Wednesday, August 29, 2012

Har du en juks kjæreste - advarsel skiltene skal se etter

Hvordan er juks å vite hvis din kjæreste


Å være i et helt dedikert tillitsfullt partnerskap er en fantastisk ting. Det er en stor sensasjon av trøst som du har når hver parter kan føle at de kan helt mener i trofasthet til hverandre.


Alle ønsker de kunne ha en trofast ektefelle; Dessverre, dette er ikke alltid tilfelle. Det er noen tegn som du kan se etter å fastslå en juksemaker. Dette er bare noen regioner som kan kaste opp noen rødt flagg; det innebærer ikke at han er skyldig; Det kan bare betyr må du bekrefte ham ut lite ytterligere. Her er noen typiske og delikat tegn på at din mann er utro.


Komme hjem sent


Nå er dette en ting å være klar over, nå hvis han er noen som vanligvis kommer hjem sent eller har en verifiserbar grunn som han arbeider andre SKIFT; Selvfølgelig er det ingenting å være engstelig om. Men hvis han skal Hjem tidlig, men la oss si at han "møtte opp med noen venner etter jobb" på mandag. Deretter kommer onsdag og, "han gikk tom for gass og um. Han måtte vente på "Triple A" å komme og hjelpe ham ut, men de kom aldri – så han ventet 2 timer og kalte dem tilbake og de sa at det ville være en time før de ville gjøre det ut, blah, blah, blah." Det er en god sjanse din kjæreste kan være juks


Hyppige slåss Over småting


Alle par kjempe så dette ikke betyr at han er definitivt juks, det betyr bare at hvis han er utro du vil trolig gå gjennom dette. Hver partnerskap har sin opp-og nedturer, så ikke bli altfor skremt hvis du har krangler; men hvis det er konstant, og det er ham starte kampen, kan det ikke vondt for å ta hensyn til noen av de andre synger.


Alltid truer med å komme med en annen kvinne


Hvis hver gang du kjempe han truer dette, kan det ikke være en trussel, men en tilståelse.


Humørsvingninger


Er din mann overdrevet irritabel uten tilsynelatende grunn, kan han være juks? Hvis han var vanligvis en rolig fyr, men nylig han virker som han er plukke du fra hverandre, kan det være tid til å se inn i dette litt nærmere.


Finansielle uforsiktighet


Titt på bankkontoen er det en masse utgifter på restauranter som du ikke gå også. Er det et debetbeløp i smykker butikken; og du får ikke noen smykker. Hvis han er smart han ville ta ut kontanter på ATM og betale for alt i kontanter, så du se dette også. Hvis han tar større enn vanlig pengesummer, spør ham hva det skal også. Det kan være å gå til en annen kvinne.


Over tid


Er han plutselig fungerer mye overtidsarbeid? Hvis han er hver time, kan du sjekke dette på hans betale sjekk; Hvis han er lønn, er det litt mer utfordrende å bekrefte. Kall sitt arbeid sent for å se hvis han svar; Når det er sagt, vil han ha en unnskyldning for dette hvis du spør ham om det og du vil ikke vite hvis han lyver eller ikke.


Hva jeg foreslå er Hvis dette er et problem, telefonen ham sent på jobb. Hvis han ikke svarer, ikke nevne det – så ring hver dag han jobber sent for en 5 dager. Så etter femte gang han jobber sent, når han kommer tilbake fortelle ham du kalte ham som dag, og han ikke gjorde svarer. spørsmålet ham om hvorfor han ikke plukke opp telefonen. Hvis han gir en unnskyldning som, "Vel jeg aldri er av telefonen når jeg jobber sent, fordi jeg er i et annet rom" så det er akseptabelt. Men hvis han sier "oh, jeg vet ikke jeg må av savnet det.", spør ham om han er normalt ved sin telefon. Hvis han sier ja, spør ham om den andre dagen, se hvis han gir en engangs unnskyldning. Hvis han gjør det, spørre ham om dagen før det, kan du få hintet, fange ham i hans lies.


Er han kaller du et annet navn?


Hvis han kaller deg Sandy og navnet ditt er Aimee, tror jeg du kan ha et dilemma. Hvis han gjør dette, kan du observere ansiktet hans, han bare ga den bort. Gjøre en rask gjennomgang av alt annet vi snakket om, og hvis det finnes en rekke rødt flagg, tid til å møte ham.


Som jeg sa før disse skal fungere som rødt flagg og ikke som en dom. Veie situasjonen nøye, fordi wrongfully anklage en mann kan gjøre alvorlige skader på en relasjon.

No comments:

Post a Comment