Saturday, June 23, 2012

Ansette en privat etterforsker er ikke alltid nødvendig - her er hvordan du utføre dine egne undersøkelser

Har du noen gang ønsket å spore noen opp? Noen gang ønsket å finne ut hvem som har vært ringer, men blitt hengende opp når du svare? Noensinne ønsket å vite hva det mystiske nummeret er på din kone celle? Nå er du også kan være en amatør sleuth med dagens utrolig teknologi. Det er mye lettere enn din tro.


En av de enkleste stedene å starte dine undersøkelser er med en øyeblikkelig reverse mobiltelefon-katalog. Ved å koble en ukjent person cellenummer, vil du kunne få tak i alle slags informasjon.


Viktig informasjon som:


--Deres full juridisk navn
--Sin adresse
--Deres telefonselskap
--Deres mobiltelefon fakturering status
--Et elektronisk kart som linker til adressen du har oppdaget


I gamle dager var det ingen måte for den gjennomsnittlige John Doe å få tak i denne informasjonen. Det kreves for mye arbeid og for mange kontakter. Og du måtte vite nøyaktig hvor du skal gå for å finne svar. Det er derfor private etterforskere er ofte ansatt. De har et stort nettverk av tilkoblinger og ressurser for å velge mellom. Å finne folk var (og er fremdeles) en stor del av en detektiv virksomhet. Noen sier at det er deres brød og smør. I siste, med alle disse ulike mennesker i miksen, å finne eieren av et vanlig telefonnummer var en dyrt og vanskelig proposisjoner.


Men med bedre og bedre forbedringer i teknologien, private foretak har hatt muligheten til å bygge databaser av vanlig telefon eiere, i tillegg til celle eiere. Teknologi gründere gikk inn for å fylle hullene mulighet. "Lyspærer" slått på som disse selskapene så muligheten for å tjene penger på å selge disse dataene til interesserte parter. Nå kan alle utføre en "instant omvendt mobiltelefon søk" og finne ut hvem som eier et visst antall... og til en svært rimelig pris også!


Siden mobiltelefoner dominerer landskapet nå, vil flere og flere mennesker vite hvem de ukjente innringere er. Som gjennomfører disse prank samtaler? Som disse ukjent tallene på bill cellen tilhører? Som har dine hubby ringer i disse periodene når han bare "går til butikken for melk"?


Når det gjelder tid til å gjøre en instant reverse mobiltelefon lookup, vil du være sikker på at vil bruke en mappe som lar deg søke i databasen før du har å gjøre en betaling. Dette vil gi deg beskjed hvis nummeret i spørsmålet kan oppnås. Det ville være meningsløse (og irriterende) å betale tjenesten bare for å bli fortalt at nummeret ikke kan finnes! Ikke bry tenkning som du skal finne en gratis omvendt cell-katalog. De ganske enkelt eksisterer ikke. Du vil se nettsteder på Internett hevde at du kan gjøre en gratis omvendt cell phone søk, men når du klikker gjennom til området, vil du snart se at du til slutt måtte betale for å finne ut eieren av mobiltelefonnummeret. Dessverre er det bare ikke å komme rundt måtte betale for informasjonen.

No comments:

Post a Comment