Saturday, September 1, 2012

Ta dem juks

Mistanker er en tror, men det tar vanligvis litt arbeid å ta dem juks. Med mindre selvfølgelig du har de riktige verktøyene for å gjøre det enklere. Så igjen, kan du ikke være sikker på at det er noe å fange. Å vite hva du skal se etter, er en av de første tingene du trenger å vite.


Vet noen tegn til en juks loved one? Jeg er sikker på at vi kan alle finne ut noen av dem. Hvis din intime forbindelser stopper deretter du sannsynligvis har et alvorlig problem med mindre det er en medisinsk grunn for den. Hvis du er ettall med medisinsk årsaken, kan du finne deg selv enda mer bekymret for neste person. Du kan ikke gi det de trenger, og natur tilsier at de finner det et annet sted. Dette er ikke alltid tilfelle, men dessverre i mange tilfeller er det.


Så etter at du lærer skiltene, hvordan vil du ta dem juks? Det er ikke egentlig alt som er vanskelig, men det kan ta tid. Sjansen er at du har de fleste av det du trenger hjemme allerede å få beviset på at du trenger. Hvis ikke, du burde være i stand til å finne noen programvare der ute som vil være utrolig nyttig også. Ingen virkelig ønsker å leie en privat etterforsker fordi de ikke ønsker at én person å vite at de er å være wronged. Ydmykelse er ikke noe som vi ønsker å ha lagt på offentlig visning, selv om det er bare én person. Du trenger ikke å ta dette steget. Nå dager du kan gjøre dette på egen hånd, slik at den eneste andre personen hvem vet er partner i saken.


Ikke få for bøyd om vedkommende ennå. Noen ganger vet de ikke at de har en affære. Noen virkelig er helt oblivious til det faktum at den andre er gift. Faktisk, de kan få mistenkelig av dem også og ser etter måter å ta dem for juks. Ironisk egentlig, men det er kjent for å skje.


Du kan ta dem juks og få bevis som du trenger for å møte dem, men deretter hva? Hva er du antok å gjøre da? Bør du gange eller gjør amends? Dette er valgene som du må gjøre, men det er ting som kan hjelpe deg med å håndtere. Det er enda rådgiving som kan hjelpe deg å bygge din tillit til hverandre. Det er det vanskeligste, men de viktigste trinnet til å sette ditt forhold tilbake sammen.


Hvis du velger ikke å gjøre dette, vil du måtte ta dem juks og har bevis for at filen for skilsmisse. Du kan ikke anklage dem for noe i retten uten å kunne bevise det. Uansett, er det informasjon der ute som kan hjelpe deg med alle tegn, beslutninger og valg som du kan gjøre. Bare å vite at det er et valg, kan det bidra til å gjøre en stor forskjell i din holdning.

No comments:

Post a Comment