Friday, June 22, 2012

Ekstra ekteskapelig saker er ikke noe nytt

En ekstra ekteskapelig affære, eller ekteskapelig saker, noe som betyr "utenfor ekteskap" er et fenomen som har eksistert i årevis. Emosjonelle utroskap er noen ganger portrayed som emosjonelle juks, andre har det at det styrker ekteskapet. Noen ganger diskret skjulte, som i samfunn hvor det var ulovlig, eller selv straffes med døden for å se på en annen mann-kone. Andre ganger er de ignorert taktfullt eller blatantly paraded.


Europeiske og andre Royal familier, og deres ekvivalenter i et område av diktaturer eller legitime presidenter har hatt, og fortsatt har i dag, ekstra ekteskapelig tilknytning. Mange euphemisms har blitt brukt for å beskrive den (mest) kvinner involvert, varierer fra "andre kvinnen", til "konkubine" og "elskerinne". I noen tilfeller, eieren av denne tittelen er gitt en opphøyet status, og kan anta noen grad av makt.


En ivrig tilhenger av tabloid-pressen kan finne nesten daglige rapporter om slike går-opp på, selv om disse ikke er så mange som de kreditert til "berømte", som film eller sport stjerner. Internett har også gjort et stort bidrag til notoriety av disse såkalte "overtredelser".


Om det er riktig å ta disse godt publicized kontakt som en lisens til å oppføre seg på samme måte er et punkt som diskuteres. Det kan være at et ektepar finner seg å være inkompatible for en eller annen årsak, og kan nå noen forståelse på deres gjennomføring av slike ordninger. På den annen side, noen av anken av disse saker er utvilsomt risikoen for å bli fanget.


En annen mulighet, er som jeg vet fra personlig erfaring, og som viser seg for å være mer utbredt enn du kanskje tror, at du befinner deg gift med en partner, som bør være i en lesbisk eller homofil relasjon. Dette er sikkert begrunnelse for å finne en alternativ partner, hvis ikke en skilsmisse? (som skjedde i mitt tilfelle!)


I vårt samfunn for mer opplyst og egalitære er en affære anerkjent som noe som skjer. Enten du er sympatisk, tolerante eller aktivt på utkikk, er det nå muligheten for kort kutte prosessen.


Sammen med mengde datingtjenester er tilgjengelig spesielt nå på Internett, er det nå byråer som spesialiserer seg på å arrangere disse saker, hovedsakelig fra firmaets web-område.


Prosedyren er tilsvarende til noen av de andre dating-tjenestene, som er vanligvis diskret, du angir informasjonen om deg selv, for eksempel høyde, hår farge etc. og staten du innstillinger i en partner. Dette kan omfatte noen "spesielle krav" som ikke bare vanlig "blonde" eller "rødhårete", men enda flere alternativer som "store bryster,"lesbisk","trelldom"osv. Hvis du vil ha mer informasjon om disse ekstra ekteskapelig saker, så vel som alle andre typer dating tjenester og detaljer om en unik "garanti" er tilgjengelige


Nettsted-konsulenter merker mulige partnere. I tilfelle av et bestemt selskap, kan de velge fra over 5 millioner medlemmer verden rundt. En ny utvikling er at du kan "ordne dine saker", ikke i forstand av å gjøre en vil, men du kan organisere aktivitetene dine personlige ved hjelp av det avgjørende tilbehøret, mobiltelefonen.

No comments:

Post a Comment