Sunday, June 24, 2012

3 Måter å gjenvinne sin tillit

Du har messed opp. Du har blitt fanget lure rundt med noen andre, og alle av plutselige alt har kollapset til et mareritt. Hun er heartbroken, opprørt, gråt. Du føler deg som en idiot, innser hvor mye du stå å miste. Hva kan du gjøre? Hvordan kan du uttrykke din anger og elsker for henne, lagre denne relasjonen og forhindre det alle går til helvete? Her er tre måter du kan gjenvinne sin tillit, husk at det vil være vanskelig, men det er ikke viktig.


1) Slutter å gjøre unnskyldninger. Være en mann og eier til den. I slutten, vil å være ansvarlig for dine feil vise henne at du blir modne og en voksen. Ingenting er en større tur av enn endeløse unnskyldninger og whining hvordan det er ikke din skyld. Gå til platen og eier av dine feil, og si at du messed opp, du vet det er din skyld, og du skal ikke prøve å løpe bort fra din feil. Fordeler for dette er enorm. Ett, er det mest ærlige og modne ting å gjøre, som er sin egen belønning. To, det kommer til å sende henne en klar melding om at du ikke kommer til å prøve og fortsette å lure henne og endrer ting rundt. Og tredje, det setter deg på jevnere fotfeste som å gå videre til neste trinn.


2)-Lytt til henne. Når noen er skadet, er det en grieving prosessen. Dette innebærer å fortelle personen som vondt dem hvor mye de føler seg forrådt. Ikke prøv å utrydde dem, spranget i og korrigere ting, starte lovende allerede hvor mye bedre ting vil snart bli. Heller, bite i kule og ta den verbale surring som kommer din vei. Tenk på smerte inne henne som gift, og hennes forteller deg hvor mye du såre henne som tegning som forgifte ut. Deretter kan før hun få det ut av hennes systemet, jo før hun kan begynne å helbrede. Så motstå trang til å gjøre ting bedre ved å prøve å overtale henne til beklager over hennes-protester. Bare kjeft, og høste det du har sådd.


3) Bekrefter forpliktelse til henne og ber henne hva hun trenger for at du skal være sammen. Etter å ta ansvar, og la henne pour ut hennes smerte og svik, trinn opp og fortelle henne du fortsatt elsker henne, og at du vil gjøre dette arbeidet. Fortelle henne du er villig til å hva hun trenger å helbrede ditt forhold. Dette kan være er opp til henne. Hun vil kanskje tid fra hverandre, for å dra hjem og besøke hennes familie, for å ikke snakke med deg for et par uker. Hun vil kanskje tilgang til din mobiltelefon og e-postkontoer. Du vet ikke, men igjen, det beste du kan gjøre er bare lytte, godta og arbeide innenfor uansett parametere hun sett tilbake for å gjenvinne sin tillit.


Viktige leksjonen å ta fra alt dette er at du trenger å vise henne at du elsker henne, at du er en moden mann, og at du vil kjempe for å holde henne. Mens det er tankene spill og power-spiller som du kan bruke til å jukse og psykologisk manipulere henne til tar deg tilbake, alle de forgifte brønnen og sikre en usunn relasjon. Hva du trenger å gjøre er å vise henne du er ansvarlig, skuffet i deg selv, og fast bestemt på å helbrede denne relasjonen, uansett hva.


Resten? Det er til henne.

No comments:

Post a Comment