Thursday, August 30, 2012

Samtale kraft av James Van Fleet

Administrere arbeid-relasjoner, familie og personlige relasjoner, forretningsforbindelser, ansatte og andre forhold som du håndterer i livet ditt alle koke ned til kommunikasjon. Dette er begrepet som James Van Fleet lærer i samtalen makt, en bok skrevet av en forfatter som har ikke bare en dyktig bakgrunn, men en der kommunikasjon som spilte en stor rolle. I tillegg til samtale makt, har James Van Fleet skrevet mer enn ti andre bøker, inkludert den beryktede strømmen med folk.


Som nevnt, en av grunnene James Van Fleet skrev samtale makt er å gi deg makt over din egen relasjoner. Begrepet kommunikasjon spiller en viktig rolle. Når noe går forkjært under din personlige, profesjonelle eller arbeide relasjoner, mesteparten av tiden problemet var dårlig kommunikasjon eller mangel på kommunikasjon. På den annen side, James Van Fleet mener motsatt er tilfelle: god kommunikasjon er ansvarlig for å lykkes i relasjoner, og kan hjelpe deg å få hva du vil i livet.


Lære ferdigheter for selv-uttrykk


Selv om du kan ha lært ferdigheter og begreper som er relatert til selv-uttrykk for før, synes samtalen makt å ta det til et helt nytt nivå. For eksempel belyser James Van Fleet de mest effektive strategiene du kan ta og bruke i hver eneste av dine forhold med hver kommunikasjon og øyeblikk av interaksjon med andre. For eksempel er en av de store komponentene i god kommunikasjon aktiv lytting. Selv om "lytter" alene kan synes mondene, presenterer Van Fleet reelle eksempler på hvordan dette fungerer.


En av fordelene med samtale makt er det faktum at du kan lytte til denne lydbok gjentatte ganger for ulike anledninger. Du kan lytte til den rett før vandre inn i et møte med sjefen din å diskutere en raise, eller du kan lytte til den rett før kommunikasjon med et familiemedlem eller ektefelle. Mens du lytter, over tid leksjoner og konsepter innpodet i du kan øke din selvtillit i enhver situasjon.


Samtale handlinger trinn


I hele lydbok lærer du å mestre språket for suksess på flere ulike måter. Forfatteren presenterer mange forskjellige retningslinjer og praktisk trinn du kan bruke umiddelbart med din neste samtaler. Han presenterer åtte av de viktigste reglene for samtalen, uansett hvis du arbeider med betydelige andre eller medarbeider. Når det kommer til å kommunisere med en person av motsatt kjønn, snakker samtalen kraft om ni favoritt emner av menn og kvinner i håp om at du kan starte av høyre samtalen.


James Van Fleet drøfter også betydningen og kraften til overtalelse, et viktig tema i hele boken. For eksempel, gir han deg en instruksjonssøster 5-stegs plan som du kan bruke i virkelige til å få andre til å se og godta punkt-av-visning. Samtale kraft også setter søkelyset på vellykket selger og avslører ti teknikker som de bruker i sitt eget arbeidsdag håndtere og overtale kundene til å kjøpe.


Selv om James Van Fleet kan gjøre det ser ut som enkelt å bringe du kommunikasjon og samtale strøm til tabellen, er sannheten i saken at du vil trenge å lytte til ham om og om igjen til å vedta hans strategier og prinsipper som ditt eget. Avhengig av din motivasjon for å lytte til samtalen Power, vil du ende opp dramatisk endre livet ditt og fordelene du får. Som en ansatt, kan du øke din opptjening makt. Du kan lære å overtale andre, lære å bygge og holde varig vennskap, ha suksess på forretningsmøter og forbedre kommunikasjonsferdigheter generelt. I begge din personlige og profesjonelle liv, vil du aldri bli uten et tap for ord ved hjelp av hva samtale makt har å tilby.

No comments:

Post a Comment