Thursday, August 23, 2012

Tegn min ektefelle har en affære - 5 tegn

Tror du din ektefelle har en affære? Bare bare mistanke som denne type ting kan være skjer i ditt forhold kan være nok til å kjøre en person gal. Slike mistanker bringe torturous tanker og følelser til overflaten av ett sinn: kan du lurer på om din ektefelle kan være forelsket i noen, enten de har sex med hverandre. . og hva denne alle midler ekteskap.


Det er bare to ekte måter å komme forbi dette trinnet i ubehagelig unknowing om hva som egentlig skjer:


a. fange din ektefelle red-handed


b. konfrontere din ektefelle og få dem til å innrømme det - eller overbevisende og plausibly benekte det.


Men fanger dem eller finne bunnsolid bevis på en affære kan ta svært lang tid - eller kan aldri skje. Og konfrontere din ektefelle med om dine mistanker kan backfire på deg - særlig hvis han eller hun er uskyldig av hva du anklage. I stedet, se etter ett eller flere av det vanlige underskriver av ekteskapelig saker å se hvis de gjelder for deg.


Hvis du sier, "Hva er tegnene min ektefelle har en affære?," her er 5 tegn på å lete etter:


1. De har problemer med å se du i øynene når du har en intim øyeblikk:


Når du er med din ektefelle, må du ta hensyn til om han eller hun er i stand til å se rett i øynene når du er i nær kontakt, for eksempel snakker i sengen eller på tvers av middag bordet. Personer som har noe å skjule har problemer med å se inn i øynene til personen som de skjuler den fra. Spesielt se på om din ektefelle har en tendens til å se ned eller til side når du snakker om noe alvorlig eller oppriktige.


2. Din ektefelle synes å være mindre interessert i å være tett med deg enn før:


Det siste, har du lagt merke til at din ektefelle har virket mindre interessert i berøre, klemmer, kyssingen eller gjør kjærlighet enn han eller hun pleide å være? Dette kan være et tegn på at de har funnet en annen person å fylle denne plassen i dem som trenger fysisk intimitet og tett barbering.


3. Han eller hun tilbringer mye tid hver dag er ikke kategorisert for:


Synes du at din ektefelle tar en urimelig lang tid å gå fra her til der, slik som fra arbeid til hjem eller når skjer errands? Dette kan være et tegn på at de tar en grop stopper et sted du ikke vil at de skal være.


4. Din ektefelle synes å være opptatt når du er sammen:


Når du er med din mann eller kone, finner du at han eller hun har problemer med å fokusere på hva du sier? Har de synes å ikke virkelig være "det" når du er engasjert i samtalen?


5. Du legge merke til merkelige lukter på sine klær:


Har du lagt merke til at din ektefelle klær - rett før det går inn i vask - har merkelige lukter på den som sigarettrøyk, lukten av en fettete restaurant, parfyme eller Creme gel som bare ikke synes å være i tråd med hva de sier de gjorde den dagen? De har tatt sine klær på en tur eller to å se en annen lover.


Mens ingen av disse tegn til en ektefelle har en affære er nok alene å angi juks, bør tilstedeværelsen av disse skiltene være nok til å gå hvis du vil starte en dialog med din ektefelle om hva de er opp til.


Husk, ikke vær redd for å finne ut sannheten om hva som egentlig skjer. Når / hvis de innrømmer de juks, du har verktøy til disposisjon for å overleve saken og finne kjærlighet for hverandre igjen.

No comments:

Post a Comment