Tuesday, July 3, 2012

Hvordan er å finne ut som din kone Texting

Hvis du mistenker er at din kone har en affære deretter vet du sannsynligvis nå at en av de beste måtene å vite sannheten sikkert er å lese tekstmeldinger som hun sender og mottar. Din kone mobiltelefon kan faktisk være din alliert i din søken for å få vite sannheten.


Du er sannsynligvis merke allerede at din kone er alltid å bruke hennes mobiltelefon og at hun alltid synes glade hver gang det kommer en tekstmelding. Dypt i ditt hjerte, du vet at du måtte vet hvordan du finner ut hvem som din kone er texting. Det vil være det eneste som vil at du skal slippe bekymringer.


Hvis du vil vite hvordan du finner ut hvem som din kone er texting, vil deretter denne artikkelen være som et himmelsendt til deg. Her, vil du lære noen svært effektivt og idiotsikker måter å vite din kone vanlig tekst kompis.


Først av alt, du har en oppgave å gjøre, og det er å i det minste få antall personen din kone er regelmessig texting. Du kan gjøre dette gjennom et par måter. Først er å sjekke din kone telefonregningen som registrerer vanligvis tallene din kone har kalt på hennes mobiltelefon for en bestemt tidsperiode. Hvis dette ikke er mulig for noen grunn – du ikke har tilgang til din kone cellen telefonregningen eller din kone bruker forhåndsbetalt – og deretter Neste ting du kan gjøre er å faktisk få nummeret fra din kone mobiltelefon.


En av tingene du kan gjøre er å låne din kone mobiltelefon sating noe at mobiltelefonen er ødelagt eller noe. Deretter når telefonen er allerede i hendene, og bare gjøre en rask titt på telefonnumre som din kone har kalt eller texted. Dette ville fungere bare selvfølgelig, hvis din kone lagrer tekst meldinger og sletter dem ikke. Hvis hun gjør deretter måten for deg å få tak i "mistenkte" tall enn å sjekk din kone mobiltelefon når hun ikke ser. Dette er en svært risikabelt ting å gjøre, selvfølgelig, men hvis du virkelig ønsker å vite hvordan du finner ut hvem som din kone er texting, så du bør være villig til å ta risikoen. Tidsberegning er nøkkelen. Den beste tiden å spionere på din kone mobiltelefon er rett etter at hun har brukt det når det er stor sjanse for at hun ikke slettet meldingene fra hennes mobiltelefon ennå.


Det er en mye enklere måte å gjøre dette selv om du kan få holder av henne mobiltelefonen som du kan installere en programvare for mobilespy på sin telefon, og denne programvaren vil gjøre alt arbeidet for deg. Det vil vise deg alle tekstmeldinger sende og mottatt, faktisk meldingene og beste er at du kan lese dem fra enhver datamaskin, selv om hun sletter dem. Du vil også kunne se alle kalt tall og mye mye mer.


Jeg er sikker på at hvis du kan lese din kone tekstmeldinger kan du finne ut sannheten, kan du finne ut hva som egentlig skal.

No comments:

Post a Comment