Friday, August 31, 2012

Er det verdt å gjenoppbygge etter the affære?

På å finne ut at din mann eller kone har jukset nødt du til å møte en rimelig salve av sinne provoserte tanker. En av de første tingene som kommer til hjernen er "Jeg skal drepe ham!" eller "Jeg skal drepe henne!" Naturlig svar på en situasjon som kan ligne på å ha ditt hjerte dratt ut av brystet og ga deretter tilbake til deg på et sølvfat med et notat som sier "jeg ikke ønsker dette lenger!"


Så når du har calmed selv, andre løsningen kan være langs linjene av: "Jeg skal forlate."


Men disse er bare reaksjoner provosert av sinne av ikke å kunne forstå hvorfor dette har skjedd.


Følelsen av å være bedro oppretter en flodbølge i balansen av ofre kjernen. Det er ødeleggende, derailing, opprivende og fryktelig og forlater offeret følelsen verdiløs og uønsket.


Så, hva en person gjør i en slik situasjon? Forlate kan være svært tilfredsstillende valget samtidig med discovery - etter affære, fordi uten tilstedeværelse av din juks ektefelle, du tror du kan helbrede dine vondt og lære å morph sinne til fokuserer mer på arbeidet ditt og / eller dine barn.


Av alle grunnene du har noensinne lært du burde avreise din juks ektefelle, men det er viktig å huske at det er grunner til hvorfor du kanskje vil vurdere bor med din ektefelle og gjenoppbygge ditt forhold - til tross for det faktum de har jukset på deg.


1. Det er sannsynlig at det er ingen klar grunn til hvorfor din ektefelle jukset på deg. Derfor bør du ikke vil la på et innfall uten første prøver å forstå hele historien.


2. Vurdere det faktum at du har fortsatt uferdige planer sammen som et par. Spesielt hvis du har barn. Det ville bare skuffe deg å vite at alle planer som du har gjort sammen ville bare forsvinne.
Selvfølgelig, er juks et virkelig slag til ekteskapelig enheten, men du ikke har råd til å tilbringe resten av livet ditt tenker du kunne ha eller bør har lagret ekteskap når den enkle sannheten er at du CAN.


3. Dine barn vil være saddened av avgang av deres mor eller far. Hvis de er små, de vil ikke forstå hva alt oppstyret handler om, men hvis de er gamle nok til å forstå hva som har skjedd, de kan være venstre lurer på hvorfor du ikke klarer å sette fortid bak deg og gjenoppbygge.


4. Er det verdt å holde gift med en juks ektefelle? Svaret er definitivt Nei hvis ektefelle skal re-offend. Hvis imidlertid er han eller hun villig til å tjene tilbake tillit og gjenoppbygge da juks blir bare en annen bump i ekteskapelig veien (en stor en) som må overvinnes.


For å finne en perle, må du først å hacke bort på steinen, så det er behov for polering. Men ikke bare én gang. Gems må polering og reshaping selv innimellom. Ekteskap gjøre også.


Etter saken er du nødt til å lære noe positivt skritt for å opprette nye nivåer av tillit, ærlighet og intimitet med partneren din. Ikke la en vrangvilje for å mistrust din partner ruin din sjanser av å gjenoppbygge ditt forhold og gjør det bedre enn noensinne. Det kan gjøres!


Lær å beundre' og 'Verdsette' ektefeller og få over crippling veisperring som er vantro.
Etter affære - uavhengig av hvilken som helst partiet var på feil - kan ditt forhold bli gjenoppbygd.

No comments:

Post a Comment