Tuesday, August 21, 2012

5 Telltale tegn på en juks ektefelle

Mistanke kan være en giftig potion som spiser opp på deg litt etter litt. Det er spesielt potente Hvis du føler mistenkelig av din ektefelle i form av en mulig utroskap.


Den triste sannheten er at hvis du allerede har mistanke om en utroskap fra din mann eller kone, det sannsynligvis ikke er noe som skjer på noen nivå. Imidlertid kanskje hva som skjer ikke faktisk være en full blåst affære. Det kunne bare en emosjonell affære, eller det kan bare være en dyp misnøye med ditt forhold som fører sine tanker til bortkommen nå og da.


I ethvert tilfelle mistanke uten bevis er aldri helt avgjørende og alltid forlater du følelsen litt urolig- men uten en måte å virkelig sette fingeren på hva som skjer. Det kan være nyttig å få noen tips om hvilke typer atferd som din ektefelle er stille kan være indikasjoner på en affære.


Hvis du tror at din ektefelle er juks, er her 5 telltale tegn på en juks ektefelle:


1. Kan ikke forklare sitt oppholdssted:


Du kan finne deg selv i situasjoner hvor din ektefelle har kommet hjem fra en dag eller kveld, men var litt uklar når det gjaldt å beskrive akkurat hvor eller hvordan de skulle tilbringe sin tid. Sikker, alle har en rett til privatliv nå og da. Imidlertid hvis din ektefelle har alltid vært generelt ganske åpen om hva de gjør når to av dere er fra hverandre - og likevel det siste de synes å musling opp når du tar opp emnet - er det en mulig kvittere av en juks ektefelle.


2. Kjøper gaver for "kunder" eller andre mennesker ofte:


Din ektefelle carelessly forlate mottak eller kredittkort-setninger for gaver de kjøper for en annen person? Vanligvis, bruker mennesker som cheat på sin ektemann eller kone mye penger i prosessen. Det kommer til å forlate en papiret Stien før eller senere, og du har kanskje allerede sett tegn på den.


3. Jobber sent ofte:


Hvis din ektefelle ofte kommer hjem veldig sent, hevdet at han eller hun måtte jobbe overtid, kan det helt uskyldig tegnet av en ivrig arbeidstaker - eller det kan være en affære. Vanligvis jobber sent i seg selv er ikke et tegn på en utroskap, men kombinert med noen av de andre atferd i denne listen det sikkert kan være.


4. Ofte kommer hjem sent eller går på turer uventet i siste øyeblikk:


Tenk tilbake til fortiden 6-12 måneder: har din ektefelle bare opp og til venstre for å gå på forretningsreise eller en annen type ferie med liten forhåndsvarsel? Dette er en felles virkemåte for juks ektemenn og hustruer.


5. De nekter å snakke med deg om ideen om en affære eller en emosjonell affære:


Hvis du har tatt opp om dine mistanker om en affære å din ektefelle i siste, har du funnet at de nektet å snakke med deg om det? Flat fornektelse er vanligvis et høyt og tydelig tegn på at noe fishy skjer. Tross alt, vil noen med ingenting å skjule ikke musling opp, få defensive, eller prøv å endre emnet hvis du oppdra.


Se etter disse 5 telltale tegn på en juks ektefelle. Hvis du kjenner igjen noen av disse symbolene, må du ta skritt for å komme til bunnen av den. Så, du ville nød å arbeide for å lagre ditt forhold slik at du kan gjenreise tilliten og finne kjærligheten igjen.

No comments:

Post a Comment