Saturday, March 31, 2012

Er min mann juks - er Confessing den riktige løsningen?

Anerkjennelse: Gjorde det eller ikke?


For en mann, er det enkelt for å fortelle løgnene at selv mener, men definitivt vanskeligere å har den makt og evne til å hevde sannheten, som peker ut hvorfor gjenkjenner bare 16% av mennene sine saker til deres partner.


Forutsatt at mennesker Vær en mulig fare, de forbereder seg til å innse det riktig, og vanligvis utro menn overvåke to alternativer: været ligge og i samme tid forvirre sin partner ved fjerning av hennes sorg eller bekjenne den smertefulle sannheten som innebærer tyngre konsekvenser.


Likevel, etter å ha i tankene offeret godt å være, hun bør la ting gå sin egen vei, være tålmodig og høre hva partneren har tilstå, uten interposing i hans avowal. Det finnes også ulemper når confessing sannheten: offeret er åpenbart skades ved utroskap, men for mye informasjon kan skade henne og drive hennes sinn sprø og full av dødskamp. Virkningen er ofte så dypt at noen ofre lider minne traumas.


Å legge til løgn


Det er rimelig at når svik er involvert, helbredelsesprosessen må begynne med en oppriktige og ærlige tilståelse gjort av juks personen mot sin ektefelle. Noen folk anser at det er mye bedre å innrømme sine synder, heller enn å bli fanget skjærende. Likevel, det er en rådelig å lage en rettferdige tilståelse og fra bunnen av hjertet, fordi en egoistisk tilståelse oppdages raskt. På grunn av at en tilståelse innebærer emosjonelle vekt og forholdets fremtiden avhenger av det, må det være ærlig og grundig forklart.


Som merkelig som det kan virke, for å unngå mulig støt fremtidige bedrag, det er tung grunner til overs jukset utsatt for disloyalty, spesielt hvis gjerninger ble utført for en lengre periode. Denne situasjonen er forståelig, fordi som mennesker vi har våre egne følelsesmessige og fysiske grenser som ikke kan forlenge uendelige.


Selvfølgelig, en rettferdig vurdering og ærlig diskusjon med hensyn til forbindelsen må holdes, men hvis du etter det offeret er fortsatt uninformed, da det synes at det er ingen vits å fortsette og offeret ikke skal rådvill for denne type diskusjon. Relasjonen må en sunn airing som kunne bli oppfylt uten dette.


Men når utro partneren er forberedt og villige til å åpne og diskutere om hans gjerninger, denne beslutningen kan rett ut sine problemer og opprette en ny retning for par å brakk.


Tilgivelse


Overraskende, rundt 16% av kvinner tror at de ville tilgi deres partner for en natt relasjon. Dette faktum er en tydelig bevis på at det er mye bedre å tilstå når juks så snart som mulig, uten at det å streike røtter, eller ved å holde det hemmelig å påvirke kjære enda vanskeligere. Til slutt, folk har makt og evne til å diskutere, lytte og tilgi hverandre og virkelig omfavne hverandres ulemper. Åpenbart, når juks, mannen må helt klart være ærlig og unngå noen mer løgn, fordi i dette øyeblikk holder noe tilbake vil gjøre ektefelle enda mer sårbare.


Det krever innsats og mot når å være involvert i en relasjon, men da satt i en situasjon som utroskap, ekte engasjement er beviste av alternativet som er valgt: enten å bekjenne det umiddelbart, enten for å holde det hemmelig fra partneren og transformere det til en mulig relasjon-breaker.

Friday, March 30, 2012

Tegn på juks menn - utroskap begått av politikere

Opprinnelsen til utroskap


Historie er full av historier om politikere utroskap handlinger og frafalne virkemåten.


Napoleon Bonaparte, historiens mest berømte og kjente sønn, oppgitt hans sannhet: han sammenlignet strøm med kjærlighet, som hans elskerinne, og erklærte at han ville aldri la noen erobre det fordi han har kjempet for mye at noen til å komme og ta det bort eller streve det.


Videre, samme troen var støttet av en annen forklaring, rundt 300 år siden av kong Henrik VIII av England, under 1400-tallet.


En smart, sterk og bestemt unge menn, begavet med en funksjon som ledet ham mot makt og ambisjon, Henry endret historie når ved hjelp av hans ferdigheter han lyktes i å håndtere det britiske parlamentet og blitt tvunget til å utelate den katolske kirken og dens erfaringene. Han tok kontrollen over Englands kirke ledelse og hans hovedmål var å annul hans ekteskap med Katarina av Aragon skal kunne fortsette hans forhold til Anne Boleyn.


Selv om slutten-dagers politikk er rikelig med utroskap tilfeller, er hannegoet kritisk i den politiske verden som i alle andre områder. En politiker å ha en smiskeri virkemåte kan lide, og har en flail ego, og streve for å styrke sine reserver. Likevel, han kan lide fra en følelse av berettigelse, derfor å ha en sensasjon av immunitet fra samfunnsmessig perspektiv, og på grunn av at han opplever spenningen han begrunner indirekte hans gjerninger, mens setter pris sin status og talent til å engasjere seg i denne depravation.


Vanlige folk


Når politikerne har å gjøre med utroskap, skiller seg fra vanlige utro mann-klassen fremtiden direkte påvirker hans barn og familie ved raskt å spre konsekvensene av hans ekteskapet. Den politiker kone


er også i høylys, og når hun støtter handlingene av hennes mann, er det et klart bevis på deres sunt forhold, men når håndtere misforståelse deres forhold begynner å svekkes i folks øyne, dermed familien og statusen må lide. Det er derfor, et sunt forhold må holdes i rekkefølgen tåle offentlige skam.


Selv om de tilhører en annen sosiale klasse, handle politikere på samme måte som alle andre mennesker, forplikter og håndtering av utroskap på samme måte. Bare synlig forskjellen er at de får betydelig oppmerksomhet.


Clintons tilfelle


Det har vært vist at grunnet tunge oppgavene som den amerikanske presidenten, paret Mr. og Mrs Bill Clinton tilbrakte sammen bare 14 dager hver måned. Selvfølgelig, både partnere har nært beslektet interesser og har ambisiøse perspektiver, men i sin sak, på grunn av Fru Clinton aspiration for fallowing en juridisk karriere fravær av ekteskapelig kontakt har gått igjen av henne.


Likevel, i dag de fortsatt er sammen.


Måtte står overfor dens skam, har Mr. Clinton submissively støttet sin kone for å oppfylle sin politiske ambisjoner.


Det har vært oppmuntret holdningen at en offentlig mann må nøye støttes av hans kone, slik at han bruker dette ferdigheter og evner på et maksimalt nivå og utfører sine plikter i henhold til dette. Men i tilfelle av utroskap, begge partnere er skylden av publikum, og denne reaksjonen tar ikke hensyn til et faktum at begge er vanlige personer som er tvunget til å håndtere ekstraordinære situasjoner, og de ikke har flere ferdigheter når sette ansikt til ansikt med utroskap.

Thursday, March 29, 2012

Tegn på juks menn - hvordan å legge merke til en mann som juks

Marriage Equality


Den anonyme Hebrew ordtak "hjemme, mannen er mester og kona er ute av dørene" ønsker å huske utsatt for et svik om ekteskap rettigheter: likestilling av partene involvert i kontrakten.


Forskning viser at i siste, familier ble koblet i en slekter, for å spare ressurser i en periode som vender mat mangel, men i dag en relasjon innebærer eksistensen av en mer formell betydning. Loven definerer ekteskapkontrakten som å være en kontrakt mellom en mann og en kone, som både har rettigheter og plikter og er må tilby til hverandre støtte.


Når din mann er å praktisere utroskap, i tillegg til begår en pitiable handle av emosjonelle bedrag, er det et åpenbart brudd på hans forpliktelser og et angrep mot deg. På grunn av ekteskap som en lovlig kontrakt, er utroskap ansett som en egnet grunn for Kontraktens oppløsning.


Når det oppstår Utroskap i et ekteskap, har det ingenting å gjøre med kona gir ikke hennes ektefelle en egnet seksuelt forhold. Menn jukse av mange grunner, og selv om noen av dem kan ikke godtas, ofte det blir oppdaget at de lider av emosjonelle deficits, og de hensyn utroskap som løsning. På den annen side, kan ofre lider av lav selvtillit aktelse fordi i tid, en forholdet utvikler seg og hvis partnerne ikke er så snakkesalig som før, denne følelsen bli synlig. Alle menn Juksekoder til noe annet, men ofte de alle jukse for å tilfredsstille behovet for sex, for å mate hans ego og endres plutselig denne fortid og fremtid.


Vær oppmerksom på


Hvis det har vært lagt merke til en ustabilitet i seksuell aktivitet og relasjon, eller hvis din mann har tilbrakt mye tid borte fra hjemmet, så dette kan være skiltene til en juks mann.


Hvis de ikke besvarer samtalene i tid eller mobiltelefon bill har alvorlig økt, bør du gjøre noen etterforskning og finne ut årsaken til disse endringene, og dette kan være en god løsning for å fange en juks sannsynlig mann.


Andre tegn for utroskap kan inkludere skarpe uventet bruk av et telefonkort, eksistensen av en ny e-postadresse eller en uvanlig økning av kjørelengde på bilen hans. Mangelen på høflighet som ikke åpne bil døren eller en fin prat om kvelden, er tegn på at du mann kan være bestått en svak periode, fordelaktig for utroskap kan dukke opp i ditt hjem. Når menn begynner å ta ekteskap for gitt, antar de at en hvilken som helst type atferd må bli tolerert av ektefelle. I dette tilfellet, kan denne holdning også være et tegn på juks.


Det er vanskelig og tar ferdigheter for å ta en utro mann. Etter at konas tillit er knust, er det vanskeligere å bære mann sier at han ikke vet hva hans følelser er eller at han krever tid på egen hånd for å klare opp hans sinn.


Jukset partneren må styrke det faktum at fra lovens synspunkt, ekteskap er en lovlig kontrakt som innebærer likestilling mellom partene, og begge har høyre og forpliktelser overfor hverandre. Uten å foreta eventuelle kulturelle dommen, det skal ikke godtatt noe mindre fordi det vil føre til gamle ganger lovgivning, en regresjon til institusjonelle kriminalitet.

Wednesday, March 28, 2012

Er min mann juks - endringer i utseendet For juks menn

Han er absolutt juks:


Det finnes mange dikt som avslører følelsen av en feilaktig hearted offer, og det er mest eloquent historien om Narcissus fra den greske Mythology


Narcissus avvist hengivenhet til de som elsket ham, og en av sine ofre ba for ham å falle i kjærlighet og aldri får tilbake kjærlighet som en måte å velfortjent. Hva er interessant er at tale legger vekt på at hans mot andre mennesker, og hans uvitende selvtillit lenience uavhengig av andres følelser.


Som et svar på bønn, når du ser i en sump vann, han plutselig faller forelsket i sin refleksjon. Tones lengsel å omfavne den, refleksjon snart ut som en blomst.


For avviste offeret, sitt slag en slutten ville være en betryggende en, og i dette øyeblikk finnes tre personer som ønsker å se noen lider, og deres glede ville være komplett hvis noen ville visne bort, kanskje i en slags løvverk eller spist levende.


Mannlige peacock stirs opp hans fjær, slik at han domstoler hans mulig kompis, og overraskende hunnen svarer på samme måte. Vanligvis, denne regelen er også gyldig i menn utroskap: Hvis hans klær, personlig hygiene og nøyaktighet synes å endre. Når observerer giftering eller leppestift merkene på hans krage, må du være oppmerksom fordi dette er også tegn for juks.


Når det finnes utroskap, er det merkbar Hvis mannen ser for en ny frisyre, fornye sin garderobe for å opprette en ny holdning som er egnet for en ny affære.


Når spør "Meg husband bedrar?", ga noen problemer oppstod, og det er nødvendig for en spesiell følelse, er en sjette sans som gjør at kvinner til intuisjon hennes ektemann gjerninger og dette følelsen gyldig. En nærmere titt vil snart avsløre endringer i stil, måte og atferd og mulig nervøsitet, som vil bekrefte eller ring av tvil.


Han kan være trofaste


Det er sant, en drastisk endring i utseendet bestemmes av utroskap, men det er også andre anledninger i tillegg til svik.


Noens utseende kan endres på grunn av forfengelighet, men også misunnelse som i dag er det direkte relatert med hver persons fysiske aspekter, ungdom, skjønnhet og styrke.


Moderne demokrati oppfordrer troen på at alle er i stand til å brakk og oppnå egne drømmer gjennom personlige transformasjon og rebirth av oss selv. Siden lenge siden har det vært vist at fysiske utseende er direkte koblet og påvirker moralske verdt, både internt og eksternt, som i eventyr av Cinderella eller den stygge andungen.


Til slutt, har Viennesse psykolog Alfred Adler brakt dyrebare bevis om forbindelsen mellom fysiske utseende og psykisk helse, en harmoni som må være slik at vårt selvbilde esteem og ego å være på et normalt nivå på 1900-tallet.


Hvis din mann er besitter denne holdningen og atferd, det betyr ikke at han positivt er juks, men lider av en tilstand som de fleste mennesker gjør, og du må prøve å hjelpe ham å hente hans personlige identitet og gjenopprette sin plass i denne verden.

Tuesday, March 27, 2012

Er min mann juks - hvorfor er menn lyve om utroskap?

Folk bruker løgn av mange grunner, og ofte for sin egen beskyttelse. Denne virkemåten kan ødelegge noens personlighet og moralsk normer, og videre, på denne måten er en glatt på grunn av at folk kan miste sin evne til å skille sannheten fra lie fortalte.


Kongen av løgn


Dr. Higgins har skrev i sin bok "My Fair Lady senere" om menn kvaliteter: de er evig edle, grundig square og historisk rettferdig. Hans spørsmålet var hvorfor kvinner ikke kan opptre mer som menn?


Fra 1956 måtte menn trekke seg fra utvide slike dyd, spesielt siden de transformert ligger i et felles skjema i samfunnet i dag.


Er har nylig vist at menn lyve om utroskap grunnet undertrykkende forsøk under deres barndom, og kan av dem fortsette oppfører seg som deretter, forutsatt at de er noen de ikke er. Derfor, når en mulig affære kommer i veien, en litt endring i dette "spillet" viser og snart en philander er født.


Hvordan til å lyve?


Selv om noen menn ligger fordi de ikke har mot til å innrømme deres gjerninger, og det faktum at de forrådt deres partnere eller er også redd om mulige konsekvenser, lyve noen om juks fordi de ikke ønsker å ødelegge sitt eget omdømme. Ikke være displeased Hvis dette er tilfelle, fordi i gang folk endre virkemåten deres, slik at de kan rettferdiggjøre seg selv.


Dette fenomenet kalles kognitive dissonance og Dr. Leon Festinger har studert det, oppdage at det oppstår når en menn glemmer om grensene som involverer en relasjon.


Selfishness kan være en grunn for å lyve, men også kontinuerlig utroskap betraktet som en normal atferd kan være en annen grunn. Likevel, hvis barn er involvert, mannen vil gjøre sitt beste for å opprettholde hans bilde i hans barn eye og selv anlegget til mer løgn om nødvendig.


Så lenge en mann føler at hans selv esteem er i fare, han snart begynner å ligge, og selv om noen ligger har en god betydning som gir beskyttelse for mannen, og også de rundt ham, er noen ligger farlig fra første øyeblikk de vises og avsløre på overflaten svakhetene i vårt samfunn som er bygget på ærlighet og tillit.


Noen ganger når en affære er oppdaget, og har vist seg av andre, mannen finner seg selv ignorert av de rundt ham, en holdning som selvsagt gjør ham å gå med hans svindel. Når løgn er skjult i lang tid og kontinuerlig opprettet, situasjonen kan utvikle seg til en tangled og rådvill fabrikasjon som snart vil ha sitt eget liv. Deretter, sannheten er vanskelig eller altfor sent til å bli avslørt fordi løgn kjeden vil skuffe og vondt av mange mennesker.


For å kunne håndtere denne charade før det blir ut av dine hender, må du være på vakt og identifisere endringer i adferd, hvorvidt verbal eller nonverbal holdninger som kan finne ut om partneren din til å lyve. Sin tilståelse kan rave, eller han kan dele en heftig manglende evne til å tolerere løgn. Plus, umulighet av øyekontakt eller armene krysset når diskuterer, viser at kanskje han lider av angst, et vanlig symptom på forteller løgnene.

Friday, March 16, 2012

Fanget på Video overvåking! Hva de skal gjøre når du ta en Philandering kone

Du har handlet på skiltene din kone bedrar - hun er ikke så trengende, hun er i økende grad hemmelighetsfull, og hun råder deg til å gå ut med venner, blant andre - med din Gartner. (Høres ut som et tilfelle av Desperate husmødre, hvis du vil) Du har installert Videoovervåkning uten hennes kunnskap, selv når du ikke kunne omsorg mindre for Videoovervåkning ala storebror før.


Dessverre, eller heldigvis, avhengig av hvilke resultater du ventet, du fanget din kone å være mer enn forelsket med din deltid Gartner, eller mailman eller melkemannen eller den som jerk våger å rote opp livet ditt i ditt eget hjem. Hva gjør du da?


Være ærlig med deg selv


Å være ærlig med deg selv betyr vurdere hva du føler for hele fiasco. Hvis du kan bære det, se Videoovervåkning-kassetter på nytt, og se hvordan disse gjøre du føler. Varmen av øyeblikk kan ofte, blind du til ekte følelser du føler.


Hvis du føler at du fortjener en forklaring, kan du møte din kone om det. Du bør vise henne bevis på henne philandering måter, Videoovervåkning footages bevis hun ikke kan gjendrive.


Hvis du føler at du ikke trenger mer løgn, kan du alltid pakke bagasjen og gå lest du begå mord. Husk at livet ditt er verdt å tilbringe i emosjonell frihet fra en juks kone og fysiske frihet fra confining jails.


Være ærlig med henne


OK, så hun ikke fortjener din ærlighet. Men fortjener hun å bli fortalt hva du føler for hennes juks måter, hvordan du har tenkt å håndtere det, hvordan du vil at separasjon og skilsmisse å være og hvordan du vil at dine barn som er tatt hånd om. I det minste, har du vist deg i klart vilkårene.


Hvis du ikke kan møte henne umiddelbart, så du kan alltid vente til du har god kontroll over dine følelser, eller du har din jurister med deg, eller du har skilsmisse krav, eller du har bestemt på din endelige løpet av handlingen.


Tilgi og glem eller gi og få?


Avhengig av hvordan du har godtatt eller ikke godta svik av tillit, du kan "tilgi og glem" eller du kan "gi og få".


Hvis du bestemmer deg for å tilgi din kone og glem hele saken, bør du:


* Vurdere ekteskap counseling og profesjonell terapi


* Arbeide mot tilgivelse på din begge deler, anerkjenner at du kanskje har en rolle i saken


* Kontakt med hverandre og kjenner hverandre igjen


* Snakke med henne om dine følelser og lytt til henne, for


Hvis du bestemmer deg for å gi din kone skilsmisse papirer og få en større andel av bebyggelsen skilsmisse, deretter kan du:


* Ta kontakt med din advokat om en feil-baserte skilsmisse


* Lage kopier av Videoovervåkning-kassetter som bevis


* Trekke opp en liste over dine conjugal egenskapene du vil bruke delt og andre egenskaper som er rettmessig din eneste egenskaper, ekteskap være forbannet


* Fortell barna om skilsmisse planene som du gjør


Faktisk å løse relasjoner der en partner har jukset, er det ingen én størrelse passer alle løsning. Ellers, Prinsesse Diana og prins Charles av denne verden ville ha minnelig skilsmisse utligninger. Og det var selv omtale av Videoovervåkning kassetter truet mot hverandre!


Moral av historien: Bruk aldri teknologi uten å være forberedt for konsekvensene av sannheten.

Thursday, March 15, 2012

Så du var den som lurt og nå vil Ex tilbake?

Så du vært utro mot din kjæreste eller venninne og de brøt med deg. Nå du ønsker dem tilbake rett? Situasjonen er ikke faktisk like ille som det virker, og jeg vedder på at en av de største følelser du kan gå gjennom akkurat nå er skyld på sin verre.


Den beste måten å forstå hvordan du kan vinne tilbake dine ex er å gå ut av deg skoene for et øyeblikk, og gå inn i deres sko. Tenke litt hvordan det ville føles Hvis du plutselig fant ut at din kjæreste eller kjæreste var utro til deg i stedet. For å komme i gang, er her to viktigste følelser som folk føler når de finner at de har blitt lurt på.


Umiddelbar første følelser er sinne. Hvis du kunne beskrive dine ex personlighet, hva var det? Hvis de er mer "usikre" type", er det mer sannsynlig at de vil bli sint på deg. Ikke bli overrasket hvis de er ut prøver å få hevn på deg ved "å se noen andre." Hvis du vil få din ex tilbake, ikke la denne kommentaren skremme deg. Du er ex fortsatt elsker deg, de kommer bare gjennom en ganske grov tid.


Bare være modne om det og godtar at de kan bli overveldet med følelsen av anger og vil prøve å gjøre alt de kan for å vise deg som. Ironisk nok, jo mer de vise deg, har jo mer de fortsatt følelser for deg. Gi dem noen plass og tid til å bare chill. I mellomtiden, prøv å være så forståelse som mulig.


Den nest viktigste følelser når håndtere utroskap er depresjon. Hvis du føler seg deprimert Zhuo fikk høre dette, hang der. Jeg vet det er grovt, men høre nyheter at din kjæreste eller kjæreste jukset på deg med noen andre, kan la sin verdighet i gutter, noe som gjør dem føler nesten hjelpeløs å bære. Hvis din kjæreste eller kjæreste er av mer "reservert type", det er mer sannsynlig at det depresjon vil nøle. Igjen, ikke bli overrasket hvis de gir deg "silent behandling" i noen tid.


Være like nyttig som du kan kommunisere med dem. Du kan vise dem at du bryr deg selv om det betyr bare kaller dem eller sende en e-post tilbake sier at hva du gjorde var galt, og at du gjør ditt beste for å gjøre det opp til dem. Hvis du kan legge til noen humor, det ville være awesome. Humor er alltid en god taktikk for å bryte isen. Det er normalt hvis de ikke svarer til deg så ikke få panikk, men husk, holde gjenopprettingsprosessen rulle. Ditt ex kan være ganske lonesome akkurat nå, så hvis du kan hjelpe dem ut ved å være støttende og gi dem positive tilbakemeldinger, selv om det betyr å styrke sitt ego litt. Dette vil hjelpe dem å huske noen av høyt minnene dere hadde det sammen. Håpe dette hjelper du og lykke i å vinne tilbake dine ex.

Wednesday, March 14, 2012

Overlevende ekteskapet: Hvordan overleve og overvinne Adultery

Ekteskapet er ødeleggende til ekteskap, uavhengig av omstendighetene som ekteskapet kan ha inntruffet. Dessverre er ekteskapet er altfor vanlig årsaken til smerte og kvaler til mange par.


Men det er ingen unnskyldning for ekteskapet og fornærmet ektefelle er ikke å klandre emosjonelle distraksjon eller unmet behov er en vesentlig årsak til fristelsen av har en affære


På refleksjon, hvis du oppdager at du har bidratt til problemet, omvende seg og holde i tankene når du vurdere din reaksjon på situasjonen og håndteringen av ekteskapet er svært komplisert, og det innebærer en rekke problemer som du må ta opp før du bestemmer dine handlinger.


Hvis din ekteskap var usunn til å begynne med, og din ektefelle act av ekteskapet var en kort levetid hendelsen som kom i en tid med svakhet, så det er viktig å vurdere. Hvis det er tilfelle, og din ektefelle er å være ærlig og angrende, er det foreslått at du tilgi din ektefelle og avstemme. En første forutsetning for å gjøre dette ville være enig sammen for å få ekteskap rådgiving for å "reparere" svake områder som kan ha bidratt til problemet og å gjenoppbygge tapt tillit.


Hvis din ektefelle er imidlertid trassig om hans eller hennes act av ekteskapet, og hvis det skjer fortsatt, og han eller hun nekter å stoppe, og hvis dette ikke er første gang det har skjedd deretter må svaret ditt være mye sterkere. Dette er når du kan vurdere separasjon eller skilsmisse muligens fordi bor i forholdet kan utsette deg for alvorlig sykdom, i tillegg til stor emosjonelle skade.


Hvis du bestemmer deg å bevege seg mot skilsmisse, anbefales det også at du får noen rådgiving for å hjelpe deg gjennom prosessen. Med dine følelser frazzled, kan det være en svært vanskelig tid der å lage lyd beslutninger alene så får noen mål inndata fra en tiltrodd leder eller rådgiveren.


Hvis din ektefelle er angrende, det vil ta deg litt tid til å gjenvinne din tillit for din ektemann eller kone, og det er opp til deg å tilgi din ektefelle og gjøre din del i å arbeide i relasjonen. Men det er opp til din ektefelle å arbeide for å reetablere tillit og som tar tid.


Gå gjennom kjølvannet av ekteskapet er mye som klagemålet død av en nær person, om du og din ektefelle avstemme, er det viktig for deg å gi deg rett til å sørge. Du har vært gjennom en fryktelig svik. Ikke la noen overbevise deg ellers. Det er normalt for deg å ikke være så muntre som du kanskje har vært en gang. Du har vært vondt, og disse følelsene av svik og sorgen er normalt og skal være ventet.


Som nevnt i begynnelsen, er ekteskap mye større enn de to personene som omgir det; Derfor, søker åndelig veiledning og instruksjon og/eller profesjonell hjelp kan ikke understrekes nok, og i tillegg er det en mulighet her å endelig håndtere problemer som kan fortsette å ødelegge ditt ekteskap Hvis venstre uløste. Det vil være hardt arbeid foran oss, men belønning kan være en PERLE av en relasjon.

Tuesday, March 13, 2012

Farlig tilknytning

Ifølge en slew av magasinet artikler, har utroskap, som brukte forstås av alle, blitt uklar rundt kantene. 'Emosjonelle utroskap' er et varmt tema, som om det bare har skjedd til noen folk som fordi menn og kvinner er mer fritt miksing, hanky panky er å være hadde uten sex, og det er akkurat som truer med å ekteskap som fysiske act.


Mens muslimer, for eksempel nekte selv å riste hånden av fremmed kjønn lest begjær innhentet dem, resten av oss har vært ganske lax, slik at følelser skal flyte uavhengig av ekteskapelig Frontene slik at ekspertene forteller oss. Faktisk, mange mennesker ikke bare la dem flyte men piske dem inn i et vanvidd, høflighet av Internett, som legger til en helt ny rekke muligheter for e-sjargong som e-jukse, e-cuckold og ofte ' e'er kjøre med en kvinne som han møtte på Internett.


Den nye oppbygningen av utroskap


Selv om statistikk variere med hver artikkel, er det generelt enige om at saker er soaring. Det kan virke vi adrift uten et moralske kompass, men i virkeligheten er det ideelle stedet for en mann, en kvinne sammen for livet har aldri vært universelt praktisert. Menn har vurdert det naturlig å ha kjærester og medhustruer, som den lange listen av royal mistresses bjørner vitne. Afrikanske samfunnet, er det ofte anses normalt, selv bilde-bygningen, å ha flere koner.


I noen kulturer, kan en kvinne ha flere ektemenn. Undersøkelser tyder på at i vest, kvinner er kveld ut spille felt, eller kanskje være mer åpen om deres vennskap med andre menn. Kvinner, med sin lengsel etter relasjoner, er mer sannsynlig å bli følelsesmessig involvert, mens menn er mer tilbøyelig til å være fysisk involvert. Problemet er at noen vennskap blomstre insidiously i kjærlighet og possessiveness før du vet ordet av det.


Som enkelt fører til tanken 'Det ikke fungerer for meg å være i min partnerskap/ekteskap noe mer'. Men å godta av denne posisjonen er vi som et samfunn, som individer det går amok med vår familie, vennskap og følelsesmessig og økonomisk sikkerhet. En affære deretter, med eller uten sex, vanligvis har stor ramifications og truer dypt med å den andre partneren. Så sikkert ingen ville risikere det uten en god grunn? Faktum er at vi gjør i våre millioner.


Hvorfor folk ta risikoen


En er tolkning at menneskeheten er urolig med ekteskap som det står, følelsen subconsciously at for to personer til å angi alle andre er mental, emosjonell, åndelige og fysiske behov, er å legge for mye belastning på relasjoner. Det har jobbet da vi bodde i utvidede familier, innenfor tilnærmelser lokalsamfunn; som ga oss mange flere mennesker til å elske og lean på som antagelig er naturlig. Kanskje vi er i en overgangsfase og vil en dag ser tilbake på kjernefysiske familien i isolerte esken som et eksperiment som er umulig. Vi vil lære å se etter hverandre bedre, uten å peke fingeren.


Flere samfunnsmessige endringer gjøre bygningen sterke bånd utenfor ekteskap i dag både enklere og mer fristende. En er at emosjonelle behov er ofte oppfylt mer av medarbeidere som forstår oss enn hjemme der småting, barn og bekymringer kan ta opp tiden må vi gjøre vanlige emosjonelle innskudd i ekteskapet.


Krisen er at menn og kvinner arbeider med folk som de respekterer, folk som de har intellektuelle interesser med, folk at de deler spenning over prosjekter, frustrasjon over tidsfrister. Og så forholdet begynner som en form for platonisk vennskap som er veldig dyp og rik. Og over tid de begynner å dele mer og mer av deres personlige liv sammen.

Monday, March 12, 2012

Tegn på at han er gift - 10 signerer en mann er gift

Hvordan finner jeg ut om noen er gift? Lær å få øye på Fortell tale signs som noen er å lyve for deg


Starter en ny relasjon med en mann du komme videre med er en god følelse er det ikke? Du ser alltid frem til neste gang du kan være sammen. Hjertet ditt starter å rase hver gang du tenker på ham, og du får sommerfugler i magen når han kaller deg på telefonen. Men hvordan vet du at han er å fortelle deg sannheten, og ikke bare være du for turen? Hvordan vet du at han ikke er gift allerede?


Du vil ikke kunne gjøre mest ut av ditt nye forhold, eller eventuelle relasjoner for saks skyld, inntil du finne ut sannheten om ham, og føler at du kan plassere din tillit til ham. Så hva gjør du Hvis du tror han kan være å lyve for deg? Her er de to trinnene du bør utføre for å sikre at han ikke er gift allerede og tillater deg å ha en lang og givende relasjon.


Trinn 1. Hvordan du kan oppdage løgn og tegnene på en juks kjærester


Her er en liste over 10 tegn som kan tyde på at din kjæreste ikke er å være ærlig med deg. Studere dem, og husk å se etter dem hver gang du er med ham eller snakke med ham.


1. Har han noen ganger avslutte nettpraten Internett uventet? Kona vandret i på ham da?


2. Er han motvillig til å gi deg hans hjem telefonnummer? Kanskje kan kona svare på det.


3. Han synes ikke opptatt av å ha deg til å besøke ham på hans sted.


4. En giftering eller et lys bandet på fingeren hvor det er ingen tan - hva en giveaway.


5. Kvinners intuisjon kan være skummelt noen ganger. Hvis du får en følelse at noe er ikke riktig, så det er ikke sannsynligvis


6. Han ikke alltid er konsistent med hva han forteller deg. Han fortelle deg noe annet forrige uke?


7. Spør ham outright hvis han er gift gjør ham synlig ubehagelig - bare prøve dette én gang.


8. Du får følelsen av at det er noe han ikke forteller deg.


9. Du har problemer med å finne ganger når han er tilgjengelig for å møte deg. Hva gjør han på alle disse anledninger?


10. Du får følelsen av at han er å holde deg unna visse steder - er at hvor hans kone kanskje?


Hvis du finner noen av skiltene i listen ovenfor deretter enten han er gift eller han planlegger en stor birthday party for deg og har han måtte fortelle deg noen white-løgn for å holde deg fra å gjette. Det er sannsynligvis en hel masse andre gode grunner til hvorfor han kanskje har løyet for deg slik at det ikke betyr nødvendigvis at han er gift. Hoppe ikke til konklusjoner ennå - du kan ødelegge en vakre ting hvis du er galt.


Trinn 2. Finne ut sannheten av hans ekteskapelig status ved å gjøre en online bakgrunnssjekk


Han kan eller kan være ikke gift. Han kanskje har eller ikke har en kriminell eller er en sex lovbryterens. Han kunne ha arrestordre etter eller blitt erklært konkurs. Dette er bare et utvalg av tingene som er din kjæreste kanskje prøver å holde deg og jeg tror at du bør vite om dem ikke du?


Finne ut svarene på disse spørsmålene og mer ved å gjøre en bakgrunnssjekk på ham. Det er lett å gjøre på nettet, og resultatene kan være verdt gull, uansett hva du finner eller ikke finner.

Sunday, March 11, 2012

Hvis du er juks Partner: Beat Home overvåkningskameraene Aka spion kameraer

Hvorfor du jukse på din Partner


Etter den første babyen, innenriks fronter får i en vanlig rytmen av waking tidlig for å forberede frokost, feed hubby og baby, rense huset, omsorg for baby, en liten ettermiddag nap, og matlaging middag. Sex blir en mekanisk handle fordi hubby er lei fra alle denne arbeide å kjøpe en ny oppvaskmaskin og gardiner. Ennå ikke i den store er ligaer, men han allerede planlegger å installere en Hjem overvåking systemet før du leier en nanny.


Men som tiden flyr, starter du lurer på om du er fremdeles attraktiv. Du lurer på om han fortsatt ser du som fersk-eyed 21 år gamle han møtte i bokhandel; har han ser noe annet enn en baby sitter, lage mat, hus renere og en sex partner? Hvor du har tre barn, hubby blir mer distrahert med arbeid og sex blir en grynt, en stønn og deretter bang. Det er.


På 38 er du moden for ekteskapet. Når en mann øyne du appreciatively, føler du fryser. Golly, en mann er tiltrukket til mat, barnepike, hus renere og denne! Når scenen er satt, du starter bedrager opp på din mann, og det er ingen retur, med mindre du blir fanget i flagrante delicto ved ditt hjem overvåkningskameraene eller din mann spion kameraer skjult cleverly rundt i huset.


Som en juks kone du har koner sammenføyde tusenvis av andre desperat som:


* Føle de er følelsesmessig neglisjert
* Ønsker hevn på en juks mann
* Ønsker pengene fra extramarital affære
* Ønsker en spennende
* Ønsker seksuell utvalg


Andre kvinner har saker fordi de føler seg elsket, og de blir forelsket i den nye partneren. Dette er følelsesmessig vanskelig fordi disse saker, vanligvis slutten på ekkel divorces og kampen om forvaring av barn blir enda utvikle.


Når du er juks, pass opp!


Men hvis du ikke kan hjelpe, men å jukse på din mann være forsiktig. En mann kan fortelle Hvis du er juks. Etter år for å være en flau bakgrunn, du blir omgjort til en fargerik og interessant mønster, men du love ikke sex lenger. Her er hva mann vil gjøre:


| Legg til spion kameraer til Hjem overvåking systemet uten din viten
* Trykk på telefonen
* Kjøpe et miniprogram for å plukke opp på innboksen
* Spør venner og familie for å holde en på deg
* Hemmelighet wire en tracking-enhet til bilen din
* Tid din dagligvarer og shopping


Med hjem overvåking systemet er her tipsene for å unngå disse lite imps:


* Ikke invitere lover til huset i det hele tatt.
* Ikke kle seg i soverommet og la ham se hvordan omhyggelig du primp opp for datoen.
* Ikke få oppskjørtet når telefonen ringer, naturlig handle som om det er hans mor ringer
* Holde opptatt; spion-kameraer kan fange du dag-drømme
* Ikke stol på at utstoppa leketøy han overrasket du med. Kaste det til skapet.


Hvis du mistenker at din nye hjem overvåking kamera har night vision, ikke la din dato slippe deg av hjemme. Det lønner seg å være forsiktig når du er juks på mannen din når du ikke er ennå klar for konsekvensene.

Saturday, March 10, 2012

Solving the Mystery of Hubby's Sex kuponger med hjemmevideo sikkerhet og spion kameraer

Sex kupong: De kan du kan starte en ny karriere


Mens du var jakt mann materiale, du ikke vare mye om kuponger. Ekteskap og barn endret alle at når du ble med i ekteskapelig bandwagon. Alt er innenriks bliss - kornblanding og dagligvarer kuponger som bidrar til din domestication. Plutselig tar verden et spinn når du oppdager sex kuponger i hubby's Koffert. Sex kuponger? Vel, vel. Som kunne ha fått ham ombord kuponger Kjøttsaft tog? Vil hjelpe video sikkerhetskameraer avsløre et X-faktor?


Din hjem sikkerhet videokameraer kan ikke hjelpe deg her med mindre hubby bringer kupong sponsor til middag, mens du er borte, og de snakker kuponger hele natten. Nå vet du kraft av kuponger som du ønsker for kuponger for spion Innretning. Men det er ingen kuponger for en bionic lytting apparat å smuglytte på hans telefonsamtaler eller en GPS mini tracking-enhet til å spore bilen hans.


Video sikkerhet kameraer vs. spion kameraer


Hvis video sikkerhetskameraer for hjem og kontor, er spion kameraer for tailing fusk ektemenn og kupong sponsorer. Sistnevnte er så små at de gjør en con artist ut av deg. Forestille seg hva du kan gjøre med den.


Men ditt hjem video sikkerhet kameraer er kablet til veggen, noen kanskje skjulested i utstoppede leker, masquerading som en Røykvarsler, eller Smart skjult i barnas innrammede bilder. Hubby vet hvor kameraene er og kontrollerer for å se om alle kameraer er på skjermen. Så ikke gå her; du trenger din egen spion Innretning å løse mysteriet rundt sex kuponger.


Hvis spionere og snooping er ny for deg, vil du fortsatt trenger nye triks for å lykkes i unmasking X-faktor fordi ikke nok bevis og badgering din mann ikke vil få deg overalt. Avslutte disse torturous gjette:


* Plante en liten kameraet bort på en bil dashboard-d'cor på Passasjersete.


* Hold rede på hans offisielle og uoffisielle tidsplaner.


* Insistere på medfølgende ham til office partene. Hvis han ikke vil gå videre til festen.


* Plante en bug i soverommet og i bilen for å registrere samtaler kan finne sted.


* Kaller ham pauser for office og invitere ham til lunsj med deg i en nærliggende diner. Kunngjøre sweetly du vil være der til han viser, så det bør være noen grunn hvorfor han ikke kan gjøre det.


* Snuse hans kasserte klær for ukjente parfyme og girly dufter. Kontroller at selv om han ikke er i det, eller du gi deg selv bort.


* Hvis han er ute av byen, hente navnet på hotellet han skal og ringe hans hotellrom foregi å bli Romservice følgende opp missus rekkefølgen for pate foie gras. Du vil bli overrasket om han sier at alt er i orden.


* Har et våpen til selv forsvar med deg; en pepperspray vil skremme dem av Hvis hubby prøver å true du.


Lever alltid se dine beste selv hjemme; han vil bli lurer på hvor du fant inspirasjon.


Suspicious som du er ikke mase og mope. Være din energisk selv og holde kontakten med venner. Som video sikkerhetskameraer vil venner det for deg når du trenger dem mest.

Friday, March 9, 2012

Online utroskap vurdering - bedrar han?

Statistikken er skremmende. Et sted i området 75% av alle gifte menn ikke se online dating og samtaler som en form for juks. Kvinner føler seg mye annerledes, juks er juks, uansett når, hvor eller hvordan.


Du vet rutine. Kvinnen ser tegn til utroskap, er du sikker på at hun er å håndtere en juks mann, men ikke vet hvor du skal gå derfra. De spørsmål "er han juks" og begynne å lure på hvordan de kan finne sikkert.


Og det er her online utroskap vurderinger kommer inn. Disse store leverandører av liten tjenester kan for noen få dollar gi en hele verdener verdt av svarene. Selv om de ikke kan hjelpe deg med gjenlevende utroskap, kan de gi deg med solid bevis du søker. Selv om de har betalt for disse tjenestene avgifter knyttet til de vantro vurderingene er vel verdt prisen. Tross alt, kan ikke du plassere en prislapp på ditt eget stykke sinn og oppløsning på en situasjon som ødeleggende som utroskap.


Hva nøyaktig disse tjenestene?


De vil kjøre gjennom en database over online dating sites (statistikken for utroskap priser i Nord-Amerika er på en skremmende økning) for å finne ut om partneren er registrert med et område. Dette kan indikere at de er på "marked" for en ny partner, ellers, hva ville en gift mann være gjøre registrert for noen av disse slike nettsteder.


En gang grunnlegge de kan også gjøre et nytt søk på din juks mann å få bevis.


De vil gå til lengder for å få annonsen de bruker å tiltrekke seg en elskerinne. Noen vil selv gå til omfanget av prøver å få kontakt med din partner under surmise av å være en annen kvinner som matcher dine kriterier ektemenn. De kan selv ta det et skritt videre og prøver å få dem til å utveksle bilder og telefonnumre, slik at du har solid, ubestridelig bevis på hva din juks mann vil gjøre eller er allerede gjør.


Denne tjenesten kan satt deg rolig og hjelpe deg å komme til betingelsene med om han er juks eller ikke. Disse tingene er ikke for lys hearted. Nyheter, en gang mer enn en mistanke og betong bevis kan rive din verden fra hverandre. Du trenger å sikre at du har støtte for instances når om dine mistanker for utroskap er vist seg for å være nøyaktig.


Hvis dette er det du virkelig ønsker og ruten du søker å ta du bør sjekke ut elektroniske tjenester. Med mange år i private etterforskere industri de bringer til bordet et vell av erfaring, og selv om Internett og online infidelities er en nyere epidemien, de kan påta seg oppgaven for å gjøre en online utroskap vurdering og til slutt gi deg bevis og svarene du trenger til å nærme mannen din juks.


Ikke forsinkelsen skjønt, hver dag du vente er en annen dag av livet bortkastet på en juks mann, en annen dag av livet som kunne vært brukt coping med utroskap og fremover i livet ditt. Ikke slå på nest beste. Du fortjener å være den eneste kvinnen i en fortjenstfull manns liv. Hvis du ser tegn til utroskap online, trenger du å beskytte deg selv og dine følelser og finne ut sannheten.

Thursday, March 8, 2012

5 Måter å avgjøre hvis din ektefelle er juks

Hvis du tror at din ektefelle kan være bedrager opp på du, du sannsynligvis føler heartbroken, forrådt, avvist, sint og mange flere følelser på dette tidspunktet. Imidlertid er det en virkelig trenger å gå gjennom denne smerten, eller er du bare tenke det? Det er mange forskjellige måter å finne ut om din ektefelle bedrar opp på du og 5 nedenfor er den enkleste.


1. Endrede rutiner – en ting du vil se etter Hvis du tror at din ektefelle kan være bedrager opp på du er hvis han eller hun endres deres rutinepreget plutselig. La oss for eksempel si de arbeider på en jobb der de aldri har hatt å bo sent, og plutselig, de har arbeidet mye overtid.


Et annet eksempel kan være hvis din mann eller kone har plutselig startet skal besøke venner i kvelden eller gå ut med 'gutter' eller 'ladies'. Mens dette ikke bety for bestemte at ektefellen er juks, er det absolutt et rødt flagg.


2. Endringer i utseendet – dette er en annen classic skilt. Hvis din ektefelle har kledd en bestemt måte i år, og plutselig de har endret sine utseende eller kjole, må du kanskje være mistenksom. De kan ha fått en ny hairstyle, forskjellige klær, plutselig startet på seg parfyme eller Köln, etc. Disse er alle tegn på at din ektefelle prøver å ser flott for noen andre.


3. Unexplained kall – Hvis din ektefelle cellen telefonregningen eller huset telefonregningen har hatt noen merkelige samtaler det siste, kan du ta en ekstra titt. Se etter en Gjenta nummeret som du ikke gjenkjenner. Også, hvis du har hatt henge opp samtaler, det kan være din ektefelle lover prøver å komme i kontakt med dem. Mens det er tilfeller av samtaler blir fakturert til feil konto, hvis dette skjer flere ganger, bør du begynne å få mistenkelig.


4. Gå raskt – har du lagt merke til din ektefelle får en telefonsamtale som var ikke viktig, men gjør en unnskyldning for å kjøre kort tid etter? Det skjer mye når noen er juks, og det kan være at din ektefelle lover kalles, og han eller hun løper ut for å møte med dem. Ta hensyn til din ektefelle og hvor mange ganger i uka de 'løpe raskt' eller få en nødoppringning fra en venn. Tilby casually å sitte med dem og se hvis de slår deg.


5. Nye seksuell atferd – en annen ting som mange mennesker oppdager når deres ektefeller er juks er at aktiviteten i soverommet endres. Det kan Startslakk eller stoppe helt – eller din ektefelle kan prøve nye og forskjellige ting som de har aldri prøvd før. Mens dette er ikke en bekymring av seg selv, når du er i kombinasjon med skiltene ovenfor, kan du finne ut hvorfor aktivitetene soverom har endret.


Det er mange forskjellige tegn som din ektefelle kan være juks, men disse er de vanligste. Mens hver enkelt av dem alene kan være ingen grunn til å bekymre deg, kan to eller flere sammen bety verste. Du kan bruke disse symbolene for å finne ut om det er juks din ektefelle.

Wednesday, March 7, 2012

Juks tegn - hvordan kan du fortelle?

Noen ting er så avskyelige som en svikefull lover. Den samme tanken at en kjæreste kanskje ikke perfekt trofaste er nok til å holde oss om natten. Har hun hemmelige rendezvous med en annen mann? Bedrar han opp på du? Slike spørsmål plage oss ingen ende. Mange damer er saddled med utro ektefeller eller kjærester. Ofte kvinner tror det i deres sinn, men kan ikke komme til en klar konklusjon. Til tider kvinner havne lading sine elskere feilaktig. Dette kan være disconcerting, men det er tegn som vil la deg vite sikkert hvis din mann er faktisk besøker og for dette må du ikke utøve selv for mye.


Menn vise svært mange tegn som viser hvis de besøker. Det er en viktig indikator på en frafalne lover i emosjonelle viser gjort av slik mann. Men det er ikke lett å forstå eller løse emosjonelle signaler, siden dette er svært unnvikende og svak, spesielt i menn. Og en må ha bekreftelse før de kan absolutt tror disse. I alle fall, har håndtere følelser aldri vært en lett oppgave. Følelser er vanskelig å definere og underlagt mye endre. Over-charged følelser kan føre oss til falske konklusjoner og vi ende opp fungerende uvanlig. Åpenlyst uttrykte følelser kan også gi bort din hemmelig. Alt dette tross, emosjonelle reaksjoner er fortsatt den beste måten å bedømme selv utroskap av lover.


Her er noen måter å løse mysterier om hva følelser inspirerer hvilken handling i din kjære. Utvilsomt, en utro lover opplever et variert spekter av mange følelser, hvorav en skyldig samvittighet absolutt utgjør en stor del, til tross for hva glede han kan føle fra denne nye vedlegg. Selv om starter en affære kan gjøre personen i spørsmålet føler en viss glede forteller deres samvittighet dem deres atferd ikke er rett. Disse kraftige følelser når kombinert vil være synlig i hans uvanlig oppførsel, og du vil sikkert se ham oppfører seg på en måte som er merkelig og uncharacteristic.


La meg liste for deg visse egenskaper som du vil sikkert se om lover hvis de er faktisk juks:


1. Hans telefonregningen har et nytt nummer som er oppført på den og dataene viser at nummeret kalles ofte hver dag. Når du ringe dette nummeret en kvinnes stemme blir hørt i den andre enden.


2. Mange ganger på en dag når du plukke opp samtaler på hans mobile eller land line henger noen i den andre enden.


3. Han er ikke så interessert i sex, som han pleide å være.


4. Han gjør endringer i måten han kjoler og vil ikke forklare hvorfor.


5. Når du tar hans klær for en Klesvask vask kommer du over lite slips av papir som bærer ukjent tall.


6. Han vµre ikke sammen med deg så mye som han pleide å og foretrekker å bruke mer tid med hans fyren venner eller selv 'jobber sent'.


7. Han fungerer uberegnelig og belaster deg med disloyalty, hele tiden handler nidkjært.


8. Du kan lukte en kvinnes parfyme på ham på flere kveldene som han returnerer hjem sent. Det er den samme parfyme hver gang.


9. Hver gang han plukker opp telefonen går ut av rommet og snakker svært sakte inn i telefonen. Når du ber ham var som det var han sier det en samtale til arbeid.


10. Han gjør plutselige telefonsamtaler til deg og prøver å finne om du har gjort planer å våge ut senere med din familie eller dine venner.


Til tross for alle de ovenfor nevnte du må be your lover hvis han faktisk er utro til deg eller har en affære med en annen. Når konfrontert med dette spørsmålet vil hans reaksjon gjøre alt for klart for deg svaret. En feig person vil ikke scruple til å lyve om. Du må se hans ansiktsuttrykk svært tett derfor som vil sikkert gi ham bort.


Mens slutt et forhold kan være trist, er det nødvendig for deg å skille fra en partner som ikke er trofaste. Det er mye bedre hvis du kommer til å vite det harde fakta på tidligst mulig tidspunkt. En obligasjon som den andre personen ikke respekterer er en falsk, og vil bare gjøre deg ulykkelig. Bare ved å bryte vekk fra det kan du begynne livet på ny. Ikke på noe punkt er du å klandre deg selv siden en juks natur kan aldri bli fornøyd med noen en kvinne, og trolig vil fortsette denne ond syklus for mannen i spørsmålet.

Tuesday, March 6, 2012

Gift, men Dating personlig Ad-områder - er din ektefelle juks?

Visste du er gift, personlige annonse webområder? Disse gift personals er online datingtjenester som imøtekomme til gifte menn og kvinner som ønsker å jukse på deres ektefelle. Men de også tiltrekke singler som vil date gifte kvinner eller giftet seg med menn. Enkelte enkelt synes det spesielt seksuelt spennende for å være med en partner som er gift.


En enkelt mann kan finne det en sving på å sove med en gift kvinne fordi han er dominerende ektemannen eller det gjør ham føler ekstra maskuline å være i stand til å forføre en gift kvinne.


På den annen side kan en enkelt kvinne vil forføre en gift mann, fordi det gjør henne føler mer ønskelig å tenke at en mann kan være "stjålet" borte fra sin kone. Det er mer av en utfordring å single kvinnen å stjele en mann som er tatt.


Mange mennesker har filosofi som noe går mellom samtykke voksne. Hvis det er hvordan du føler det er fint, men i mange tilfeller disse gifte menn og kvinner har en kjærlig omsorg ektefelle hjemme som har ingen anelse om at deres ektefelle bruker et "gift men dating" webområde ønsker for å ha en online affære.


Er din ektefelle på et gift Personals område?


Det er noen trinn du kan ta for å se inn denne økende trenden og satt din sinn rolig.


1. Du burde vite alle e-postadressene dine ektefeller


2. Du bør spørre din ektefelle hvis de har noen hemmelige e-postkontoer, hemmelige sosiale nettverkssider eller personlige web-sider.


3. Du bør sjekke loggfiler i webleseren familiens datamaskin for å se hvilke områder som er din ektefelle har besøkt.


4. Du bør leie en profesjonell å finne noen hemmelige email regnskapet din ektefelle kan ha


5. Ansette en profesjonell for å finne ut hvilke dating tjenester e-postmeldinger som er registrert på.


Det finnes løsninger å denne bekymringen, og ingen skal leve i frykt eller usikkerhet om deres forhold og fremtiden for familien.


Det er online etterforskere som spesialiserer seg på undersøkelser som disse. Du kan for eksempel utføre en online utroskap undersøkelse og finne ut hvilke nettsteder besøker din ektefelle. Hvis du tror de har en hemmelig e-postkonto som også kan vises ved en etterforsker har som erfaring i cyber undersøkelser.


Disse typer tjenester tilbys online, og er svært billig. Du kan beholde en etterforsker så raskt som du vil kjøpe en bag på Ebay, og resultatene kommer via e-post. Mye raskere enn UPS ville levere denne vesken. Det er sannsynligvis mye billigere som en veske også.


Men du må stoppe og tenke på prioriteter. Hva er mer viktig? Den nyeste mote-setningen eller tryggheten og sikkerheten for din familie.


Hvis du er typen person som aldri har hørt på gift Personals områder er du trolig den største utsatt for denne typen svik. Hvis du aldri mistenkte det du sannsynligvis aldri lagt merke til noen av ledetråder som er rett under nesa.

Monday, March 5, 2012

En gang en juksemaker, alltid en juksemaker? Fem tegn til hjelp du vet

Så har du blitt lurt på. Det var ødeleggende--liker å være sparket i tarmen og kastet i gutter. Du kunne ikke spise eller fungere på jobb. Eller kanskje du var oppe hele natten gamle filmer, gråt og spise pints av Ben & Jerry's. Saken skaper slike heartache og smerte som du ikke ønsker det til å skje igjen. Definitivt aldri igjen.


Spørsmålene vevstol store. Cheater kommer til å jukse på nytt? Det er et stort problem. Bør du stoler på nytt eller ikke? Er det sant, "en gang en juksemaker, alltid en juksemaker"? Det kan føles revet, som du vil ta partneren din juks tilbake, men føler at det ikke er en æressak til. Du tror det, kanskje du bør bare dykke inn som online pool, begynne å lete etter noen stor profiler og glem om den. Eller kanskje ikke.


Vel, jeg har noen kritisk informasjon for deg: forskningsstudier viser at selv blant gifte par, juks er relativt vanlig: ca 22% av menn og 13% av kvinner jukse. I henhold til nyere studier har selv ektefeller som beskriver seg selv som "fornøyd" med deres ekteskap saker.


Men den gode nyheten er dette: mange mennesker som er i relasjoner som har anstendig kjemi og fordeler for begge partnere kan virker gjennom krisen i saker. Ikke bare det, de kan bli nærmere og sette en stopper for juks gang for alle. Dette betyr at, "en gang en juksemaker, alltid en juksemaker" er bare ikke sant. Det er folk som lære og vokse fra smertefulle følelsesmessige orkanen og tap av nærhet i forholdet som er aftermaths for juks.


Selvfølgelig er det spillere eller sex addicts som jukse og jukse og jukse på nytt. Disse er de dine virkelig har å passe på. Hvordan du forteller Hvis du arbeider med en kronisk Juksemaker? Her er fem tegn som angir din Juksemaker ikke er en kronisk sak, og at forholdet har fortsatt håp:


1. Din partner er virkelig angrende og beklager har jukset. Se etter dyptfølt unnskyldninger at ring sant når du hører dem.


2. Din partner kutter av kontakt med hans eller hennes lover.


3. Cheater viser en fornyet forståelse og hengivenhet mot deg.


4. Du vind opp med dyp, åpen og ærlig samtaler med hverandre om ditt forhold, hva manglet i den, og hvor du ønsker å ta det i fremtiden.


5. Partneren ønsker å angi psykoterapi eller rådgiving enten enkeltvis eller med deg til å forstå sin egen dynamics og gjøre ditt forhold bedre og mer intimt.


Hvis cheater viser disse tegn, og forholdet er bra for deg i mange måter, bør du ta din partner tilbake. En påminnelse: Hvis partneren fortsetter saken eller starter en ny, til tross for viser ovenfor tegn, du kan håndtere en spiller eller en sex misbruker.


Og hvor vil du vite hvis juks som skjer igjen? Her er noen vanlige tegn:


• han/hun jobber sent mye
• han/hun er plutselig er å ta turer som du ikke kan gå på
• han/hun har fått nye hobbyer som ikke inneholder du
• mystiske telefonsamtaler med hang-ups
• kredittkort regninger for unexplained hotellopphold eller gave-type elementer
• mindre sex
• han/hun er mer fjernt, sint eller kresen


Hvis du finner er partneren juks igjen, det er tid for å beskytte deg mot eventuelle ytterligere heartbreak ved å bryte med denne personen. Det er fantastiske nye treff der venter på dataskjermen!


I sum, hvis partneren spredt, betyr det ikke helt han eller hun vil gjøre det igjen. En gang en juksemaker, alltid en juksemaker ikke nødvendigvis sant. Tilgivelse og en ny kommer sammen er mulig. Hvis du har blitt forrådt, men ønsker å se om den kan fungere, bare bo heads up for en stund, og se hvilke måte toget er overskriften!


Du kan lese om den nyeste forskningen på juks og å holde lidenskap og kjærlighet i live i ditt forhold i boken min ny kjærlighet i 90 dager: The Essential Guide til å finne din egen sann kjærlighet.

Sunday, March 4, 2012

3 A�s. En Surefire måte å fange en juks ektefelle

Du er overbevist om at ektefellen er juks. Men hvordan vet du? Du kan fornemme at de er oppfører seg på en annen måte, men du bare kan ikke sette fingeren på den. Noe bare føles ikke riktig og din instinkt forteller deg at noe er endret, men ennå du fremdeles har tvil som alt ser ut til å være normal på overflaten, men din intuisjon er varsler deg om at alt er ikke hva den synes. Kanskje du ønsker ikke å kjenne sannheten, kanskje du er redd for hva du kan finne ut, eller kanskje du er bare forestille det men men det er fremdeles den merkelige følelsen når du får denne kyss adjø i morgen som du ikke vet hva din ektefelle er opp til for resten av dagen.


3 A er en surefire måte å vite hvis du har en juks ektefelle og kan hjelpe deg med å komme til vilkårene med det faktum at du har et problem håndteres, og du kan ringe beslutningen at du trenger å ta kontroll over situasjonen og få svar. Du kan være trygg på at selv om din ektefelle er en pathological løgner de vil fortsatt ha disse tell tale signs som de er opp til no good.


1. Utseende.


Når din ektefelle plutselig endres utseendet og tar kan mye mer innsats i hvordan de ser dette ofte være det første signalet for deg at noe har endret seg. Logikken blir det er enkelt, når en person er i ferd med å starte eller har startet en affære, så akkurat som mange fugler vil vise fjærdrakt beste. De har en ny funnet tillit, og de tror at alle medlemmer av motsatt kjønn finner dem attraktive slik at de må legge på sitt beste show. En ny interessen for mote, som endrer garderobe eller nye funnet interesse i skjønnhetsbehandlinger, eller å få en ny hairstyle kan være en juks ektefelle første giveaway tegn som har flyttet sine psykiske mønster.


2. Oppmerksomhet.


Når du finner ut at partneren gjør mer innsats for å være oppmerksomme og du føler meg overveldet med deres brå endring av libido da dette kan være en indikasjon på at ting er ikke hva de synes å være. Du kan ha trodd motsatt, men nei! En juks ektefelle er en smart liten skapning og deres økt libido tjener to formål. En det er en reaksjon på det faktum at de er sikkert å bli har mer stimulerende sex andre steder, og derfor deres libido går haywire, og de har å utvise dem et sted. Men en annen grunn er å kaste deg av av for sendt. Ved å være svært forelsket med deg de tror at du wont mistenker, eller ønsker å mistenker at de har noe ulovlig å skjule. Så pass opp av plutselige endringer i hvordan de opptrer som bunches av blomster ut av det blå, og hvis du finne deg selv å komme ned og skitne på kjøkkenbordet så ikke bare bør mikrobølgeovn har alarm bells ringing.


3. Aggressiveness.


Dette synes å motsi nummer 2, men det går hånd i hånd med det virkelig. Fordi på dette stadiet, vet du at noe er annerledes fordi du er nå med en svært forelsket, kledd godt, søte smelling personen som er alltid smilende, så du bestemmer deg å spørsmålet denne transformasjonen. Dette er når juks ektefelle blir aggressiv i sitt eget forsvar. De vil bli mer aggressiv enn normalt, og vil fly off i håndtere når du utfordre dem om bekreftelse for champagne du fant når du tilfeldigvis ser i deres jakkelommen. Aggresjon kan være det største episk dramaet du vil støte på eller i det er verre tilfelle, skru voldelig. Aggresjon er bare en annen måte å prøve og føre til forvirring og gjør du lurer på om du skal sint.


Så hvis din partner viser 3 A's, deretter kan du være trygg på at tiden har kommet for å få svar som du er berettiget til og kaller sine bløff gang for alle, og det er derfor det en totalt industrien viet til fange juks spouses.

Saturday, March 3, 2012

Juks, saker & utroskap

Jeg har bare gjort en sjekk på Internett for antall daglige søkeordsøk ved hjelp av ordet "jukse" og komme opp med 111,000! Noen av disse kan være en annen bruk av ordet, men jeg mistenker at en stor andel er om juks i en relasjon. Dette viser hvor stort dette problemet er.


Juks, forårsake saker og utroskap mer smerte enn kanskje noen andre forhold problemet på grunn av tap av tillit og svik som er involvert. Når noen Juksekoder på oss de misbruker oss og se bort fra våre følelser - det er som om de har kastet en bombe i relasjonen. Det kan virke umulig å bygge en relasjon etter en affære, men jeg vil vise deg at dette er mulig, ved å forklare hvorfor saker skje i første omgang. Jeg vil beskrive hvordan en affære er et ekko av en lignende smerte-fylt, heartbreak fra mye tidligere i våre liv. Hvis en affære har avsluttet ditt forhold allerede, vil jeg forklare hvordan du kan gå videre i livet ditt og sikre at dette aldri skjer med deg igjen.


Folk jukse og har saker når én eller flere av deres behov ikke er oppfylt i deres gjeldende forhold. De prøver å bruke noen andre til å helbrede dem slik at de ikke har å møte sine egne frykt og insecurities. Kanskje behovet for sex, men sjansene er at dette skjuler en mye dypere behovet for kjærlighet og aksept. De ha følt at deres forhold hadde blitt foreldet og kjedelig og plutselig en annen person tilbyr spenning, en ny begynnelse og kjærlighet. Selvfølgelig, dette er ganske feig, men vi må aldri glemme kraft av våre behov. Å føle adored og elsket av noen er en lignende et medikament til noen som ikke elsker seg fullt.


At det er en dypere nivå saker om konkurransen og ulikhet som er plukket opp når vi er meget ung. Å forstå hvordan dette skjer vi kan bruke Freuds ideer om ødipal relasjoner. Han basert hans ideer på gresk myten om Oedipus, den unge prinsen som hadde vært fostered som barn, og visste ikke sine foreldre. Senere han drepte faren i en kamp og deretter falt i kjærlighet og giftet seg med moren. Til slutt oppdaget sin mor hun hadde giftet seg med hennes sønn og begått selvmord. Oedipus deretter bli gouged egne øyne og snart døde full av skyld og anger for å ha drept og forårsaket dødsfallet av begge sine foreldre. Freud mente at denne tragiske historien viser også i det alle problemer som dukker opp i relasjoner og at de har opphav i vår første erfaring av forelsket i motsatt kjønn overordnede.


Oedipus komplekset er et trekantet forhold, fordi et barn kommer mellom hans eller hennes foreldre. Dette betyr vanligvis at det er en sterkere forbindelse mellom en overordnet enn den andre - den motsatte kjønn overordnet. Tidlig i livet det er en ekte kjærlig forbindelse mellom barnet og overordnet, men plutselig dette er brutt. Dette inkluderer en underbevisst seksuell elementet, som er hva begynner å skape problemer. Romantisk kjærlighet mellom en underordnet og en overordnet er tabu, og overordnet ofte vil være først til å bryte bond å unngå gå ut av integritet. Dessverre kan dette komme som en forferdelig sjokk til barn som deretter lider massiv forvirring og heartbreak og mener at kjærlighet er tatt bort. Det er rundt slike erfaringer at svært mange av oss først opprette en harme om vår overordnede eller foreldre, og deretter føler skyld for å være del av en ødelagt forholdet. Alle i en ødipal trekant føles stor skyld - forståelse at det er dette som vedlikeholder og replicates trekanter i senere liv er nøkkelen til slutt og escaping saker.


Hvis vi opplever en ødipal heartbreak som barn, er det sannsynlig at vi fortsette dette problemet i våre senere liv. Vi har sannsynligvis blandes med motsatt kjønn overordnede (en falsk form for bånd som er basert på frykt og skyld heller enn kjærlighet) og kan ha avvist eller tendens til å skyve bort våre andre overordnede. Det betyr at vi ikke har la den betydelige, motsatte-sex overordnet gå. Med andre ord har vi ikke gjenopprettes fra den opprinnelige heartbreak når våre motsatte-sex overordnede opprettet separasjon i relasjonen. Hvis vi ikke har la gå, det er ikke nok plass for en romantisk partner i våre liv, og forholdet uunngåelig lider. Enda verre, vi hanker etter de opprinnelige følelsene av romantisk kjærlighet som vi hadde med vår overordnede (riktignok subconsciously), og vi vil erstatte dem. En romantisk partner kan gjøre dette for en stund, men så begynner vår opprinnelige skyld rundt vår første tap av kjærlighet til å angripe oss. Vi antar at vår partner ikke er godt nok (de kan aldri være vår overordnede!), og søk etter en annen. Vi kan finne en slik person, men til slutt den gamle skyld og følelse av unmet behov vil vises igjen og ødelegge dette forholdet.


Ødipal relasjoner har derfor en forferdelig vane å gjenta seg selv før de er helbredet i sin kjerne. Dette er alltid om helbredelse skylden for vår opprinnelige ødipal separasjon. Det er skylden for å tro at vi ikke var god nok eller at vi gjorde noe galt, slik at våre foreldre vil avvise oss. Det synes sprøtt, men vi tendens til å klandre oss selv når våre relasjoner mislykkes. Dette er aldri sann, og ved å anerkjenne denne feilen er måten å helbrede våre problemer med juks og saker.


Hvis vår partner har strayed, vi kan forstå hva de må ha vært følelse for å gjøre det - de må ha noen ødipal skyld og en forelder som de holder til. Kan du identifisere overordnet og har ødipal problemer? Forståelse som dette vil hjelpe med tilgivelse. Vi kan også se på våre egne ødipal tendenser - har du noen gang hatt en affære, eller blitt tiltrukket av en annen person? Har du har over en tidlig heartbreak med en overordnet motsatte kjønn? Du vil vite hvis du har, fordi du vil ha en fullstendig likeverdig forbindelse med begge foreldrene og elske dem ubetinget og uten noen følelser av offer. Hvis du har et problem med Oeidpal kan du visualisere forgiving deg selv og dine foreldre og bringe dem tilbake sammen som partnere, uten at du blir i mellom dem.


Juks, er saker og utroskap bare rop om hjelp. Vi bare bortkommen når vi er fornøyd. En affære er en trekant så vel med oss, vår partner og den andre personen som danner tre hjørner. Vi må helbrede vår opprinnelige ødipal trekanter og tilgi dem i våre partnere. God kommunikasjon om unmet behov i en relasjon, vil alltid hjelpe. Ved å la gå av våre ødipal skyld, kan du ikke bare vil vi være mindre tilbøyelige til svik og betraying andre, men mange andre områder av våre liv vil flytte fremover som vi få mer selvtillit.

Friday, March 2, 2012

3 Enkle måter å fange en juks ektefelle

Når du har mistanker om at du har en juks ektefelle kan du føler veldig svak og sårbare. Du kan også føle at verden kommer til en slutt, og at jorden under føttene er svært ustabil. Du kan føle deg svært disorientated og kan ha en følelse som du er alltid clutching at straws.


Det er hvordan jeg følte når jeg mistenkt at jeg bodde med juks ektefelle. Så hva jeg gjøre for å finne ut om de var juks eller ikke. Vel brukte jeg følgende 3 enkle måter å finne ut om min ektefelle var juks.


1. Se på sine vaner. Når du bor, eller er rundt noen for en tidsperiode bli du vant til hvordan de fungerer. Folk er skapninger av vane, så det er lett å se om sine vaner er endret. Hvis noen tar plutselig interesse for å gå ut med venner som de aldri nevnt før en tirsdag kveld og deretter som starter alarm bells ringing. Du kan også legge til en plutselig interesse for en hobby som bare skjer for å ta dem ut av huset, og kan ikke inneholde du så dette kan også leses som en indikasjon som er opp til noe som de ikke vil du skal være en del av.


2. Se på deres holdning. Igjen være på utkikk etter endringer i deres holdning til deg, og hvordan de svare på spørsmål. Hvis du får følelsen av at ektefellen starter snakker på en måte som lyder vage, dvs. svar på spørsmål på en måte som sier jeg kommer med jenter/gutta uten minst å nevne noen bestemt Når utspurt vage, ikke bestemte deretter prøver de ikke å gi nok informasjon for å bli tatt senere. Noen vil uten noe å skjule vil bruke detaljene, som når utspurt si "... vel Steve og John var der..." i motsetning til svarer "know…the dere"


3. Se på sin telefon-aktivitet. Når en ektefelle bedrar blir vanligvis det en merkelig samtale et sted. Det er en å bli gjort eller en som kommer til feil tid. Sannsynligvis fordi de er lyve til den andre personen også, og vil måtte lage ordninger for å møte eller den andre personen ikke har tilgang til ekteskapelig situasjonen og kall ved en feiltakelse. Så se opp for din ektefelle ikke svare på anrop fordi de ikke kjenner nummeret eller changing rooms å ringe.


Med dagens teknologi har det blitt mye lettere å få beviset på at ektefellen er juks og mange mennesker har ansatt private detektiver å spionere på deres ektefeller. Det er ikke lenger en nødvendig regning som mange av produktene er tilgjengelige over skranke og kan brukes av alle uten at du behøver for spesiell trening, bare en vilje til å fange en juks ektefelle. Det er mange tjenester tilgjengelig i dag som bare ikke var tilgjengelig for noen år siden, noe som betyr at mye av heartache fra fortiden ikke må bli følt lenger.