Saturday, July 7, 2012

Tips for å håndtere din �Cheater Lady�

Det er ofte sett at din første reaksjon til din kjæreste eller ektefelle bedrager opp på du er sinne, men dette er noe som er forventet. Vel, gjøre uventet da! Ja, det er mange forekomster av en mann som lider mer som kvinner når de konfrontert sin kjæreste eller ektefelle i en tilpasning av raseri. Tro meg bedre måter å håndtere juks kvinne. Juks kvinnen kan håndteres i en mye bedre si hvis du klarer å holde ditt kjølig (selv om jeg vet at det er lettere sagt enn gjort). Sinne gjør en person miste sin evne til å tenke logisk slik resultatet i en stor problemer som bitter kamper og selv vold. Ja, det er sannheten at når menn mister sin kjølig de pleier å bli voldelig, og dette skjer også når de finne sine jente bedrager opp på dem.


La oss se på noen tips for å få ting ganske rett uten at ting spinne ut av kontroll:


a) det knyttneve som du trenger å gjøre er holde ditt kjølig, og dette gjelder selv om du har sett jenta flytte med andre gutta. Det er bedre å konfrontere kjæresten din mens ikke bli sint på henne konstant denials.


b) Bruk spion kameraer og andre enheter til å finne ut nye måter å håndtere en juks kvinne. Ja, de spion gadgetene kan avdekke sannheten ikke bare for deg, men også foran kjæresten din. For å samle forskjellige typer o fotografiske eller andre bevis, må du finne ut høyre spionere utstyr som du trenger. Generelt, lydenheter, mobiltelefon sporer, GPS eller cellen telefon spionere programvare er til stor hjelp for å finne ut hvor kjæresten din. Hvis du har den nødvendige dokumentasjonen kan du selv bruke det samme i av retten for å få en skilsmisse.


Her er noen måter å bruke de ovennevnte gadgetene for å fange din juks kvinne napping.


a) spion kameraet - spion kameraet er en stor enhet å ta bilder av din juks jente og deretter sette alle bevis på bordet. Disse kameraene kan skjult innenfor håndvesker eller selv festet til skjorten mens du tar fotografier etter behov. Beste er at disse enhetene er lett kan annulleres, så det er ingen tvil din ektefelle eller kjærester forstå at slike enheter arbeider et sted i nærheten av dem. Så er du mer sannsynlig å få sanntid fotografier som kan fungere som solid bevis.


b) enheter-The lyd lydenheter er også tilgjengelige i små størrelser og kan settes i materiale som din kone bruker, slik at du kan tappe samtaler hun har. Disse enhetene kan tydelig plukke lydene og du har et godt stykke bevis på hendene.


c) mobiltelefon sporing programvare: Dette er en enhet som kan gi deg fullstendig informasjon om samtale loggene, ganger og varigheten til samtale., disse programvare er meget måter å installere, så du kanne lett installere seg på din kone telefon å spore hennes bevegelser.


Bruk ovenfor se hvis det kan gjøre noen forskjell i måten du konfrontere din ektefelle eller en venninne.


Den enkleste og RASKESTE måten å finne ut mer om hvordan man skal håndtere din "Juksemaker lady" du definitivt må du sjekke ut TrackCommander GPS programvare nettsiden.

No comments:

Post a Comment