Sunday, August 26, 2012

Helbredelse etter en affære - bør jeg tilgi min ektefelle For bedrager opp på meg?

Din evne til å overleve og helbredelse etter en affære vil avhenge av din ektefelle uttrykke ekte anger og på din evne til å tilgi ham for juks på deg. Men Forgiving din ektefelle er en bitter pille å svelge spesielt når du først finne ut om saken. Ingen kan fortelle deg om du bør eller ikke bør tilgi din ektefelle. Det er din beslutning om å gjøre. Som den skadde ektefellen kan du finne at hva din ektefelle gjorde ikke tillater tilgivelse fordi:


1. Han eller hun setter med hensikt å ligge, lure og jukse på deg.


2. Du er redd for å gi ham ditt hjerte igjen for frykter at han vil bare ødelegge det igjen


3. Din ektefelle synes ikke å være oppriktig lei eller virkelig angrende at de skade deg og sette ditt ekteskap i fare.


Som offeret av saken, kan venter for din ektefelle til beklager til du avreise du følelsen sittende fast og ikke å gå videre, fordi du har satt stor vekt på høring anger, ansvar og forespørsler om tilgivelse fra ham. Dessuten, hvordan har du tenkt å tilgi ham, da han selv ikke har bedt om din tilgivelse.


Din juks ektefelle skal be om unnskyldning og be om tilgivelse for forferdelig smerter, han har forårsaket du, men det betyr ikke at han eller hun vil gjøre dette. Så der som forlate deg? Hvis du ikke kan tilgi, hva er igjen? Hvordan kan du bygge det du en gang hadde, og gå videre med livet?"


Når helbredelse etter en affære er det viktig at din juks ektefelle virkelig angrende å gjøre arbeidet uten at det ikke er mye mulighet for sann langsiktig suksess i ekteskapet. Om din ektefelle apologizes eller ikke, har du fortsatt måtte komme til vilkårene med saken. Hvis du ikke finner dem i ditt hjerte til å tilgi din ektefelle på denne tiden, det er en annen bane som du kan ta, og det er aksept.


Aksept er muligheten til å være i orden med noe at skjedde, selv om det ville ha vært bedre om den hadde ikke har skjedd. Når du godtar at saken skjedde, det ikke lenger påvirker du negativt, kan du faktisk lære å leve med den. Aksept gir deg friheten til å stoppe lidelse og flytte. Den gjør det også mulig å systematisk gjennomarbeide sinne, overvinne din angst, gjenoppbygge tillit til partneren din og gjøre det uten blir sittende fast med følelsen av at ektefellen din kommer til å gå over deg igjen.


Med tilgivelse du føler at du må bare skynd deg og få over dine følelser, men med aksept du velger å tolerere hva din ektefelle gjorde og følelser du opplever nå. Hvis du er villig til å gjøre det, kan du deretter ta bestemte trinn mot å overvinne vanskelig følelser og erfaringer du nå lider av, og få noen skinn av fred i ditt liv.


Hvis du ikke er klar til å tilgi din ektefelle for saken, kan du prøve å godta situasjonen og se om det hjelper du noen fred. Når helbredelse etter en affære, kan du også finne at tilgivelse kommer naturlig når du har lært til å godta hva som skjedde.

No comments:

Post a Comment