Wednesday, July 11, 2012

Topp 10 tegn ektemenn trenger å vite om en juks kone

Være ærlig... du har en dyp synkende følelsen at noe går galt rett under nesa? Føler du at din kone har plutselig startet opprettholde en avstand fra du, eller snarere finner du at hun returnerer sent fra kontoret? Det kan forekomme når begge Hvis du har hatt en oppvarmet samtale over dette problemet men i forgjeves; hun seg helt avvisende til det hele tingen å gi vanlig unnskyldninger. Vel, hvis dens så sjekk ut topp 10 registrerer, trenger ektemenn å vite om en juks kone. Så her går vi...


•Ikke du finne eventuelle endringer i hennes utseende... som hun har vokst mer bevisste om sin vekt og tilbringer timer og timer foran speilet sprucing opp hennes utseende med nye neglelakk, tydelig og hairstyle? Tidligere hun brukt til å be deg "Kjære hvordan jeg ser", men i dag hun ikke bothers til å be deg. Plutselig begynner hun seg attraktiv drakter. Vel, hvis det er slik, så pass opp, er det en mann i hennes liv!
•Of sent du finne telefonen ringer på odde timene, men du mottar samtalen ingen svar. Videre din telefonregningen har plutselig startet soaring... holde øye... kan være litt fordekte samtalen går over telefon! Det er sant, ekteskap saker er vanlig over telefon som det er en ideell måte å holde kontakt med hverandre.
•She har utsikt over når du kommer og kommer... ting ikke er som vanlig som de pleide å være, i dag du har mindre argumenter. Vel, er dette ikke et godt tegn! Denne endringen i hennes oppførsel er tvilsom.
•Recently hun foretrekker å tilbringe mer tid på kontoret, enn hjemme. Selv i helgene besøk hun office sier at det er for mye arbeid der ute. Det er farlig... hun kan være opptatt sted annet!
•Of sent har hun begynte å dele svekket forbindelser med hennes venner og foreldre. Hun snakker mindre dem, besøker dem sjelden og bruker mindre tid med dem.
•Recently du finne henne interessert i å få inn variasjon i sex eller snarere ivrig på å prøve nye ting. Hvem vet... kan det være at hun har lært nye ting fra hennes nye fyr. På flippen side, kan du også finne at hun har mistet interessen for sex med deg.
• Alle ny dag du finne henne kommer med en ny gave. Når du blir spurt, hun enten ignorerer fullstendig saken eller sier at hennes venn har begavet henne. Nå som er denne venn som bestows henne med nye gaver hverdags?
•Ikke du finne at i det siste hun bruker også mindre tid hjemme? Vel, hvis ja er så en sikker indikator at hun er noe fishy skjer! Hun kan være der på Internett-café møte denne fyren, eller kommunisere ham via e-post.
•Previously hun var svært strenge om sin rutine, men plutselig hun har brutt alle regler og har satt sitt eget tidsramme. Sjekk... du kan få en juks kone!
•Hvis hun reiser mye å si at hun er en business-omvisning deretter prøve å finne ut hvem er medfølgende henne på turen. Dette kan komme til din hjelp!


Den enkleste og RASKESTE måten å oppdage mer om tegn ektemenn trenger å vite om en juks kone du definitivt må sjekke spor Commander GPS-programvaren på www.Trackcommander.com.

No comments:

Post a Comment