Monday, June 11, 2012

Du kan lese min kones tekstmeldinger, hun bedrar igjen?

Vil du kunne lese min kones tekstmeldinger er hun juks på nytt? Tror du at din kone bedrar opp på du for andre gang og bruker henne mobiltelefonen til å kommunisere med denne personen? Har din kone vært viser lignende tegn på når du fanget hennes juks på din for første gang? Er hun alltid på hennes telefon tekst meldinger med noen? Er hun svært beskyttende av hennes telefonen og aldri lar deg se hvem hun snakker til? Vil du våkner opp i midten av natten bare for å finne din kone texting en mystisk person? Ønsker du å lese min kones tekstmeldinger hun bedrar igjen?


Hvis du allerede har tatt må din kone bedrager opp på du deretter én gang hver lille ting hun gjør undersøkes. Din kone fortsatt være bedrager opp på du, og er bare mer beskyttende av det slik at du ikke finner ut denne gangen. På grunn av dette må du tar alle forholdsregler for å sikre at din kone er ikke juks på deg igjen, og hvis hun er må du finne så snart som mulig slik at du kan håndtere situasjonen.


Din kone kan bruke hennes mobiltelefon som hennes måte å snakke med personen er hun har en affære med. Texting har blitt noe kjent for alle, og er en enkel og praktisk måte å kommunisere med noen. Når du er ferdig, noe som gjør det til en perfekt måte å kommunisere med noen du har en affære med, kan du også slette alle historien om samtalene.


Med det blir sagt men du kan ikke bare gå og ta telefonen din kone og se gjennom den. Som sagt før, sletter alle bevis på henne affære sannsynligvis i din kone, så tar hennes telefonen vil bare være ubrukelig. Du kan ikke også "stjele" din kone telefonen når hun har forlatt den rundt håper at hun ikke har hatt sjansen til å slette hennes tekstmeldinger ennå. Hvis du gjør dette din kone kan bare ta deg, og det ville bare resultere i et argument uten at du selv å vite om din kone bedrar opp på du på nytt eller ikke.


Hvis du ønsker å "lese min kones tekstmeldinger" må du bruke mobiltelefon spionere programvare. Denne programvaren gjør at du kan gjøre hva du ønsker på din kone mobiltelefon.Alle din kone tekstmeldinger er registrert av denne programvaren. De er deretter lastet opp til din personlige konto der du kan vise din kone tekstmeldinger på ditt eget ferie uten å måtte bekymre deg for å bli fanget av din kone. Selv om hun sletter alle hennes tekstmeldinger som hun sannsynligvis vil du fortsatt kunne vise disse slettede meldinger fordi de er umiddelbart registrert av cellen telefon spionere programvare.


Med denne programvaren vil du finne ut sannheten. Din kone vil aldri vite at du leser hennes tekstmeldinger, og vil fortsette å tekst den som hun gleder til du har nok bevis for å støtte din tro at hun bedrar opp på du på nytt eller forhåpentligvis hun ikke er.

No comments:

Post a Comment