Monday, August 27, 2012

Top 12 tegn for juks ektefeller og partnere: En privat etterforsker forteller alle

I dag jeg skal gå over de øverste 12 tegnene på en juks lover, og topp jeg mener de som er mest sannsynlig å angi utroskap. Jeg gjør dette for å forhindre skaden og følelsesmessige traumer som ofre for juks lider av--millioner er utnyttet og vondt av bedragere hvert år, og mange ganger skaden ville ha vært langt mindre hvis de hadde bare vært varslet tidlig Hvis de hadde bare kjent noen av følgende advarsel skiltene og handlet på dem..


Jeg har sett følgende scenario spille ut igjen og igjen i 13 år jeg har vært en privat etterforsker: en distraught spouse eller beiler endelig får mot til å avslutte sitt forhold med juks partneren etter å ha deres utroskap shoved i sitt ansikt en til mange ganger, etter å ha blitt følelsesmessig og psykologisk misbrukt, og ved dette punktet de er i en veldig lei staten og vise alle klassiske tegnene på et offer for innenlands voldelige misbruk: depresjon, lavt selvbilde, angst, self-blaming, etc. Men ting er at deres lover ikke var typisk misbruk, de ikke legger en hånd på dem, og nesten aldri hevet sin stemme i sinne, men de har vondt og redusert sine lover til et punkt der de er fysisk syke, psykologisk scarred, og kan også kreve at hospitalization på grunn av sine flere seksuell saker som det gjennomført med fullstendige ignorering for deres partner og sine følelser.


Ikke leve i fornektelse tenker at det ikke kan skje til deg, husker at tidligere du fange den mindre du være vondt og ydmyket, og Husk følgende store advarsler tegn:


1. Langt, det viktigste jeg ønsker du å huske på er universell indikatoren for utroskap, det forekommer i hvert enkelt tilfelle: plutselige virkemåter endringer. Hvis jeg kan bore bare én ting å se etter inn i hodet ditt som du vil huske for resten av livet ditt, er det dette. Selv om du trenger å huske at dette ikke automatisk bety det er juks, selvfølgelig, bare fordi de plutselig begynne å handle rart automatisk bety ikke de er juks på deg.


Eksempler:


De starte plutselig som ønsker å oppsøke steder av seg selv. De bo ut sent på møter de ikke forteller deg de ville være å ha eller andre hendelser som de ikke forteller deg om forhånd. De er ofte på telefonen til tider de ikke pleide å være. De begynne å delta i sports, hobbyer eller klubber de aldri pleide å være interessert i, og det føles som de ikke ønsker å delta.


2. De begynne plutselig å jobbe og å miste vekt, de bli med et treningsstudio, får en trener, etc. Også, i utgangspunktet alt annet som ville forbedre utseendet som vakker, nye klær eller smykker, Köln/parfyme eller de plutselig utvikle interessen for mote de aldri hadde tidligere.


3. De starte plutselig arbeidet mye overtid eller å måtte bo sent på kontoret, men når du får en sjanse til å snakke med noen av partnerens kolleger og du nevner all overtid de har hatt å arbeide nylig de vet ikke hva du snakker om--hmm...


4. De prøver å holde deg fra å vises uventet på arbeid eller andre bestemte steder, og når du gjør de får irrationally opprørt og synes nervøs for "noe".


5. Deres undertøy eller andre klær lukter som en type parfyme eller Köln som du ikke slitasje... åpenbart en, jeg vet, men det skjer og mange mennesker aldri tror å sjekk for dette.


6. De plutselig ikke interessert i deg seksuelt lenger. Dette er et veldig vanlig og pålitelig tegn som er spesielt så hvis dette har aldri skjedd før med dem. Det er mulig at det kan være på grunn av en medisinsk tilstand (Hvis partneren er mannlige, kanskje de har erectile dysfunction av noe slag), men det er usannsynlig, langt mer sannsynlig forklaring er at de får den andre steder, og så de ikke trenger å få det fra deg lenger.


7. Gå gjennom deres veske eller lommebok, dette er en stor kilde til hint: se etter mottak fra restauranter som de ikke tar deg eller at, i det minste du ikke gå til dem med på som dato, spesielt hvis det var tydeligvis et måltid for to personer (også, hvis partneren er mannlige og du ser den andre personen hadde en bringebær chocolitini eller en fersken daquiri, errmm...Jeg antar som kunne har vært en annen mann, men jeg tror ikke det), billett redaktører fra hendelser som du ikke visste de gikk til, et telefonnummer som er skrevet på et stykke papir med et mistenkelig navn du har aldri hørt om (alltid en god anelse...), kvitteringer fra steder som massasje parlors eller strippeklubber, og kondomer når to av dere ikke bruker dem, og ikke er brukt på lenge.


8. De prøver å holde deg fra å se bestemte filer eller e-postmeldinger på datamaskinen av enten passord beskytte det eller kryptere den eller de ta det et skritt videre og faktisk låse sin laptop (ofte det er deres bærbare) et sted, ofte de vil sette den i bilen sin og noen ganger også gå så langt som å fjerne bilen sin nøkler fra nøkkelringen. Også, de kan prøve å få hemmelighet en Safe--Hvis de har fikk en, vil de fortelle deg hva som er i den, hvis ikke hvorfor ikke? De kan også forsøke å skjule ting i en liten Lås som skjules unna et sted som under sengen, i en luft-kanalsystem, loftet eller en skur.


9. De plutselig starte tilbringe mye mer tid unna med "venner" som, når du spørsmålet dem senere, fortelle deg at de har knapt sett partneren det siste, og det er spesielt mistenkelig hvis de sier de var definitivt ikke med dem når partneren hevder at de var.


10. De gjør at du ikke får se sine ulike finansielle poster (bank-og kredittkort, etc.) og regninger, spesielt telefon regninger ved å enten få dem første og deretter skjule eller ødelegge dem, eller enda mer mistenksom, de har dem sendt til en annen adresse som en postboks eller sitt kontor.


11. De er plutselig sent for ting som de aldri normalt vil være sent for, for eksempel middag, eller når de kommer hjem fra jobben, spesielt hvis det er mer enn bare et par minutter her eller der (f.eks et par timer sent når de aldri brukt til å gjøre det).

No comments:

Post a Comment