slim ned eller tone for en mer sexy kropp for sine lover.


# 5-Endre søvnproblemer vaner


En person som ligger tendens til å ikke være i stand til å sove så vel som de hadde før. Mens du kan være i stand til å forklare dette av med stress også, kombinert med andre tegn på en affære, kan rastløshet partneren din være tegn på en skyldig samvittighet.


# 6 Over-appreciation for deg


En partner som plutselig Takk skal du ha for alt eller begynner å få gaver og andre tokenene av hengivenhet – når de ikke har gjort det i fortiden-kan være tegn på en skyldig samvittighet prøver å avlaste seg selv. Hva som gjør dette annerledes enn en kjærlig ektefelle er fokus som gjør en juks ektefelle føle seg bedre i stedet for å vise kjærlighet til mottakeren.


# 7 Endre i sexliv


Du kan finne at deres kjønnliv endres dramatisk når din ektefelle er juks. De kan være prøver nye ting i seng plutselig eller har ingen interesse i å ha sex i det hele tatt. I begge tilfeller kan endringer i soverommet betyr at det har skjedd endringer i ditt forhold som vil du adresse.


# 8 Økt renhet


Mens en endring i Stell vaner er én ting, behovet for å være ren alle tiden kan være et tegn på at din partner har en affære. Det er to pronged: én, rengjøring kan bidra til å rense skylden fra personen i en figurativ forstand, mens to, den dusjing kan bidra til å rense bort eventuelle bevis av saken.


# 9 Sent natt-telefonsamtaler


Alle telefonsamtaler som din ektefelle kan ta i midten av natten, eller merkelig tider på dagen kan være en indikasjon på at de skjuler en relasjon fra deg. Hvis du blir spurt, burde ektefelle være i stand til å gi deg en klar grunn for samtaler – selv om de fleste jobber og de fleste folk ikke kommer til å ringe i midten av natten, med mindre det er en dire krise.


#10 More Tilbaketrukkethet tid


Når din ektefelle begynner å trekke fra deg og bruke mer tid på datamaskinen eller i en annen del av huset, kan du se tegnene på en affære. De kan være chatting til deres lover på Internett eller prøver bare å fjerne seg fra din skyld-ridd tilstedeværelse.


# 11 Unexplained kjøp


Det er noen ektefeller som ikke vil dekke deres spor i tillegg og kan forlate gaver som de fikk rundt huset eller mottak for gaver som de har kjøpt for sine lover rundt i huset. Disse kan både være indikasjoner på en affære når din ektefelle ikke er villige til å forklare dem til din tilfredshet.


# 12 Siste øyeblikk turer


Noen jobber vil ha din ektefelle plutselig ta siste øyeblikk reiser hjemmefra. Når du begynner å se dette skjer, og du får ikke en god grunn for at endringen i stillingsbeskrivelsen, kan du være vendt en affære.

Tuesday, January 10, 2012

For damer: Hvordan Å bringe tilbake en Ex som bedrar opp på deg.

Du har nylig funnet ut at mannen du elsker bedrar opp på du. Ordet juks ikke alltid mener handler om å ha sex, men det kan være en avhengighet på å se en annen kvinne, behovet for å høre stemmen hennes, et behov for å ta henne. Så du har fanget ham i loven av juks på deg, og nå ønsker å bringe ham tilbake i livet ditt. Kan du virkelig lære å tilgi ham for besøker fra ditt hjerte? Dette er et vanskelig spørsmål bare få kvinner skal kunne svare sannferdig.


Du kan hente tilbake mannen som bedrar opp på deg, uansett hvor langt juks har gikk, og uansett hvor ille vondt er virkelig i ditt hjerte. Knep å bringe tilbake en mann er å tenke tilbake til et punkt i livet ditt sammen, som vil vise deg hva han elsker mest. Har han å bli babied hele tiden? Vil han supper på bordet på et bestemt time?


Føles din ex at han bør være å tjene penger hjemme? På den annen side, kanskje du har alltid gitt fullstendig oppmerksomheten til denne mannen? Mens du vil bringe tilbake mannen du elsker, og endre sine måter finnes det et par ting nødt du til å endre samt å bringe ham tilbake og holde ham. Du kan være fordekte eller bare rent endret, men det vil avhenge av hvor mye du vil bruke denne mannen tilbake i livet ditt.


Hva bør du gjøre hvis du vil beholde forholdet?


Du kan være fordekte om angrep. Hvis du føler deg sikker på du elsker denne mannen, og du vil ha ham tilbake kan du finne ut hvor han skal og når han vil være der så ofte du kan. Gjøre det et poeng å være på samme sted, og på samme partene. Få håret ferdig, negler gjort, og være moro kjærlig selv. Snakke med alle i rommet, men ham hele natten slik at han føler ditt nærvær, men ikke din oppmerksomhet. Så du får klare til å reise for natten, må du huske å hilse, og ikke noe mer til din ex, men det er viktig å gjøre det med et smil.


Etter noen 'løpe moduler' som dette på flere forskjellige anledninger skal du være på hans hode hele tiden som vil føre ham ønsker du mer og mer, til han kaller deg. Den eneste måten denne fordekte metoden skal fungere er Hvis du er i stand til å handle som om ingenting plager deg, unngå det faktum han juks, ikke snakke om det med andre i rommet, og enda viktigere ikke flau enten av dere ved å si noe i det offentlige. Bygge sin bevissthet om kreative sexiness og tilgjengelighet uten å gi ham tilfredsstillelsen av å se du mope. Være morsomt, kjærlig og sexy med hver og en i rommet, som du gjør ham legge merke til du er en kvinne som kan bli med uten ham. De fleste menn føler trang til å være i en kvinnes liv, når de innser de ikke trengs, så rart som det kan virke.


Hvordan gjør du bestemme det er tid til å forlate The relasjon


Smerte som du føler deg hver gang du ser din ex, uansett hvor mye du elsker ham skal hjelpe deg å fastslå om det er på tide å forlate ham. Hvis du føler at du, trenger ham tilbake bare fordi han forlot du, eller at fordi hans hjerte er etter din egen, kan det være tid til å la cheater bak?


Smerte som du føler deg fordi du elsker en person er ubetinget forskjellig fra smerte som du føler deg fordi du har blitt 'dissed'. Hvordan kan du vite forskjellen? Hvis du føler deg sint fordi han er juks, mangler du ikke virkelig ham. Hvis du ønsker å såre ham, er du ikke virkelig forelsket i ham. Hvis du går glipp av hvordan han holder deg, samtaler med deg, eller du går glipp av hvordan du tilbringe tid sammen bare å være sammen; du savne ham og bør tenke på å ta cheater tilbake.


Skal du gi ham en sjanse?


Beslutningen om å la ham gå er kommer til å være en som er vanskelig å gjøre, men du kan gjøre det på egen hånd. Følelsene av sinne og forlegenhet skal være to følelser som er vanskelig å overvinne. Disse følelsene er kommer til å sette en veisperring i relasjonen evig, som du kan aldri gjenoppbygge tilliten mens disse følelsene er til stede. Hvis du ikke kan få passert sinne, og følelsen av oppgivelse, bør du la ham hvor han er med noen andre. Hvis du føler deg trygg i deg selv og dine evner til å bli med uten mannen, men du savne ham i livet ditt, du bør prøve å få ham tilbake.


Den eneste virkelige grunnen til å gi en mann som har jukset på deg på noen måte eller i noen, kommer til å være basert på faktum av kjærlighet, og ikke et behov. Hvis du trenger ham å omsorg for barn, hvis du trenger ham for å betale regninger, eller hvis du trenger ham for andre materialistisk ting, bør du la ham være, uansett hvor vanskelig er det. Hvis du vil at mannen i livet ditt, bare på grunn av kjærlighet, du har delt og minnene du har bygget sammen, bør du spore ham ned og gjøre ham din igjen. Å være sammen, for eksempel et par for kjærlighet uansett hva annet, er grunn nok til å spore mannen og gi ham en sjanse –, men samlet er du nødt til å lene seg tilbake og gjøre noen alvorlige tenkning om relasjonen før du tar spranget. Finne forskjellen mellom behovet og ønsker, og du vil være i stand til å møte deg selv, gjør en robust valget for livet og juks mannen.

Saturday, January 7, 2012

Gå til hans Company Picnic med ham å ta motet fra arbeidsplassen saker

Selskapet sponset sosiale sammenkomster kan bli avl grunn for arbeidsplassen saker. Det er grunnen til at du bør delta din ektemann eller kjærestes company picnic med ham – den kan fungere som avskrekkende til arbeidsplassen saker.


Kortslutt en arbeidsplass affære


Arbeidsplassen nå bånd med Internett som # 1-sted for fusk ektemenn og kjærester for å finne villig til partnere med hvem har en affære. En undersøkelse av en privat etterforskning fast viste at av alle tider for en ektefelle å initiere en affære med en kollega, det er mest sannsynlig vil oppstå på en sosial begivenhet for arbeidsrelaterte. Dette er prime time for en emosjonell affære med noen på jobben for å slå inn i en seksuell affære. Hvis han har hatt sin øye på en kollega, eller har blitt bånd med henne hele året, er en office-part eller selskapet piknik når han er mest sannsynlig å gjøre hans trekk. Et par drinker kan gi ham nok tillit til å gjøre sin tilnærming--spesielt hvis du ikke er der.


Holde rov kvinner i sjakk


En studie fant at nesten halvparten av den amerikanske arbeidskraft har vært kjærester involvert med noen på jobben. En annen grunn til å delta på company picnic med din ektefelle eller signifikante andre er å gjøre din tilstedeværelse kjent. Alle medarbeider har design på ham, vil være mindre sannsynlighet for å gjøre et spill for ham med deg der. Kvinnelige ansatte blir mindre sannsynlighet for å svare til fremskritt fra ham, hvis de vet han er allerede knyttet. Blir det kunne holde en spirende arbeidsplass romanske fra snu i en full blåst affære.


Stoppe ham fra Sneaking av for Sex


Det er ganske vanlig for ansatte å lure seg unna selskapet sponset sosiale sammenkomster for å ha sex. I en undersøkelse innrømmet 33% av arbeidstakere å ha sex med en kollega på en sosial begivenhet for selskapet sponset. I en undersøkelse utført av Men's Health magasin, sa 44 prosent av blant menn de hadde hatt en affære med en kollega på en office-partiet av sosial funksjon på et tidspunkt i livet. Tilstedeværelse på piknik eller office firmafest kan hjelpe deg med å holde hans libido i sjakk.


Unngå alkohol-indusert saker


Alkohol kan være en viktig medvirkende faktor, siden det har en tendens til å oppmuntre upassende oppførsel. Med alkohol flyter fritt, en drink også mange kan senke sin inhibitions til danger zone. Utroskap kan være bare et par cocktailer unna... Befestet etter et par drinker, kunne han få seg selv i en posisjon som er å gi bort. Blir det kan holde ham ut av problemer ved nedslående ham fra å gjøre noe han kanskje senere angrer.


Hvis du mistenker en arbeidsplass affære


Hva skjer hvis du mistenker at din ektemann eller kjæreste er allerede har en affære med noen på arbeidsplassen? Behandlende bedriftsutflukt, vil office party eller andre selskapet sponset sosial begivenhet med ham gi deg en mulighet til å finne om hva du mistenker er sant. Å vite hva du skal se etter er nøkkelen. Hvis han er kjærester med en kollega, vil deres kroppsspråk eller deres atferd mot hverandre gi dem bort. Hvis du er observante, kan du finne ut identiteten til sin kjæreste måten han oppfører seg i hennes tilstedeværelse eller ved hvordan hun opptrer rundt ham. Hvis du ikke er sikker på nøyaktig hva du skal se etter, sende gratis tips arket med tittelen "Hva å se for på the Company Picnic eller andre sosiale sammenkomster." Hvis du mistenker en arbeidsplass affære Send en e-post til InfidelityAdvice@gmail.com med "Hva du skal se For isn" i emnelinjen.

Friday, January 6, 2012

Hva det egentlig betyr når partneren Juksekoder

Hvorfor er folk som synes å være i en helt fornøyd relasjon jukse på sin partner? Hvordan kan de selv vurdere kjærlig annet når de allerede har gjort det så bra? Mens det kan virke lett å kaller dem en idiot og umoralsk, er det mer enn som.


Fusk er symptomet ikke føre...


Relasjoner er i dag basert på eierskap og besittelse - partnere som er følelsen som de eier deres ektefeller og prøver å kontrollere hver bevegelse.


Hva om vi alle kom fra et sted av betingelsesløs kjærlighet og aksept?


Hva om vi stoppet forvirrende sex for kjærlighet - er de ikke samme. Du kan ha sex med noen som du ikke elsker, og du kan elske noen som du ikke har sex med. Ville ikke enig?


Så hvis det er sant, det er juks?


Det er et brudd på tillit. Mens tillit er avgjørende for et godt forhold, kan det ikke nødvendigvis bety at partneren ikke elsker deg, eller at de elsker en annen. Hvis du fokuserer på å ha en åpen og tillitsfullt forhold hvor det er ingen frykt og ikke er en dom, det er svært usannsynlig at din partner vil jukse. Selvfølgelig har dere begge å godta denne banen. Klarerer partneren helt og dele alt mens de ikke gjengjeld er bare tull.


Min anbefaling for å få slutt på juks i et forhold er å snakke åpent og ærlig med hverandre uten sinne, frykt eller dom. Når en person snyter, de er vanligvis ser for noe som de føler mangler er deres forhold med sin partner.


Hvis du kan virkelig snakke med hverandre om alt - inkludert det faktum at partneren er seksuelt tiltrukket av en annen person, da har du fullstendig tillit i ditt forhold og behovet for juks forsvinner.

Thursday, January 5, 2012

Bedragere: Bedragere for menn og kvinner de jukse med

Er du "annet" kvinnen? Finn ut om menn bedratt og typer av kvinner som de jukse med.


Menn bedragere jukse med kvinner som de har tilgang til. Overraskende, er mange mannlige bedragere ikke svært kresen med kvinner de jukse med, ofte juks med kvinner som er måten under status enn deres gjeldende partner i ser ut og etterretning. Noen ganger menn jukse bare fordi de har muligheten. Fusk er vanligvis gjøres ved tre typer menn: de med lav selvtillit aktelse, de som er misfornøyd hjemme og de som er redd av forpliktelse og søker "moro kjærlighet". Ifølge statistikk på snyting ektefeller, 50-70% av gifte menn (mellom 38 og 53 millioner menn) har jukset eller vil bedra sine hustruer. En fersk studie fant at to tredjedeler av koner (26-36 millioner kvinner) der ektemenn var juks hadde ingen anelse sine ektemenn hadde en affære - hovedsakelig fordi de ikke klarte å anerkjenne deres juks skiltene.


Gifte menn, spesielt de i langsiktige relasjoner, jukse hovedsakelig fordi de tror at å ha en kortsiktig affære løser eventuelle problemer midlertidig de har hjemme og hindre dem fra å 'skade' noen langsiktig. Faktisk at deres partner allerede vondt av deres mangel på oppmerksomhet og hengivenhet - og blir forhindret fra å finne kjærligheten også - ikke kommer inn i bildet. Det er tre problemer med denne metoden. Først, det stopper store konfliktene i forholdet blir utforsket, anerkjent og adressert. Sekund, det gjør situasjonen verre fordi kontakt bare beviser starkly hva mangler allerede hjemme, spesielt seksuelt. For det tredje, det bevisst overser det faktum at mannen tar hans hengivenhet andre steder som begs spørsmålet: Hvordan gjør gir ens selvbilde til noen andre Vis kjærlighet og hengivenhet for personen igjen hjemme og, accord henne på grunn av respekt for henne elske og støtte?


Menn som bedrager kvinner ved å holde relasjoner bortkommen gjennom en konflikt av persepsjon. Hva deres kvinner oppfatter menn ønsker fra dem kanskje ikke nødvendigvis hva disse menneskene faktisk ønsker, og kvinner søker sjelden å finne ut fordi de er redd for svarene. Så etter den gyldne perioden er over, søker når juks mannens begjær ikke er blitt oppfylt, bortkomne mannen snart oppfyllelsen andre steder. I mellomtiden, kvinner som berøres slå på menn og klandre dem for deres "dårlig" oppførsel i stedet for å se på seg til å se hvorfor de holdt seg i en slik horaktig situasjon. Det er alltid enklere å dømme andre fordi det slutter oss fra å se på oss selv. Men er kvinner som blir bevisst involvert med philandering menn ikke bedre enn philanderers seg.


Når vi snakker om berømte juks menn, er en av de første juks kjendiser som kommer til hjernen Hugh Grant, en stjerne på Hollywood-film. Mens dating Elizabeth Hurley, ble han arrestert i Hollywood for uanstendig oppførsel på et offentlig sted med en prostituert benevnt guddommelige Brown. Kort tid etterpå Hugh ga en offentlig unnskyldning på Tonight Show med Jay Leo og i stedet for hans utroskap som berører hans offentlige bilde negativt, den faktisk økte hans popularitet. Dette var tydelig i hans fortsatt filmruller og når han begynte en socialite og en ambassadør for Unicef Jemima Khan, ex-kone til Imran Khan.


Ifølge en ekteskapet målingen av over 300 kvinner utført av http://www.WomanSavers.com, over 48% av kvinnene har saker med forpliktet menn har bedt dem til å forlate sin partner. Dessverre si statistikk at menn sjelden forlater sine hustruer for en elskerinne og selv om de gjør, de er svært sannsynlig å jukse på sin elskerinne gjentatt sine horaktig mønstre.


Et tydelig eksempel på en mann som juks ville være hvis en mann skulle regelmessig ta én bestemt kollega ut til lunsj eller middag møter. I de fleste tilfeller vil det være trygt å anta at hun tilbyr ham mer enn bare en diskusjon om arbeid. Hun er også trolig gir ham med emosjonelle companionship, gi ham en mulighet til å dele sine tanker og følelser.


Menn som er juks følelsesmessig ofte begynne å stille spørsmål om hvorvidt de bør se at en bestemt kvinne så mye som de er nå. De vet dypt nede innsiden som hun betyr mer til dem enn bare en vanlig kvinnelig venn, og derfor føler en grad av skyld for å se henne.


I henhold til den nyeste forskningen har en i fem gifte kvinner hatt en flørt i siste, de høyeste tallene noensinne er registrert. Faktisk er tallene for juks koner nå nesten lik over for fusk ektemenn. Dette kan skyldes at dagens samfunn har gitt kvinner tillatelse å være seksuelt aktive. Imidlertid vanligvis menn og kvinner jukse av forskjellige årsaker, og det er klart at menn synes å jukse mer for seksuell oppfyllelsen og kvinner utro for emosjonell oppfyllelsen. Om menn og kvinners grunner for juks endre i fremtiden, gjenstår å se.

Tuesday, January 3, 2012

Juks og utroskap statistikk: er menn juks mer enn kvinner?

Nyere studier avslører at 45-55% av gifte kvinner og 50-60% av gifte menn delta i extramarital sex på noen tid eller en annen under deres forhold. Har disse utroskap statistikk synes en smule oppsiktsvekkende? Disse funnene tyder er at om lag en halvparten av alle gifte menn og kvinner søker intimitet utenom forpliktet forholdet. Men hva betyr dette egentlig betyr, og hvorfor antall menn og kvinner har extramarital saker så høy?


Dette kan komme som en komplett overraskelse, men mest extramarital saker er ikke om sex. Hva da, er den viktigste faktoren som forårsaker utroskap? En bør ta hensyn til grunn folk flest finne intimitet med noen utenfor deres ekteskap er fordi deres emosjonelle behov ikke blir oppfylt. Ja, det er sant i de fleste tilfeller av utroskap om som ønsker å føle følelsesmessig koblet til noen.


En bør innse at forslag ikke kan være spesielt populært, særlig blant menn og kvinner som er på mottakersiden av vantro. Selvfølgelig, å finne ut at din ektefelle eller partner har jukset på deg er sjokkerende og smertefull. Innser at du bare et annet tall som legger til utroskap statistikken er ikke noe du ønsker å flaunt.


Ifølge en meningsmåling over over 1100 kvinner utført av http://www.WomanSavers.com, over 62% av kvinner tenkte at menn jukse mer enn kvinner. Men i en lignende WomanSaver målingen av over 850 kvinner sa bare 67% de ville aldri Bedra sin partner. Ifølge gjeldende utroskap statistikk 60% av menn og 40% av kvinnene er involvert i extramarital saker. Disse tallene er enda mer drastisk når det totale antallet ekteskap er vurdert. Fordi det er mindre sannsynlig at alle menn og kvinner har extramarital saker gjør skje giftet seg til hverandre. Minst halvparten av kvinner har saker er gift med den menn er ikke inkludert i 60% av menn som har saker, og minst en partner har en affære i ca 80% av alle ekteskap.


Med denne studien kan du se at mange ekteskap er å bli berørt, og det er urimelig å tenke saker er på grunn av feil og mangler i individuelle ektemenn eller koner. La alene hele verden, bare i U-S, 17% av divorces er forårsaket av ukjent misoppfatninger som utroskap. Det finnes enda sterkere bevis som viser at det er en høy korrelasjon mellom on-line utroskap og påfølgende sanntid seksuell saker.


Realiteten er at det finnes en rekke unsatisfying og tomme relasjoner der ute, men men grunnen til at utroskap statistikk er så høyt som de er fordi folk plassere en høyere verdi på deres karrierer, barn, venner eller hobbyer og ikke på sine relasjoner med sine partnere. Tenke på det, når du forsømmelse noen av disse områdene, er det bare et spørsmål om tid før de forverres og til slutt føre til sin tidlig død. Feil i forholdet blir overhengende. Hovedpoenget er at hvis du vil unngå å bli ennå en annen sak som legger til utroskap-statistikken, og du må nurture og prioritere ditt forhold til din ektefelle eller partner. Som du kanskje har allerede funnet ut, i motsetning til fly, kan ikke relasjoner vedlikeholdes på "auto-pilot".

Monday, January 2, 2012

Når er et minutt for minutt ikke-A?

Når det er en telefon kortet minutt! Har du lagt merke til telefonen kort aldri synes å ha minutter de Love! Du føler alltid at du har blitt dratt av.


Det er derfor god kundestøtte er så viktig. Når noe går galt med kortet er det veldig frustrerende hvis du ikke får det løst. Kontroller at du kan telefonen og snakke med noen i kundeservice eller at de svarer på e-posten din raskt. Du kan prøve å ringe deres kundenummer støtte før du kjøper sine telefonkort til å teste om de svarer eller reagere raskt.


Så hvorfor du ikke får det du betaler for? Lang avstand internasjonale telefonsamtale-markedet er svært konkurransedyktige. Så forskjellige telefon kortet selskaper komme opp med en hel masse uvanlig triks og gimmicker eller måter å presentere sine produkter slik at de ser billigere.


Å virkelig kunne avgjøre hvilket telefonkort du bruker du må ha tilgang til en ressurs for eksempel www.ephonecards.com.au som sammenligner alle telefon kortene på samme grunnlag. Dette inkluderer å bruke peak samtale priser og ikke off-peak samtaler priser og gi standardisert informasjon på hvert kort i en "mer info"-delen. Dette gjør at du kan sammenligne telefonen kortene på samme grunnlag – epler med epler.


De vanligste markedsføring teknikkene som brukes av telefonen kort selskapene inkluderer:


• Bruk off-peak priser for å sammenligne priser for samtalen. Disse samtale rates er vanligvis noen ungodly timen i midten av natten når ingen gjør telefonsamtaler!


• å ha forbindelse avgifter som sparker inn etter 5 minutter og deretter hvert 10 minutt. Denne måten når telefonkort som sammenlignes med det synes å ha ingen tilkobling gebyr-faktisk det er bare skjult.


• bruker variabel samtale priser slik at etter de første 10 minuttene kallet-frekvensen går opp med 50% eller mer. Igjen når sammenligne telefonen kort det ser billigere mot hverandre ringe priser. Kontroller at kallet-frekvensen er en flat rate 24 timer i døgnet og forblir den samme gjennom hele samtalen.


• kortet utløper raskt – i mindre enn 30 dager. Telefonen kort leverandører gjør en betydelig del av sin fortjeneste fra ubrukte minutter på et kort.


• Bruk av tjenesten eller vedlikehold gebyr som blir belastet en gang i uken eller hver 4 dager. Du kan plutselig finne din telefon kortet minutter har gått ned uten at du bruker den!


Hvis det ser ut til gode til å være sant er det vanligvis. Det viktigste du kan gjøre for å gjøre det riktige valget er å finne en ressurs som sammenligner epler med epler på et standardisert metodisk måte, og at din informasjonskilde for er ikke knyttet til noen én bestemt vare.

Sunday, January 1, 2012

Aluminiumsfolie bedragere med CCTV Video sikkerhet

Juks kan ikke være en form for kunst, men det er sikkert like gammel som vitenskap seg selv. Så tidlig som i gamle OL, løst boksere allerede sine kamper. I hesteveddeløp i viktoriansk England er det ikke uvanlig for ri å kaste bort i bytte for en sjenerøs bestikkelse spillet. Under Song-dynastiet i det gamle Kina var forskere patted ned før du tar sivil tjeneste eksamener. Arbeidsgivere i middelalder-England LED ofte hodepine stadig prøver å hindre juks av ansatt arbeidstakere. Men hvis du tror juks er noe mindre frodig i dag sammenlignet med de gamle dagene, tro om igjen. Som kunst, vitenskap og bakterier, juks har utviklet seg. Bedragere er faktisk fortsatt kontinuerlig oppdagelse innovative måter å vinne uten å spille fair. Takk til video sikkerhet, men vil bedragere ikke lenger alltid triumf til slutt.


Kun


Video sikkerhet innebærer Kameraovervåking eller CCTV. I motsetning til andre TV-programmer er CCTV ikke tilgjengelige for publikum å se. I stedet, kretser brukes til å koble bestemte mottakere til TV-kamera. CCTV har mange bruksområder. Mennesker kan for eksempel se ulike industrielle observasjoner fra en avstand. CCTV brukes også i noen sportsarrangementer, for eksempel boksing kamper. Universiteter bruker ofte CCTV, også, til å overføre forskjellige medier, for eksempel tape videoinnspillinger relayed å avstand innlæring studenter. I akademia, men har CCTV et annet formål. Det hjelper skoler ta testen bedragere red-handed.


Studere båndet


I mange asiatiske land er høyskole entré eksamener nesten life-or-death anledninger. Ikke overraskende, er juks et frodig problem. Om juks er like gammel som åsene, er å bryte ny Mark studentenes metoder. I Kina, kan noen organer gi deg en «double» å ta din universitet entrance eksamen for deg. Hva er enda mer interessant er at disse organene garantere at ikke bare vil se din klone ut som deg, han eller hun vil ess test, også!


Dette er hvor video sikkerhet ser et praktisk program. Mange lærere i Asia har fått nok. For eksempel i en indisk universitet, ble CCTV installert for å overvåke elevene tar en svært viktig eksamen.


CCTV passerer testen


Et økende antall utdanningsinstitusjoner over hele Asia nå bruke CCTV video sikkerhet til å overvåke testen. I ett tilfelle i Kina fanget CCTV lykkes elevene diskuterer eksamensspørsmål og levere eksamen notater til andre elever. Hva gjorde det enda verre var at læreren så disse foregå, men valgte å ignorere dem. I en annen klasserommet på et annet land, studenter handles Svarark, diskutert eksamen og kroppsspråk som brukes til å sende signaler til hverandre. Alle disse tok sted mens personell administrasjon av testen strolled fra klasserommet døra til lobbyen utenfor.


En Ounce av forhindrer


Video sikkerhet via CCTV er en effektiv og kostnadseffektiv måte å fange bedragere. Dessuten kan installerer CCTV være enklere enn du forestille deg hvis du følger disse enkle trinnvise fremgangsmåter:


1. Vurdere hvor kamera og utstyr for overvåking skal plasseres. Faktorer for å vurdere inkluderer måler lysforholdene i rommet og kor langt borte testen vil være fra kameraet.


2. Det neste trinnet er de mest viktige og utfordrende aspekt av installere video sikkerhetskomponenter: ledninger. Kvalitet, lengden og plasseringen av ledninger er ekstremt viktig for på rommet video sikkerhetssystemet.


3. Bruk skruer, Fest kameraet til en montert hakeparentes. Gjør deretter en grov justering av kameraets posisjon.


4. Koble skjermen og opptaker.


5. Til slutt, aktivere CCTV-systemet og gjøre noen endelige justeringer kan være nødvendig. Først aktiverer kameraer strømforsyning, skjerm og DVR-systemet. Deretter kontrollerer du at kameras view er den du ønsker.


Fusk er ikke ny, men kanskje dagens hektiske verden og produktive deling av informasjon har gjort det mer fristende enn noensinne. Likevel, CCTV video sikkerhet har blitt et nyttig verktøy for å undervise elever en eldgamle leksjon. I grand ordningen ting betaler ikke den å jukse.