Wednesday, August 22, 2012

Jeg fant ut min kone har hatt en affære - 5 trinn for å ta

Dagen du finne ut din kone har blitt bedrager opp på deg er en trist faktisk. Det er virkelig ingen ord for å beskrive hva slags innvirkning som slik funnet kan ha på dine følelser, dine håp for fremtiden og selvtillit.


Selvfølgelig, som de sier, skjer det ingenting i et vakuum. Det er sannsynlig at ditt forhold var opplever visse problemer som førte til din kone har en affære. Likevel, i ingen måte dette Unnskyld hennes oppførsel. På dette punktet kan du ikke være sikker på om du noensinne kunne tilgi henne for hva hun har gjort for deg og ditt forhold.


Hvis du sier, "jeg fant ut min kone har vært har en affære," her er 5 trinn for å ta:


1. Separat faktisk fra mistanke:


Menneskets sinn er en mystisk ting. Det er så kompleks at, i tider med økt følelsesmessige tilstander, hjernen vår kan faktisk forvrenge virkeligheten. Dette er grunnen til at vi hører nyheter historier om folk gå av og gjøre virkelig sprø ting - deres sinn bare ikke var på rett sted samtidig.


Det er svært sannsynlig at, gitt nyheter av din kone affære, du opplever en hel rekke smertefulle følelser - noen som kan forvrenge noen av avgjørende detaljer om hva som virkelig gikk på. Dette er helt forståelig. Og det er svært derfor at du bør gi deg muligheten til å roe ned og begynner å finne ut nøyaktig hva "fakta" er bak hva din kone har gjort. Med andre ord, må du skille "fakta" fra "mistenksomhet."


2. Start en dialog med din kone om saken:


Uten å handle på en accusatory måte (selv om du føler sannsynligvis gjøre det til tider), er det svært viktig at du ikke slår din kone på dette tidspunktet. På det motsatte, uavhengig av hvordan ting havne går mellom to av dere, rett nå må du starte en dialog med henne hva skjedd.


3. Finn ut hennes egentlige hensikter om ekteskap og saken:


Mens du snakker med din kone, kan du finne ut hva hennes intensjoner er for din ekteskap. Hvis det hjelper, Tenk på deg selv som en detektiv: du må prøve å være følelsesmessig løsrevet fra situasjonen for tiden. Finn ut hva hun ønsker og hva hun akter å gjøre.


4. Bestem hva du trenger å gjøre om ditt forhold:


Nå som du vet fakta av situasjonen - i tillegg til hva din kone virkelig ønsker å gjøre neste - det er tid for deg å bestemme i ditt hjerte hva som er fornuftig for deg å gjøre. Det sentrale spørsmålet du trenger for å svare selv er: bør du holde i relasjonen eller bør du la det?


5. Hvis du planlegger å bo med henne, må du arbeide sammen for å helbrede dere etter saken:


Hvis du bestemmer at, et sted i ditt hjerte du har muligheten til å tilgi din kone for hva hun har gjort, må du gjøre en forpliktelse til hverandre for å løse ekteskapelig woes sammen.


Følg disse 5 trinnene. Og deretter, hvis det føles som den riktige tingen å gjøre, komme tilbake på banen til healing og tillit mellom deg og din kone.

No comments:

Post a Comment