Friday, June 29, 2012

Hvordan vet om din Partner er juks på deg

Alle ønsker å tro at deres partner er trofast mot dem. At disse kjærlig ser ut og øyeblikk av intimitet er for dem alene. Tanken på en annen person skjev i å kysse nakke om deres hals kan kjøre du sprø, ideen om at de kan være ler på en annen persons vitser, ser dem i øynene, deling som spesielle energi som du trodde var for deg to alene. Hvordan kan du fortelle? Hva er noen advarsel tegn som partneren har enten allerede begynt å jukse på deg, eller er i ferd?


Først av alt, se på med gut feeling. Jo lenger du er med noen, jo bedre kan du lese dem. Hvis noe er slått av, men du ikke vet hva, hvis du har følelsen som har utviklet en frakobling, men du kan ikke finne ut hvorfor, som kan være din bevisstløs forteller deg at noe er opp. Så ta hensyn til din hunches — ikke rationalize dem bort. Men dette kan også føre til katastrofe-hvis du er av natur en sjalu person, det vil ikke ta mye å sette deg. La din hunches tjene deg som et varsel, ikke som endelige dommen seg selv. En følelse av at noe er slått av, kan være grunn til å begynne å betale oppmerksomhet, ikke for å starte roping og krevende svar.


Det er en annen ting å holde et øye for for partneren din til å vokse plutselig tilfeldig hengiven og omsorg. Plutselige blomster, kyss, frenzied angrep i seng, disse kan alle være angrep av bevisst på sin side, med sine prøver å avlaste sin skyld fra har jukset ved å være ekstra hyggelig å du. Igjen, hunches vil gå en lang vei. Hvis du er ærlig rådvill av plutselige endringen i virkemåten, spesielt hvis dette kommer etter en periode med mangel på interesse og kjedsomhet, må du huske kunne det signalisere noe langt verre enn bare en oppsving i hengivenhet.


Har din partner en god venn av motsatt kjønn som de alltid har hengt opp med? Legg merke til hvor mye de snakke med deg om dem. Du vet du er hovedfokus partnerens interesse hvis de deler sladder og secrets om deres venn med deg; Hvis du i stedet de synes å være stikker for dem hele tiden, presentere deg et ideelt bilde av dem eller ganske enkelt ikke snakker om dem, deretter som angir at deres komfortnivå er endret i å diskutere dette venn med deg.


Hvis partneren bedrar opp på du, vil de bli fornøyd. Mens de kan nyte deres interludes med sin nye venn, når de vil være engstelig, lunefull for hjemme, deprimert, alternerende mellom høyder og lows. Hvis partneren din begynner å oppleve humørsvingninger, kan en grunn være deres manglende evne til å forene deres juks på deg med deres samvittighet,


Husk: er den viktigste delen i ethvert forhold kommunikasjon. Snakke med partneren din om din insecurities. Hvordan du diskutere dette er viktigere enn noe annet; beskyldninger vil lokke fram en defensiv svar. Heller, åpne og fortelle dem du føler en merkelig vibe, som du ikke er sikker på hvor de er følelsesmessig, og du vil vite om det er noe de vil fortelle deg. Hvis de pensel du av, eller le av deg, vel, er det ikke mye du kan gjøre. Imidlertid kan å gi denne mulighetsvindu å diskutere problemer er alltid sunt for et forhold, og utløse en tilståelse eller hindre partneren din fra å gå i feil retning ved å bringe dem nærmere til deg før de gjør sine feil.

No comments:

Post a Comment