Friday, August 31, 2012

Er det verdt å gjenoppbygge etter the affære?

På å finne ut at din mann eller kone har jukset nødt du til å møte en rimelig salve av sinne provoserte tanker. En av de første tingene som kommer til hjernen er "Jeg skal drepe ham!" eller "Jeg skal drepe henne!" Naturlig svar på en situasjon som kan ligne på å ha ditt hjerte dratt ut av brystet og ga deretter tilbake til deg på et sølvfat med et notat som sier "jeg ikke ønsker dette lenger!"


Så når du har calmed selv, andre løsningen kan være langs linjene av: "Jeg skal forlate."


Men disse er bare reaksjoner provosert av sinne av ikke å kunne forstå hvorfor dette har skjedd.


Følelsen av å være bedro oppretter en flodbølge i balansen av ofre kjernen. Det er ødeleggende, derailing, opprivende og fryktelig og forlater offeret følelsen verdiløs og uønsket.


Så, hva en person gjør i en slik situasjon? Forlate kan være svært tilfredsstillende valget samtidig med discovery - etter affære, fordi uten tilstedeværelse av din juks ektefelle, du tror du kan helbrede dine vondt og lære å morph sinne til fokuserer mer på arbeidet ditt og / eller dine barn.


Av alle grunnene du har noensinne lært du burde avreise din juks ektefelle, men det er viktig å huske at det er grunner til hvorfor du kanskje vil vurdere bor med din ektefelle og gjenoppbygge ditt forhold - til tross for det faktum de har jukset på deg.


1. Det er sannsynlig at det er ingen klar grunn til hvorfor din ektefelle jukset på deg. Derfor bør du ikke vil la på et innfall uten første prøver å forstå hele historien.


2. Vurdere det faktum at du har fortsatt uferdige planer sammen som et par. Spesielt hvis du har barn. Det ville bare skuffe deg å vite at alle planer som du har gjort sammen ville bare forsvinne.
Selvfølgelig, er juks et virkelig slag til ekteskapelig enheten, men du ikke har råd til å tilbringe resten av livet ditt tenker du kunne ha eller bør har lagret ekteskap når den enkle sannheten er at du CAN.


3. Dine barn vil være saddened av avgang av deres mor eller far. Hvis de er små, de vil ikke forstå hva alt oppstyret handler om, men hvis de er gamle nok til å forstå hva som har skjedd, de kan være venstre lurer på hvorfor du ikke klarer å sette fortid bak deg og gjenoppbygge.


4. Er det verdt å holde gift med en juks ektefelle? Svaret er definitivt Nei hvis ektefelle skal re-offend. Hvis imidlertid er han eller hun villig til å tjene tilbake tillit og gjenoppbygge da juks blir bare en annen bump i ekteskapelig veien (en stor en) som må overvinnes.


For å finne en perle, må du først å hacke bort på steinen, så det er behov for polering. Men ikke bare én gang. Gems må polering og reshaping selv innimellom. Ekteskap gjøre også.


Etter saken er du nødt til å lære noe positivt skritt for å opprette nye nivåer av tillit, ærlighet og intimitet med partneren din. Ikke la en vrangvilje for å mistrust din partner ruin din sjanser av å gjenoppbygge ditt forhold og gjør det bedre enn noensinne. Det kan gjøres!


Lær å beundre' og 'Verdsette' ektefeller og få over crippling veisperring som er vantro.
Etter affære - uavhengig av hvilken som helst partiet var på feil - kan ditt forhold bli gjenoppbygd.

Thursday, August 30, 2012

Samtale kraft av James Van Fleet

Administrere arbeid-relasjoner, familie og personlige relasjoner, forretningsforbindelser, ansatte og andre forhold som du håndterer i livet ditt alle koke ned til kommunikasjon. Dette er begrepet som James Van Fleet lærer i samtalen makt, en bok skrevet av en forfatter som har ikke bare en dyktig bakgrunn, men en der kommunikasjon som spilte en stor rolle. I tillegg til samtale makt, har James Van Fleet skrevet mer enn ti andre bøker, inkludert den beryktede strømmen med folk.


Som nevnt, en av grunnene James Van Fleet skrev samtale makt er å gi deg makt over din egen relasjoner. Begrepet kommunikasjon spiller en viktig rolle. Når noe går forkjært under din personlige, profesjonelle eller arbeide relasjoner, mesteparten av tiden problemet var dårlig kommunikasjon eller mangel på kommunikasjon. På den annen side, James Van Fleet mener motsatt er tilfelle: god kommunikasjon er ansvarlig for å lykkes i relasjoner, og kan hjelpe deg å få hva du vil i livet.


Lære ferdigheter for selv-uttrykk


Selv om du kan ha lært ferdigheter og begreper som er relatert til selv-uttrykk for før, synes samtalen makt å ta det til et helt nytt nivå. For eksempel belyser James Van Fleet de mest effektive strategiene du kan ta og bruke i hver eneste av dine forhold med hver kommunikasjon og øyeblikk av interaksjon med andre. For eksempel er en av de store komponentene i god kommunikasjon aktiv lytting. Selv om "lytter" alene kan synes mondene, presenterer Van Fleet reelle eksempler på hvordan dette fungerer.


En av fordelene med samtale makt er det faktum at du kan lytte til denne lydbok gjentatte ganger for ulike anledninger. Du kan lytte til den rett før vandre inn i et møte med sjefen din å diskutere en raise, eller du kan lytte til den rett før kommunikasjon med et familiemedlem eller ektefelle. Mens du lytter, over tid leksjoner og konsepter innpodet i du kan øke din selvtillit i enhver situasjon.


Samtale handlinger trinn


I hele lydbok lærer du å mestre språket for suksess på flere ulike måter. Forfatteren presenterer mange forskjellige retningslinjer og praktisk trinn du kan bruke umiddelbart med din neste samtaler. Han presenterer åtte av de viktigste reglene for samtalen, uansett hvis du arbeider med betydelige andre eller medarbeider. Når det kommer til å kommunisere med en person av motsatt kjønn, snakker samtalen kraft om ni favoritt emner av menn og kvinner i håp om at du kan starte av høyre samtalen.


James Van Fleet drøfter også betydningen og kraften til overtalelse, et viktig tema i hele boken. For eksempel, gir han deg en instruksjonssøster 5-stegs plan som du kan bruke i virkelige til å få andre til å se og godta punkt-av-visning. Samtale kraft også setter søkelyset på vellykket selger og avslører ti teknikker som de bruker i sitt eget arbeidsdag håndtere og overtale kundene til å kjøpe.


Selv om James Van Fleet kan gjøre det ser ut som enkelt å bringe du kommunikasjon og samtale strøm til tabellen, er sannheten i saken at du vil trenge å lytte til ham om og om igjen til å vedta hans strategier og prinsipper som ditt eget. Avhengig av din motivasjon for å lytte til samtalen Power, vil du ende opp dramatisk endre livet ditt og fordelene du får. Som en ansatt, kan du øke din opptjening makt. Du kan lære å overtale andre, lære å bygge og holde varig vennskap, ha suksess på forretningsmøter og forbedre kommunikasjonsferdigheter generelt. I begge din personlige og profesjonelle liv, vil du aldri bli uten et tap for ord ved hjelp av hva samtale makt har å tilby.

Wednesday, August 29, 2012

Har du en juks kjæreste - advarsel skiltene skal se etter

Hvordan er juks å vite hvis din kjæreste


Å være i et helt dedikert tillitsfullt partnerskap er en fantastisk ting. Det er en stor sensasjon av trøst som du har når hver parter kan føle at de kan helt mener i trofasthet til hverandre.


Alle ønsker de kunne ha en trofast ektefelle; Dessverre, dette er ikke alltid tilfelle. Det er noen tegn som du kan se etter å fastslå en juksemaker. Dette er bare noen regioner som kan kaste opp noen rødt flagg; det innebærer ikke at han er skyldig; Det kan bare betyr må du bekrefte ham ut lite ytterligere. Her er noen typiske og delikat tegn på at din mann er utro.


Komme hjem sent


Nå er dette en ting å være klar over, nå hvis han er noen som vanligvis kommer hjem sent eller har en verifiserbar grunn som han arbeider andre SKIFT; Selvfølgelig er det ingenting å være engstelig om. Men hvis han skal Hjem tidlig, men la oss si at han "møtte opp med noen venner etter jobb" på mandag. Deretter kommer onsdag og, "han gikk tom for gass og um. Han måtte vente på "Triple A" å komme og hjelpe ham ut, men de kom aldri – så han ventet 2 timer og kalte dem tilbake og de sa at det ville være en time før de ville gjøre det ut, blah, blah, blah." Det er en god sjanse din kjæreste kan være juks


Hyppige slåss Over småting


Alle par kjempe så dette ikke betyr at han er definitivt juks, det betyr bare at hvis han er utro du vil trolig gå gjennom dette. Hver partnerskap har sin opp-og nedturer, så ikke bli altfor skremt hvis du har krangler; men hvis det er konstant, og det er ham starte kampen, kan det ikke vondt for å ta hensyn til noen av de andre synger.


Alltid truer med å komme med en annen kvinne


Hvis hver gang du kjempe han truer dette, kan det ikke være en trussel, men en tilståelse.


Humørsvingninger


Er din mann overdrevet irritabel uten tilsynelatende grunn, kan han være juks? Hvis han var vanligvis en rolig fyr, men nylig han virker som han er plukke du fra hverandre, kan det være tid til å se inn i dette litt nærmere.


Finansielle uforsiktighet


Titt på bankkontoen er det en masse utgifter på restauranter som du ikke gå også. Er det et debetbeløp i smykker butikken; og du får ikke noen smykker. Hvis han er smart han ville ta ut kontanter på ATM og betale for alt i kontanter, så du se dette også. Hvis han tar større enn vanlig pengesummer, spør ham hva det skal også. Det kan være å gå til en annen kvinne.


Over tid


Er han plutselig fungerer mye overtidsarbeid? Hvis han er hver time, kan du sjekke dette på hans betale sjekk; Hvis han er lønn, er det litt mer utfordrende å bekrefte. Kall sitt arbeid sent for å se hvis han svar; Når det er sagt, vil han ha en unnskyldning for dette hvis du spør ham om det og du vil ikke vite hvis han lyver eller ikke.


Hva jeg foreslå er Hvis dette er et problem, telefonen ham sent på jobb. Hvis han ikke svarer, ikke nevne det – så ring hver dag han jobber sent for en 5 dager. Så etter femte gang han jobber sent, når han kommer tilbake fortelle ham du kalte ham som dag, og han ikke gjorde svarer. spørsmålet ham om hvorfor han ikke plukke opp telefonen. Hvis han gir en unnskyldning som, "Vel jeg aldri er av telefonen når jeg jobber sent, fordi jeg er i et annet rom" så det er akseptabelt. Men hvis han sier "oh, jeg vet ikke jeg må av savnet det.", spør ham om han er normalt ved sin telefon. Hvis han sier ja, spør ham om den andre dagen, se hvis han gir en engangs unnskyldning. Hvis han gjør det, spørre ham om dagen før det, kan du få hintet, fange ham i hans lies.


Er han kaller du et annet navn?


Hvis han kaller deg Sandy og navnet ditt er Aimee, tror jeg du kan ha et dilemma. Hvis han gjør dette, kan du observere ansiktet hans, han bare ga den bort. Gjøre en rask gjennomgang av alt annet vi snakket om, og hvis det finnes en rekke rødt flagg, tid til å møte ham.


Som jeg sa før disse skal fungere som rødt flagg og ikke som en dom. Veie situasjonen nøye, fordi wrongfully anklage en mann kan gjøre alvorlige skader på en relasjon.

Monday, August 27, 2012

Top 12 tegn for juks ektefeller og partnere: En privat etterforsker forteller alle

I dag jeg skal gå over de øverste 12 tegnene på en juks lover, og topp jeg mener de som er mest sannsynlig å angi utroskap. Jeg gjør dette for å forhindre skaden og følelsesmessige traumer som ofre for juks lider av--millioner er utnyttet og vondt av bedragere hvert år, og mange ganger skaden ville ha vært langt mindre hvis de hadde bare vært varslet tidlig Hvis de hadde bare kjent noen av følgende advarsel skiltene og handlet på dem..


Jeg har sett følgende scenario spille ut igjen og igjen i 13 år jeg har vært en privat etterforsker: en distraught spouse eller beiler endelig får mot til å avslutte sitt forhold med juks partneren etter å ha deres utroskap shoved i sitt ansikt en til mange ganger, etter å ha blitt følelsesmessig og psykologisk misbrukt, og ved dette punktet de er i en veldig lei staten og vise alle klassiske tegnene på et offer for innenlands voldelige misbruk: depresjon, lavt selvbilde, angst, self-blaming, etc. Men ting er at deres lover ikke var typisk misbruk, de ikke legger en hånd på dem, og nesten aldri hevet sin stemme i sinne, men de har vondt og redusert sine lover til et punkt der de er fysisk syke, psykologisk scarred, og kan også kreve at hospitalization på grunn av sine flere seksuell saker som det gjennomført med fullstendige ignorering for deres partner og sine følelser.


Ikke leve i fornektelse tenker at det ikke kan skje til deg, husker at tidligere du fange den mindre du være vondt og ydmyket, og Husk følgende store advarsler tegn:


1. Langt, det viktigste jeg ønsker du å huske på er universell indikatoren for utroskap, det forekommer i hvert enkelt tilfelle: plutselige virkemåter endringer. Hvis jeg kan bore bare én ting å se etter inn i hodet ditt som du vil huske for resten av livet ditt, er det dette. Selv om du trenger å huske at dette ikke automatisk bety det er juks, selvfølgelig, bare fordi de plutselig begynne å handle rart automatisk bety ikke de er juks på deg.


Eksempler:


De starte plutselig som ønsker å oppsøke steder av seg selv. De bo ut sent på møter de ikke forteller deg de ville være å ha eller andre hendelser som de ikke forteller deg om forhånd. De er ofte på telefonen til tider de ikke pleide å være. De begynne å delta i sports, hobbyer eller klubber de aldri pleide å være interessert i, og det føles som de ikke ønsker å delta.


2. De begynne plutselig å jobbe og å miste vekt, de bli med et treningsstudio, får en trener, etc. Også, i utgangspunktet alt annet som ville forbedre utseendet som vakker, nye klær eller smykker, Köln/parfyme eller de plutselig utvikle interessen for mote de aldri hadde tidligere.


3. De starte plutselig arbeidet mye overtid eller å måtte bo sent på kontoret, men når du får en sjanse til å snakke med noen av partnerens kolleger og du nevner all overtid de har hatt å arbeide nylig de vet ikke hva du snakker om--hmm...


4. De prøver å holde deg fra å vises uventet på arbeid eller andre bestemte steder, og når du gjør de får irrationally opprørt og synes nervøs for "noe".


5. Deres undertøy eller andre klær lukter som en type parfyme eller Köln som du ikke slitasje... åpenbart en, jeg vet, men det skjer og mange mennesker aldri tror å sjekk for dette.


6. De plutselig ikke interessert i deg seksuelt lenger. Dette er et veldig vanlig og pålitelig tegn som er spesielt så hvis dette har aldri skjedd før med dem. Det er mulig at det kan være på grunn av en medisinsk tilstand (Hvis partneren er mannlige, kanskje de har erectile dysfunction av noe slag), men det er usannsynlig, langt mer sannsynlig forklaring er at de får den andre steder, og så de ikke trenger å få det fra deg lenger.


7. Gå gjennom deres veske eller lommebok, dette er en stor kilde til hint: se etter mottak fra restauranter som de ikke tar deg eller at, i det minste du ikke gå til dem med på som dato, spesielt hvis det var tydeligvis et måltid for to personer (også, hvis partneren er mannlige og du ser den andre personen hadde en bringebær chocolitini eller en fersken daquiri, errmm...Jeg antar som kunne har vært en annen mann, men jeg tror ikke det), billett redaktører fra hendelser som du ikke visste de gikk til, et telefonnummer som er skrevet på et stykke papir med et mistenkelig navn du har aldri hørt om (alltid en god anelse...), kvitteringer fra steder som massasje parlors eller strippeklubber, og kondomer når to av dere ikke bruker dem, og ikke er brukt på lenge.


8. De prøver å holde deg fra å se bestemte filer eller e-postmeldinger på datamaskinen av enten passord beskytte det eller kryptere den eller de ta det et skritt videre og faktisk låse sin laptop (ofte det er deres bærbare) et sted, ofte de vil sette den i bilen sin og noen ganger også gå så langt som å fjerne bilen sin nøkler fra nøkkelringen. Også, de kan prøve å få hemmelighet en Safe--Hvis de har fikk en, vil de fortelle deg hva som er i den, hvis ikke hvorfor ikke? De kan også forsøke å skjule ting i en liten Lås som skjules unna et sted som under sengen, i en luft-kanalsystem, loftet eller en skur.


9. De plutselig starte tilbringe mye mer tid unna med "venner" som, når du spørsmålet dem senere, fortelle deg at de har knapt sett partneren det siste, og det er spesielt mistenkelig hvis de sier de var definitivt ikke med dem når partneren hevder at de var.


10. De gjør at du ikke får se sine ulike finansielle poster (bank-og kredittkort, etc.) og regninger, spesielt telefon regninger ved å enten få dem første og deretter skjule eller ødelegge dem, eller enda mer mistenksom, de har dem sendt til en annen adresse som en postboks eller sitt kontor.


11. De er plutselig sent for ting som de aldri normalt vil være sent for, for eksempel middag, eller når de kommer hjem fra jobben, spesielt hvis det er mer enn bare et par minutter her eller der (f.eks et par timer sent når de aldri brukt til å gjøre det).

Sunday, August 26, 2012

Helbredelse etter en affære - bør jeg tilgi min ektefelle For bedrager opp på meg?

Din evne til å overleve og helbredelse etter en affære vil avhenge av din ektefelle uttrykke ekte anger og på din evne til å tilgi ham for juks på deg. Men Forgiving din ektefelle er en bitter pille å svelge spesielt når du først finne ut om saken. Ingen kan fortelle deg om du bør eller ikke bør tilgi din ektefelle. Det er din beslutning om å gjøre. Som den skadde ektefellen kan du finne at hva din ektefelle gjorde ikke tillater tilgivelse fordi:


1. Han eller hun setter med hensikt å ligge, lure og jukse på deg.


2. Du er redd for å gi ham ditt hjerte igjen for frykter at han vil bare ødelegge det igjen


3. Din ektefelle synes ikke å være oppriktig lei eller virkelig angrende at de skade deg og sette ditt ekteskap i fare.


Som offeret av saken, kan venter for din ektefelle til beklager til du avreise du følelsen sittende fast og ikke å gå videre, fordi du har satt stor vekt på høring anger, ansvar og forespørsler om tilgivelse fra ham. Dessuten, hvordan har du tenkt å tilgi ham, da han selv ikke har bedt om din tilgivelse.


Din juks ektefelle skal be om unnskyldning og be om tilgivelse for forferdelig smerter, han har forårsaket du, men det betyr ikke at han eller hun vil gjøre dette. Så der som forlate deg? Hvis du ikke kan tilgi, hva er igjen? Hvordan kan du bygge det du en gang hadde, og gå videre med livet?"


Når helbredelse etter en affære er det viktig at din juks ektefelle virkelig angrende å gjøre arbeidet uten at det ikke er mye mulighet for sann langsiktig suksess i ekteskapet. Om din ektefelle apologizes eller ikke, har du fortsatt måtte komme til vilkårene med saken. Hvis du ikke finner dem i ditt hjerte til å tilgi din ektefelle på denne tiden, det er en annen bane som du kan ta, og det er aksept.


Aksept er muligheten til å være i orden med noe at skjedde, selv om det ville ha vært bedre om den hadde ikke har skjedd. Når du godtar at saken skjedde, det ikke lenger påvirker du negativt, kan du faktisk lære å leve med den. Aksept gir deg friheten til å stoppe lidelse og flytte. Den gjør det også mulig å systematisk gjennomarbeide sinne, overvinne din angst, gjenoppbygge tillit til partneren din og gjøre det uten blir sittende fast med følelsen av at ektefellen din kommer til å gå over deg igjen.


Med tilgivelse du føler at du må bare skynd deg og få over dine følelser, men med aksept du velger å tolerere hva din ektefelle gjorde og følelser du opplever nå. Hvis du er villig til å gjøre det, kan du deretter ta bestemte trinn mot å overvinne vanskelig følelser og erfaringer du nå lider av, og få noen skinn av fred i ditt liv.


Hvis du ikke er klar til å tilgi din ektefelle for saken, kan du prøve å godta situasjonen og se om det hjelper du noen fred. Når helbredelse etter en affære, kan du også finne at tilgivelse kommer naturlig når du har lært til å godta hva som skjedde.

Saturday, August 25, 2012

Ekteskapet og moral - hvorfor gift folk jukse

Har en affære virkelig det verste som en person kan gjøre? Og hvis så hvordan kan så mange mennesker gjør det? I en fersk meningsmåling i Gallup sitert amerikanerne ekteskapet som minst moralsk akseptabelt virkemåte, verre enn selv kloning mennesker. Men det er en ofte sitert statistikken at opptil 50% av gifte par har hatt eller har en affære. Hvor er enda høyere for ikke-gifte cohabiting par. Hvis dens virkelig det verste som en person kan gjøre, hvorfor så mange av oss gjør det?


Selvfølgelig våre offentlig uttalt følelser om vår ekteskapet ikke samsvarer med virkeligheten. Vi synes å være klar over konsekvensene som ekteskapet kan ha på våre relasjoner, men mange av oss er fortsatt maktesløs å motstå fristelsen. De fleste tror at vi bør være trofast og sann, men av en betydelig prosentandel av oss kan ikke leve opp til forventning.


Så hva gir? Hva fører så mange gift folk så spredt? Det er trolig så mange forskjellige grunner til å jukse som det er saker, men det er noen vanlige temaer til hvorfor ektefeller ser utenfor forholdet.


For de blant oss som ønsker spenning og romantikk inne deres forbindelser, kan ekteskap være sorely skuffende. Dele alle aspekter av livet ditt med en annen person drenerer nyheten svært raskt. Det er vanskelig å ha romantisk følelser om noen du deler et boliglån med. Ansvarsområdene introdusert av barn kan ytterligere rob ekteskap av noen spontanitet det en gang hadde. Ekteskap er ikke den lykkelig slutt at vi ble gjetet til å tro. Dette etterlater noen ektefeller følelsen at noe mangler fra relasjonene. Mange se andre steder å fylle tomrommet.


Noen ganger er årsaken til en affære rent sex. Stresset av daglige kan demper på et par sexliv. Noen partnere finner at deres seksuelle begjær endres over tid, og er ikke lenger synkronisert. En gift person presenteres noen ganger bare en mulighet til å bortkommen og aldri være fanget. Enkel ønske om å ha sex med en ny partner kan noen ganger være for mye å motstå.


Noen ektefeller føler ikke at deres emosjonelle behov blir oppfylt ved deres forhold med sin partner. Kanskje føler de ikke godkjente og verdsatt. Andre kan føle ignorert. Vennskapet deres ekteskap en gang gitt kan ha waned. I slike tilfeller kan en gift person har en hva er ofte referert til som en emosjonell affære.


En emosjonell affære kan eller kan ikke inneholde sex, men sex er ikke hovedgrunnen til saken. En person kan søke companionship og emosjonelle intimitet deres ekteskap mangler utenfor forholdet. Disse saker kan starte som casual vennskap og utvikle seg til mye mer. Du kan begynne å søke råd med noen som ikke er din ektefelle; gå til dem for råd, snakke med dem om problemer med din partner og ellers forråde følelsesmessige grenser som skal definere ekteskap. Disse saker kan være spesielt farlig.


Noen ganger begynner ektefeller i en sviktende ekteskap å se utenfor forholdet som en måte å avslutte den. En partner kan være ute etter en grunn til skilsmisse, eller kan være klar til å gå på, til tross for det faktum at deres ekteskap ikke er ennå avsluttet. Dette kan være en måte å få en motvillig ektefelle enig til skilsmisse.


Til tross for det faktum at de fleste tror at å ha en affære er det verste en person kan gjøre, finnes det mange grunner til at så mange ektefeller fortsatt jukse. Forventningene på en moderne ekteskap er svært høy, kanskje hvis vi lærte å justere våre antakelser, ville vi ha færre saker og være mindre fordømmende av dem som etter for presset.

Friday, August 24, 2012

Verdens rikeste mann enkelt liv

Meksikanske telekom tycoon Carlos Slim er USA "Forbes" magasinet liste over den nye fasen i verdens rikeste tycoons, netto verdt av 53.5 milliarder amerikanske dollar. Og generelt rik-han var ikke en privat jet, ikke som en luksus, alle utgifter av hverdagen fra sin egen 24 tusen amerikanske dollar i månedlige utgifter..... .biographer Jose Martinez i den "verden utenfor visste ikke Carlos Slim," en bok å vise verden var rik og mektig sparsommelig og enkel side. Denne boken vil publisert i Latin-Amerika.


Eiendeler langt overgår publiserte tallene


Martinez sa i biografi, slank eiendeler enn under navnet "Forbes" annonsert tallene.


Slim's Calso gruppen som eier Mexicos telefonselskapet, den største mobiltelefon operatøren i Latin-Amerika American mobil kommunikasjon selskaper, kjøpesentre rovdyr Sanborn gruppe og andre selskaper involvert i hotel operasjonen, restauranter, oljeutvinning, økonomi og konstruksjon, i Mexico sysselsetter om lag 210,000 ansatte. Han har i oversjøiske luksus forhandler Saks Inc. og USA, "New York Times" aksjer.


Luksus levende tilbyr ikke gode soul ikke kan begrense meg selv ubegrenset ønske er aldri nå sine mål.


Fjor, Slim til "The New York Times" injisere 250 millioner amerikanske dollar, blir den nest største aksjonæren i avisen. Dette forsinket regn-en rekke mediefolk ved overraskelse. Martinez sa: "han ikke gjør det, ikke stemme. Han bare støtter urolig avisen. Han har til hensikt å selge aksjene, men ("New York Times") gruppe har ennå ikke gjenopprettet."


Slank liker å samle kunst. Han kalt Latin-Amerikas største private samlinger av museum, fikk et fransk skulptør Auguste Rodin om 300 arbeidsoppgaver.


Fortsatt bære en plast klokke


"Med noen edle, rik, eller ulike medlemmer av kongefamilien, han bodde et veldig enkelt liv," AFP sitert Martinez, så 16 rapporter.


Martinez skriver, Slim angi sin egen lønnen til 2,4 millioner for personlige daglige utgifter. Han liker ikke å briljere og luksus, både i deres daglig forbruk av sin kjede med selge i detalj butikker.


I dag, bruke Slim, nå 70 år gammel fortsatt en plast klokke, "han ville ikke manifestere seg mens bruk av smykker eller andre luksus elementer."


Slank er ingen private fly, nødvendig å bruke meksikanske telefon selskapets fly eller helikoptre. Bilen hans er vanligvis Mercedes - Benz bil eller Chevrolet forstadsområder lastebil.


Deilig selvbeherskelse ring


Martinez skriver, Slim "leve enkelt liv, er en moderat enkel, ikke over-control."


Slank ble født i Mexico City i 1940 1 en libanesisk innvandrer familien, familien var velstående. Hans barndom ble instilled økonomisk perspektiv, 10 år gammel business, første familiebedriften å selge godteri og drinker; 12-årige levetid, de første aksjene å kjøpe...... sparing og investeringer er hans livsform.


Enkel stil gjenspeiles i det daglige livet av Slim, også utføre, i hans virksomhet imperium, "de profesjonelle toppledere å dele en sekretær, og ingen konsulenter."


"Jeg vil si at jeg har kontroll, avslutte velsmakende og kriminalitet, men har ikke sluttet disiplin mine barn også," sa Slim.

Thursday, August 23, 2012

Tegn min ektefelle har en affære - 5 tegn

Tror du din ektefelle har en affære? Bare bare mistanke som denne type ting kan være skjer i ditt forhold kan være nok til å kjøre en person gal. Slike mistanker bringe torturous tanker og følelser til overflaten av ett sinn: kan du lurer på om din ektefelle kan være forelsket i noen, enten de har sex med hverandre. . og hva denne alle midler ekteskap.


Det er bare to ekte måter å komme forbi dette trinnet i ubehagelig unknowing om hva som egentlig skjer:


a. fange din ektefelle red-handed


b. konfrontere din ektefelle og få dem til å innrømme det - eller overbevisende og plausibly benekte det.


Men fanger dem eller finne bunnsolid bevis på en affære kan ta svært lang tid - eller kan aldri skje. Og konfrontere din ektefelle med om dine mistanker kan backfire på deg - særlig hvis han eller hun er uskyldig av hva du anklage. I stedet, se etter ett eller flere av det vanlige underskriver av ekteskapelig saker å se hvis de gjelder for deg.


Hvis du sier, "Hva er tegnene min ektefelle har en affære?," her er 5 tegn på å lete etter:


1. De har problemer med å se du i øynene når du har en intim øyeblikk:


Når du er med din ektefelle, må du ta hensyn til om han eller hun er i stand til å se rett i øynene når du er i nær kontakt, for eksempel snakker i sengen eller på tvers av middag bordet. Personer som har noe å skjule har problemer med å se inn i øynene til personen som de skjuler den fra. Spesielt se på om din ektefelle har en tendens til å se ned eller til side når du snakker om noe alvorlig eller oppriktige.


2. Din ektefelle synes å være mindre interessert i å være tett med deg enn før:


Det siste, har du lagt merke til at din ektefelle har virket mindre interessert i berøre, klemmer, kyssingen eller gjør kjærlighet enn han eller hun pleide å være? Dette kan være et tegn på at de har funnet en annen person å fylle denne plassen i dem som trenger fysisk intimitet og tett barbering.


3. Han eller hun tilbringer mye tid hver dag er ikke kategorisert for:


Synes du at din ektefelle tar en urimelig lang tid å gå fra her til der, slik som fra arbeid til hjem eller når skjer errands? Dette kan være et tegn på at de tar en grop stopper et sted du ikke vil at de skal være.


4. Din ektefelle synes å være opptatt når du er sammen:


Når du er med din mann eller kone, finner du at han eller hun har problemer med å fokusere på hva du sier? Har de synes å ikke virkelig være "det" når du er engasjert i samtalen?


5. Du legge merke til merkelige lukter på sine klær:


Har du lagt merke til at din ektefelle klær - rett før det går inn i vask - har merkelige lukter på den som sigarettrøyk, lukten av en fettete restaurant, parfyme eller Creme gel som bare ikke synes å være i tråd med hva de sier de gjorde den dagen? De har tatt sine klær på en tur eller to å se en annen lover.


Mens ingen av disse tegn til en ektefelle har en affære er nok alene å angi juks, bør tilstedeværelsen av disse skiltene være nok til å gå hvis du vil starte en dialog med din ektefelle om hva de er opp til.


Husk, ikke vær redd for å finne ut sannheten om hva som egentlig skjer. Når / hvis de innrømmer de juks, du har verktøy til disposisjon for å overleve saken og finne kjærlighet for hverandre igjen.

Wednesday, August 22, 2012

Jeg fant ut min kone har hatt en affære - 5 trinn for å ta

Dagen du finne ut din kone har blitt bedrager opp på deg er en trist faktisk. Det er virkelig ingen ord for å beskrive hva slags innvirkning som slik funnet kan ha på dine følelser, dine håp for fremtiden og selvtillit.


Selvfølgelig, som de sier, skjer det ingenting i et vakuum. Det er sannsynlig at ditt forhold var opplever visse problemer som førte til din kone har en affære. Likevel, i ingen måte dette Unnskyld hennes oppførsel. På dette punktet kan du ikke være sikker på om du noensinne kunne tilgi henne for hva hun har gjort for deg og ditt forhold.


Hvis du sier, "jeg fant ut min kone har vært har en affære," her er 5 trinn for å ta:


1. Separat faktisk fra mistanke:


Menneskets sinn er en mystisk ting. Det er så kompleks at, i tider med økt følelsesmessige tilstander, hjernen vår kan faktisk forvrenge virkeligheten. Dette er grunnen til at vi hører nyheter historier om folk gå av og gjøre virkelig sprø ting - deres sinn bare ikke var på rett sted samtidig.


Det er svært sannsynlig at, gitt nyheter av din kone affære, du opplever en hel rekke smertefulle følelser - noen som kan forvrenge noen av avgjørende detaljer om hva som virkelig gikk på. Dette er helt forståelig. Og det er svært derfor at du bør gi deg muligheten til å roe ned og begynner å finne ut nøyaktig hva "fakta" er bak hva din kone har gjort. Med andre ord, må du skille "fakta" fra "mistenksomhet."


2. Start en dialog med din kone om saken:


Uten å handle på en accusatory måte (selv om du føler sannsynligvis gjøre det til tider), er det svært viktig at du ikke slår din kone på dette tidspunktet. På det motsatte, uavhengig av hvordan ting havne går mellom to av dere, rett nå må du starte en dialog med henne hva skjedd.


3. Finn ut hennes egentlige hensikter om ekteskap og saken:


Mens du snakker med din kone, kan du finne ut hva hennes intensjoner er for din ekteskap. Hvis det hjelper, Tenk på deg selv som en detektiv: du må prøve å være følelsesmessig løsrevet fra situasjonen for tiden. Finn ut hva hun ønsker og hva hun akter å gjøre.


4. Bestem hva du trenger å gjøre om ditt forhold:


Nå som du vet fakta av situasjonen - i tillegg til hva din kone virkelig ønsker å gjøre neste - det er tid for deg å bestemme i ditt hjerte hva som er fornuftig for deg å gjøre. Det sentrale spørsmålet du trenger for å svare selv er: bør du holde i relasjonen eller bør du la det?


5. Hvis du planlegger å bo med henne, må du arbeide sammen for å helbrede dere etter saken:


Hvis du bestemmer at, et sted i ditt hjerte du har muligheten til å tilgi din kone for hva hun har gjort, må du gjøre en forpliktelse til hverandre for å løse ekteskapelig woes sammen.


Følg disse 5 trinnene. Og deretter, hvis det føles som den riktige tingen å gjøre, komme tilbake på banen til healing og tillit mellom deg og din kone.

Tuesday, August 21, 2012

5 Telltale tegn på en juks ektefelle

Mistanke kan være en giftig potion som spiser opp på deg litt etter litt. Det er spesielt potente Hvis du føler mistenkelig av din ektefelle i form av en mulig utroskap.


Den triste sannheten er at hvis du allerede har mistanke om en utroskap fra din mann eller kone, det sannsynligvis ikke er noe som skjer på noen nivå. Imidlertid kanskje hva som skjer ikke faktisk være en full blåst affære. Det kunne bare en emosjonell affære, eller det kan bare være en dyp misnøye med ditt forhold som fører sine tanker til bortkommen nå og da.


I ethvert tilfelle mistanke uten bevis er aldri helt avgjørende og alltid forlater du følelsen litt urolig- men uten en måte å virkelig sette fingeren på hva som skjer. Det kan være nyttig å få noen tips om hvilke typer atferd som din ektefelle er stille kan være indikasjoner på en affære.


Hvis du tror at din ektefelle er juks, er her 5 telltale tegn på en juks ektefelle:


1. Kan ikke forklare sitt oppholdssted:


Du kan finne deg selv i situasjoner hvor din ektefelle har kommet hjem fra en dag eller kveld, men var litt uklar når det gjaldt å beskrive akkurat hvor eller hvordan de skulle tilbringe sin tid. Sikker, alle har en rett til privatliv nå og da. Imidlertid hvis din ektefelle har alltid vært generelt ganske åpen om hva de gjør når to av dere er fra hverandre - og likevel det siste de synes å musling opp når du tar opp emnet - er det en mulig kvittere av en juks ektefelle.


2. Kjøper gaver for "kunder" eller andre mennesker ofte:


Din ektefelle carelessly forlate mottak eller kredittkort-setninger for gaver de kjøper for en annen person? Vanligvis, bruker mennesker som cheat på sin ektemann eller kone mye penger i prosessen. Det kommer til å forlate en papiret Stien før eller senere, og du har kanskje allerede sett tegn på den.


3. Jobber sent ofte:


Hvis din ektefelle ofte kommer hjem veldig sent, hevdet at han eller hun måtte jobbe overtid, kan det helt uskyldig tegnet av en ivrig arbeidstaker - eller det kan være en affære. Vanligvis jobber sent i seg selv er ikke et tegn på en utroskap, men kombinert med noen av de andre atferd i denne listen det sikkert kan være.


4. Ofte kommer hjem sent eller går på turer uventet i siste øyeblikk:


Tenk tilbake til fortiden 6-12 måneder: har din ektefelle bare opp og til venstre for å gå på forretningsreise eller en annen type ferie med liten forhåndsvarsel? Dette er en felles virkemåte for juks ektemenn og hustruer.


5. De nekter å snakke med deg om ideen om en affære eller en emosjonell affære:


Hvis du har tatt opp om dine mistanker om en affære å din ektefelle i siste, har du funnet at de nektet å snakke med deg om det? Flat fornektelse er vanligvis et høyt og tydelig tegn på at noe fishy skjer. Tross alt, vil noen med ingenting å skjule ikke musling opp, få defensive, eller prøv å endre emnet hvis du oppdra.


Se etter disse 5 telltale tegn på en juks ektefelle. Hvis du kjenner igjen noen av disse symbolene, må du ta skritt for å komme til bunnen av den. Så, du ville nød å arbeide for å lagre ditt forhold slik at du kan gjenreise tilliten og finne kjærligheten igjen.