Tuesday, June 5, 2012

Er menn eller kvinner mer utsatt for utroskap?

Utroskap i en relasjon er et varmt tema som ble diskutert i mange innstillinger, sannsynligvis siden begynnelsen av tid. Fotballbane, skjønnhetssalongen og barber shop, er noen av de sannsynlige stedene der folk har blitt tvunget til å sette sine to cents. Vi har alle huddled opp i en gruppe eller minst vitne mennesker samles til debatt over roller menn og kvinner spill i deres utroskap. Noen debatter er oppvarmet og noen er humoristisk, mens andre tillate kvinner og menn å lære mer om hverandre i ferd med å utveksle ideer, følelser og holdninger om virkningen av juks, og å være bedro. Men fortsatt fortsatt er det eldgamle spørsmålet: som Juksekoder mer, kvinner eller menn?


Noen menn synes å følge en felles rute når du utvikler en svaret på dette spørsmålet. Deres første tanker er noe skjules av deres motstand mot innrømme sine egne utroskap inne deres forbindelser. Men når probed videre inn i diskusjonen, de er mer villige til å tilstå det så lenge de er gitt sjansen til å forklare hvorfor. Når du blir spurt om kvinner eller menn jukse mest, transport manager Lee Greene svarte: "Jeg tror menn jukse mest fordi vi kan. For meg var det lett. Å være borte fra hjem mye gjort det enkelt og min cockiness gjort det enkelt. Men jeg har en samvittighet om sårer kvinnen jeg var med. Jeg følte meg som en slange, så jeg stoppet."


"Kvinner jukse, men menn jukse mest. Kvinner har å tenke på visse risikoer om mannen bestemmer seg for å gange, som graviditet, emosjonelle vedlegg og Kjønnssykdommer,"sa salon eier Alta Haralson. "Menn ikke synes å vurdere alle de samme risikoer som mange kvinner gjør, noe som ville gjøre kvinner som er mindre tilbøyelig til å jukse." Hun gikk å si at årsaken en mann går utenfor av hans forhold til har en affære skyldes ego og selfishness. "Hvis han føler han ikke seksuelt er oppfylt av hans partner, han går andre steder. Noen ganger er det bare om å være kjeder med én person."


Utroskap i relasjoner kan oppstå fra mange problemer, for eksempel mangel på intimitet, følelse neglisjert eller ignorert og følelsesmessig tilbaketrekning. Utroskap kan også føre til irreversible mistro, hevn, skilsmisse og, i enkelte ekstreme tilfeller, drap. Som heftig som vi kan være om våre meninger om dette temaet, må vi være så ivrig i å huske utfallet av noen av de mest beryktede tilfellene av utroskap. Å nevne noen: Joey Buttafuoco og hans under-aged sidepiece, Amy Fisher, som skutt Mrs. Buttafuoco i ansiktet i varmen av en sjalu raseri; Basketball star Kobe Bryant, som gikk på sin kone, Vanessa, da han hadde en seksuelt møte med en kvinne i et Colorado hotellrom, hvoretter han ble belastet med voldtekt; og la oss ikke glemme om en av våre landets mest Ærede presidenter, Bill Clinton, som møtte anklage etter lyver om hans affære med intern Monica Lewinsky. Media hadde et felt dag med disse tilfellene kronen menn kongene av utroskap.


Men ifølge Michelle Langley, forfatter av kvinners utroskap, er kvinner juks like mye som menn og media har bare begynt å erkjenne, til en viss grad, gjennomgripende krisen forbundet med kvinnelige utroskap. På sin nettside, Womensinfidelity.com, hevder hun at etter undersøker kvinners seksualitet i mer enn ti år, hun inngått at de fleste av samfunnets tro om kvinner er ekstremt forvrengt og ugyldige. Hun hevder videre at etter et gjennomsnitt på fire års ekteskap, kvinner i tjueårene og trettiårene opplever en pre-midlife krise ligner den mannlige midlife-krisen, som gjør kvinner som er mer sannsynlig å jukse. Hun sier også at kvinner – under denne profilen på scenen 3 – har mistet interesse for sex med sine ektemenn som ofte har ingen kjennskap til sine hustruer saker.


Å finne svaret på slaget ved kjønnene i juks avdelingen kan gå ned i historiebøker som har mer kompliserte spørsmål og ingen Endelig løsning. På slutten av dagen, vil vi aldri etablere absolutte vinneren av denne konkurransen som aldri tar slutt. Og kanskje det ville hjelpe Hvis spørsmålet ble stilt på en annen måte ved å spørre "Hvem får vondt mest mulig ut av utroskap i en relasjon?" Så vi ville enig-hendene ned –that noensinne vinner ingen.

No comments:

Post a Comment