Friday, June 8, 2012

Extramarital utroskap - hvordan å fange en juksemaker

Extramarital saker og spousal utroskap er dessverre vanlig i dag, og mens statistikken ikke kan påvirke du--følelser knyttet til tankene som din ektefelle kan være bedrager opp på du skrånende bli oversett. Om du nettopp har begynt å mistenker at din ektefelle kan være bedrager opp på du, eller du er klar til å bekrefte eller avkrefte, din "gut instinkt"--det er mye lettere å fange en juksemaker i dag enn det var enda et par år siden.


I dagens heldigitale verden, har bedragere sett til Internett for å nyte extramarital utroskap. I siste, initial-kontakt møter og hemmelig rendezvous fant sted i offentlige steder, noen ganger langt borte fra hjemmet, men de er likevel i offentligheten. I dag, er det en betydelig sjanse som at hvis din ektefelle bedrar opp på du, har de forlot opplagt spor av deres extramarital affære. Av denne grunn--kan fanger en juksemaker, selv om du ennå ikke har bevis på extramarital utroskap, være relativt enkelt.


Nå, enkelt er relativ, selvfølgelig-- men online gjengivelse etterforskning tjenester har popped opp, som, hvis du ikke kjenner, gir deg muligheten til å "spore" din ektefelle online-aktiviteter på bestemte nettsteder og gjennom enkelte tjenester. Mens det er uheldig, "gift men dating" nettsteder og selv såkalte "eskorte" fora er meget populære, men for helsepersonell, de la gaping hull der bedragere kan identifiseres, spores, og fanget.


I mange tilfeller etterforskning online gjengivelse kan ta din ektefelle e-postadresse, og bruke sine ressurser til å identifisere webområder som din mann eller kone kan ofte, dating-tjenester som de kan tilhøre, og potensielt selv identifisere profiler som kan bruke din ektefelle å jukse på deg. Hvis du er ute etter unektelig bevis på en ektefelle tiden selv fanget opp i extramarital utroskap, undersøkelse tjenesten kan forsøke å få kontakt med din ektefelle gjennom deres online-profil-- og etter at de har bekreftet at det er faktisk, din ektefelle og intensjoner--de kan levere bevis på din ektefelle utroskap til deg.


Mens det er en gut-wrenching følelse å begynne å tenke at din ektefelle kan være bedrager opp på du, er det viktig at en gang du har den følelsen, som du får solid bevis på deres extramarital handlinger eller intensjoner. Den gode og dårlige her er at mens teknologi har gjort det enklere for bedragere å jukse--det har også gjort det lettere for de trofaste i et forhold til å spore, og fange, juks ektefelle.


Hvis din klar til å finne ut sannheten og klar til å starte å finne riktig etterforskeren bør du starte med en Internett-Google-søk. Kontroller at PI du leie er anerkjent som ekspert i online utroskap undersøkelser. Kontroller at de kan gi en rapport som kan brukes i retten. Sjekk for å se hvis de tilbyr andre tjenester kan du trenger for eksempel aktiva søk eller behandle tjenesten. Sånn Hvis dine undersøkelser escalates til en skilsmisse eller varetekt rettssak du kan spare tid og penger ved å bo med en kjent med ditt tilfelle PI.

No comments:

Post a Comment