Monday, April 30, 2012

5 Tegn på juks i ekteskap

Det kan være vanskelig å innrømme til deg selv at du mistenker at din mann eller kone kan være bedrager opp på du. Potensielle smerte og heartache - for ikke å nevne forlegenhet - av denne realisering ville være for mye for de fleste å bære. Likevel, hvis en del av du mener at noe fishy kanskje kommer, må du sette seg opp og ta varsel. Her er 5 tegn for juks i ekteskap:


1. Din ektefelle er plutselig kjøper du mer gaver og generelt å være bedre for deg enn vanlig:


Etter å være gift i noen tid, Skyv de fleste par inn en bestemt mønster av problemet som er ganske konsekvent over tid. For eksempel praksis som å gi gaver til hverandre tendens til å skje med forutsigbar mellomrom (f.eks, fødselsdager og merkedager), med sporadisk Overraskelsegave kastet i nå og da. Ekteskap er trolig ikke annerledes: nå, du i utgangspunktet vet hva du kan forvente fra din ektefelle i vilkårene gaver og andre niceties. Så, hvis din ektefelle har nylig begynt å kjøpe du gaver, å bringe blomster, eller handle altfor fin eller hengiven uten noen åpenbar årsak, det er svært mulig er han eller hun har en affære. Dette kan høres counterintuitive, men det er faktisk et fenomen som er felles. Bunnlinjen: en siste eksplosjonen i extra-nice eller kjærlig oppførsel fra din ektefelle kan være en manifestasjon av skylden han eller hun føler om deres illegale affære.


2. Du føler at noe bare ikke er riktig, men kan være redd for å innrømme det til deg selv:


Vi mennesker har en forbausende evne at følelse når noe bare ikke er helt riktig. Det er vanligvis ikke mer enn en generelle følelsen at noe er galt, selv om det nøyaktige problemet er kanskje ikke klar. For eksempel, det kan ha oppstått følelsen i en offentlig sted at du var å bli sett, bare å slå og se noen stirrer intently. Denne sjette sans eller intuisjon som vi har alle kan bruke vårt ekteskap også. Hvis din ektefelle har en affære, kan han eller hun bli skuespiller subtly forskjellige på måter du forstand, men kan ikke sette fingeren. Stol på instinktene dine, og lytte til ditt hjerte.


3. Din ektefelle er mer irritabel enn vanlig, og det ser ut til å plukke kamper:


Som din ektefelle er spesielt gretten siste? Han eller hun synes å ønsker å starte en kamp ofte? Selvfølgelig, hvis det er åpenbart problemer i livet, for eksempel en tapt jobb, økonomisk motgang eller problemer på jobb, kan disse lett bortforklare irritabilitet. Men hvis du ikke kan gjenkjenne en bestemt årsak til denne merkelige virkemåten, din ektefelle kan ubevisst bruke sin gretten atferd som en måte å avstand seg fra deg for å minske deres skyld om en pågående affære.


4. Han eller hun har plukket opp nye hobbyer eller vaner tilsynelatende ut av ingensteds:


Hvis din mann eller kone har nylig startet viser en plutselig interesse for s nye hobby (f.eks, tennis, firkantet dans, eller å spille brikker) - eller hvis han eller hun plutselig har plukket opp en ny stil på musikken som landet eller hip-hop - kan dette være et tegn på at de har en elsker på side. Årsak: folk i nye forbindelser kan være enkelt utsatt for å plukke opp på smaker av deres nye elskere, og de vil ikke nøl med å uttrykke de smaker i alle deler av sitt liv.


5. Din ektefelle er mer kritisk til du enn vanlig:


Hvis din ektefelle synes å være på ryggen om tilsynelatende alt det siste, kan dette være et tegn på at noe er amiss. Ligner på deres behov til å plukke kamper med deg (se # 3), ektefeller som er juks prøver å spille på skyld de føler ved rettferdiggjørende sine handlinger gjennom det å sette av deres ektefelle (sprø og convoluted, men sant).


Hvis du etter å ha lest om disse 5 tegn på juks i ekteskap, har du kommet til konklusjonen at din ektefelle bedrar opp på du, har du noen avgjørelser å gjøre. Først må du bestemme om du skal møte din ektefelle om din realisering. Hvis du vil at ditt forhold til å overleve, på et tidspunkt som skal du trenger for å møte dem om det.


Sekund, hvis du bestemmer deg for at ditt forhold er verdt lagring, må du søke lyd råd fra en relasjon-ekspert om hvordan å gjenerobre hjertet av din ektemann eller kone. Jeg vet det kan fungere, fordi dette er hva lagret min ekteskap.

Sunday, April 29, 2012

Internett saker? Fange din ektefelle som juks Online

Har du den morsomme følelsen som noe fishy skjer? Kanskje du kan ikke sette fingeren på det, men ting i ditt forhold bare synes ikke høyre. Du har en mistanke om at ektefellen er juks, men du fortsetter å fortelle deg det er din fantasien. Vi kaller denne scenen en.


Du har mistanker i scenen en, men du er i fornektelse. Du har ikke bevis, og du er fremdeles ikke ennå i ramme i sinnet å faktisk få bevis. Du er ikke i ramme i sinnet til å finne ut om din ektefelle er juks.


I trinn to du er klar til å møte sannheten. Du vil bruke fakta og vil at brikkene faller der de kan. Innen du kommer til scenen to din juks ektefelle har vokst komfortabel i deres utroskap og de gav ledetråder til flere og flere slip. På trinn fange to er du klar din ektefelle juks.


Trinn tre: hvordan du skal fange en juks ektefelle? I trinn begynner tre du forskning online for å hvor å fange en juks ektefelle. Faktisk er det trolig hvordan du fant denne artikkelen. Du gikk på nettet på Internett for å få råd om hvordan å fange din ektefelle juks. Du er den første instinkt for å nå ut til Internett for hjelp var riktig. Den beste måten å begynne enhver oppgave er å undersøke den. Interessant vil nok jeg satse at når din ektefelle først fikk ideen til å jukse de også gikk til Internett først. Hvis du vil finne en dato!


Trinn fire: å ta tilbake kontrollen over livet ditt, og beskytte din familie og din fremtid fra farene ved en ektefelle å bringe tredjeparter i ditt forhold.


Når begynner en utroskap undersøkelse er den raskeste, enkleste og billigste måten å starte en "Online utroskap Investigation". En online utroskap undersøkelse er der du tar ektefeller e-postadresse og sende det til en online etterforsker. Etterforskeren vil returnere en liste over alle de online dating-tjenestene at våre ektefeller, e-postadresse som er registrert på. Dette vil avdekke alle online dating nettsteder eller sosiale nettverk nettsteder som bruker din ektefelle bak ryggen.


Du vil se hvis din ektefelle er juks online men med etterforskning online utroskap, du vil kanskje også kunne finne ut hvem de er juks med og hvordan serous situasjonen kan være.


Du kan finne dem på et område med ekstreme seksuell fetishes som er helt imot standarder og moral du opprettholde. Ektefellens valg i en datingside kan avdekke secrets om dem som du aldri visste. Du kan finne dem på en homofil området. Det kan også avsløre vaner som drikker, narkotika eller gambling at de har holdt hemmelig fra deg.


Hvis du kom til denne artikkelen spør deg selv "hvordan å fange en juksemaker?". Så du er klar til å ta det første skrittet og det ville være en online utroskap undersøkelse. Det er noen profesjonelle etterforskere på Internett som tilbyr denne typen førsteklasses online undersøkelser, og du vil begynne å få din livet tilbake ved å ta dette første trinnet for å fange en juks ektefelle.


Før du ansetter må en privat etterforsker du huske å pokker ham ut. Kjøre et Google-søk. Se hvis han er anerkjent av sine likemenn som en ekspert på online utroskap undersøkelser.


Dette er en veldig unik og ny form for online undersøkelse, og ikke alle etterforsker vil være kvalifisert slik at i en sak som dette er det viktig å gjøre noen online undersøkelser ansettes.

Saturday, April 28, 2012

Kjæreste jukse? Dikt kan ikke hjelpe deg med å gjenopprette tilliten, men det er håp ennå

Jukse din kjæreste? Dikt eller sanger om emnet for utroskap kan være det du leter etter akkurat nå - noe som å sympatisere og å assuage smerte. Tross alt, er det en grunnleggende menneskelige behov for å slå til kunst i tider med problemer. Men ville ikke du heller bruke din energi for å finne ut om du kan gjøre ting fungerer med ham igjen? Er ikke den tiden bedre tilbrakte enn bare wallowing i din smerte? Her er noen tips om hvordan du gjenoppretter kundeforholdet etter at din kjæreste Juksekoder.


Hans juks betyr ikke nødvendigvis slutten


Noen folk tror at juks betyr slutten av et godt forhold. Men jeg er ikke enig med denne påstanden. Etter min mening, kan alle forhold bli frelst hvis begge parter er forpliktet til å samarbeide på den sammen. Jeg vil vise deg hvordan du kan få din kjæreste tilbake, selv etter at han har vært utro.


Regaining gjensidig tillit i en relasjon krever at både av du justere - holdninger og meninger - din tilnærming til forholdet. Tross alt, hvis din kjæreste hadde en affære, var noe kommer på som forårsaket ham å gjøre dette. Faktisk, kan det være noe galt med ditt forhold på en dyp nivå. Heldigvis, du har makt til å helbrede hva ails ditt forhold. Du følger disse trinnene vil hjelpe deg med å gjenopprette tilliten som er gått tapt.


Ta lager av problemene


Du må starte ved vurdering av problemene du har møtt. Hva som skjer når din kjæreste strayed? Var det ditt fysiske forhold? Han alltid synes å være for opptatt for deg? Var en av dere ikke å ta godt nok vare på deg selv i din ser ut, din kropp, tankene dine?


Se inni deg selv


Din kjæreste ville aldri hatt saken om ditt forhold var 100% perfekt, rett? Du må spørre deg selv: hva som må gjøres for å fikse det? Du trenger å se inni deg selv for å finne ut hva du trenger å gjøre for å gjøre ting bedre. Du vil gjenopprette klarering mellom to av dere, må du rette de underliggende problemene. Som kan bety kommer til å se en terapeut.


Ta Baby trinn


For å bygge tillit til ditt forhold på nytt, taler handlinger høyere enn ord. Du trenger å sette sammen en handlingsplan. For eksempel må din kjæreste vise deg at han er pålitelig. Han kan gjøre det ved å lage lover for små - og deretter holde dem. Hvis du bor sammen, dette kan omfatte hans å være konsekvent når det gjelder å gjøre oppgavene, eller det kan bety å plukke du opp fra skolen eller arbeide med jevne mellomrom. Disse typer handlinger vil, over tid, gjenoppbygge en følelse av tillit mellom to av dere.


Du trenger pågående forsikring


Siden du er fortsatt vondt grunnet hans overtredelse, skal du trenge konstant beroligelse som din kjæreste er endret til bedre. Du må kanskje ham til mer enn én gang beklager for hva han har gjort. Og han trenger å være tålmodig hvis noen ganger får du emosjonelle i tenkning om hva han har gjort: negative følelser er bundet til godt opp i du nå og igjen.


Selvfølgelig, for du har pådratt for å virkelig helbrede sårene, må du komme til punktet der du vil stoppe verbalt blaming din kjæreste for hva han gjorde. Dette vil ta litt tid, men hvis du holde gjenåpning såret, to av dere kan aldri virkelig helbrede helt. Hovedpoenget er: du trenger for å få over vondt, og han trenger å komme over noen følelser av skyld han havner om hva han har gjort hvis du begge kommer til å gjøre det gjennom dette.


Regaining og gjenopprette tilliten i ditt forhold vil sikkert ta tid. Det vil nødvendiggjøre endring av tilnærmingen som hver av dere tar mot ditt forhold og mot hverandre. Til slutt er det helt mulig å helbrede sårene og bli en sterk par i slutten.

Friday, April 27, 2012

Online utroskap og farene ved nøkkelen Loggers

Fra ser av noen elektroniske artikler tror du at den eneste løsningen å avdekke en online affære er nøkkel logger programvare. Dessverre er dette er ikke tilfellet og en nøkkel logger programmet faktisk kan gjøre mer skade enn godt i en Internett-undersøkelse i ekteskapet.


Først og fremst installere en nøkkel logger-program på en annen datamaskin er en alvorlig kriminalitet. Å svekke konfidensialitet: 18 USC §1030(a)(2). Hvis du ikke tror politiet-ta er alvorlig spør den 18 år gamle high school tenåring i California vender 38 år for å installere programvaren for nøkkel-logging på hans skoler datamaskinen.


Dernest er det lett oppdaget. Selv om tonehøyden annonsering av disse programvare-selgere prøver å fortelle deg om programvaren er undetectable er det ikke. Det kan sette av brannmur og virus oppdagelsen programvare. Det kan også føre til en datamaskin for å fryse eller krasje.


Til slutt det er ubrukelig Hvis du ikke har tilgang til hver datamaskin han målrette bruker. Hvis du tror tonehøyde som det kan være vil installert eksternt du være i for en overraskelse når du lærer personen på slutten av remote install må godta og starte installasjonen av nøkkel logger.


Bare nylig Federal Trade Commission, en amerikansk District Court har utstedt en midlertidig restraining rekkefølge å stoppe salg av keylogger spyware. Ifølge den FTC-klage, et Florida-basert selskap kalt CyberSpy programvare, markedsføres og selges RemoteSpy keylogger spyware til klienter som ville deretter hemmelighet overvåker intetanende pleoples datamaskiner. FTC søker å permanent bar praksis og krever saksøkte å snu sine dårlig fått gevinster.Rettskjennelser stopper for salg av Spyware


Mens en nøkkel logger kan være nyttig i overvåkingen barn eller familier datamaskinen din med viten og samtykke til alle brukerne, er det ikke et effektivt redskap i en spanings-undersøkelse.


Men ikke gi opp håpet, er det perfekt juridisk og effektive måter å gjennomføre en Internett-undersøkelse med ut å laste ned eller installere og skadelig spion programvare. Faktisk trenger du ikke engang tilgang til mål-datamaskinen. Han kunne bruke en anonym e-postkonto fra et bibliotek eller en Cyber cafe, og du kan fortsatt avdekke alle aspekter av deres online utroskap. Finn hemmelige e-postkontoer, hemmelige personlig annonser, Myspace-sider. Selv medlemskap til porno nettsteder og Eskortetjenester kan bli avdekket, uten noensinne kommer innen tusen miles av mål-datamaskinen.


En privat etterforsker opplevd i online utroskap undersøkelser trenger bare fag navnet og email henvende for å finne ut alle opplysningene og enda mer. Denne type undersøkelse er helt lovlig, og i motsetning til en ulovlig wire trykk eller nøkkel logger bevis kan brukes i retten og evaluert av en dommer i å gjøre en varetekt avgjørelse. Bevis av ekstreme seksuell fetishes, medlemskap til swinger områder og eskorte tjenesten områder kan være overveldende bevis i retten. Bare å ha denne typen bevis kan brukes i å forhandle frem en bosetning dermed unngå bekostning av en rettssak.


Hvis du mistenker utroskap eller trenger bevis i en høring i varetekt kan du leie en Internett etterforsker. Husk å sjekke ut PI og se hvis de anses en ekspert i online utroskap undersøkelser. Pass på at de er anerkjent som en autoritet på feltet og vil ikke delta i ulovlige aktiviteter som kan få deg i trøbbel.

Thursday, April 26, 2012

Cell Phone Forensics å fange en juks ektefelle

Har du lagt merke til en endring din ektefelle mobiltelefon vaner det siste? De ønsker plutselig deres personvern og kreve at du holde seg borte fra sin mobiltelefon. De sjekke alltid e-post for å sikre at de får mobiltelefon regningen og du aldri se den. Kanskje din ektefelle går inn i et annet rom å ta visse kall, eller du kan ta dem sender tekstmeldinger på odde timer om natten. Hvis noen eller alle av disse symbolene finnes, er det en sjanse du har en juks ektefelle på hendene.


Det første som umiddelbart kommer til hjernen er i alle fall vanligvis spørsmålet, "Hvor jeg få hendene mine på at telefonen?" Stole på at det vil ikke være en lett oppgave, og hvis du får sjansen til å få det, kanskje du bare kommer opp tom levert. Hvis din ektefelle er juks, er at de ikke vil risikere å forlate noe i deres telefon som vil gi dem bort.


De ville fjerne alle deres samtale loggene og meldinger. De vil sannsynligvis bli kvitt alle bilder i telefonen, og noe annet de tror kan vekke mistanker. Så hva vil du gjøre nå som du har fått tom telefonen? Du har ingen bevis for noen kaller, ingen meldinger, ingenting...?


Din ektefelle har kanskje fjernet alle deres mobiltelefon-poster, men alt er ikke tapt. Som et spørsmål om faktum, med bruk av cellphone forensics, vil alle bli funnet. Du vil kunne se hvem har vært ringer din ektefelle, eller som har vært ringer dem, lese meldingene deres, og en hel masse mer.


Du kan sende sin mobiltelefon til en mobilnettet forensics lab, og de vil gjøre en fullstendig undersøkelse av telefonen og hente slettede poster fra den. Det kan ta opptil en hel uke (7 dager) å få resultatene, men det er vel verdt ventetiden. De er i stand til å gjenopprette slettede tekstmeldinger og slettede pics, gamle loggene for oppringer-ID, adressebokoppføringene og bare om noe annet som du kan lagre i en mobiltelefon. De vil sende deg en detaljert rapport over alle informasjonen de har funnet, og det er mye mer grundig enn alle cellen telefonregningen kunne være.


Ved hjelp av en mobiltelefon forensics ekspert, alle dager av lurer på hvem, hva, og når kan endelig kommet til en slutt. Du vil kunne gjenopprette slettede tekstmeldinger og til slutt finne ut om alle de hemmelige samtalene din ektefelle har hatt. Du vil også kunne gjenopprette slettede bilder og se hvem det er at de har vært skjulested.


Du fortjener å vite sannheten, og hvis du føler at din ektefelle skjuler hans eller hennes utroskap med sin mobiltelefon, en cellphone forensics ekspert kan sikkert hjelpe deg å finne. En ting er sikkert, du skal være sikker på å få beviset du trenger før du konfrontere din ektefelle.

Wednesday, April 25, 2012

Har du mistanke om din mann er sover med prostituerte?

Er du bekymret for at din ektemann eller kjæreste sover med prostituerte? Vanligvis er din første instinkter korrekt. Det gamle uttrykket om en kvinnes intuisjon er basert mer på faktum enn bare fiction. Utroskap kan ta mange former og skjemaer, men historisk vanskeligste form av utroskap å oppdage er når en mann er juks med prostituerte eller Eskortetjenester. Utroskap med prostituerte er vanligvis mer anonym og uten noen følelsesmessige bånd så en mann som sover med prostituerte vil forlate mindre ledetråder til hans ekteskapet.


Tidligere var den eneste måten en mann kunne finne en prostituert på en gaten hjørne, en brothel eller i hotellbaren. Men i dag fleste prostituerte finne sine kunder over Internett. Er det web, blogger, oppslagstavler og selv hele nettsamfunn dedikert til prostituerte som kaller seg "tilbydere" og deres klienter som kaller seg "amatører". De rangere hverandre og gi vurderinger som er basert på pris, renslighet, ærlighet og attraktivitet. De vil også blackball medlemmer for ting som uærlighet eller Kjønnssykdommer.


Det finnes også "adult dating" nettsteder som også imøtekomme til prostituerte. Noen ganger vil du også finne porno stjerner sine annonseringstjenester på disse voksen dating nettsteder. Hvis du mistenker at din ektemann eller kjæreste sover med prostituerte der er noe skritt du kan ta for å bekrefte eller spre om dine mistanker, men du bør gjøre noe. Det er ikke sunt å bo i tvil, mistro og mistenksomhet. Det er ikke bra for deg selv eller helse av ditt forhold. Mistanke og mistro vil rase bare forakt.


Farene fra disse områdene er ikke bare til ditt ekteskap. Familien kan utsettes for utpressing. Mange av disse organisert eskorte ringene vil utpressing deres klienter. Hvis klienten gjør uten lønn utpressing vil de sende bilder og videoer til familie, venner, naboer og kolleger. Forestill forlegenhet for å vandre på din plass for ansettelse og alle har sett bilder av din mann med en prostituert.


I dag med så mye utroskap kan som kommer på Internett en hytte industrien av private etterforskere har vokst opp som undersøke online aktivitet å avdekke utroskap eller andre upassende oppførsel. Du kan finne hemmelige dating tjeneste medlemskap, Finn hemmelige e-postadresser og Myspace-sider. Du kan også finne ut om de er medlemmer av eskorte tjenesten kommuner og porno cam områder.


Internett etterforskere kan selv finne ut hvis din mann har vært på besøk porno nettsteder.


Hvis du bestemmer deg for å leie en etterforsker se på dette bør du leie noen som har erfaring i online utroskap undersøkelser. Gjør et Google-søk på navnet på firmaet å se hvis de er anerkjent som en ekspert på feltet, og sørg for å sammenligne priser og snu ganger før de bestemmer seg som å leie. Hvis du mistenker at din mann er sover med prostituerte trenger du å finne ut sannheten.


Også prøve å finne en PI kan også håndtere bakgrunnen rapporter, aktiva sjekker og datamaskinen forensics., hvis saken escalates til en skilsmisse og forvaring fortsetter du kan samme tid, penger og forlegenhet Hvis du kan bo med samme PI.

Tuesday, April 24, 2012

Er din mann juks ved å ha Sex med Escorts?

Har du mistanke om en mann i livet er å ha sex med escorts? Det er svært få ting som en kvinne vil finne mer frastøtende enn ideen om mannen at hun elsker å ha Billige anonym sex med en eskorte i noen Jovial motel room. Det er en stor svik til tillit en bør ha i en relasjon. Det avslører din familie til sykdom, utpressing og utpressing, stoffer og mulig strafferettslig forfølgelse.


Det er noen grunnleggende tegn som bør øke dine mistanker av din mann juks med en eskorte.


1.Mangler tid.
2. Mangler penger.
3. Endre i seksuell vaner eller interesser.
4. Hemmelighetsfull oppførsel.


Mistanke er en ting, paranoia er en annen. Hva du trenger er poof! Men hvordan kan du få bevis til å avlaste hjertet mistenkelig? Sex med en prostituert er ofte anonym.Transaksjonene er vanligvis i kontanter.Du kan leie en PI å følge din mann rundt hele dagen, men som kan være svært dyrt. De fleste private etterforskere belaste $125 en time og opp for overvåking.


En fersk undersøkelse avslørt at opptil 85% av alle prostituerte intervjuet jobbet for Eskortetjenester, de fleste av disse Eskortetjenester har webområder å annonsere sin bedrift. Økningen av Internett-baserte Eskortetjenester er et relativt nytt fenomen som bare har vært rundt de siste 10 årene som Internett har vokst i bruk. År siden eskorte tjenesten ble annonsert av muntlig, henvisninger og noen diskret annonser i telefonlisten. I dag i konkurransedyktige verden av Internett kan markedsføring en enkelt eskorte tjenesten ha dusinvis, om ikke hundrevis av Internett-oppføringer. Web-sider, blogger, Myspace, kataloger, review sites. Med noen voksen-orientert vil datingtjenester imøtekomme til og fremme prostituerte og deres eskorte service.


Så i dag en mann ser for sex med en eskorte må ikke lenger enn hans computer. Han kan registrere seg for datingtjenester, opprette hemmelige e-postkontoer, hemmelige Myspace-sider, selv legge inn vurderinger på web communities dedikert til escorts og sine kunder. Hva som juks mann ikke vet er at alle hans online aktivitet kan spores og spores ved en online privat etterforsker for en brøkdel av hva det ville koste for å følge ham rundt for bare et par timer.


En privat etterforsker som er opplært i Internett-undersøkelser kan finne og identifisere hver og en av de hemmelige e-postkontoer og hemmelige personlige annonse medlemskap som bruker din mann til å møte og ha sex med escorts. Dette kan gjøres uten ulovlig hacking eller cracking eller laster ned noen nøkkelen loggers eller spy ware. Du kan til og spionere på hans aktivitet fra hans jobb-PC eller andre datamaskiner som er at du ikke har tilgang.


Sex med prostituerte, Internet porn addiction, hemmelige sosiale nettverk områder som nevner narkotikabruk, gambling, substance abuse and upassende foreninger er alle faktorer som kan bli tatt opp i en underordnet varetekt høring. Hvis du finner ut barnas far er involvert i disse typer frastøtende atferd og bestemmer til skilsmisse, dette bevis kan og bør bli sendt til retten for vurdering i belønner varetekt og visitation.


Hvis du har mistanker du bør, for sikkerheten til din familie, finne ut sannheten. Hvis du bestemmer deg for å leie en online etterforsker må du forskning etterforskeren og selskapet involvert for å se om de er anerkjent som ekspert i online utroskap undersøkelser.

Monday, April 23, 2012

Kjennetegner en juks ektefelle

Har du funnet deg avhør lojaliteten til din ektefelle? Er det en måte å fortelle Hvis partneren har kjennetegn av noen som ville jukse? Dessverre er det ingenting satt i stein; imidlertid har forholdet eksperter funnet folk som jukse pleier å ha visse personlighet egenskaper til felles.


Egenskaper skal se etter i en potensiell Juksemaker:


-Juks på alt


Dette er ikke begrenset til relasjoner. Dette er typen person som vil jukse når det gjelder å arbeide eller skolen. Noe de kan gjøre for å gjøre livet enklere på seg selv, og vises til har ingen respekt for andre.


-De har jukset tidligere


Dette er en blatant tegn på at du er med en potensiell Juksemaker. Hvis du vet om siste ektefeller, og du vet at noen av deres relasjoner endte på mindre enn fantastisk vilkår enn du kan kritt dette som en person som kan potensielt bryte ditt hjerte.


-"Vi er bare venner"


Hvis din ektefelle har mange "venner" av motsatt kjønn enn vil du være klar over hva slags forhold de virkelig har. Dette kan fly helt under radaren Hvis du ikke er oppmerksom på at venner er noen ganger mer enn venner.


-En flørte


Hvis du finner personen elsker avhør din å flørte enn holde vakt. Dette er en typisk for en juksemaker. Nå misforstå ikke, vi alle liker å flørte litt, men du vil legge merke til at en person som er utsatt for juks vil ofte gå litt lenger enn en søt kommentar eller en passiv skulder-touch.


-Henger ut på barer og klubber


Selv om barer og klubber er en innstilling for folk å komme seg ut, kan du slappe av og ha en god tid, det er også den underliggende grunnen til å gå på en bar. Yup, gjettet du det, å få plukket opp. Nå, ikke alle har som mentalitet, men jeg kan fortelle deg fra første hånd oppleve at det er der ute – mye. Være klar over hvor din ektefelle går når de ikke er med deg. Er de på en venner house hengende ut og slappe av, eller er de i baren uten du? Fristelsen til å jukse, er det, og mennesker har en tendens til å handle og deretter rettferdiggjøre hva de gjorde etter.


-Gjorde sine foreldre jukse?


Noen ganger juks kjører i familien. Hvis du tror at ektefellen din er utro kan du ta en titt på deres foreldre. Hadde de har et godt forhold eller var de ulykkelig og eller til slutt skilt.


-Kjærlighet, spenning


Hvis du er med noen som elsker en god tid, kan dette potensielt være en person som vil lure på deg. Hvis ditt forhold som ikke synes å være måle kan de prøve og finne en viss spenning et annet sted. Dette kan være i form av juks.


Ingen skal ha alle disse egenskapene; Likevel, det er godt å være klar over dem. Holde bevisste på hva partnerne opp til, og husk at prøver å fange en juks ektefelle aldri er flott, men hvis de er faktisk juks – 1 av disse egenskapene kan være hvordan kan du finne det.

Sunday, April 22, 2012

Utroskap-Epidemic� er god kvinner forårsaker sine menn å jukse?

Bortkomne ektemenn. Seng-hoppende kjærester. Brutt tillit. Å bli fanget. Prøver ikke å få fanget.


Hva forårsaker denne hanky-panky? Og hvem er hovedsakelig skylden for dagens utbruddet av juks? Er det philandering menn? De andre kvinnene? ELLER koner og kjærester som unknowingly tvinge sine mates å jukse?


I dagens soverom Annal er det ikke akkurat det du kanskje tror. Selv den nylig mye å snakke om filmen Sex og byen brakt til lys ny innsikt i hvordan noen kvinner unknowingly setter sine menn opp for å jukse. Ennå en lurer på hvorfor de samme intetanende kvinnene er ødelagt og "sint som faen" når de finner at deres mann har vært til sengs med andre kvinner.


Men juks synes å skje naturlig når en uninterested gal ikke gi hennes mann nok seksuell tilfredshet? Nøyaktig hvilke endringer i relasjonen og soverom, å gjøre ting fra bryllupsreise lykke til å høre som fryktede "ikke i kveld, jeg har hodepine" mantra?


Sannheten er, når utroskap oppstår det er nok skylden på begge sider av sengen. En kvinne som er lunken under ark, eller downright disinterested og avvisende, kan ikke benekte at mye av hennes soverom atferd kan kjøre en ellers kjærlig mann inn i en annen armer. Kanskje til og med permanent!


Våkne jenter! Se hva som begynner juks prosessen.


Først av alt, forstår de fleste menn virkelig ikke mye om kvinner i sine senger. Intervjuer over hele landet har avdekket at mange kvinner er seksuelt ikke oppfylt, frustrert og forvirret... ikke av menn, men av deres egen mangel på forståelse om sine egne legemer.


Dessverre, de fleste av oss har lært om sex i 7nde klasse garderoben fra våre beste venner, eller, selvfølgelig, i disse sex ed klasser der voksne fylt oss med frykt er at å ha sex enten førte til å få en baby eller får en sykdom. Meldingen uansett: du bare var ikke ment for å gjøre det!


Vi var aldri lært mye om intricacies av vår egen kropp. Vi var aldri lært om å finne glede eller seksuell tilfredshet. Det var absolutt ikke snakk om riktig kroppsdeler. Gutter, vi har lært, hadde penises og jenter som hadde vaginas. Som om det var slutten av det. Forutsetningen var at vi skulle finne ut når vi var gift eller på minst i en engasjert forholdet. Vel, dessverre nok, mange kvinner aldri finne "" ut av det. Og som et resultat av dette, mange er glipp av underverkene av stor sex, og kan utilsiktet forårsake mye av seksuell misnøye og mann/kvinne kommunikasjons-problemer som skjer der ute.


Denne mangel på forståelse av sine legemer har ført mange kvinner til å short-changing seg selv i seksuell avdelingen. Mens kvinner utgangspunktet kan ha vært villig til sex-partnere med sine Maker, hvis de ikke vet hvordan å oppnå sine egne tilfredshet, mye mindre forklare deres behov til deres partner, sluttresultatet kan være en glade mann (som faller blissfully sovnet rett etterpå) og en mindre enn smilende (og disillusioned) kvinne.


Dessverre, som Meg Ryan så aptly viste oss år siden i når Harry møtte Sally, en god kvinne kan falske hennes tilfredshet godt nok til å forlate noe menneske som tenker han er en stud og å tro at hun vil bli begeistret for en gjenta ytelse--når faktisk mange kvinner bare kan ikke vente på lovemaking å være.


Disse kvinnene naturlig trekker bort fra sine menn. Som ønsker kveld etter kveld av skuffelse og play-acting? Og om skuffelse er subtile eller åpenbare, merke menn. Og deretter de trekke unna sine kvinner.


Selvfølgelig for kvinner som brukes av sex som et middel til å fange en mann, og deretter en gang hekta, slå kaldt i avdelingen sex, de bare har selv å klandre hvis deres menn slutte å være interessert og ende opp med å komme hjem sent ofte mer og mer, sannsynligvis finne komfort andre steder.


Men vi må spørre: er menn i det hele tatt ansvarlig på dette komplekse problemet?


Her er noen interessante punkter:


* Den største menn galt er å anta at de forstår kvinner. Sannheten er, selv om en mann har en fabelaktig seksuelt forhold med en gal, neste kan være så veldig annerledes at alle spill er av som hennes behov for enda eksternt blir det samme.


* Forskjellene mellom kvinner er enorm. Og antar at de er alle like kan være kiss of death--selv for en velmenende fyren som har Putt litt tid i å studere fairer-sex.


* Både menn og kvinner trenger en re-opplæring om sex, og bør bruke tid til å lære om hverandres anatomi, ønsker, fantasier, opplevelser og intricacies av hva som gjør hver av oss tick.


* Porno nettsteder og sex films (som er det meste skrevet og regissert av menn) ikke utdanne noen nøyaktig. De er grunnlaget for noen av våre største og mest skadelige sex myter.


* Forskning viser at gutta tror om sex på noen måte om hver 52 sekunder. Kvinner gjøre det om en gang om dagen. En annen forskjell mellom kjønn!


* Menn vil føle validerte som menn, og sex hjelper dem med å gjøre det. Kvinner ønsker å føle seg elsket og nødvendig og høyt. Og--overraskelse! --lovemaking hjelper dem føler at.


* Når ting kommer ut av klask i soverommet, søl det definitivt over inn i resten av relasjonen.


* Ikke alle par må en sex terapeut. Men hver mann og kvinne må ta skritt mot bedre forståelse om det motsatte kjønnet og seg selv.


* Før kvinner gjør en bedre jobb med å forstå kroppen sin egen kommunikasjon deres behov til sine elskere, og omfavne det faktum at sex er en fantastisk gave som vi som mennesker er velsignet med-- og ikke en chore--vårt soverom problemer vil bare fortsette. Og så vil juks, skilsmisse og heartache.

Saturday, April 21, 2012

10 Tegn på en juks ektefelle: kan ditt forhold sist?

Hvis du mistenker at din mann eller kone bedrar, er du i minst følelsen veldig sint nå. Og det ville ikke være overraskende om den mer trodde for deres vesen med noen andre gjør du føler følelsesmessig ødelagt.


Hvordan vet du om din ektefelle bedrar faktisk på du? Selvfølgelig, du kan ikke bare spør dem peker blank om de er: gjør så vil trolig gjøre dem føler svært defensiv, uansett hva sannheten er. Og selv om spurte, din ektefelle kan bare fortsette å lyve (Hvis de er faktisk bedrager opp på du) med mindre du presentere noen ubestridelig bevis som noe som faktisk skjer.


Så, for å kaste noe lys på situasjonen, her er 10 tegn på en juks ektefelle:


1. Deres oppmerksomhet synes å drive bort fra du under samtaler:


Ektefeller som er juks har god grunn til prosjektet deres fokus et sted fra der du er sammen: de tenker om noen andre! Selvfølgelig, hvis din ektefelle oppmerksomhet driver bort under samtalen nå og igjen, er det ikke grunn til bekymring. Men hvis du finner de er mentalt ubesatt mye av tiden det siste, du trenger bare å sette seg opp og betale oppmerksomhet.


2. De unngå gir deg øyekontakt:


En juks ektefelle er en skyldig ektefelle. Uansett hvordan de rettferdiggjøre sine måter til seg selv, garanterer jeg at hvis din mann eller kone bedrar - de føler seg skyldig om det. Og skyldig folk liker ikke å gi øyekontakt, fordi de er redd for å bli funnet!


3. Det er en brå endring i utgifter vaner:


Ektefeller at jukse måtte finne en måte å finansiere dobbel-livet. Hvis din ektefelle alltid synes å være lite penger uforklarlig årsaker, kan du se.


4. Din ektefelle klær bære uvanlig lukt:


Bruke tid med en annen lover betyr å ha erfaringer fra deg. Lukter av restauranter, barer, bowling smugene - pleier uansett hvor de oppfyller - å samle opp på deres klær.


5. Du finne unexplained kvitteringer legging rundt:


Dette bånd på med # 3: Hvis din ektefelle bedrar opp på du, de er sannsynlig lommepenger venstre og høyre. Mystisk mottak kan fungere som en papiret Stien til deres skyldig gjerninger.


6. De ofte på røret, eller Avslutt en samtale når du kommer inn i rommet:


Ektefeller som cheat må kommunisere med sine nye elskere. Hvis din ektefelle ofte opptrer oddly når du komme over ham eller henne under en telefonsamtale, være mistenksom.


7. De eier mer enn én mobiltelefon:


Disse dager, er det ikke uvanlig å eie mer enn en mobiltelefon. Likevel, hvis din ektefelle eier mer enn én, spør dem casually hvorfor de trenger to. Deretter, analysere svaret å se om det høres sannferdig.


8. Din ektefelle ønsker plutselig sex oftere eller mer sjelden enn før:


Personer som er juks kan ønske sex oftere eller mer sjelden enn de pleide å. Ta hensyn til plutselige endringer i sin seksuelle atferd mot deg.


9. De er særlig irritabel, eller ønsker å starte en kamp:


Hvis du vil gjenta, en juks ektefelle er en skyldig ektefelle (se # 2). Din ektefelle, kan hvis de er juks, ubevisst starte kamper med deg for å "Blokkjuster" deres juks atferd ved å gjøre som du kommer over som en ubehagelig eller ubehagelig person. Lyder merkelig, men det skjer.


10. Din ektefelle endres plutselig deres smak i musikk eller klær:


Hvis din ektefelle er juks, er de koblet til en rørledning av nye ideer og konsepter om livet fra deres nye lover. Det betyr at musikk, mote, bøker - alt mulig. Se etter tegn på de endrer sine eldgamle vaner i disse områdene.


Hvis du mistenker at din ektefelle er juks, er du sannsynligvis i mye smerte. Enten du er følelsen sinne eller tristhet, er begge tegn som du føler deg utrolig vondt. Det kan være vanskelig å forestille seg ditt forhold utvinne fra denne type av et slag. Men det finnes måter å engasjere seg din ektefelle i en ærlig dialog om hans eller hennes handlinger og deretter gå videre til å løse ditt forhold (Hvis det er hva du velger å gjøre). Spør om hjelp fra de som har vært i din situasjon og gjort ting rett på nytt.

Friday, April 20, 2012

Hvorfor kan ikke jeg stoler på min ektefelle: 5 tegn som de er juks

Personen vi gifte seg er ment for å være den vi stoler mest i verden. Tross alt, ikke vårt ekteskap vows inkluderte en linje eller to om tillit og trofasthet? Så, når du befinner deg i en posisjon der du ikke helt stoler din ektefelle, det kan være disconcerting å si mildt.


Når vi står overfor tap av tillit fra noen vi elsker, kan det være vanskelig å sette vår finger på nøyaktig hvorfor vi ikke lenger stole på dem. Det kan være noe om hvordan de fungerer. Hva de sier - eller si ikke. Uansett hvordan vi kommer til realisering at vi ikke lenger stoler på våre ektefelle, kan det være en svært smertefullt realisering, faktisk. Det fører til tanker av verste natur, som lurer på om han eller hun kan være juks. Ville det ikke være fint å vite sannheten? Bare ved å vite sannheten vil vi være i stand til å gjøre noe med det.


Hvis du spør deg selv: "Hvorfor kan ikke jeg stoler min ektefelle?", her er 5 tegn på at de kan være juks:


1. Deres tidsplan synes å inkludere manglende tid:


Begrepet "mangler tid" har blitt populært med moderne tales of UFO-bortføring. Men det kan brukes i en mye mer dagligdagse måte å vårt daglige liv. Det vil si at når våre ektefelle forteller om sine dag eller uke til oss men noe forlater ut store blokker med tid. Kanskje de helt hoppe ikke noe, men de kan sortere av glans over viktige deler. Denne typen atferd, kan hvis hyppig, bety at de dekker opp noe som skjer bak ryggen.


2. De kommer hjem med merkelige dufter på sine klær:


Hvis du har lagt merke til at din ektefelle lukter annerledes det siste, kan du ha først chalked det opp til kanskje de hadde en ny medarbeider med sterk parfyme eller Köln. Eller kanskje de plutselig har befriended en røyker et sted på veien. Eller muligens de ofte kommer hjem smelling som en italiensk restaurant (du vet du lukt), men du kan ikke huske å ha noen fettuccine det siste. Selvfølgelig, kan tilstedeværelse av en ny lukt på din ektefelle bare være et tegn på noe som er helt godartet. Eller det kan bety at noe som skjer rett under nesa.


3. De ser ikke du i øyet når de sier de elsker deg:


Hvis din ektefelle synes å være å gi deg mindre øyekontakt det siste, som kan være et tegn på at noe skjer. Øyekontakt er en subtil, men viktig del av menneskelig kommunikasjon. Å slå vekk fra øyekontakt bare litt for tidlig kan være et tegn på at din ektefelle skjuler noe i hans eller hennes hjerte som de ikke vil du skal se. Neste gang du er med din ektefelle, se på hans eller hennes øyne for bare en ekstra andre eller to som er lengre enn du vanligvis gjør, og se hvordan de reagerer.


4. De rote deres ord når du spør hvor de har vært:


Selvfølgelig, ingen liker å bli kontrollert på hver noen minutter eller timer: vi alle trenger vår private øyeblikk. Likevel, når du spør din ektefelle om dagen, du ville forvente ham eller henne til å være ganske åpen i besvare det spørsmålet. Hvis din ektefelle er konsekvent tight-lipped på dette punktet, kan det være grunn til bekymring.


5. De starte lovemaking i uregelmessig mønstre:


De fleste par som har vært gift i noen tid - for bedre eller verre - falle i en ganske vanlig mønster av lovemaking. Hvis ditt forhold hadde nådd det punktet, men nå kan du finne din ektefelle som ønsker å elske mye mindre eller mye oftere uten tilsynelatende grunn - som kan være et tegn på at noe som skjer.


Ikke å kunne stole på din ektefelle kan være foruroligende. Hva er verre er til å mistenke at de kan være juks. Hvis din ektefelle har ett eller flere av disse skiltene de er juks, er det tid til å komme til å jobbe i innfesting ditt forhold.

Thursday, April 19, 2012

Årsaker til ekteskapelig saker: 5 årsaker

Hvis du har nettopp funnet at din ektefelle har blitt bedrager opp på du, er det sannsynlig at du er på utkikk etter svar. Følelser av vondt, sinne og tristhet selv frykt for fremtiden kan følge med å finne ut om en ektefelle utroskap. Du kan spørre deg selv: "Hvordan kunne han eller hun gjøre dette for meg?"


De spesifikke årsakene til ekteskapelig saker område så langt og bredt som gjør folk som begår dem. Selvfølgelig, virkelige grunner for har affære ofte har å gjøre med hvordan juks ektefelle føler om ham eller henne selv: de kan være ute etter forsikre deg om at de er fremdeles attraktiv og ønskelig. Men sammen med denne generelt trenger for spenning eller forsikring er sammensatt av følelser de føler om deres ektefelle (du, i dette tilfellet). Ofte, føler juks ektefeller misfornøyd med deres ekteskap.


Her er 5 av de vanligste årsakene til ekteskapelig saker:


1. Du har blitt tatt relasjonen gitt det siste


Hvis du har brukt måneder eller år før saken begynte i stor grad tar din ektefelle for gitt, som kan være en av årsakene til saken. Selvfølgelig, du ville trolig ikke har gjort det til din på formål - få mennesker gjør. Heller, vi tar noen for gitt når vi anta at de vil alltid være det for oss. Denne holdning til din ektefelle kan manifestere i å ikke være høflig, å være godt selskap, eller bruke nok kvalitetstid med ham eller henne.


2. Du behandle ham eller henne med en mangel på respekt og anerkjennelse


Hvis din ektefelle er en hyggelig person som alltid synes å være gjøre ting for alle andre, men i stor grad neglecting sine behov, kan du ha gått ned i et mønster for å behandle ham eller henne med en mangel på respekt og anerkjennelse. Alle, uansett hvordan å gi eller kjærlig, trenger å føle at deres gode gjerninger ikke går ubemerket.


3. Du har la deg gå fysisk


Hvis du har blitt gav deg selv gå over de siste årene i ditt fysiske utseende, som kan være en av årsakene til din ektefelle affære. Etter et par har vært sammen lenge, er det enkelt for dem å bruke færre tid fokusere på deres ser ut. Dette er uheldig, fordi alle foretrekker mer attraktivt over mindre attraktive i en kompis noen dag.


4. Du har blitt forutsigbar


De fleste ekteskap falle i forutsigbar mønstre. Par engasjerer seg i de samme aktivitetene mest netter og helger. Ser det samme show for TV eller kabel. Spise på de samme restaurantene. Dette mønsteret kan bruke enkeltpersoner, også. Å være forutsigbar er en av trinn på banen for å bli kjedelig. Hvis din ektefelle gikk gjennom en tid der de følte de trengte mer spenning i sitt liv, men kunne ikke finne noe med deg, kan de har søkt spenningen andre steder.


5. Du mangler nye hobbyer og interesser


Som de sier, er interessert folk interessant. Hvis du har beholdt selv opptatt i din ekteskap med hobbyer og andre interesser, vil du sannsynligvis forble en veldig interessant person. Hvis ikke, kan du ha mistet en bit av den gleden av livet som var attraktive for din ektefelle tidligere i ditt forhold.


Tror du at ingen av disse er "gode" grunner for en affære? Jeg vil være enig med deg 100%. Husk, det er ingen "god unnskyldninger" for å ha en affære - men det er grunner. Og noen ganger sannheten er ikke pen. Men, væpnet med sannheten, kan du sette deg i en mye bedre posisjon til å reparere ditt forhold etter saken.

Wednesday, April 18, 2012

Når du skal la en juks ektefelle: 5 tegn

Ektefeller som cheat kanneavreise en kjølvannet av smerte og emosjonelle ødeleggelse bak seg. Å være bedro kan føle forferdelig, og når det skjer i et ekteskap kan det føles enda verre. Og når du er bedro, den bringer opp en masse spørsmål om din fremtid. For eksempel: Hva bør du gjøre med situasjonen? Burde du konfrontere din ektefelle om det? Bør du la ham eller henne?


Disse er vanlige spørsmål for folk i din situasjon. Hvis du er sikker på at din ektefelle bedrar opp på du, jeg har satt sammen noen retningslinjer for å finne ut hva de skal gjøre. Her er 5 tegn for når å forlate en juks ektefelle:


1. De gjøre ingen innsats for å skjule deres juks


Hvis din ektefelle vet at du vet noe alvorlig som skjer bak ryggen, men gjør ingenting for å rette sine måter, er dette et klart tegn på at din ektefelle på noen nivå ikke respekterer du nok. Faktisk, hvis din ektefelle knapt fungerer ved å prøve å dekke hans eller hennes spor angående deres juks, er det tid for deg å starte umiddelbart planer om å avslutte din ekteskap. Om din ektefelle prøver å gi deg en slags vridd signalet som de er misfornøyd, eller om de bare har ingen respekt for dine følelser eller verdighet, uansett hva det er på tide å si farvel til ekteskapet.


2. De har jukset på deg med mer enn én person


Det kan være at din ektefelle har nylig kommet til deg å innrømme at de har blitt juks. Eller kanskje du har fanget dem med en annen lover, direkte eller gjennom bevis har du funnet. Uansett, du er nå trolig prøver å Vurder ulike alternativer. Her er en ting som bør påvirke du i retning av en skilsmisse: Hvis du finner at din ektefelle har jukset på deg med mer enn én person. Med andre ord, hvis dette er den andre, tredjepart eller mer tid de har blitt tatt i juks, du har en kronisk situasjonen skjer det er ikke sannsynlig å reparere seg selv, uansett hvordan beklager din ektefelle kan synes å handle akkurat nå.


3. Du finner at de har jukset på hver person som de har vært med


Lignende til # 2 ovenfor, hvis du har funnet ut at ektefellen er en "juks gjenta lovbryteren" med de fleste eller alle andre personene de har vært med, som er et tegn på at du må ta alvorlig trinn mot avslutning av ditt forhold. Folk som fortsetter å jukse på stoler dem mest har alvorlige problemer som ikke vil sannsynlig være løst gjennom én eller to økter i rådgiving.


4. Du finner at de ikke hadde sikker sex


Ektefeller som jukse bør i det minste har tilstedeværelsen av tankene og omsorg for sine ektemann eller kone at de bære beskyttelse eller gjøre sine andre lover slitasje beskyttelse når de er med en annen person. Tross alt, med de mange sykdommer som er utbredt i verden kan dag, bruker beskyttelse bety forskjellen mellom liv og død. Hvis din ektefelle har hoppet over denne minimale høflighet, bør du vurdere å få slutt på forholdet.


5. De viser ingen anger når fanget


Hvis du har tatt din ektefelle juks, direkte eller indirekte, de burde ha umiddelbart begynt overstrømmende apologizing til du og prøvde å gjøre det opp til deg på noen måte de kan. Hvis de ikke gjorde det, bør du ta det som et tegn på at de er i utgangspunktet ber om du å la dem gå eller la dem være. Eller i det minste, det er et tegn på at ditt forhold er på et veldig usunn sted.


På den annen side, hvis du har funnet at din ektefelle har blitt bedrager opp på deg det siste, men de ikke har begått noen av brudd på din verdighet som er nevnt ovenfor, kan det være verdt å gi dem en ny sjanse. Til slutt, bare vet du det rette svaret. Hvis du bestemmer deg for å prøve å reparere ditt forhold, må du arm med kunnskapen du trenger å lykkes.

Tuesday, April 17, 2012

Utroskap i relasjoner: hva å gjøre hvis i tilfelle av en affære

Hvis ditt forhold nylig har LED en utroskap, enten av deg eller din ektefelle/partner, er du nå står overfor mange spørsmål – og sannsynlig også mye smerte. Det er fordi, enten du er bedratt eller den blir bedro, utroskap i relasjoner er et tegn på at forholdet står overfor noen alvorlige problemer.


En dag snart, ha både du og partneren din å møte problemene i ditt forhold. Det er ikke sunt eller tilrådelig å fortsette en affære for en lengre periode. Her er hva de skal gjøre i tilfelle av en affære i ditt forhold:


1. Før du konfrontere din ektefelle eller partner, komme i kontakt med dine egne tanker og følelser første:


Hvis du eller din partner har en affære, vil dette faktum utvilsomt ha en sterk innvirkning på hvordan du viser ditt hele forhold. En affære er et tegn på at det er noe veldig alvorlig skjer under overflaten av ting. Enten du vil innrømme det eller ikke, er du kommer til å trenge å starte helbredende prosess ved å fokusere intently på hva det er du personlig går gjennom. Hvis du er en utro, er du sannsynligvis gå gjennom noen skyld om hva du gjør. Hvis du er den som bedro, føler du sannsynligvis en masse vrede og harme, eller selv sorg. Uansett, det første skrittet ut av dette er å komme til ærlig betingelsene med deg selv: Spør hjertet ditt hva du virkelig føler og deretter lytte intently til svaret.


2. Bestemme hvor "dypt" du er i det:


Neste, gjøre en liten bit av faktisk finne. Bestemme hvor lenge saken har pågått. Har det vært flere affære? Hvor alvorlig er følelser for andre lover? I tillegg til affære, hva andre deler av livet er du og din ektefelle lyver til hverandre om? Til slutt, rate av situasjonen i hvor ille ting er: med 1 som "vi kan komme gjennom dette med litt innsats" og 10 å være "vårt forhold er forbi den ikke verst."


3. Bestemme hvor mye du vil reparere ditt forhold:


Nå som du har virkelig komme til vilkårene med hvor ting er, er det tid til å spørre deg selv hva du skal gjøre med det. Er ditt forhold verdt lagring? Har du fortsatt love for partneren din eller ektefelle som du hadde da ting var på sitt beste - og før saken startet? Du trenger å møte vanskelig spørsmål om hvor du neste trinn vil føre. Dette vil utgangspunktet koker ned til to valg: mot en herlig, kjærlig og klarerer Réunion med din partner eller mot en breakup. Selv om du er forvirret nå om hva de skal gjøre, kan jo raskere du bestemme hvor ting går jo enklere din neste skritt vil være å ta.


4. Har en heart-to-heart med partneren din:


Det er tid nå til å ha "snakke" med ektefelle eller partner. Med mindre du frykter at de vil bli voldelig eller suicidale på omtale av saken (da bør du søke profesjonell hjelp først), er det har til slutt til alle fordel at du møte ham eller henne direkte om situasjonen. Bare ved å åpne til hverandre kan du virkelig bringe sannheten til lys og komme videre med healing deres hjerter.


5. Forplikte seg til å forbedre ditt forhold:


Hvis du velger å bevege seg mot forsoning med din partner eller ektefelle (se # 3), må du utføre på en dyp nivå til å forbedre ditt forhold. Dette betyr å ta trinnene for å gjøre ting igjen til høyre. Utdanne deg på teknikker, tips og verktøy som kan hjelpe deg å ta alle trinnene høyre tilbake mot kjærlighet.


Utroskap i relasjoner kan være nok til å drepe kjærlighet og stoler på at medlemmer av et par føler for hverandre. Gjøre begge du en tjeneste og gjøre vårt ytterste for mulig å gjøre ting bedre igjen.

Monday, April 16, 2012

Extramarital affære FAQ

På en gitt dag, er tusenvis av mennesker over hele verden involvert i en extramarital affære. Faktisk kan finne at høyre nå din egen forholdet er i en affære. Eller kanskje en av dere vurderer har en affære.


Til personen som har en affære eller vurderer en, kan ideen om en affære på første høres ut som et spennende alternativ til virksomhet som vanlig i det som har blitt en uneventful ekteskap. Tross alt, kan muligheten til å være med noen helt nye og spennende være vanskelig å gi deg, spesielt hvis du ikke er fornøyd med ditt gjeldende forhold.


For å svare på noen vanlige spørsmål om saker, er her en extramarital affære FAQ:


Q1: Er det ulovlig å har en affære, hvis du er gift?


Svar: i de fleste deler av den vestlige verden, du faktisk kan ikke gå i fengsel eller bli bøtelagt for juks på din ektefelle. Likevel, har en affære kan ha alvorlige konsekvenser for juridiske og personlige for deg. For eksempel, mange steder kan å ha hatt en affære som fører til en skilsmisse føre til et kraftig redusert sett med rettigheter for den som gjorde juks. Med andre ord: Hvis du jukse, du har ikke mye av en ben å stå på når det gjelder advokatene kjemper det for å se hvem som får hvilke gjenstander. Poenget er, ved å bli fanget juks du gi opp mange av de juridiske rettighetene ved en skilsmisse.


Q2: Er det trygt å har en affære?


Svar: har en affære kan vanligvis være en sikker ting-hvis du ikke blir fanget, og hvis du øve sikker sex, det vil si. Men kan Hvis du ikke praksis sikker sex, eller hvis du blir fanget juks, saken være alt annet enn trygg. Av har en affære åpner du definitivt deg opp til noen alvorlig risiko. Disse risikoene omfatter: å spre av seksuelle sykdommer til deg selv eller din ektefelle, vender raseri av en sjalu lover (Tenk "Fatal attraksjon") eller håndtere vrede av en jilted ektefelle. Selvfølgelig, blir fanget juks kan også føre til skilsmisse, noe som kan resultere i tap av companionship av din ektefelle, tap av mange av din materielle eiendelene og selv tap av retten til å leve med barna. Au – ikke høres så trygt nå, er det?


Q3: Hvordan kan jeg stoppe min affære?


Sv.: Hvis du har en affære, må du starte ved å bestemme seg hva det er du virkelig ønsker ut av livet. Vil du at din ektefelle, lover eller ingen av delene? Tross alt, kan saken være spennende til tider. Eller kanskje for deg, bare tenke på hva du gjør for å din ektefelle er rive du apart inni. Uansett, du vet at du ikke kan opprettholde din affære evig. Jo raskere du innse fakta og bestemme hva ditt neste skritt bør være, blir bedre for alle som er involvert.


Spm. 4: Hva gjør jeg hvis min ektefelle har en affære?


A: før eller senere, vil du måtte møte din ektefelle om saken. Men før du gjør dette, tror hardt om du hvordan ting å ende opp. Vil du bo med din ektefelle eller ringe den avsluttes? Bestemme hvilken vei du at ting skal gå før du tar opp saken. Et annet tips: Når du konfrontere din ektefelle, ta med deg noen irrefutable bevis har du funnet som beviser saken. Ellers, hvis du bare anklage dem av har en affære uten bevis, de vil sannsynligvis prøve å benekte det, som selvsagt vil være å legge fornærmelse til skade for dere begge.


K5: Hvordan kan jeg holde meg selv eller min ektefelle fra har en affære?


Sv.: Hvis din ektefelle har en vandrende øye, eller hvis du tror de har sine severdigheter satt på å ha en affære med noen andre, er den beste rette for å gjøre deg selv midten av deres verden igjen. Du trenger i utgangspunktet sette deg der, så det er ingen plass til noen andre. Dette gjør du i en selvsikker men kjærlig måte. Også taktfull: Hvis din ektefelle trekker tilbake ved tegn til din som ønsker å bruke mer tid med dem, kan det være et tegn på at de ikke er glad i relasjonen.


Hvis du eller din ektefelle er for tiden involvert i en affære eller vurderer en, betyr det åpenbart at ditt forhold er i trøbbel. Mens en affære kan synes å være en praktisk kortsiktig løsning på problemene, er den smarteste innsatsen å finne måter å reparere din ekteskap og komme tilbake i et kjærlig forhold på nytt.

Sunday, April 15, 2012

Social Networking Sites - åpen dør For Extramarital forhold

Sosiale nettverk nettsteder er aldri så populært blant unge og gamle folkemengder i disse dager, og de er også en yngleplass for et extramarital forhold. Alle har en MySpace-side og en Facebook-veggen, og det finnes en rekke andre sosiale nettverk nettsteder der ute på Internett. Ja, det er greit å være selskapelig til en viss grad, men det kan raskt slå inn i en utro situasjon.


Når du først møtte din ektefelle de hadde en MySpace-side, og du kan ha møtt dem gjennom at svært medium. Du aldri satt noen trodde i det, men ikke du tror det er mulig for dem å 'møter' noen igjen? Selv om dere kom sammen gjennom den gamle skole metoden av dating, du vet, normal ansikt til ansikt, vi bare skjedd å bump inn i hverandre, og snakket type ting, kan sosiale nettverk fortsatt være en fare for at ekteskapet.


Du følte at det var greit for din ektefelle å holde sine sosiale nettverk profiler, selvfølgelig, fordi du har din egen. Men hva om du ikke vet om en eller to din ektefelle kan ha opprettet? Juks ektefeller har vært kjent for å gjøre at svært ting, og det er virkelig ingen måte å fortelle bare ved normal spekulasjon.


Sosiale nettverk nettsteder begrense ikke hvor mange kontoer som du har, alt du trenger er en gyldig e-postadresse. Det er virkelig lett å møte mennesker, selv i ditt eget område, og "Legg til" dem som venner. Noen mennesker gå til steder som MySpace å bare ha moro og chatte med andre personer som har like interesser. Men, det er mange av singler som henger ut på steder som det, og de er på jakt etter en dato. Sosiale nettverk nettsteder har blitt litt av et problem for gifte par på grunn av dette, og denne harmløs profilen kan føre til et extramarital forhold.


Selv om det ikke er vanligvis tilsiktet, pleier menn og kvinner å få en spennende ut til å møte nye mennesker som er interessert i dem. De setter pris på smiger, og avhengig av forhold av deres ekteskap, kan det føre dem til å falle mye vanskeligere. Nå, det er de som bruker sosiale nettverk som et middel til faktisk å møte folk til å jukse, og hvis du har noen grunn til bekymring at din ektefelle kan være en av dem, bør du definitivt se nærmere på den.


Har du frykter at din ektefelle kan ha et extramarital forhold, trenger du hjelp fra en ekspert privat etterforsker. De vil være i stand til å finne hvor din ektefelle har profiler, og hvis de faktisk bruker sosiale nettverk til å jukse. Kontroller at du leie en PI som oppleves i utroskap undersøkelser slik de vil være i stand til å gi de mest nøyaktige resultatene, og de vil dekke alle baser, slik at alle dine bekymringer er adressert. Ikke bare det, men de vil gjøre det diskret, slik at din ektefelle vil aldri vite at de er å bli undersøkt. Og når som helst du har en juksemaker på hendene, du vil være sikker på at ikke tipse dem. Så hvis det er noe å bli avdekket, ville en dating tjeneste etterforskning være din veien å gå.

Saturday, April 14, 2012

Tegn din ektefelle har et Extramarital forhold

Det kan være den verste følelsen i verden for å finne at din ektefelle har et extramarital forhold, og noen ganger du vet aldri. Det er en følelsen i tarmen som forteller deg at noe er galt, du har minst så mye, men det er noen andre tegn om dine mistanker kan være sant?


Det er mange tegn på at du bør være ute etter i din ektefelle Hvis du mistenker at et extramarital forhold brewing, eller enda skjer rett under nesa. Det er alltid de klassiske tegnene som nye unnskyldninger å bo borte fra hjemmet lengre som lengre arbeidstimer eller overraskelse møter og rare telefonsamtaler av deres mobiltelefon sent om kvelden er stadig feil nummer. Men hva med mindre kjente tegnene på egensindig ektefeller?


Se deres øyne - de fleste ektefeller vil lyve om hvor de har vært, eller hvem de har vært snakket til hvis de er involvert i en extramarital forhold. Mange eksperter kan du nesten helt sikkert fortelle en løgn av retningen for øynene. Hvis du spør din ektefelle et spørsmål, og deres øyne flytte opp og til venstre, eller bare rett til venstre, er de sannsynligvis lyve for deg. Det er et tegn på visuelle eller auditory konstruksjon, noe som betyr at din ektefelle prøver å gjøre opp en historie å fortelle.


Daglig atferdsdata endringer - folk flest er sedvanlig, ikke i form av å ha en masse vaner og slikt, men betyr at deres daglige liv følger en slags rutine. En juks ektefelle vil ofte avvike fra sine rutiner, en mye tid å være helt sporadisk og tilsynelatende unorganized. Dette er et tegn på et extramarital forhold som ofte blir oversett, men er vanligvis svært vanlig å se.


Matvaner - har du lagt merke til at din ektefelle ber om du å lage mat mat på en bestemt måte, eller de nå klager om matlaging og de aldri var bekymret med det før? Din ektefelle kan bli mer vant til hans eller hennes lover's smak. En ektefelle som er involvert i en extramarital forhold vil noen ganger har en "endring i appetitt" også. De kan komme hjem allerede er full, eller kan frata spising med deg på alle slik at de kan gå med sine lover. En annen vanlig tegnet av utroskap, men det er ofte går ubemerket.


Nå er det et par tegn på at du kanskje ikke kunne se fordi din ektefelle vil gå til omfattende lengder for å holde sine handlinger som er skjult. Snyting ektefeller vil bruke mobiltelefoner og datamaskiner for å kommunisere med sine lover, men det vil ikke være så lett for deg å avdekke den, med mindre du har noen eksperthjelp på din side. Hvis en av disse er en mulig faktor i ektefellen din er utro aktiviteter, bør du rådføre deg med en datamaskin harddisk forensics ekspert eller spesialist i mobilnettet forensics.


Disse ekspertene vil kunne avsløre noe på en av disse enhetene som din ektefelle har slettet eller slettet som et forsøk på å prøve og hemmeligholdelse av deres extramarital forhold. Vanligvis disse forensics spesialister jobbe sammen med en privat etterforsker og rapporter som du får tilbake vil være ekstremt detaljert. En undersøkelse av en harddisk på datamaskinen vil slå opp e-samtaler, nettsted logger, instant messaging loggene og alt annet som kan ha blitt slettet. En mobilnettet forensics eksamen vil vise slettet tekstmeldinger, slettede pics, logger for oppringer-ID, og noe annet din ektefelle kan ha slettet fra telefonen.


Det er verdt en sjanse til å ansette en privat etterforsker å gjennomføre en utroskap undersøkelse av din ektefelle er du har selv den minste følelsen av at de kan ha et extramarital forhold. Kanskje du er bare å bli paranoid. Så igjen, kan om dine mistanker godt være sant. Du skylder det til deg selv for å finne ut.

Friday, April 13, 2012

Hvordan å stoppe hennes juks på deg og hva de skal gjøre hvis det er for sent

Hvis du er en fyr som har kommet til et punkt der du sitter i et rom å holde hendene i hodet ditt, fordi din kone/kjæreste har jukset på deg, du er ingen tvil om lurer på hvordan og hvorfor det noen gang kom til dette?


På dette punktet kan du sitte og lurer på inntil hun til slutt går på deg og etterlater deg for godt, eller du kan begynne nå å finne ut din del i debacle. Fordi at natt følger dag, uansett hvordan moralsk galt hun er, det er skylden for deg i denne situasjonen også.


"Hvorfor ville hun enda bedra meg?" Er et klassisk spørsmål som blir bedt om tid og tid igjen, og å ikke ha svar på det spørsmålet kan kjøre du sprø! Her er noen tips...


Hvorfor hun vil lure på deg!


Oppmerksomhet - du gi henne alt penger kan kjøpe, men hun Juksekoder på deg. Alt kan kjøpe for penger er flott for noen kvinner, men har du gitt henne din oppmerksomhet?


De fleste kvinner trenger å føle godkjent og ønsket, og det betyr at du har å gjøre en gang i livet ditt for å vise henne at hun er viktig nok til å gjøre tid for. Hvis du konsekvent er for opptatt, eller også understreket, eller for trett til å tilbringe litt kvalitetstid med henne, hun vil begynne å føle seg marginalisert, og hun vil gå på jakt etter oppmerksomhet som hun trenger fra noen andre.


Manglende intimitet - ikke faller inn i felle av tenker at kvinner ikke nyte eller trenger regulært kjønn. Mange kvinner er bare så seksuelt uttrykksfulle så mange menn og hvis kjærlighetslivet har dødd eller bli kjedelig og statisk, deretter noen kvinner vil gå utenfor ekteskap/forholdet til å se etter spenningen som de trenger.


Hvis du trenger å krydre ting opp, deretter gjøre det nå før hun får til og med tanken i hodet hennes at ting er ikke helt rett.


Mangel på kommunikasjon - Over tid kan det være vanskelig å opprettholde sunn og regelmessig kommunikasjon. Du begge få opptatt med karriere eller barn og livet generelt, og før du vet ordet av det, du har ikke hatt en prat i dager/uker. Hvis dette er situasjonen så trenger du virkelig å stoppe og ta tid til å finne ut hva som skjer i hennes liv. Hvordan hun føler om ting som er viktig for henne.


Romantikk - igjen, tid kan rane deg av romantikk, men hvis du vil stoppe hennes juks på deg, du absolutt bedre Kontroller at som du kan få tid til romantikk.


Kvinner trenger å føle seg som om deres mann mener de er spesielle. Hvis du har la deg gå og er regelmessig fant slobbing om i skitne svette og joggesko, må du få deg i form og Unn deg selv noen nye klær. En gang i måneden ta henne og lage en oppstyr av henne. Få en vanlig "dato natt" skjer! Hjelpe rundt i huset! Alle som vil øke nivået av romantikk i ditt ekteskap/forhold og bidra til å stoppe hennes juks.


I utgangspunktet er de toppen metodene for å stoppe hennes juks virkelig å gjøre med å tjene tid for henne, og har en interesse i hva hun gjør og hva hun ønsker.


Alt som er sagt, dette er ikke å klandre deg for feil du har gjort, er det bare å styre deg på rett spor nå!


Så konsentrere din innsats på disse grunnleggende og du vil ikke bli sittende i et rom som er lurer på hvorfor hun noensinne ville jukse på deg.

Thursday, April 12, 2012

Endringer i Internett og mobiltelefon vaner - din ektefelle kan ha et Extramarital forhold

Hvis du har en følelse at din ektefelle kan ha et extramarital forhold, er det en sterk mulighet du kan være rett. Sier ikke at hver gut feeling er en surefire måte å fortelle at ektefellen er juks, men det er ofte det første 'tegnet' som får du at noe er galt. Du kanskje har oppdaget små endringer i dine ektefeller vaner, eller at de har utviklet helt nye interesser. Uansett, har du følelsen av at noe ikke er riktig, og enda verre trodde at de kan være juks.


Du har kanskje lagt merke at din ektefelle har nylig vist en økende interesse for Internett, eller kanskje de bruke mye mer tid på sin mobiltelefon. En av disse kan være tegn på et extramarital forhold. Noen juks ektefeller slå til e-post og konstant øyeblikkelige meldinger som et middel for å kommunisere med 'andre' personen. Deretter, noen vil bare holde fast deres felles gadgets som mobiltelefonen. Sjansene er, hvis muligheten for et extramarital forhold er truende rundt i hodet ditt, du har lagt merke til at din ektefelle etterlater ingen spor av noe de gjør online eller på telefonen.


Store røde flagget! Bare basert på deres normale atferd mønstre, kan du sannsynligvis bestemme at det er minst noe skjer. Din Sykehuslege historien ble aldri tømt for dager om gangen, men nå er det helt tømt. Ektefellens mobiltelefon har alltid hatt et dusin og ett kall poster, og massevis av tekstmeldinger fra deg, men nå er det ingenting det. Disse er klare tegn til et extramarital forhold. De har plutselig blitt ganske anal om disse ting, og kan være defensiv med deg hvis du spør dem om det. To ord vil være til stor å du i dette tilfellet... digitale forensics.


Det er ikke nødvendig for deg å bo i mørket om hva som skjer med din ektefelle når du trenger ikke å være. Hvis du er slitne fra bekymringsfull som din ektefelle kan ha et extramarital forhold, eller bare litt nysgjerrig, du fortjener å vite sannheten! Du kan finne flere private etterforskere, spesielt de opplevde i digitale forensics, rett online som ville være mer enn gjerne hjelpe deg med å avdekke din ektefelle skjulte aktiviteter, enten det er sen kveld samtaler, hemmelige møter, eller noe annet. Private etterforskere kan bruke digitale forensics for å avsløre hva din ektefelle har blitt prøver å skjule. Slike metoder slettet som mobiltelefon rettsmedisinske undersøkelser kan å avdekke tekstmeldinger, mistet anropsloggen og gamle telefon poster.


Prosessen er ganske enkelt, og vendepunktet for resultatene er vanligvis mindre enn 7 dager. Du bare send mobiltelefonen til en digital forensics lab, og deretter venter på rapporten. Selv om din ektefelle har en lomme-PC, kan du også sende som for eksamen. Du vil motta en fullstendig rapport av alle slettede bilder, tekstmeldinger, kalt ID-logger, adressebokoppføringer og andre data som kan trekkes ut. Når du har resultatene i hånden, om nødvendig, kan en privat etterforsker undersøke ytterligere situasjonen for deg og muligens avsløre enda mer om din ektefelle.


Hjelp er tilgjengelig for deg, må du sørge for at du leter etter råd og tjenester av en kvalifisert ekspert. Hver gang du blir møtt med muligheten for at din ektefelle er involvert i en extramarital forhold, bør du velge en privat etterforsker som er godt erfarne i området av utroskap undersøkelser og digitale forensics som deres arbeid vil bli det mest gunstig for deg.

Wednesday, April 11, 2012

Online saker - Horror av Internett utroskap

Vi har alle hørt om det, og Les om den. Ektefeller å ha saker... ikke bare noen saker, skjønt. ONLINE saker.


Ifølge detektiver begynne 10-20 prosent av online saker der; Online. Internett har åpnet oss til nye hjørnene av utroskap som vi ikke kunne utforske før. Mange par finner seg sneaking rundt sent på kvelden, én person å starte en online affære, og den andre å snuse det ut.


Hvordan har dette påvirket oss som et land? Vår tillit til partnere har senket siden online saker har blitt så populært. Dagene av ufarlig e-post er langt bak oss. Hvorfor er online affære blitt så populære? I motsetning til en ansikt til ansikt affære, online utroskap tillater oss å bli den som vi ønsker. Menn kan være like stor eller tøff som de ønsker, kvinner som små og intelligent som de ønsker å komme over.


Online saker tillate oss å bli som vi vil uunngåelig bli i det virkelige liv. Det er ingen stress faktorer bortsett fra å Skriv inn raskt og ta en god web cam-bilde. Også, mange mennesker ikke anser en online affære en affære i det hele tatt. De tror at for SANN "juks" oppstår, online saken må bli fysisk intime.


Takknemlig, det finnes nettsteder nå som Online utroskap undersøkelser, som lar deg se partneren din e-postadresse mot adressebøker for online dating sites. Disse etterforskere kan ofte avdekke eskorte service og også porno nettsted medlemskap. Hvis du leier høyre PI de kan selv gir deg en detaljert rapport som kan brukes i domstol i en skilsmisse eller varetekt hørsel.


Spørsmålet er, hvordan du skal stoppe din partner fra bærer på en online affære? Generelt, presentere dem bevis fra et område som en vil gjøre dem innser at når de avmelding, de er fortsatt logget til å skade deg. Online saker er virkelig å bli noe verdt ser ut for & diskuterer med partneren din. Være klar over online affære, så mye som du ville være oppmerksom på en "ekte" affære, fordi ikke lure; disse er like reell.


Statistikk har vist at en av fire personer som flørte online vil møte opp med denne personen i det virkelige liv. Å ta en harmløs online chat i en real life fysiske affære. Når partene har utvekslet bilder skyrocket statistikken.


Hvis din ektefelle eller partner er involvert med prostituerte eller escorts som de møter online kan de utsette deg og din familie til seksuelt overførbare sykdommer, narkotika, kriminelle eller selv utpressing. Forestille seg skam og forlegenhet Hvis din venner, naboer, kollegaer og utvidede familie ble varslet av din ektefeller extramarital utroskap med prostituerte og eskorte.


Hvis du bestemmer deg for å leie en privat etterforsker må du huske å gjøre leksene dine. Sjekk ut privatdetektiv å se hvis de er kvalifisert til å kjøre denne typen toppmoderne etterforskning. Du kan starte ved å gjøre et Google-søk for å se om de er anerkjent som en ekspert på dette svært teknologisk feltet.
Kontroller at de kan gi en etterforsker rapport som kan brukes i retten. Dette er et sikkert tegn som etterforskeren er kvalifisert.

Tuesday, April 10, 2012

Er din mann å ha en Extramarital affære?

Han kommer sent på kvelden, tilbringer mye tid på kontoret, eller ønsker å treffe dusjen den andre han kommer inn i hjemmet. Han er kanskje vokter sin mobiltelefon samtaler, å bli mer hemmelighetsfull om hans e-post eller lukker webleseren raskt når du nærmer ham mens han er på datamaskinen. Du se telltale signerer, og kan ikke hjelpe, men lurer på--er din mann å ha en extramarital affære?


I ikke-så-fjern fortid fant extramarital saker sted utelukkende mellom medarbeiderne, menneskene som hadde møtt på baren eller en restaurant, eller selv på biblioteket. Nå til dags, overvelde menn som er klare og villige til å bryte fra deres ekteskapelig vows online personals nettsteder, og selv classified ads nettsteder, med "gift, men ser" annonser. Faktisk, selv om det er støtende på noen som innehar sanctity av ekteskap kjære, rapportere studier av søkemotor spørringer at det er et økende antall mennesker leter etter online personals områder som imøtekomme til mann ønsker for å bortkommen.


Mens forskjellene mellom en juksemaker ti år siden og en juksemaker i dag er ubetydelig, fordi arena for juks ektemenn har åpnet seg selv til Internett--er det mange flere måter å fange en juks mann enn noen gang før. Bunnlinjen: Hvis din mann er å ha en extramarital affære, og han bruker online dating nettsteder, personals nettsteder, eller selv om han bare bruker sin mobiltelefon til å kommunisere med en annen kvinne--det er diskret måter å fange ham juks.


Nå, hvis du mistenker at din mann er å ha en extramarital affære, sannsynligvis det verste du kan gjøre først er å møte ham på om dine mistanker. Hvis du har rett--din mann kan være i stand til å forklare bort din mistanker, og han vil sannsynligvis bli enda mer forsiktig i fremtiden. Hvis du er galt om ham har en affære--du kunne gjøre ubotelig skade til ditt forhold, skade som du kanskje ikke kunne angre.


Hvis du er på punktet der du er sikker på at din mann er å ha en extramarital affære, er den beste tingen å gjøre å observere. Noter for hans mannerisms med handlinger og reaksjoner. Hvis ting fortsatt, og du kan ikke få din "gut feeling" for å gå bort--din neste skritt bør være å leie en etterforsker, eller kjøpe online undersøkelse tjenester. Ansette en privat etterforsker er vanligvis ganske kostbar, men hvis du tror at mannen din har brukt Internett da hans extramarital affære, online undersøkelse tjenester er et flott utgangspunkt og i mange tilfeller vil enten bevise eller avkrefte, din mann extramarital utroskap.


Det er en forferdelig følelse å begynne å tenke at mannen din kan være bedrager opp på deg, men for skyld av ditt forhold, er det best at du ikke møte ham med en gang. Observere ham, og hvis du ikke kan rister følelse etter en tidsperiode, kan du finne en undersøkelse firma som vil hjelpe deg å lindre om dine mistanker, en eller annen måte.

Monday, April 9, 2012

Tegn din ektefelle har en Extramarital affære

Extramarital utroskap kan ødelegge et ekteskap. Det har faktisk blitt den ledende årsaken til skilsmisse for en stund. Selv uten "bevis", mistenksomhet at din ektefelle kan ha en extramarital affære can be heart wrenching. Fordi du vet din ektefelle bedre enn noen andre gjør--vet du når ditt forhold er i endring. Andre vil kanskje ikke kunne se det, men det er på grunn av at endringene ofte starter subtly.


Hvis du mistenker at din mann eller kone kan ha en extramarital affære, spør deg selv følgende spørsmål:


-Har din ektefelle plutselig bli fjernt?


-Gjør din ektefelle unnskyldninger for å være borte fra du?


-Har din ektefelle plutselig begynte å ta på overtid?


-Har gjort din ektefelle planene som utelèt din inndata- eller engasjement?


Disse er blant de vanligste tegnene at din ektefelle kan ha en extramarital affære. Nå, dette er langt fra de eneste telltale tegnene - du kan se endringer i daglige rutiner, personlige holdning, eller i din ektefelle livsstil generelt. Ærlig, den beste måten å "vite" når din ektefelle er juks, selv uten bevis, er ved å bare betale hensyn til hva som skjer i ekteskapet, og med din ektefelle.


Datamaskiner kan være et problem for ektemenn og hustruer--de tilbyr en ny, og i stor grad anonym, arena for sine partnere for å snakke med andre. Når du går på rommet og din ektefelle slår av datamaskinen plutselig, eller prøver å avlede oppmerksomheten fra hva de gjør--kan dette tyde på at din ektefelle skjuler noe fra deg. Online dating sites, eller "gift men dating" suiter har gjort det svært enkelt å koble med andre i ditt område, eller hvor som helst i verden.


En andre tegn på at din ektefelle har en affære er deres manglende evne til å holde orden på sine "historier" at de fortelle deg. For eksempel--spør din ektefelle hva de gjør på nytt, uventet, som de får klare til å reise. Spør dem hva de har planer om å gjøre mens du er borte--du kan spille delen av glemsom ektefelle, men de som har en extramarital affære ofte vil mister oversikten over deres ligger på et tidspunkt, og disse løgnene kan være en indikasjon på en juks partner.


Nå, mens disse tegn kan indikere at partneren din er å ha en extramarital affære, de er ikke konkrete bevis på at ektefellen er involvert i noen form for extramarital utroskap. Før du konfrontere din ektefelle, bør du har solid bevis på at det virkelig er noe skjer, annet enn sin mistenkelige oppførsel. Tross alt, de er din partner, og falske anklager er ikke noe som kan angres.


Hvis du bestemmer deg for du ser ikke trenger en profesjonell etterforsker, som er ekspert på Internett utroskap undersøkelser bare Velg første PI du i telefonlisten. Kontroller at etterforskeren har et godt omdømme, og er anerkjent som en autoritet i en sofistikert persoanal undersøkelser.

Sunday, April 8, 2012

2 Veier å fange din ektefelle bedrager opp på du

Bedragere er hovedsakelig de samme i dag som de var tretti år siden, selv om måter å fange en ektefelle som er engasjert i extramarital utroskap har endret med tiden. Bedragere viser fortsatt tegn på en juks ektefelle, men det finnes måter, ved hjelp av gamle og nye teknologier, for å fange partneren fordelt.


Her er to måter å fange din ektefelle bedrager opp på du:


Fang dem opp i en løgn


Når det er betydelige andre bedrar opp på du, er det sannsynlig at de sjonglerer et stort antall sannheter, halve sannheter og løgn, slik at de kan skjule deres extramarital utroskap fra deg, og skjule det faktum de er gift fra den andre personen at de ser. Derfor kan det være noe lett å fange din ektefelle i en løgn, hvis de er juks på deg.


I virkeligheten, kan fanger din ektefelle i en løgn være så enkelt som å spille "glemsom ektefelle". Nå, å fungere uten å øke mistanke - du bør være naturlig interessert i hva din ektefelle gjør på daglig basis.


For eksempel hvis din ektefelle har fortalt deg at han eller hun kommer for dagen å kjøre errands, eller noen andre tvetydig aktivitet - Husk å spørre dem om hva de gjør før de faktisk leder for døren. Spørsmål som du spør, spesielt hvis de er ut av det blå eller uventet, kan kaste en juks ektefelle av saldo på nok for deg å oppdage dem prøver å komme opp med et svar på spørsmålet.


Hvis din ektefelle nøler, dette alene kan være symptomatisk for dem og minst prøver å skjule noe fra deg, og hvis de viser andre tegn på juks - det kan være dråpen bryter som den kamel tilbake, så å si.


Ta dem online


Mens Internett har gitt oss en rekke fordeler og bekvemmeligheter, er det også har vært en stor hindring for ekteskap består av en ektefelle med et lavt nivå av forpliktelse til ekteskapet. I dag, "gift, men dating" nettsteder abound - ikke bare det, det er chatte rom, såkalte "eskorte" fora og bare en total rikelig antall muligheter for en ektefelle som entertains extramarital utroskap. Ja, Internett kan være et problem i visse ekteskap og visse mennesker - men i alle actuality, fanger en juksemaker som bruker Internett til å engasjere seg i sine illegale saker kan faktisk være ganske enkelt.


Online gjengivelse etterforskning tjenester er spesialister i sporing online bedragere. Nå, selv om du er en Internett "guru", så å si - grundige undersøkelser som en investigative service produserer langt enn informasjon som du kan fange opp gjennom din egen forskning. Hvis din ektefelle bruker en online dating nettsted til å forfølge deres extramarital utroskap, er det sannsynlig at disse typer tjenester ikke vil bare kunne identifisere en juks ektefelle - men fange dem i loven også.


Extramarital utroskap er et stort problem i disse dager, og det er et problem som har ødelagt ekteskap tid og tid igjen. Stund uheldig, det beste du kan gjøre for deg selv, slik at du kan finne ut hva du må gjøre i slutten, er å, først av alt - fange partneren din juks på deg.

Saturday, April 7, 2012

Mobiltelefon Secrets - din ektefelle kan ha et Extramarital forhold

Har du noen gang mistenkt at ektefellen er mottakende hemmelig kaller på hans eller hennes mobiltelefon og at de kan ha et extramarital forhold? Er du engstelig at om dine mistanker er sanne, og leter etter en måte å finne ut? Du er kanskje ikke klar, men det er en prosess som kalles Cellular Forensics som er i stand til å trekke ut all informasjon fra din ektefelle mobiltelefon som de har slettet.


I tilfelle av en juks ektefelle er det helt vanlig at de holde kontakten med sine lover gjennom bruk av en mobiltelefon. Sjansene er, du har svært begrenset tilgang til sine telefoner, om noen i det hele tatt. Du kan være sikker på at hvis din ektefelle har et extramarital forhold, og de snakker med noen i hemmelighet på sin mobiltelefon, ikke de vil du skal vite. Faktisk, vil de sannsynligvis gjøre alt i deres makt for å holde deg fra å noensinne å få hendene på at telefonen.


En av de mest vanlige tegnene på en juks ektefelle er at de sletter alt fra deres mobiltelefon. I actuality gir det ingen mening hvorfor de ville gjøre noe slikt siden selvfølgelig de snakke med deg og utveksle meldinger med deg hele dagen. For sine telefonen skal være tom er hele tiden bare rart, spesielt vurderer at det aldri pleide å være sånn. Anyhow, hvis du klarer det, må du send telefonen til en mobilnettet forensics lab for eksamen. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av en erfaren privat etterforsker.


Håndteringen av et extramarital forhold er en delikat sak. Enda mer så må du være forsiktig når du ikke kjenner, og har bare mistanker. Ditt beste valg for en PI er en som er ekspert på mobilnettet forensics samt utroskap undersøkelser. De vet hvordan man skal håndtere disse typer situasjoner mens du er på samme tid å levere topp hakk resultater.


Vanligvis vil en privat etterforsker kunne avsløre hvor din ektefelle har vært med sin elsker, noen skjulte økonomiske utgifter de har, så vel som hvor lenge din ektefelle har vært involvert i en extramarital forhold. Detaljene kan være smertefullt, faktisk, men en PI vil avdekke sannheten. En mobilnettet forensics eksamen av telefonen kan ikke avsløre alt du ønsker for å finne ut, men det vil definitivt viser om din ektefelle er å holde hemmeligheter fra deg.


Grunnleggende cellphone forensics rapporten består av slettet tekstmeldinger og pics, gamle innringer ID-logger og faktiske samtale loggene. Dette kan være nyttig ved at du kan være i stand til å finne ut hvem som din ektefelle lover, men det kan gi så mye informasjon som du vet hva akkurat som skjer mellom dem ikke. Et extramarital forhold kan være ekstremt komplisert, avhengig av hvor dypt inn i slektskap den andre ektefellen kan være, og derfor trenger du en privat etterforsker. De er i stand til å ta en enkel cellphone forensics rapport og graver deg mye ytterligere i saken enn du kunne alene.


Hvis du vil forhindre at din ektefelle kan være involvert i et extramarital forhold, bør du kontakte ekspertisen til en kvalifisert privat etterforsker. I de fleste tilfeller, vil PI være i stand til å levere en full rapport fra alt i Ektefellens mobiltelefon i 7 dager, slik at innen en uke kunne du endelig vite sannheten om din ektefelle og til slutt legge din frykt for å hvile!

Friday, April 6, 2012

Hvordan kan jeg finne ut om min ektefelle er juks i meg?

Det er en uheldig virkeligheten at extramarital saker som er så frodig i disse dager, men det er en realitet, likevel. Når du har den "gut feeling" som din ektefelle ser noen andre, eller i det minste snakke med noen andre--det er tid til å ta affære, og enten avkrefte, eller validere, dine følelser. Før du konfrontere din ektefelle, skjønt--er en av de første tingene du bør gjøre utseendet og lytt.


Se og hør--identifisere personlighetstrekk av en utro ektefelle


En extramarital affære kan ta på et par forskjellige former--personlig kontakt som inkluderer fysisk intimitet, casual personlig-relasjonstypene som er rent emosjonelle og rent følelsesmessige relasjoner med ingen fysisk kontakt, som vanligvis starter poeng fra relasjoner som er utviklet gjennom posten, på telefonen eller via Internett. Uavhengig av hvilken relasjonstype som kan skje, men er det visse endringer kan foretas med din ektefelle, som kan være en indikasjon på en extramarital affære.


For eksempel, hvis din ektefelle er engasjert i en extramarital affære:


-De kan bruke mye tid på datamaskinen, vanligvis i en hemmelighetsfull måte.


-De kan begynne å bli fjernere fra du--de ikke lenger dele sine følelser, bekymringer eller håp--de en tendens til å "musling opp" i stedet.


-De blir likegyldig. Hvis du og din ektefelle uenige om noe, og du pleide å få argumenter, men nå din ektefelle opptrer som om de ikke bryr seg--kan dette være et tegn på også.


-De kan begynne å ut-av-det-blå interessert i sitt utseende. Kanskje de starte opp en gym medlemskap, begynne å jogge, kjøpe nye kluter, eller starte å bære mer makeup.


-De kan bruke mer tid på jobben – enten jobber sent, jobbe helger eller -tidsplan turer til kontoret tvetydig årsaker.


Ærlig, selv om tegnene på en juks ektefelle er rikelig, disse tegn kan noen ganger være misvisende - det kan være flere grunner til at din ektefelle fungerer "mistanker", og det kan ikke ha noe å gjøre med dem å være involvert i en extramarital affære. En av livets omstendigheter kan føre oss til å handle annerledes, selv får eldre. Derfor bør du før du konfrontere din ektefelle på noe så alvorlig som extramarital utroskap, har absolutt bevis på at din ektefelle, faktisk, bedrar opp på du.


Det finnes alternativer til private etterforskere, for eksempel online undersøkelse tjenester, noe som gjør at en tredjepart å spore din ektefelle online-aktiviteter. Denne måten, hvis du ikke kan bare riste følelsen av at din ektefelle kan være bedrager opp på du, i det minste du kan ha bevis som du trenger for å møte dem, skulle behovet oppstå.


Hvis du bestemmer deg for å ansette en profesjonell privat etterforsker å avdekke Internett utroskap bør du leie en som er anerkjent som en ekspert. Dette er et relativt nytt felt av granskingen, og krever en ekspert. Den beste måten å finne en Internett-etterforsker er å bruke Internett. Prøv toppen gjøre et Google-søk på PI, hans compnay navn og navn på webområde for å se om de er anerkjent som en autoritet på e-sporing, datamaskinen forensics og utroskap.

Thursday, April 5, 2012

Er din mann juks på deg med en eskorte?

Mens det er smertefullt å begynne å tenke på, har du begynt å ha denne MAS mistenksomhet på baksiden av hjernen din som din mann kan være bedrager opp på deg med en eskorte. Om han leder ut sent på kvelden for å kjøre tvetydig ærender, kommer tilbake hjem og umiddelbart hoder til dusj, eller returnerer hjem vises til har allerede showered ligger et annet sted, er dette skiltene som førte deg til å tro det kan hende at din mann engasjerende i extramarital utroskap med en eskorte.


Hva er viktig å vite med denne typen aktivitet, Generelt, er som å se en eskorte er ikke vanligvis en av de første trinnene i extramarital utroskap. Hvis din mann har vært, faktisk vitne en eskorte--det er sannsynlig har at han en historie med utroskap til en grad eller en annen. Som et eksempel, før mann ville besøker et eskorte, er det sannsynlig at han har en historie, vanligvis en lang historie med pornografi generelt. I tillegg til å vise pornografi, er det også sjansen at disse mennene har brukt ulike nettsteder, som gift, men ser nettsteder, voksen kanaler, eskorte webområder og så videre, før de har faktisk møtte opp med en eskorte.


Nå til dags, finne en eskorte på Internett er ikke vanskeligere enn å finne brukte sykkel eller en baseball-hanske å kjøpe. Klassifiserte annonser-nettsteder som craigslist.org og backpage.com tilbyr hele deler som er dedikert til såkalte "voksen underholdning", og disse delene er tøylesløs med menn og kvinner som annonserer seg selv og sine organer, for en flat sats avgift.


Fordi Internett er en stor ressurs for de som ønsker å engasjere seg i extramarital utroskap, og fordi menn som besøker escorts ofte har en historie med å besøke webområder og elektroniske tjenester som imøtekomme til livsstil denne--online undersøkelse tjenester har en sterk track record med å hjelpe koner til å finne ut om sine ektemenn bruker en Eskortetjenester. Mens du kan leie en privat etterforsker å følge din mann rundt, som kan vise seg å være en kostbar venture, og hvis din mann ikke har ennå flyttet til faktiske "møter" PIs avgifter ikke kan føre til en forsvarlig slutten.


Men fordi menn som besøker escorts ofte har en lang historie med deviance fra deres ekteskapelig vows, kan online utroskap etterforskning tjenester hjelpe for å avdekke begge typene av nettsteder som din mann har besøkt som potensielt fanger dem prøver å oppfordre en eskorte. Kanskje din mann har ikke tatt skrittet til å finne en eskorte, men hvis du har mistanke MAS som det kunne skje, eller som han er fanget opp i extramarital Utroskap i noen kapasitet--du skylder det til deg selv for å finne ut for enkelte.


Hvis du bestemmer deg for å ansette en profesjonell privat etterforsker å avdekke online utroskap må leie noen som er kjent med denne typen moderne teknologi. Mange gamle gammeldags the gumshoe type detektiver vil ikke selv være oppmerksom på at denne typen undersøkelser er mulig. Den beste måten å finne en PI erfarne i Internett-undersøkelser er å se på Internett.


Bruk Google for å søke ut en PI som spesialiserer seg på e-sporing og online utroskap undersøkelser. Kontroller at de er anerkjent som en ekspert på dette feltet før du ansetter dem..

Wednesday, April 4, 2012

Ektefelle bruker mer tid på Internett på grunn av Extramarital-forhold

Du har vært merke det siste at din ektefelle tilbringer mye mer tid på å surfe på Internett enn vanlig, men du virkelig ikke har betalt det mye oppmerksomhet. Din første tanker var rett og Slett at de bare gjør det du gjør på en normal basis. Har du noen gang satt tilbake for et øyeblikk, og faktisk tenkt på hvorfor din ektefelle plutselig har en stor interesse i Internett? Du vet, det kan godt være et telltale tegn på at de har et extramarital forhold.


Legg merke til at hvis du noen gang tilfeldig spørsmål din ektefelle om hva han eller hun ser på de nøl med å svare deg. Vel, er det sannsynligvis fordi de prøver å tenke på en løgn å fortelle deg for å kaste av din mulig mistanke. Hvis din ektefelle bare casually surfer på nettet, vil ikke han eller hun bry å ta deg tid til å tenke på løgn. Når en ektefelle har et extramarital forhold, eller de er selv tenker på det, de blir litt sjenert til avhør, eller de kan selv bli sint om den.


Ta deg tid til å tenke på din ektefelle vanlige vaner. De har en vanlig morgenrutine som de følger før du kommer til å fungere. De kommer hjem fra arbeid og spise og se TV. På de fleste, han eller hun tilbrakte bare 10 minutter av sin tid på Internett, og det var bare å sjekke sin e-post hver nå og da. Men nå, hver dag det synes, din ektefelle er på Internett tidlig på morgenen før frokost, og innen 5 minutter av retur hjem fra arbeid. Du finne selv dem ut av sengen på merkelige timer på Internett.


Selvfølgelig børstet du den av på første og gjort unnskyldninger for hva det kunne være, men virkelig virkelig tenker på det. Kan din ektefelle virkelig tilbringe all tid på Internett, ikke kategorisert og uten grunn? Tror ikke Ja.. og det viktigste bør har flagget disse rare datamaskinen vaner er at det er aldri noen historien om den. Det er rett. Din ektefelle sletter alle Internett-informasjonskapsler, web historien, og alt annet som kunne forlate en sti av sine aktiviteter.


Så hva kan de være skjule... eller bedre ennå som? Du har gjort om dine mistanker tidligere men rask ta tilbake dem fordi din ektefelle 'bare ikke ville gjøre noe sånt til deg'. Men du innser sakte muligheten at han eller hun kan ha et extramarital forhold. Du ønsker ikke å tenke på det, enn si tror det kan være sant, men gitt ektefellen din siste endring av vane, må du tenke på det.


Hvis din ektefelle har et extramarital forhold, har de sannsynligvis medlemskap på en rekke sosiale nettverk områder og adult dating sites. De kan selv ha noen medlemskap til noen Juksemaker dating sites - dating nettsteder som er spesielt skreddersydd for gifte menn og kvinner som ønsker for å har en affære. De har sikkert fått hemmelige e-postadresser som de ikke ønsker å finne også. For å få denne informasjonen, skal du trenge hjelp av en privat etterforsker, og ikke bare noen PI. Trenger du en ekspert i utroskap undersøkelser, spesielt noen som er kjent med dating service søk.


Hvis du er i stand til å tilby en e-postadresse til privat etterforsker, vil de kunne returnere en rapport over områder der email er registrert innen 48 timer på de fleste. Dette vil minst gi deg litt innsikt om hva din ektefelle kan gjøre online. PI vil også kunne gjennomføre en full utroskap undersøkelse på flere fronter, om du har noen fører til å gi dem, eller du har bare om dine mistanker. Dette er enda en grunn hvorfor trenger du en ekspert. De er ikke begrenset av hvilken informasjon du kan gi til dem fordi de vet hvordan å finne seg selv. En ekspert PI vil absolutt kunne avsløre et extramarital forhold, hvis det er en å finne.

Tuesday, April 3, 2012

Hvis du mistenker at en ekstra ekteskapelig affære?

Mange koner og ektemenn vet alle-også-vel at syk følelsen som de får i gropen av magen sine når de tror at deres partner kan ha en extramarital affære--du er ikke annerledes. Du har at MAS mistanke om at din ektefelle kan være bedrager opp på du, men hvordan kan du bevise det uten beskjed din ektefelle til dine mistanker?


Det er hva vi vil dele med deg i dag - hvordan du skal fange en juks ektefelle.


Internett er i dag, startpunktet for extramarital saker i mange tilfeller. "Gift, men ser" chatte rom og dating sites er rikelig og ikke bare for menn ser etter et forhold utenfor av deres ekteskapelig vows--mange kvinner hyppig disse fora, dating nettsteder og chatterom seg selv. Og ikke bare er det "gift, men ser" typer av tjenester som er tilgjengelig i dag--eskorte nettsteder og fora for eskorte er uheldig, men populært, steder for ektefeller som vurderer å ha en extramarital affære.


Fordi Internett spiller en betydelig rolle i å hjelpe en utro ektemann eller kone, finnes det tjenester som er utformet for å spore og fange, extramarital utroskap gjennom disse elektroniske tjenestene. Ved hjelp av generell informasjon, disse online gjengivelse etterforskning tjenestene kan finne, noen ganger informasjon som ufarlige som en e-postadresse, spore, og felle selv en juks ektefelle.


Hva disse etterforskere gjør en ta en mulig bedragere e-postadresse og finne alle online dating webområde medlemskapene knyttet til e-postmeldingen. De kan selv finne medlemskap på eskorte service-webområder, porno nettsteder, cam nettsteder og swinger området.


Den neste fasen av granskingen kan inkludere å kontakte juks partneren og bruker en annonse for decoy og få bevis for faktiske utroskap. Denne informasjon cxan dem settes sammen i en rapport som kan sendes til bevis i retten.


Du kan nå velge å gjøre litt etterforskning, eller til og med velge å ansette en privat etterforsker å forfølge dine mistanker om din ektefelle. Men hvis relasjonen er i sin barndom, eller forholdet er rent online, som i tilfeller der din ektefelle kan ha en emosjonell affære med noen andre i motsetning til en fysisk affære--er det sannsynlig at du kanskje ikke kunne ta dem "i loven," så å si.


En av fordelene med bruk av en Internett styrmannen tjeneste, spesielt når partneren kan bare testing av waters, eller ønsker for å snakke med noen nye, som setter en felle og fanger din ektefelle juks, er relativt enkelt. Hvis gjennom i løpet av en undersøkelse, din ektefelle har blitt funnet for å ha en personligheten annonse på en online datingside eller via en "gift, men ser" type webområde--kan profesjonell etterforsker finne ut, og skaffe bevis på, partnerens handlinger eller inactions med deres online profiler.


Fordi Internett er en sannsynlig utgangspunkt for en extramarital affære, er bruk av en online gjengivelse etterforskning tjeneste en effektiv måte å fange en juks ektefelle.


Hvis du bestemmer deg for å ansette en profesjonell Husk å sjekke dem. Gjøre et Google-søk for å se om de er anerkjent som en autoritet i dette feltet, og er kvalifisert til å gi denne typen rapport.

Monday, April 2, 2012

Hvordan du kan vinne din ektefelle tilbake etter at du har jukset

Som du sikkert allerede vet, hvis du har vært utro mot din ektefelle, og håper å vinne både dem og deres tillit tilbake, er du skal reise på en lang, lang vei med masse tålmodighet nødvendig på begge av deler Hvis du ønsker å nå slutten sammen. Hvis kjærlighet er fremdeles der, og du både forpliktet til å gjøre det arbeide, kan det være mulig å reparere skaden som er blitt gjort til din ekteskap og dukke opp sterkere og nærmere som et par.


Unnskyldning


Første- og mest åpenbare-trinn for å forsøke å vinne din ektefelle tilbake etter at du har brutt din vows må være unnskyldning. En oppriktige, dyptfølt unnskyldning som går langt utover bare sa, "Jeg er lei meg," selv om det er en svært god plass å starte, er en absolutt nødvendighet. Hvis du tror vandre rundt med en chip på skulderen kommer til å gjøre noe bra på å prøve å vinne dem tilbake, er du i for en uhøflig oppvåkning som mer enn sannsynlig du vil være skyve dem i motsatt retning.


The Straight and Narrow


Hvis du er i det hele tatt er seriøs om å få din ektefelle tilbake og lagre din ekteskap, er det tid til å være ærlig med deg selv og finne ut om eller ikke du skal kunne gå the straight and narrow herfra på ut, ellers, det er egentlig ikke noe poeng i å forlenge det uunngåelige, eller sårer din ektefelle enda mer. Undersøke hvorfor du lurt i utgangspunktet, og hvis du nå er forberedt på å sette din ektefelle følelser før din egen, som er hvordan det bør være i utgangspunktet.


Bare lytte


Når alle unnskyldninger har sagt og gjort, skal det være mange ganger når din ektemann eller kone bare trenger å lufthull, eller bare for å fortelle sine følelser høres. Ikke føler seg som om du har til å forsvare deg selv gjentatte ganger etter gjør så vanligvis fører til sinne å bygge som en ektefelle tar krenkelser mens den andre er opptatt med å forsvare seg selv i stedet for både kommer sammen og diskutere problemet som et team, som ektefeller, som venner, og liker elskere.


Endre til bedre


Endre til bedre, etter at bedrager opp på din ektefelle betyr flere ting, først som vi diskutert allerede, som er å være ærlig og å gjøre et løfte til både deg selv og til dem, å aldri skal jukser eller være utro igjen, men det også betyr å gjøre små endringer også. Kunne du hjelpe ut mer rundt i huset? Tilbringe mer tid å gjøre ting sammen? Når var siste gang to av du gikk på en dato?


Søke rådgiving


Lovende, og deretter følgende gjennom med det løftet, kan å søke profesjonell ekteskap rådgiving være ennå en annen måte å bevise du er seriøs om forpliktelse til ditt forhold. En terapeut eller rådgiveren kan hjelpe deg både å komme til roten av dine følelser, lære hvordan du kommunisere dem bedre til hverandre, og utforske ramifications av saken og hvordan å komme forbi alle som fokuserer på lys fremtid i stedet.