Saturday, June 16, 2012

Sex-skandaler i Los Angeles

Hva er det om englenes by? Stedet er bokstavelig talt kravlesøk med skandale og hemmelig, det er nok å gjøre deg håper at STD testing, Los Angeles er en grundig affære som alle synes å være på den, fra senators og stjerner til ordførere og madams.


Hugh Grant


Kanskje innebærer mest kjente sex-bråket i Hollywood bumbling britisk skuespiller, Hugh Grant og en prostituert benevnt guddommelige Brown.


På 27. juni 1995 tiltrukket Hughs parkerte bilen oppmerksomheten til lokalbefolkningen når bremselys på hans hvite BMW holdt blinkende av og på. Merkelig atferd var knyttet til skuespiller skyve sin fot ned på brems pedal, mens guddommelige ble utført en $60 sex handle på ham. Grant ble pleaded ingen konkurranse til gebyrene, bøtelagt og plassert på to år prøvetid. Mens Hughs relasjon med Liz Hurley ikke overleve skandale, gikk guddommelig å gjøre millioner. Hun var i stand til å sette hennes to barn gjennom privat skole gjennom Proveny fra pressen alene og hennes Livshistorie leser nå som en mer websider for voksne versjon av Pretty Woman. Etter en offentlig unnskyldning på Jay Leno og en donasjon til en AIDs veldedighet, Hughs karriere også overlevde skandale og stjernen gikk ut på gjør en rekke flotte filmer. Vi håper at Hugh viste noen ansvar og foretok STD testing, Los Angeles etter den beryktede tryst.


Donald Sterling


Han kan eie Los Angeles Clippers, men vi håper at Donald Sterling vet et par ting om STD testing, Los Angeles etter at det fremkom at han jevnlig betalt en Beverley Hills kvinne for ubeskyttet sex. Den eiendomsmegling mogul har blitt saksøkte mange ganger for seksuell trakassering og en tidligere ansatt beskrevet hans generelle aggressiveness mot kvinner i en sak mot hans selskap. Sterling var også prosecuted for boliger diskriminering etter å nekte å leie ut til ikke-Koreans i Koreatown og afrikansk-amerikanere i Beverly Hills. Den rasistiske eiendomsmegling mogul sa at han ikke liker å leie til Hispanics fordi de "røyk, drikke og bare henge rundt bygningen", og at "svarte leietakere lukter og tiltrekke skadedyr."


Donald Sterling selv gjort hans eskorte bringe i sertifikater fra hennes STD testing, Los Angeles, at hun var HIV negativ slik at han kunne fortsette å ha ubeskyttet sex med både hennes og hans kone.


Heidi Fleiss


Hvis det er noen som vet betydningen av STD er testing, Los Angeles det Heidi Fleiss. Hun kan har nylig dukket opp på den britiske versjonen av Celebrity Big Brother, men her i statene hun er bedre kjent som sjefen på en førsteklasses prostitusjon ring. Heidi gjort hennes første millioner etter bare fire måneder i bransjen, og en gang fortalte journalister at på tregeste natten av hennes selskap eksistens hun fortsatt tjent $ 10 000. Alle at suksess betydde at Heidi kan være ekstra masete om jentene som jobbet for henne, og hennes virksomhet tiltrukket seg en rekke store navn klienter i showbiz verden. Når quizzed på TV for å nevne noen av hennes faste, uttalt Heidi at det ikke var hennes stil. Hun mener at det var misunnelse som førte til hennes arrest i 1993, noe hun fortsatt veldig mye føler at hennes konkurrenter var bak. Heidi ble pågrepet på flere kostnader i 1993, dømt til 37 måneder i fengsel og hennes appell bond ble satt til $200.000. Fleiss planlegger å åpne en bordell i Nevada i nær fremtid, der hun vil være i konkurranse med sin forlovede, Dennis Hof, eieren av Nevada's Moonlite Bunny Ranch.

No comments:

Post a Comment