Thursday, June 7, 2012

Er din kone har en følelsesmessig affære?

Som mange menn allerede vet--kan extramarital utroskap overflaten på et par forskjellige måter. Noen ganger, en kvinne har en fysisk relasjon med en annen mann, i andre tilfeller--en kvinne har kanskje hva synes å være en form for platonisk relasjon med en annen mann, men grensen mellom venner og "for nær" har bli uklart. Det er en tredje type relasjon som en kvinne kan ha med en mann, og dette forholdet er ofte de vanskeligste å oppdage--en emosjonell affære med ingen fysisk kontakt.


Extramarital utroskap er, for mange, en type en affære. Mens en emosjonell affære kan manglende fysisk intimitet, eller selv fysisk kontakt for saks skyld--innenfor rammen av ekteskap, vanligvis lengsel for en annen person, eller deres oppmerksomhet, er vanligvis sett på som et brudd på uskreven reglene for et ekteskapelig forhold. Selv om såkalte "saken" er ganske enkelt en emosjonell affære, kan dette ha ødeleggende virkning på ditt forhold.


Tegn din kone kan ha en emosjonell affære


-Har din kone plutselig blitt mer cheery, eller bare har en bedre demeanor om henne uten tilsynelatende grunn?


-Din kone bruker mye tid på datamaskinen, og vil være hemmelighetsfull om hvem hun er chatter med hennes e-post, og webområdet er hun besøker?


-Har din kone plutselig tatt en fornyet interesse i hennes utseende?


-Har din kone plutselig mistet interessen for å snakke med deg om hennes dagens aktiviteter--spesielt når hun pleide å være en "chatten"?


Nå, bare fordi det er din kone viser en av ovenfor tegn, eller aften flere av disse skiltene--dette betyr ikke at hun er nødvendigvis engasjerende i extramarital utroskap. Dette er imidlertid telltale tegn på at din kone kan være å utvikle en emosjonell interesse og andre mann.


Hvordan du svarer på potensielle extramarital utroskap


Hvis du mistenker at din kone, i det minste snakke til en annen mann på en upassende måte--er det første du trenger å gjøre få bevis. Ikke konfrontere henne--Hvis det du mistenker er sann, kan du bare ende opp å bygge en større vegg mellom to av dere. På motsatt side, hvis du konfrontere din kone om potensielle utroskap og som rett og slett ikke skjer--kunne du gjøre ubotelig skade din ekteskapet. Det er online gjengivelse etterforskning tjenester som kan hjelpe deg med å kontrollere om din kone kan være involvert i en upassende forhold med en annen mann.


I mange folks øyne--er juks juks, uansett om det er fysisk eller følelsesmessig. Men før konfrontere din kone på gut feeling--det er en god idé å få noen solid bevis for å sikkerhetskopiere dine mistanker.


Hvis du har mistanker og trenger å vite sannheten, være sikker på at du ansette en etterforsker som kjenner sin vei rundt etterforskning Internett utroskap. Det er en cutting edge-tjeneste, og ikke alle PI innser selv at det kan gjøres. Før du leie noen sjekke dem ut på Internett. Kjøre et Google-søk for å se hvis de er anerkjent som en autoritet i denne typen arbeid. Kontroller også positive vurderinger eller online klager.

No comments:

Post a Comment