Tuesday, September 4, 2012

Hvordan er å fortelle Hvis din betydelige andre juks på deg

Det er masse lykkelig ekteskap der ute og masse par som ville aldri drømme for juks på hverandre. De er helt fornøyd med deres forhold er på banen, og de tror vows de tok under deres bryllupseremoni ble meningsfull og sann. Andre kan ikke være glad i deres ekteskap, men i stedet for på jakt etter lykke utenfor ekteskap mens ekteskapet er fremdeles lovlig intakt, de er ærlige med deres ektefelle og arbeide mot en felles løsning. Disse scenariene er imidlertid ikke alltid ruten folk velger å ta. Hvis du tror det kan være et problem i ekteskapet, og din ektefelle ser. noen andre, er det ting du kan se etter. Vurdere om alle sine eiendeler er holdt i hjemmet, eller hvis de bruker en Texas kontrakt lageret eller lageret for California-kontrakt til å holde ting utenfor området. Spør deg selv hvis de kan skjule et annet liv fra deg som du ikke er en del av.


Hvis betydelige andre synes å være å holde på hemmeligheter, kan du vurdere et par ting før hoppe til konklusjoner. Spør deg selv om det er en stor begivenhet i nær fremtid de planlegger en overraskelse for. Det siste du ønsker å gjøre er å anklage dem for juks på deg hvis de er sneaking rundt planlegger en overraskelsesfest for deg. Hvis du har mistanke om noe er opp og du er bekymret for kan ting være går sørover, betro i en nær venn. Sjansene er; de vil vite hvis noe spesielt er planlagt. De kan berolige du uten å gi bort overraskelse og din ektefelle vil aldri om din insecurities. Men hvis ting synes av og din ektefelle blir fordekte over en lang periode med tid og ingen overraskelse materializes noensinne, du kan ha grunn til bekymring.


Har betydelige andre hadde en brå endring i arbeidsplanen? Dette skjer ofte og er helt legitimt. Hvis betydelige andre fungerer i et felt der det er SKIFT endringer, det er mange årsaker til hvorfor endringen kan oppstå. Imidlertid hvis din ektefelle jobb er vanligvis en 9-5 jobb for office og de plutselig begynner å jobbe inntil 10 pm eller 11 pm hver natt, kan det være noe som skjer.


Har du lagt merke til en endring i ditt forhold? Hvis du var alltid hengiven og som plutselig stopper, kan du håndtere en alvorlig sak. Hvis din ektefelle blir intimitet andre steder, er det mindre sannsynlig å trenge det mens de er hjemme. På den annen side, kan du også se en økning i soverom antics. Intimitet kan ikke være der og du kanskje stemning ubekvem med hvordan ting fungerer, men du vil kanskje legge merke til din ektefelle er mer forelsket. Dette gjelder særlig i begynnelsen av en affære, så hvis du tror et problem kan være i ferd med å starte, kan du starte å kommunisere med dem om problemer.


En endelig anelse skjuler finansielle transaksjoner. Hvis penger forsvinner eller signifikante andre slutter å dele kreditt regningen med deg, kan det være et tegn på et problem. Vurder å konfrontere dem før problemer eskalere.

No comments:

Post a Comment