Sunday, September 2, 2012

Fange en juks ektefelle

Du kan fange en juks ektefelle online hvis de har en Internett-forbindelse med noen. Med teknologi måten det er (stadig voksende) jeg ikke er sikker på hvorfor noen ville anta at datamaskiner er hemmelig. Du kan ikke virkelig skjule noe på en datamaskin, selv om du trenger en ekspert eller spesialutstyr for å komme til noen av det. Du kan hente omtrent alt av en harddisk, selv om det ble slettet allerede. På den annen side, kan du ta en jukse ektefelle online relativt enkelt. Alt du trenger er programvaren.


Du kan spore alt de gjør på datamaskinen med riktig program. Noen av de tilgjengelige registrerer selv alle tastetrykk for. Ikke alle av dem vil gjøre det, slik at du virkelig trenger å vurdere hvilke funksjoner du trenger. Du kan ha noen ide om det er visse ting du legge merke til. For eksempel; Hvis det er et nytt messenger-program installert at du ikke har kanskje passordet for du mistenker dem om å bruke denne. De samme kan være sa hvis de åpner opp en ny e-postkonto som du ikke kan komme inn. I dette tilfellet vil et program som registrerer alle e-post og instant messenger-samtaler for deg. Du kunne lett fange en juks ektefelle online denne måten hvis de bruker en av disse metodene for å bære på en relasjon med noen andre.


Ikke alle av dem vil være det opplagte skjønt. Hvis du legger merke til at webleseren historie blir slettet hele tiden ved din ektefelle; du vil kanskje noe mer langs linjer å holde orden på webområdene de besøker på datamaskinen. Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilke funksjoner du trenger, kan du gå med funksjonen tastetrykk. Dette vil gi deg alt siden den vil holde oversikt over alt skrevet på datamaskinen. Dette er nesten den beste måten å fange en juks ektefelle online fordi du ikke kan skjule noe fra den. Den registrerer alt du skriver inn rett ned til brukernavn og passord for kontoene. Med det kan du låse opp noe, og du kan få informasjonen du trenger.


Du bør innse at du kan fange en juks ektefelle online, og en gang du kan bevise det. i mange land er det anses en gyldig grunn til skilsmisse. Jeg er ikke prøver å fortelle deg hva du skal gjøre, men du bør vite hva din alternativer egentlig er. Det er ikke noe som du trenger bare å sette opp med eller prøver å leve med. Selvfølgelig, det kan være noe som du forsøker å arbeide sammen så vel, men minst vil du vite hva som skjer med disse programmene. Ofte mistanker er verre enn faktisk å vite og kan drepe en relasjon bare så raskt om ikke raskere. Jeg kan ikke love du vil like hva du finner, men jeg kan love at du kan få programvare som lar deg gjøre dette. Overbevisende din samvittighet det helt opp til deg imidlertid.

No comments:

Post a Comment