Thursday, July 26, 2012

Å ansette Private detektiver i Atlanta

Er du redd for at din ektefelle bedrar opp på du? Tror du at en av ansatte kan være stjeler penger fra deg elektronisk? Det er alle slags grunner til at du kanskje trenger å ansette en Atlanta privat etterforsker, men du må være forsiktig. Hvis du skulle skrive inn privat etterforsker Atlanta i en søkemotor du vil bli overbelastet av selskaper som utgir seg for å være best, men hvordan vet du hvilke ettall å leie?


Her er et par ting som må du se etter i en kvalitet Atlanta Private gjenkjenning firmaet:


• Opplevelse – hva er bakgrunnen for etterforskeren? Var de militære politikk, rettshåndhevelse, FBI eller tok de et Korrespondansekurs for to uker online?


• Lisensiert – en god Atlanta privat etterforsker lisensieres for å arbeide i staten Georgia. Hver stat har en lignende lisensieringsprogrammer for private etterforskere, og hvis de ikke kan gi dokumentasjon av sin lisens bør du styre klar.


• Forsikring – en Atlanta privat etterforsker vil arbeider på dine vegne og fungerer som en agent. Det betyr at du vil være ansvarlig for noe som de kan gjøre mens arbeider ditt tilfelle, og som omfatter bli skadet. Kontrolle at de har god forsikring, fordi hvis deres forsikring ikke kan gjøre jobben så vil falle tilbake på deg til å betale regningen.


Når du har valgt en pålitelig Atlanta Private gjenkjennings-firmaet du vil stille noen spørsmål før du ansetter dem.. Du bør spørre:


• Hvor lenge har selskapet vært i bransjen? Er de etablerte? Kan jeg få referanser?
• Hvor mye vil det koste? Får jeg det jeg betaler for?
• Har etterforskerne vært på tilfeller ligner på ditt? Hvis ja, hvor mange tilfeller og hva var resultatet av tilfellene.
• Er de fullt forsikret og limt?
• Hvilke prosedyrer gjøre de har på plass for å sikre konfidensialitet Hvis du trenger anonymitet?
• Vil personen som du snakker for å være den håndtering av saken, eller vil det være overlatt til andre personer. Hvis det vil bli levert av deretter du vil møte etterforsker håndtering av saken og må be vedkommende alle spørsmålene ovenfor også.


Definitivt vil du finne de beste byrået som vil fungere for deg. Kan du møte med firmaet først for å være sikker på at du vil stole på en du leie og føler seg trygge på at de har erfaringen du trenger. Med noe spiller tillit en stor rolle i beslutningsprosesser. Ikke vær redd for å stille spørsmål og uttrykke din bekymring. Hvis du har et godt møte med etterforskeren og du er fornøyd med svar på alle spørsmålene dine, er det sannsynligvis trygt å leie dem å arbeide ditt tilfelle. Det finnes en rekke bedragere når det gjelder Atlanta privat etterforskning, men det er verdt å søke gjennom dem for å finne de virkelig profesjonell firmaene.

No comments:

Post a Comment