Friday, July 13, 2012

Hvordan Access min kones tekstmeldinger - som er hun Texting?

Vil du lære hvordan du får tilgang til min kones tekstmeldinger? Har du lurt på hvem din kone er alltid texting og hvorfor hun er alltid på sin telefon? Vil du gjerne vite hva din kone er så opptatt med når hun er tekst meldinger på sin telefon? Er du lei av din kone å lyve for deg om hvem hun er virkelig texting og ønsker å finne ut sannheten? Gjør din kone tekst hele tiden selv på middag, når du er ute med venner eller gjennom hele natten? Er det nesten som hennes telefonen er viktigere enn du? Hun bli så fokusert i hennes tekstmeldinger at hun mister interessen du til at hun begynner å ignorere du? Vil du vite hvordan du får tilgang til min kones tekstmeldinger?


Det bør ikke behov for din kone å vise noen av de ovenfor tegnene. Hun bør ikke være så fanget opp i hennes tekstmeldinger at hun glemmer du. Hvis hun er med deg, hennes mann, så hvem kunne hun muligens texting hele tiden som er så viktig? Det er OK for din kone til sporadisk tekst hennes venner og familie, men når det er nonstop deretter noe mistenkelig må gå. Din kone kan være texting en annen mann bak ryggen og kan muligens være har en affære. Når du spør din kone som hun er texting burde hun være i stand til å fortelle deg uten noen anger. Hvis du spør din kone å se gjennom hennes telefonen skal du kunne gjøre det uten problemer, og din kone bør ikke nødt til å fjerne alle hennes tekstmeldinger fordi dette viser henne snakker til noen som hun ikke bør snakke med.


Hvis din kone ikke vil vise deg sin telefon, og du vil vite hvordan du får tilgang til min kones tekstmeldinger kan du prøve å ta din kone telefonen når hun har forlatt den legging rundt. Uten å spørre, slik at din kone ikke slette hennes Innboks-meldinger kan du bare ta din kone telefon og se gjennom den for å se hvem hun egentlig snakker til. Men hva om din kone fanger du gjør dette? Dette vil åpenbart resultatet i et argument av stor og kan gjøre en liten situasjon som denne utvikle seg til noe som det bør ikke. Det må være en bedre måte som kan vise deg hvordan du får tilgang til min kones tekstmeldinger.


Er den mest effektive måten å gjøre slik som vil gjøre det mulig for deg å finne ut sannheten når som helst, og hver gang gjennom cellen telefon spionere programvare. Denne programvaren registrerer alle din kone tekstmeldinger og opplastinger dem til din personlige konto. Selv din kone slettet tekstmeldinger er registrert av cellen telefon spionere programvare. Din kone vil ikke lenger kunne tekst folk som hun ikke bør snakke til bak ryggen fordi du vil være i stand til å finne ut når du ønsker uten din kone vite.

No comments:

Post a Comment