Wednesday, September 5, 2012

Hvordan å cellen telefon spionere på din ektefelle lovlig

Congressman Anthony Weiner sex skandale er siste tilfelle verden utstilt med hans fall. Han ble funnet juks ektefelle. I virkeligheten, ble han funnet skyldig i å sende sin seksuelt bilder til flere merkelige kvinner på Twitter. Innen et par ukens så verden hans gå ned kjørefelt av skam fra en håper congressman til en dishonored politisk og ut av hans innlegg.


Dette er bare en korn i sanden. Minst, fikk han fanget. Selv om hans kone ikke kunne forstand hans cyber misbruk, er det mange andre som er gjennomføring med deres utroskap og juks kone. Og i slike forbrytelser, teknologi blir en nyttig partner for ikke la dem bli fanget. Uærlig menn misbruke sine mobiltelefoner; har cyber saker og Internett seksuell omgang med ukjent kvinner, i likhet med Weiner. Deres godtroende hustruer får dessverre ikke et snev av deres smart ennå juks trekk som Huma, weiners kone.


Likevel, lever under samme tak, blir det litt opplagt til å lese kroppsspråket til partneren din på noen vanlige øyeblikk. Hvis noensinne, du fornemme en synkende følelse i bunnen av ditt hjerte med mannen din sent arbeidstid, ekstra tid brukt på Internett og mobiltelefon, har han blitt fjernt fra du. Hvis alle slike omstendigheter høres kjent for deg, kan du umiddelbart krever en cellphone spion. Du har rett til å finne ut virkeligheten og gi en bekreftelse til tvil. Selv om du finner sannheten, må du alltid ha bevis å konsolidere din påstander mot ham. For slike avgjørende skritt er du bare noen skritt fra ved hjelp av en mobiltelefon spion. Ansette en privat etterforsker er også en løsning, men ikke som effektive som mobiltelefon spion i mannen din telefon. Å fange Jukser ektefelle, en privat spion kan bli ganske dyrt for din purse. Du kan imidlertid slå sin mobiltelefon i en mobil spion garanterer nøyaktig informasjon om hans uærlig aktiviteter.


En anerkjent mobiltelefon spion gang installert i den mistenkte mobiltelefon kan fortelle du legge hendene på utrolig mobiltelefon-data som er nesten umulig å hente manuelt. Slike mobile spion apps tilby spion alternativer som


• alle webområdeadresser besøkt,
• slettet tekstmeldinger,
• e-post,
• lagt til hver ny kontakt,
• slettet samtale loggene, og
• alle GPS plasseringen av enheten.


Mobil spion-programmet som er installert i en mobiltelefon fungerer så hemmelighet at brukeren kan aldri få et hint som han blir digitalt sett over. I Amerika er under flere jurisdiksjoner, spionere uten at brukeren ugyldig. Derfor er det foreslått at før du tar dette trinnet til mobil spion på din ektefelle, bør du sjekke ditt lokale mobiltelefon lover. Likevel, ved hjelp av en hånd for å ha en bedre visning fra dis aldri avslås.


Med slik en hybrid mobiltelefon spion hendig, du kan slutte å bekymre seg for mye og føre en fredelig liv bare å la ham gå for dagen og du kan kontrollere alle gitt detaljer fra brukerkontoen din mobil spion.

Tuesday, September 4, 2012

Hvordan er å fortelle Hvis din betydelige andre juks på deg

Det er masse lykkelig ekteskap der ute og masse par som ville aldri drømme for juks på hverandre. De er helt fornøyd med deres forhold er på banen, og de tror vows de tok under deres bryllupseremoni ble meningsfull og sann. Andre kan ikke være glad i deres ekteskap, men i stedet for på jakt etter lykke utenfor ekteskap mens ekteskapet er fremdeles lovlig intakt, de er ærlige med deres ektefelle og arbeide mot en felles løsning. Disse scenariene er imidlertid ikke alltid ruten folk velger å ta. Hvis du tror det kan være et problem i ekteskapet, og din ektefelle ser. noen andre, er det ting du kan se etter. Vurdere om alle sine eiendeler er holdt i hjemmet, eller hvis de bruker en Texas kontrakt lageret eller lageret for California-kontrakt til å holde ting utenfor området. Spør deg selv hvis de kan skjule et annet liv fra deg som du ikke er en del av.


Hvis betydelige andre synes å være å holde på hemmeligheter, kan du vurdere et par ting før hoppe til konklusjoner. Spør deg selv om det er en stor begivenhet i nær fremtid de planlegger en overraskelse for. Det siste du ønsker å gjøre er å anklage dem for juks på deg hvis de er sneaking rundt planlegger en overraskelsesfest for deg. Hvis du har mistanke om noe er opp og du er bekymret for kan ting være går sørover, betro i en nær venn. Sjansene er; de vil vite hvis noe spesielt er planlagt. De kan berolige du uten å gi bort overraskelse og din ektefelle vil aldri om din insecurities. Men hvis ting synes av og din ektefelle blir fordekte over en lang periode med tid og ingen overraskelse materializes noensinne, du kan ha grunn til bekymring.


Har betydelige andre hadde en brå endring i arbeidsplanen? Dette skjer ofte og er helt legitimt. Hvis betydelige andre fungerer i et felt der det er SKIFT endringer, det er mange årsaker til hvorfor endringen kan oppstå. Imidlertid hvis din ektefelle jobb er vanligvis en 9-5 jobb for office og de plutselig begynner å jobbe inntil 10 pm eller 11 pm hver natt, kan det være noe som skjer.


Har du lagt merke til en endring i ditt forhold? Hvis du var alltid hengiven og som plutselig stopper, kan du håndtere en alvorlig sak. Hvis din ektefelle blir intimitet andre steder, er det mindre sannsynlig å trenge det mens de er hjemme. På den annen side, kan du også se en økning i soverom antics. Intimitet kan ikke være der og du kanskje stemning ubekvem med hvordan ting fungerer, men du vil kanskje legge merke til din ektefelle er mer forelsket. Dette gjelder særlig i begynnelsen av en affære, så hvis du tror et problem kan være i ferd med å starte, kan du starte å kommunisere med dem om problemer.


En endelig anelse skjuler finansielle transaksjoner. Hvis penger forsvinner eller signifikante andre slutter å dele kreditt regningen med deg, kan det være et tegn på et problem. Vurder å konfrontere dem før problemer eskalere.

Monday, September 3, 2012

Les Boyfriend�s tekst meldinger elektronisk

Du kan lese din kjærestes tekstmeldinger elektronisk med høyre programmer. Disse er tilgjengelige på Internett, og de varierer mye. Vil du kontrollere at programvaren har alle funksjonene du ønsker før du kjøper den. Prisen er også noe som vil variere mellom programmer også. Kontroller at du sammenligner faktisk funksjoner og priser før du begrense det gjort til et par valg. Noen kan virke som mer penger, men de vil ta med flere også.


Du kan lese din kjæreste tekstmeldinger online med noe som kalles smart telefon spion-programvare. Du må installere programmet høyre på telefonen og sette det opp. Etter at det kjører helt stille, er det ingenting på telefonen som varsler ham som programmet er der. Når den er det, vil det ta opp alle meldinger som er sendt fra og mottatt. Deretter, ved hjelp av Internett-tilkobling på telefonen vil det sende alle opptakene til en separat konto online.


Du kan lese din kjæreste tekstmeldinger online ved å logge inn på din konto hos database der alle opptakene er sendt. Jeg snakker ikke om bare en liste mange ganger meldingene ble sendt. Du vil faktisk være i stand til å lese alle meldinger det i detalj. Jeg kan ikke love at du vil like alt som du lest, men de vil være der. Selv meldingene som ble slettet av telefonen registreres og sendes til denne kontoen du kan vise.


Som jeg oppgitt før, kan du få ulike funksjoner med noen av disse programmene. Noen av dem gir mulighet til å vise alle bildene og videoene som er tatt med sin telefon. Andre vil også gi deg en GPS-plassering i løpet av dagen også. Du bør forstå at ikke alle programmer vil kjøre måten jeg har beskrevet dem. Noen av dem bare videresende meldingene, og dette er ikke veldig effektivt. Du kan også ende opp med en stor regning siden du kan bli belastet igjen for videresending. Denne typen systemet også har potensial til å vises på sin telefon også.


Du kan lese din kjærestes tekstmeldinger elektronisk med riktig program. Du vil ha en som er sikker, og kjører uten videresender meldingene. Ja du ønsker dem sendt til en konto, men som kan gjøres via Internett uten å risikere ekstra avgifter. Denne metoden er også mindre sannsynlig å noensinne vises på telefonen i det hele tatt. Dette er også hvorfor du trenger en smart telefon for programvaren.


Leser din kjærestes tekstmeldinger elektronisk, men pass på at du får riktig type programvare for å gjøre det. Jeg antar du prøver å være fordekte, slik at du ikke skal ønsker et program som vil gi seg selv bort. Du bør også kontrollere at programvaren du vurdert er kompatibel med modell av telefonene du har samt operatører. Denne informasjonen skal være tilgjengelig på nettsteder for deg å se før du faktisk gjør et kjøp av noen av produktene.

Sunday, September 2, 2012

Fange en juks ektefelle

Du kan fange en juks ektefelle online hvis de har en Internett-forbindelse med noen. Med teknologi måten det er (stadig voksende) jeg ikke er sikker på hvorfor noen ville anta at datamaskiner er hemmelig. Du kan ikke virkelig skjule noe på en datamaskin, selv om du trenger en ekspert eller spesialutstyr for å komme til noen av det. Du kan hente omtrent alt av en harddisk, selv om det ble slettet allerede. På den annen side, kan du ta en jukse ektefelle online relativt enkelt. Alt du trenger er programvaren.


Du kan spore alt de gjør på datamaskinen med riktig program. Noen av de tilgjengelige registrerer selv alle tastetrykk for. Ikke alle av dem vil gjøre det, slik at du virkelig trenger å vurdere hvilke funksjoner du trenger. Du kan ha noen ide om det er visse ting du legge merke til. For eksempel; Hvis det er et nytt messenger-program installert at du ikke har kanskje passordet for du mistenker dem om å bruke denne. De samme kan være sa hvis de åpner opp en ny e-postkonto som du ikke kan komme inn. I dette tilfellet vil et program som registrerer alle e-post og instant messenger-samtaler for deg. Du kunne lett fange en juks ektefelle online denne måten hvis de bruker en av disse metodene for å bære på en relasjon med noen andre.


Ikke alle av dem vil være det opplagte skjønt. Hvis du legger merke til at webleseren historie blir slettet hele tiden ved din ektefelle; du vil kanskje noe mer langs linjer å holde orden på webområdene de besøker på datamaskinen. Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilke funksjoner du trenger, kan du gå med funksjonen tastetrykk. Dette vil gi deg alt siden den vil holde oversikt over alt skrevet på datamaskinen. Dette er nesten den beste måten å fange en juks ektefelle online fordi du ikke kan skjule noe fra den. Den registrerer alt du skriver inn rett ned til brukernavn og passord for kontoene. Med det kan du låse opp noe, og du kan få informasjonen du trenger.


Du bør innse at du kan fange en juks ektefelle online, og en gang du kan bevise det. i mange land er det anses en gyldig grunn til skilsmisse. Jeg er ikke prøver å fortelle deg hva du skal gjøre, men du bør vite hva din alternativer egentlig er. Det er ikke noe som du trenger bare å sette opp med eller prøver å leve med. Selvfølgelig, det kan være noe som du forsøker å arbeide sammen så vel, men minst vil du vite hva som skjer med disse programmene. Ofte mistanker er verre enn faktisk å vite og kan drepe en relasjon bare så raskt om ikke raskere. Jeg kan ikke love du vil like hva du finner, men jeg kan love at du kan få programvare som lar deg gjøre dette. Overbevisende din samvittighet det helt opp til deg imidlertid.

Saturday, September 1, 2012

Ta dem juks

Mistanker er en tror, men det tar vanligvis litt arbeid å ta dem juks. Med mindre selvfølgelig du har de riktige verktøyene for å gjøre det enklere. Så igjen, kan du ikke være sikker på at det er noe å fange. Å vite hva du skal se etter, er en av de første tingene du trenger å vite.


Vet noen tegn til en juks loved one? Jeg er sikker på at vi kan alle finne ut noen av dem. Hvis din intime forbindelser stopper deretter du sannsynligvis har et alvorlig problem med mindre det er en medisinsk grunn for den. Hvis du er ettall med medisinsk årsaken, kan du finne deg selv enda mer bekymret for neste person. Du kan ikke gi det de trenger, og natur tilsier at de finner det et annet sted. Dette er ikke alltid tilfelle, men dessverre i mange tilfeller er det.


Så etter at du lærer skiltene, hvordan vil du ta dem juks? Det er ikke egentlig alt som er vanskelig, men det kan ta tid. Sjansen er at du har de fleste av det du trenger hjemme allerede å få beviset på at du trenger. Hvis ikke, du burde være i stand til å finne noen programvare der ute som vil være utrolig nyttig også. Ingen virkelig ønsker å leie en privat etterforsker fordi de ikke ønsker at én person å vite at de er å være wronged. Ydmykelse er ikke noe som vi ønsker å ha lagt på offentlig visning, selv om det er bare én person. Du trenger ikke å ta dette steget. Nå dager du kan gjøre dette på egen hånd, slik at den eneste andre personen hvem vet er partner i saken.


Ikke få for bøyd om vedkommende ennå. Noen ganger vet de ikke at de har en affære. Noen virkelig er helt oblivious til det faktum at den andre er gift. Faktisk, de kan få mistenkelig av dem også og ser etter måter å ta dem for juks. Ironisk egentlig, men det er kjent for å skje.


Du kan ta dem juks og få bevis som du trenger for å møte dem, men deretter hva? Hva er du antok å gjøre da? Bør du gange eller gjør amends? Dette er valgene som du må gjøre, men det er ting som kan hjelpe deg med å håndtere. Det er enda rådgiving som kan hjelpe deg å bygge din tillit til hverandre. Det er det vanskeligste, men de viktigste trinnet til å sette ditt forhold tilbake sammen.


Hvis du velger ikke å gjøre dette, vil du måtte ta dem juks og har bevis for at filen for skilsmisse. Du kan ikke anklage dem for noe i retten uten å kunne bevise det. Uansett, er det informasjon der ute som kan hjelpe deg med alle tegn, beslutninger og valg som du kan gjøre. Bare å vite at det er et valg, kan det bidra til å gjøre en stor forskjell i din holdning.