Monday, July 16, 2012

Hvordan finne ut om din mann har andre E-postkontoer?

Hvis du mistenker at din mann er ikke å være helt ærlig med deg, så kan du vet hvordan du skal finne ut om mann har andre e-postkontoer.


Dette kan være en ganske enkel oppgave, eller det kan være ganske komplisert. Det er noen få enkle ting du kan gjøre, først hvordan du finner om mann har andre e-postkontoer. Hvis du vet hva "håndtak" eller bruker navnet han bruker når han registrerer seg for noe online, har har du allerede overtaket og de beste informasjon hvordan du finner om mann har andre e-postkontoer.


Vil du prøve å søke på Internett for gratis e-postkontoer. Det er mange av disse typer e-postkontoer, men de viktigste de er MSN (Hotmail og Live Mail), Google og Yahoo. Du kan gå inn i hver enkelt av disse og begynner å skrive inn brukernavnet som han ville bruke som et utgangspunkt. Du kan selv vet hva passordet han bruker også. Noen ganger, hvis informasjonskapsler ikke er fjernet, fylles brukernavnet og passordet automatisk ut.


Hvis du har å vite hvordan du finner Hvis mann har andre e-postkontoer, og dette må bety at du har om dine mistanker. Det er uheldig at mange menn tror at juks online ikke er virkelig "juks" i virkeligheten. Dette er en helt USANN tro. Noen form for juks, enten det er en emosjonell forhold som er basert på Internett eller en fysisk en i den virkelige verden er fortsatt juks.


Hvis din mann har andre e-postkontoer online, er det en grunn til at. Å vite hvordan du finner om mann har andre e-post kontoer online får du et skritt nærmere sannheten. Den viktigste grunnen til hvorfor han hadde behov for en annen e-postkonto er slik at han kan sende og motta e-post til hvem han gleder uten din viten. Det kan også være en konto som brukes for chatting. Hvis han ikke er for datamaskin kunnskapsrike, kan det være en chat logger direkte på datamaskinen din.


Hvis du ser inn i mappen Midlertidige Internett-filer, kan det hende at du kan se den i blant disse mappene. Andre chat-programmer vil lagre en logg under navnet på chat-programmet. Du trenger bare å undersøke det hard kjøre litt. Hvis ikke din mann er oppmerksom på at disse filene på harddisken, er han sannsynligvis ikke slettet dem, slik at all informasjon vil være der for deg å se.


Det er også noen virkelig gode programmer som er tilgjengelige for at du raskt kan laste ned til datamaskinen. Disse programmene er "skjult" i datamaskinens harddisk, og er helt undetectable.Noen av disse programtypene er utformet for å holde oversikt over nettsteder besøkt, brukernavn og passord og Chattelogg historie. Du vil kunne se i svart-hvitt nøyaktig hva din mann har vært opp til. Du trenger bare tilgang til datamaskinen én gang for en kort tid å laste ned og installere programmet. Annet enn det, må du sette opp din egen "hemmelige" email regningen online et sted å motta loggen rapporter fra programmet.

No comments:

Post a Comment