Wednesday, September 5, 2012

Hvordan å cellen telefon spionere på din ektefelle lovlig

Congressman Anthony Weiner sex skandale er siste tilfelle verden utstilt med hans fall. Han ble funnet juks ektefelle. I virkeligheten, ble han funnet skyldig i å sende sin seksuelt bilder til flere merkelige kvinner på Twitter. Innen et par ukens så verden hans gå ned kjørefelt av skam fra en håper congressman til en dishonored politisk og ut av hans innlegg.


Dette er bare en korn i sanden. Minst, fikk han fanget. Selv om hans kone ikke kunne forstand hans cyber misbruk, er det mange andre som er gjennomføring med deres utroskap og juks kone. Og i slike forbrytelser, teknologi blir en nyttig partner for ikke la dem bli fanget. Uærlig menn misbruke sine mobiltelefoner; har cyber saker og Internett seksuell omgang med ukjent kvinner, i likhet med Weiner. Deres godtroende hustruer får dessverre ikke et snev av deres smart ennå juks trekk som Huma, weiners kone.


Likevel, lever under samme tak, blir det litt opplagt til å lese kroppsspråket til partneren din på noen vanlige øyeblikk. Hvis noensinne, du fornemme en synkende følelse i bunnen av ditt hjerte med mannen din sent arbeidstid, ekstra tid brukt på Internett og mobiltelefon, har han blitt fjernt fra du. Hvis alle slike omstendigheter høres kjent for deg, kan du umiddelbart krever en cellphone spion. Du har rett til å finne ut virkeligheten og gi en bekreftelse til tvil. Selv om du finner sannheten, må du alltid ha bevis å konsolidere din påstander mot ham. For slike avgjørende skritt er du bare noen skritt fra ved hjelp av en mobiltelefon spion. Ansette en privat etterforsker er også en løsning, men ikke som effektive som mobiltelefon spion i mannen din telefon. Å fange Jukser ektefelle, en privat spion kan bli ganske dyrt for din purse. Du kan imidlertid slå sin mobiltelefon i en mobil spion garanterer nøyaktig informasjon om hans uærlig aktiviteter.


En anerkjent mobiltelefon spion gang installert i den mistenkte mobiltelefon kan fortelle du legge hendene på utrolig mobiltelefon-data som er nesten umulig å hente manuelt. Slike mobile spion apps tilby spion alternativer som


• alle webområdeadresser besøkt,
• slettet tekstmeldinger,
• e-post,
• lagt til hver ny kontakt,
• slettet samtale loggene, og
• alle GPS plasseringen av enheten.


Mobil spion-programmet som er installert i en mobiltelefon fungerer så hemmelighet at brukeren kan aldri få et hint som han blir digitalt sett over. I Amerika er under flere jurisdiksjoner, spionere uten at brukeren ugyldig. Derfor er det foreslått at før du tar dette trinnet til mobil spion på din ektefelle, bør du sjekke ditt lokale mobiltelefon lover. Likevel, ved hjelp av en hånd for å ha en bedre visning fra dis aldri avslås.


Med slik en hybrid mobiltelefon spion hendig, du kan slutte å bekymre seg for mye og føre en fredelig liv bare å la ham gå for dagen og du kan kontrollere alle gitt detaljer fra brukerkontoen din mobil spion.

No comments:

Post a Comment