Tuesday, October 4, 2011

Fusk Spouse: Er Spionere en invasjon av privatliv?

My, hvordan juks ektefelle skriker stygt når han / hun oppdager du spionere.

Voldshandling kan være intense: "Hvordan våger du! Jeg trodde aldri du ville nedlate seg til det! Hvordan kunne du? Hvordan kan det være tillit i dette forholdet hvis du gjør det? Dette er ikke din sak, jeg trenger ikke spy og gå bak ryggen din! Nå vet du hvorfor jeg ønsker å dra vekk fra deg. Hvordan kunne jeg elske noen som ville gjøre noe sånt mot meg? "On og på.

Fusk ektemenn og juks koner vanligvis ikke vil innrømme at dobbeltspillet deres hemmelige atferd. Men du er laget for å være skurk hvis du bruker detektivarbeid for å finne sannheten. Det rimer ikke, men da igjen ikke så mye om utroskap grenser nær forstanden.

Er du en moralsk korrupt duplicitous karakter helvete bøyd på å ødelegge integriteten til et forhold gjennom spionere? Nei, selvfølgelig ikke. Integriteten i forholdet har blitt ødelagt gjennom utenomekteskapelige affære. Saken knuste løftene og hånet de løfter som dere to gjorde.

Du så tydelig tegn på en utro ektefelle. Saken invaderte domenet ditt ekteskap og smuldret den beskyttende grenser. Den ekteskapelige utroskap brøt kontrakten av ekteskapet, det var det handling av forræderi. Spionere skader ikke ekteskapet. Det er et forsøk på å søke sannheten og løse smerte og bedrag.

Spionasje er ofte brukt for å forstå virkeligheten av situasjonen. Det er hensikten er å finne sannheten. Bare sannheten kan gi et grunnlag for å begynne å løse det vondt, smerte og smiing en retning for ekteskapet og aktivere hver person i ekteskapet for å oppnå helse og mental helse.

No comments:

Post a Comment