Sunday, July 1, 2012

Pleading skyldig når du er bedratt

Veien til en vellykket relasjon og engasjement involverer mange hindringer som par må overvinne. Et eksempel på disse hindringene som påløper ofte er utroskap. En utro partner er ikke helt svak-tenkende å gå glipp av det faktum at hans/hennes handlinger har en skadelig effekt på forholdet. Dette er nettopp grunnen hvorfor hver Juksemaker må alltid vurdere confessing ens kriminalitet til partneren, ellers bare la det som en festering sår. Kommer clean til ens partner kan være en tøff avgjørelse, spesielt hvis den andre personen har ikke den minste anelse av ens utroskap. Noen tror imidlertid at det ville være best ikke å innrømme det, tenker at det er en vinn-vinn-situasjon: de komme unna med juks scot-free og sin partner vil ikke får vondt fordi han/hun bare har ingen anelse.


Dette kan faktisk være en enkel måte ut en klebrig situasjon, så lenge ingen andre kan smitte bønner om øyeblikk for utroskap, og du kan være trofast til partneren fra da av. Dette er et tilfelle når det er alltid lettere sagt enn gjort, og ting som noen ganger kan få ut av kontroll. Å holde ens partner fra å vite sannheten og confessing ikke ens misdeeds bare viser at cheater er i stand til ærlighet - ikke bare med sin egen selv, men også til den andre personen for ikke å være sannferdig om der forholdet er virkelig ledet.


Denne typen atferd er helt fryktelig; cheater bør vite godt at forholdet ikke er noe sted men dumper, og hans/hennes partner fortjener å komme unna og gå videre i en mer oppriktig en. Så igjen, alle bør ha en ny sjanse - utro personen kan tilstå, håper å fjerne samvittighet fra å være frafalne. Selv om dette kan virke som en sjel-purging opplevelse for two-timing-partner, det er ikke alltid lett for den andre personen skal sympatisk med ugjerning, og kanskje ikke så opptatt av å dele i den cheater zen teori. Mens mange mennesker vet heller sannheten enn stå i mørket, er det fortsatt noen som ville velge å være helt oblivious til hele situasjonen.


For dem er det en uendelig bedre ikke å vite noe enn å få vondt å vite sannheten. Tilstå om din juks kan sikkert løfte en tung byrden av skuldrene; men er det alltid en stor mulighet for at din kjære en vil være følelsesmessig vondt og føler seg forrådt. Tross alt, som ikke ville bli skadet for å bli spilt og bedratt? Det vil bare være et spørsmål om tid før relasjonen er endelig avsluttet, fordi tillit er alltid en viktig faktor i alle forhold. Virkelig denne beslutningen krever mye tenkning – alt må tas i betraktning, mens partneren juks må forvente bare verste reaksjonen fra den sårede elsket én.


Til slutt er det alltid best å komme ren uansett hva sluttresultatet-kan være. Det er ikke bare bekjenne at du har gjort noe galt, det er å ta fullt ansvar for dine gjerninger, og å være modige nok til å ta konsekvensene. Partneren kan tenker på deg som en jukse, men minst du var modne nok til å respektere sin integritet selv til helt i enden.

No comments:

Post a Comment