Thursday, June 28, 2012

Hvordan Spy på min kones mobiltelefon?

Så du ønsker å finne ut svaret på spørsmålet, har hvordan å spionere på min kones mobiltelefon , så du å vite at det er flere måter å gjøre dette. Metoden varierer fra primitive til high-tech slik teknikkene kan brukes ved et stort antall mennesker. Før du spør hvordan du spionere på min kones-mobiltelefon, bør du først være klart om din motiver. Har du en sterk følelse av at din kone bedrar opp på du? Eller vil du bare sørg for at hun ikke går avveie? Hvis det er tidligere, så vet svaret på spørsmålet er hvordan å spionere på kones mobiltelefon nesten absolutt nødvendige. Det er den beste måten for deg å svare på spørsmålet, hvordan å spionere på min kones mobiltelefon.


Først av alt, angi hvilke opplysninger du vil være avledet fra din kone mobiltelefon. Utskriftshastigheten er selvsagt å vite hvilken type meldinger som din kone har vært sending og mottak av fordi de vil finne ut om din kone har en affære eller ikke. Selvfølgelig, er meldinger som inneholder søt nothings en giveaway. Det er ingen grunn til din kone å sende romantisk meldinger til en annen person, med mindre hun er involvert med ham. Hvis din kone og hennes ment lover er diskret når det gjelder meldingene, så det er tiden du ville ha til å grave dypere. Hvis du vil kunne få et møtetidspunkt og sted inne din kone tekstmeldinger, så kan det være nødvendig for deg å spankulere faktisk din kone å vite hva som egentlig skal.


Å være do av din kone tekstmeldinger, du bør bruke tilgjengelige verktøy som gjør det mulig å lese andres tekstmeldinger selv på en ekstern plassering. Dette er en bedre måte å svare på spørsmålet, hvordan å spionere på min kones mobiltelefon enn metoden risikabelt spionere på faktiske telefonen når din kone er borte eller sovende.


En annen viktig informasjon som du har for å finne når du prøver å svare på spørsmålet, hvordan å spionere på min kone 's celle telefon, er identiteten til personen som hun er regelmessig texting eller ringer. Denne informasjonen kan være avledet fra stalking bare din kone, eller prøver å ringe eller tekst antall personen når du har det allerede. Det er ingen garanti skjønt som personen vil svare. Det kan selv alarm den annen parten og gjøre ham og din kone mer hemmelighetsfull når det gjelder deres forhold.


Hvis du ønsker en mer diskret måte å svare på spørsmålet, hvordan å spionere på mobilen min kone, så du bør dra nytte av tilgjengelige tjenester som lar deg vite identiteten til personen som din kone kommuniserer med sin mobiltelefon, og det kalles en omvendt telefonen katalogtjeneste. Denne services gir med identiteten til eieren av et telefonnummer.

No comments:

Post a Comment