Sunday, June 17, 2012

Hvorfor menn holde bedrager opp på deres kvinner å se andre jenter

Gjengivelse er svært viktig i alle forhold, og de fleste separasjoner oppstå på grunn av mangel på gjengivelse. De fleste par begynner å se hverandre, øke deres gjensidig forståelse, flytte i sammen, bruker tiden sin med hverandre, men deretter plutselig du begynner å føle at partneren ikke betaler mye oppmerksomhet til deg. Han kommer hjem sent, og er mest lei; all moroa i ditt forhold tørker.


Du lurer på er det arbeidet Beregnigner i office eller ung, varm kollega av hans som tar all tid som var ment for å bli din. De mistenkelige tingene begynner å dukke opp som ukjent tall, damer duft og menn tar opp mer tid til deres forberedelser. De begynner å krangle med hverandre som slå i store kamper, og til slutt ende i separasjoner.


Men noen ganger hva kvinner ignorere er det faktum at gjort sine menn jukse på dem. De fleste av relasjonene starter med store forventninger. Begge partnere prøver å imponere hverandre de kle god, lukter godt, arbeid på deres ser ut men når de får passere denne fasen og inngå en alvorlig forhold; kvinner begynner å ta det for gitt. De fungerer ikke på deres dressing, ser noe mer, og de se ikke deres kosthold. Snart gjør de pene jentene til midterste alderen gjennomsnittlig kvinner. Oppriktig menn er alt om presentasjonen, de vil ha alltid æren av å være med den beste jenta. Kvinner på den andre siden er mer i oppriktighet, tillit og omsorg. Menn tankene ikke holdning så lenge ansikter som de ser på er pen.


Å holde din fyrene til deg selv er ikke veldig vanskelig, hvis du bare holde deg selv godt trimmed som du var i din dating perioden, og beholde elementet av mystikk i din personlighet fordi menn liker puslespill. Hold deg oppdatert med den siste mote og happenings, være interessant og ha det gøy. Aldri slutte flørter med din mann, de ville elske det, slå ikke deg selv i en kjedelig husmor. Når din ser ut og samtaler er kjedelig vil de begynne å lete etter skjønnhet og sjarm rundt dem.


Aldri under estimatet kraften i flott utseende og skjønnhet. Det kan gjøre underverk; Du kan holde din mann fra bedrager opp på du ved å holde en nærmere kikk på presentasjonen og hans rutine. Ikke la livet ditt bli kjedelig og kjedelig.


En annen viktig faktor i en relasjon er sex; Ingen kan undergrave sin betydning. Det er biologisk påvist faktum menn er mer seksuell i naturen grunnet sin evolusjonære betydning. Så det er svært viktig at både mates er kompatible i seng. Hvis kvinnen ble vist en kald skulder til mannen er det mer sannsynlig ville han prøve å oppfylle sine behov fra et annet sted. Kvinner bør holde dem sexy og bør ikke bruke miste og gretten drakter. Måten som gjør i et menneskes hjerte er gjennom hans mage og enda viktigere er gjennom øynene. Begge partnere skal holde intimiteten Live i deres seksuelle liv. En sunn seksuelle liv er en indikasjon på en sterk relasjon.

No comments:

Post a Comment